Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla haklısın dalin...

ayşenur cnm haklısın ne diyim:44::44:
ben zaten takımda ki düzensizliği önceden dile getirmiştim.ondan sonra bayagı topladık ...
dün o kadar uyarıya ragmen gelmedi arkadaş ve hala yok:44:
ben takıma daha faydalı kişi/kişilerin girmesi taraftarıyım......
sonucta burda her dakika diyet konusmak zorunda değiliz.....
normal sohbet de ediyoruz.....
takım kurallarında diskalifiye edilme konusu var.....ark mız gelince onu okur heralde....
pelin umarım yazdıklarım için kırılmazsın ama kaç hafta oldu takım kurulalı adapte olmus olmalıydın.....
[/B]

kızlar bugun kendıme bır odul verdım kare seklınde olan cıkolatalar varya onlardan yedım 3 tane fıstıklısından aksam dengelerım sporla ama bu sadece 1 gunluktu yanı bugunluk kızmayın bana koca hafta dıdınmısım 1 bucuk kılo vermısım odul olaraktan 200 kalorı almısım cokmu cok utanıyorum soelrken ama napayım tutku gıbı pısmanlık yasamadık odul cunku.bırazdanda haslanmıs etımı yıcem salatamı yıcem gunukapatcam aksamada sporr

bende sabaah işe geliir gelmez hemen 8.30 yazdım ne yapalım

dalin bende bugün çubuk çikolata yedim çok vermedim ben 700 gram ama yinede verdim diye ödülümmmmmmmmmmm olsun dedim ayıpmı

ikizler kızmı erkekmi dalin bebelerin cinsiyeti ne
bırı kız bırı oglan cnm
bende sabaah işe geliir gelmez hemen 8.30 yazdım ne yapalım

dalin bende bugün çubuk çikolata yedim çok vermedim ben 700 gram ama yinede verdim diye ödülümmmmmmmmmmm olsun dedim ayıpmı

olsun cnm cuma gunlerı odul gunumuz olsun okadar kılo verıyoruz haftanın 1 gunu bır kaç grm cıkolata bızı saısman yapmazya heöm oda lazım zuurt tesellısı

yani bari bi tanecik yiyelim sonra yiyince gözüm kalmıyo artık
Anam bi tek ben kaçamak yaptım sandımdı bi baktıydım herkes bişeyler yemiş... hımmmm içim rahat etti bende neskafeyle browni kek yedim... Ama çok güzelmiş... eee napalım sefamız olsun artık 233 kalori. 100 gramında 466 varmış 48 gr dı o halde 233 kalori civarına geliyor...Hatta 232 de olabilir 2 gram farktan kaynaklı. Neyse işte...

yarın sınav var ve ben konsantre olamıyoruuuummm:26:

kızlar benı bugun kırbaca vurun kesın lıgme lıgme cbır hafta var onumde telafı yedım 1 pakette tutku yedım duramadım ben bugun battım ama olsun haftanın son gunu koca haslama et ıkolata yedım ederım.ayy ok utandım :26::26:

yarın sınav var ve ben konsantre olamıyoruuuummm:26:

cnm bende giriyorum sınava....sana da başarılar........

kızlar ben çıkıyorum artık yola çıkacagız... hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum.kendinize çok iyi bakın ve beni özleyin anacım

pazar gece veya pazartesi görüşmek üzere.............

:26::26::26::26::26: neyse önümüzdeki günlere bakalım, fakat ben herkesin dikkatli ve takım ruhuyla diyet yapmadığını düşünüyorum bu hafta belki başarıyı elde edemedik ama en büyük zararı kendimize yapıyoruz ve farkında bile değiliz..Haftaya biraz daha takım ruhu ve sabır diliyorum herkese, kocaman öpüyorumm

.

sabah

1 dilim ekmek yulaf
1 kase yoğurt

ara öğün

yarım portakal

öğlen
nohut yemeği
2 3 tane turşu

ara öğün çukulata yupppiiiiiiiiiiiiiiii

akşam nohut yemeği 4 5 kaşık

hastanede nbtte olduğum zaman ya fasulye cıkıyo yada nohut pilav da vardı yemedimmmmmmmmmmmmmmm

hayır katılmıyorum canım dısıplınsız bı hafta gecırdıgımızı dusunmuyorum.basarıyı elde edemedık ne demek yahu daha ne olacak 1800 verdın 1500 verdım herkes neredeyse 1000 ve ustu verdı daha ne olacaktı sekerıskom ne beklıon herhafta bole kılo versek daha ne optumöm canımmm

sabah klasık kahvaltı
ara yok

ogle et haslama 3 parca cıkolata 1 paket tutku
ara yok
aksam et haslama ekmeksız
ara yok
buguyn ben seyını cıkardım ama bırazda kastıydı aslında vucudumdan eksılen sumu yoksa yagmı dıye bı deney yapıorum bugun normal yedım cok deıl yarın sabah tartıldıgımda hala 81.5 ısem tamam dıcem bakalım kalımı dıye deney asaması cıtırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…