Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel ben begendim..........juju ; gibisankiacaba arkadasımız ile ilgili son durum nedir acaba?

Yarın yine misafirim geliyor :26: motivasyon depolamam lazım, depolayayaım ki savaş açayım cısss gıdalar için Size güveniyorum, beni bırakmazsınız..Yoksa ben beni yerim sinirden

.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7) 3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

alıntıdır......

juju ; bizim sanırım bir kardeş takımımız yok.13. takım eskiden 5. takımın kardeş takımıymış....ama şuan sanırım değil....
bunu takım olarak kendimiz mi seçiyoruz? bizim de kardeş takımımız olsun
bir de 3. ve 8. maddeyi çok begendim.bunları da kurallarımıza alalım mı?ne dersiniz......

Evet yaaaa 13. takım olabilirrrr.. 2 tanee kardeşimde var o takımda zatennn

.

evet evet 3. ve 8. madde İSTERİZ İSTERİZZZZ:62:

güzel ben begendim..........juju ; gibisankiacaba arkadasımız ile ilgili son durum nedir acaba?

Süper kaptanım, bana uyar nşaallah :26:

.

Yarın yine misafirim geliyor :26: motivasyon depolamam lazım, depolayayaım ki savaş açayım cısss gıdalar için Size güveniyorum, beni bırakmazsınız..Yoksa ben beni yerim sinirden

.

çok zorlayıcı kurallar olsun istemedim.. ama 5 mesaj da yazılabilir sanırsam 5 dk sını almaz istenirse ....

gibisankiacaba durumu netleşmedi... süre tanıdım bugüne kadar bugün son kararırı bildirecek bana eğer bildirirse...

amacım birilerini kaybetmek değil kazanmak onuda kazanmaya çalıştım isterse eğer:26:

.

sen ne misafirler,misafirlikler gördün gamze..ablanın evini hatırlasana....bu mu seni yıldıracak

5. TAKIM KURALLARI

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü.

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.

* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.

****13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

Son düzenleme:

Tebrik ederim, harbiden hissettim şu anda samimyeti..ben çok etkileniyorum inanın bu gibi durumlardan

Kaptanım bu arada takıma gelmek isteyen varsa 1 kişilik bekleme rica etmiştim ya, onu beklemeyelim..cevap gelmedi, siz en uygun şekilde düşünürsünüz zaten..yani 1 kişilik rezervemi iptal ediyorum

bende çok etkileniyrm böle durumlarından halk dilinde çok pis gaza geliorm ver gazı gerisine karışmaaaa

.
yuzde hesabıyla nasıl hesaplıcamı bılmıyorum acıkcası o kural bana uymadı bırde cumaları 14 e kadar bıldırım yapılmalı dıye bı kural var bende 3 tane bebe her zaman bana uymayabılır ozaman nolcak benı dıskalıfıyemı edeceksınız bazı gunler 3 e 4 e kadar basımı kasıcak vaktım olmayabılıyor hasta oluyor huysuz oluyolar falan ben acık konusayım ben herzaman yapamayabılırım.sızlerıde kendı keyfım ıcın bekletmek ıstemem rahatsız eder bu benı ben en ıyısı cekıleyım arkadaslar.cocuklar daha cok kucuk o yuzden bazı kurallara uyamayabılırım.bazı gunler hıc acamazsam cocuklar sebebıyle 5 msj hakkımı dolduramam.yada cok acelem var ıse sadece menumu yazacak zamanım var ıse gecmısı okuyup tek tek yanıtlayamayabılırım.buda kural ıhlalı demek bana has kurallar koyulamayacagına göre ben cekılmek ısterım.ama gene dıyete devam gelırım sızlere hal hatır sormaya muhabbet etmeye

ayşenurrrrrrrrrr............ya bu zamana kadar zaten böyle devam edıyorduk...adı kural olunca gözün korkmasın.....sen halledersin,bulursun bir yolunu......
hem bak çogu takım saat 12.00 ye kadar müsade tanıyor....bizde yine 14.00 iyi bir saat ...
3 çocuk zor hele de ikizler ama onlar uyuyunca gelirsin

:44::44::44::44: hayır amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bende diyorum bu kız nasıl nete giriyo hiç dersi olmuyomu filan

Benim sözlümde sınıf öğretmeni o bakımdan sınıf öğretmenlerine ayrı bi sempatim var

biz sınıf öğretmenleri çok sıcak kanlıyızz

[sıze=2]kızlar takım kuralları kaba taslak böyle düşündüm siz ne dersiniz ????[/sıze]
kuralllar güzel de yüzde hesabını bilmiyorummm

[sıze=3]yarın yine misafirim geliyor :26: Motivasyon depolamam lazım, depolayayaım ki savaş açayım cısss gıdalar için Size güveniyorum, beni bırakmazsınız..yoksa ben beni yerim sinirden [/sıze]

.

gamzemmm iradeni koru. Karnını iyice doyur. Salata-meyve yani gözün doymuş olsun. O zaman zaten canın istemiyoo. ısrar ederlerse ben hazırlarken yedim de.. Sonuçları düşünnnn.. Motiven artacak. Yemediğin için öz güvenin daha da artacak.bu gün çokk iltifat aldımm.. Süzülmüşüm tabiri caizse

Aynenn katılıyorum cornimeeee

.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gitme nolurrr lütfennn yalvarırımmmmmmmmmmmmmm

yüzde hesaplama çok kolay ben anlatırım hatta ben bile yaparım ama gitmeee yeterkiii bnce sen hergün yazıosun 5 msj fln sürekli burda olmana gerek yok kuzucum geldikçe okursun yazarsın

ama gitmeeeeeeeeeeeeeee

gamzem tubişim ben kendıme ozel kural ultımas ısteme hakkım yokkı 13 kısı uyarken ben bana ozel kural koyun dıyemem.bazı gunler wc ye gıtmeye vakıt bulamıyorum ben ozamanllar saat 2 ye yetısemesem nolcak okadar ınnssaana haksızlık etmeye benıma hakkım varrmı belkıde cuk dıye denk gelır bılemem ben o yuzden cekılmek ısterım gecen hafta pelın bııldırım yapmmadı dıye kızdım sımdı aynı seyı ssızemı yasatayım ozaman nerde kaldı hakkanıyet o kıza sınırlen kendın uyma kurallara haksızlıgın dıkalası olur bu.kaptanı deryam ne der bılmıyorum ama.kımseye haksızlık etmemek adına soluyorum bunları.dıgerlerını bı sekılde hallederım cocuklar uyuyunca gırerım 5 msjı doldururum bısekılde zaten cenen acıldımı durmuyo yuzde ısı zaten kolay ama cuma 14 e kadar kuralına herzaman uyamayabılırı.m

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…