Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gulumm bira kaç kaloriiiiiiii

Aynennnn, lütfen yaa bu hafta yine 1. olalımm...ben silkelendim vala..Sevda ve birsenciğim sağolun kızlar, beni pis silkelediniz

.

Birsennnnnnnnnnn bu haftaki idolüm sensinnnn

.
gamzemmmmm durmak yokkkk bu hafta bomba gibi olacağızzz.. kilocuklar gidecek tabi sağlıklı beslenerekkkkkkk..yeni koşu spor ayakkabısı bilem aldımmm..kim tutar beniii

kaşar peynir çokkk kaloriliiiiii normal peynir tercih edilmelii.. ama menün genede çokkk güzelll

canım ne yap et suyu ihmal etmee. yağ moleküllerini parçalayan suuuuudurr.

kızlar yarın okullar açılıyor toplantı var sabah erkenden kaçta biter belli dğeil.geç gelebilirim yazamazsam merak etmeyin herkese iyi geceler.

canım ne yap et suyu ihmal etmee. yağ moleküllerini parçalayan suuuuudurr.

haklısın cnm yarın tekrar eskisi gibi hızla su içmeye başlayacağım
..

eveet esraa kusura bakma canım.ben corba ıcınce uzxun sure tok kalıyorum aslında ıstersen bırak cnm bugun bnmde cokkkk ısım vardı ev bal dok yala oldu ohhh bıttım ama degdıı valla.corba yapamadım malesef bgun

oy basıma gelen hıc benı soran yok tüüüüü

neys emenumu yazayım

sabah 5 dılım sucuk peynır 4 adet yesıl kırma zeytın 1 dılım kepek ekmegı bır kaç tane salatalık

ara temızlık

oglen temızlık

ara temızlık

aksam sulu kofte 5 adet kofte 5 adet patatesınden ama extra yag koymadım kıymanın kendı yagıyla bolllll gobek salata yesıllık kısaca salata ıste ne uzatıyosam
spor elıptık yok temızlık spor oldu zaten.su 5 bardak 1 ltre mı oluyo

hahahahahahah menüne kurbannnn hakkımızdan geldi bu temizliklerr zaten

.

GÜNAYDINLARRRRRR yaz mevsiminin en çıtır bayanları günaydınn

Okullar açıldı. İş başladı :)))))

Kızlar su içmeyi ara yapmayıı ve sporu unutmuyoruzzzz. bugün bahane yokkkkk..(hastalık hariçç)

herkese merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr sonunda işime düzenime kavuşmuş bulunmaktayım. bundan sonra hep buradayım kim ne yaptı kim ne etti herkesi okucam herkesten haberim olcak onun için kaçamak yok... spor yapılacak... yeşil çay içilecek.... su mutlaka tüketilecek....

hoşgeldin kaptanımmmm.

kusurmu olur cnm önemli değil tabikiside geçen protein yapım dedm olmadı çorba yapım dedim olmdı en iyisi eski düzen herşeyden az az

.[/QUOTE]

günaydın cnmcımmmm sen ne öğretmenisin
günaydın kaptancım ohh geldin sonunda ben spor yapamadm gene kız bana tombul yanaklarımı çek çekkk sündürrrr

5. takımın diğer baynaları sizlerede günaydınnnnn

ufak bi pazartesi sendromundan sonra kendime geldim kahvaltı yapıldı birazdan 5li çay içicem bugün evden ilk defa yemek getirdim umarım yemek çorba olmamıştır

hoşgeldin kaptanımmmm.

kusurmu olur cnm önemli değil tabikiside geçen protein yapım dedm olmadı çorba yapım dedim olmdı en iyisi eski düzen herşeyden az az

.

günaydın kaptancım ohh geldin sonunda ben spor yapamadm gene kız bana tombul yanaklarımı çek çekkk sündürrrr

[/COLOR][/B][/QUOTE]

hoşbulduk güzeller..... artık mazeret yok herkes yapacak sporunu akşam kontrol edeceğim ... bende yazacağım bugün 2 hafta aradan sonra ilk spor günüm...

5. TAKIM KURALLARI

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü.

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

Son düzenleme:

İdolümm gelmişşşşş günaydınlarrr

Kaptanım kesinlikle yapalım tüm söylediklerinizi ve bu hafta daha bir dikkatli olsak harika olucak moral açısından bizlere, Çok hoş geldinizzzzz

herkese günaydınlar................

Günaydın canımmmmm

.

5. takımın diğer baynaları sizlerede günaydınnnnn

ufak bi pazartesi sendromundan sonra kendime geldim kahvaltı yapıldı birazdan 5li çay içicem bugün evden ilk defa yemek getirdim umarım yemek çorba olmamıştır
[/QUOTE]

Sana da günaydın canımmmm

.

:129::129::129::129::129:

kaptancım bide kaçamakları belirlesek ve kaçamak yapanlara spor cezası flnmı versek

5. TAKIM KURALLARI

* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü.

* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır.

* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür.

* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.

Süper kaptanım, bana uyar nşaallah :26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…