- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.501
gulumm bira kaç kaloriiiiiiiiYa benimde menum braz kotu sanirim
Sabah: bir dilim ekmk yumrta domates peynr roka
Ara: kucuk bardak portakal suyu 1 tane sigara boregi
Oglen : birazcik pide ekmek yarim tabak patlicanli bi yemek ve cacik
Ara: baya kotu mac izlioduk bir bira+cerezcerez cok yemedim ama yinede hic yemesem daha iyiydi
Aksam: bir elma
Aynennnn, lütfen yaa bu hafta yine 1. olalımm...ben silkelendim vala..Sevda ve birsenciğim sağolun kızlar, beni pis silkelediniz
.
gamzemmmmm durmak yokkkk bu hafta bomba gibi olacağızzz.. kilocuklar gidecek tabi sağlıklı beslenerekkkkkkk..yeni koşu spor ayakkabısı bilem aldımmm..kim tutar beniiiBirsennnnnnnnnnn bu haftaki idolüm sensinnnn
.
bende mönümü yazıyorum:
Sabah
zeytin
peynir
bal
1 diim ekmek
Öğlen:
tavuk
ayran
1 dilim ekmek
Akşam
patates haşlaması üzerine biraz kaşar peyniri
Ara
sütlü neskafe
4 tane petibör bisküvi
Herkese iyi geceler...
canım ne yap et suyu ihmal etmee. yağ moleküllerini parçalayan suuuuudurr.menüm..
sabah kahvaltıyı geç yaptık o yüzden menüm düzensiz...
kızlar birde ben tatile çıkmadan önceki disipline giremedim kızın bana ceza verin
kahvaltı yok..
ara:
-3 kuru kayısı
öğle:
2 dl bugday ekmeği
peynir çeşitleri
4.zeytin
yumurta salatası
ara:
1 avuş sarı leblebi
akşam
1 kase yoğrt
yarım kase tarhana çorbası
3 kaşık tavuklu patates yemeği
suyumu tamamlayamadım
ama içmeye çalışıcam
canım ne yap et suyu ihmal etmee. yağ moleküllerini parçalayan suuuuudurr.
neeee adımımı unuttunnnn halbuki kısacık bişey kuzum esraaaaekmemeye çalışyorum cnm çorbada bol bol karın gruldatıyo ne beter bişeymiş
bnde biyere gdnce hiç rahat edemem cnm valla evde oluym başka bişey istemem ev kedisiyim ben
az kaldı katipliğede cnm ben belki grmeyede bilirim sınava çok kararsızım benim bu iş olayları çok karıstı off offff bi gün alıp başımı gtcem başka ülkeyeee türkiyedeki sistem yoruyo artık beni
oy basıma gelen hıc benı soran yok tüüüüü
neys emenumu yazayım
sabah 5 dılım sucuk peynır 4 adet yesıl kırma zeytın 1 dılım kepek ekmegı bır kaç tane salatalık
ara temızlık
oglen temızlık
ara temızlık
aksam sulu kofte 5 adet kofte 5 adet patatesınden ama extra yag koymadım kıymanın kendı yagıyla bolllll gobek salata yesıllık kısaca salata ıste ne uzatıyosam
spor elıptık yok temızlık spor oldu zaten.su 5 bardak 1 ltre mı oluyo
herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr sonunda işime düzenime kavuşmuş bulunmaktayım. bundan sonra hep buradayım kim ne yaptı kim ne etti herkesi okucam herkesten haberim olcak onun için kaçamak yok... spor yapılacak... yeşil çay içilecek.... su mutlaka tüketilecek....
kusurmu olur cnm önemli değil tabikiside geçen protein yapım dedm olmadı çorba yapım dedim olmdı en iyisi eski düzen herşeyden az azeveet esraa kusura bakma canım.ben corba ıcınce uzxun sure tok kalıyorum aslında ıstersen bırak cnm bugun bnmde cokkkk ısım vardı ev bal dok yala oldu ohhh bıttım ama degdıı valla.corba yapamadım malesef bgun
günaydın cnmcımmmm sen ne öğretmenisinGÜNAYDINLARRRRRR yaz mevsiminin en çıtır bayanları günaydınn
Okullar açıldı. İş başladı :)))))
Kızlar su içmeyi ara yapmayıı ve sporu unutmuyoruzzzz. bugün bahane yokkkkk..(hastalık hariçç)
günaydın kaptancım ohh geldin sonunda ben spor yapamadm gene kız bana tombul yanaklarımı çek çekkk sündürrrrherkese merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr sonunda işime düzenime kavuşmuş bulunmaktayım. bundan sonra hep buradayım kim ne yaptı kim ne etti herkesi okucam herkesten haberim olcak onun için kaçamak yok... spor yapılacak... yeşil çay içilecek.... su mutlaka tüketilecek....
hoşgeldin kaptanımmmm.
kusurmu olur cnm önemli değil tabikiside geçen protein yapım dedm olmadı çorba yapım dedim olmdı en iyisi eski düzen herşeyden az az
.
garfield ben normalde sınıf öğretmeniyim ama 2 yıldır idarecilik yapıyorum.
GÜNAYDINLARRRRRR yaz mevsiminin en çıtır bayanları günaydınn
Okullar açıldı. İş başladı :)))))
Kızlar su içmeyi ara yapmayıı ve sporu unutmuyoruzzzz. bugün bahane yokkkkk..(hastalık hariçç)
herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr sonunda işime düzenime kavuşmuş bulunmaktayım. bundan sonra hep buradayım kim ne yaptı kim ne etti herkesi okucam herkesten haberim olcak onun için kaçamak yok... spor yapılacak... yeşil çay içilecek.... su mutlaka tüketilecek....
herkese günaydınlar................
kusurmu olur cnm önemli değil tabikiside geçen protein yapım dedm olmadı çorba yapım dedim olmdı en iyisi eski düzen herşeyden az az
.
5. TAKIM KURALLARI
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü.
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
5. TAKIM KURALLARI
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü.
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?