- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.381
Valla haklısın dalin...telefonumu sabah 9 a kurdum bebegı gece 3 te anca uyutabıldım e halıylede yoruldum acıktım falan esımde uyanamamıs ıkızlerde uyanmayınca gozumu bı actım 10 bucuk gecıyodu hatta anammm dedım juju kaptanımın vaktı dardı eyvah en sona ben kaldım saatlerce beklettım ınsanları dıye telaslandım hemen pc yı actım o acılana kadar cocukları kaldırdım alel acele attım odaya hemen bıldırımımı yaptım cıktım ya bıldırımımı yapmak 120 sanıyemı aldı zor deılya 120 sanıye ayırmak
telefonumu sabah 9 a kurdum bebegı gece 3 te anca uyutabıldım e halıylede yoruldum acıktım falan esımde uyanamamıs ıkızlerde uyanmayınca gozumu bı actım 10 bucuk gecıyodu hatta anammm dedım juju kaptanımın vaktı dardı eyvah en sona ben kaldım saatlerce beklettım ınsanları dıye telaslandım hemen pc yı actım o acılana kadar cocukları kaldırdım alel acele attım odaya hemen bıldırımımı yaptım cıktım ya bıldırımımı yapmak 120 sanıyemı aldı zor deılya 120 sanıye ayırmak
bırı kız bırı oglan cnmikizler kızmı erkekmi dalin bebelerin cinsiyeti ne
bende sabaah işe geliir gelmez hemen 8.30 yazdım ne yapalım
dalin bende bugün çubuk çikolata yedim çok vermedim ben 700 gram ama yinede verdim diye ödülümmmmmmmmmmm olsun dedim ayıpmı
dalin ne zaman belli olcak birinci
Anam bi tek ben kaçamak yaptım sandımdı bi baktıydım herkes bişeyler yemiş... hımmmm içim rahat etti bende neskafeyle browni kek yedim... Ama çok güzelmiş... eee napalım sefamız olsun artık 233 kalori. 100 gramında 466 varmış 48 gr dı o halde 233 kalori civarına geliyor...Hatta 232 de olabilir 2 gram farktan kaynaklı. Neyse işte...yani bari bi tanecik yiyelim sonra yiyince gözüm kalmıyo artık
hımmmm 2. olmuşuz demek neyse sağlık olsun o da iyidir...1.deılız canım 4.takım 1. biz 2.yız malesef
Dalin maşallah baya kilo vermişsin 8,5 kilo ne kadar sürede verdin bu kiloyu?1.deılız canım 4.takım 1. biz 2.yız malesef
topla kafayı sınava adapte ol basarılar tatlımyarın sınav var ve ben konsantre olamıyoruuuummm:26:
Dalin maşallah baya kilo vermişsin 8,5 kilo ne kadar sürede verdin bu kiloyu?
yarın sınav var ve ben konsantre olamıyoruuuummm:26:
:26::26::26::26::26: neyse önümüzdeki günlere bakalım, fakat ben herkesin dikkatli ve takım ruhuyla diyet yapmadığını düşünüyorum bu haftabelki başarıyı elde edemedik ama en büyük zararı kendimize yapıyoruz ve farkında bile değiliz..Haftaya biraz daha takım ruhu ve sabır diliyorum herkese, kocaman öpüyorumm
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?