- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.561
hoşgeldin hasret.........
bende temzilik yapmaya çalısyorum
juju kaptanım ilk günün hayırlı olsun işteki.bundan sonra bize ait tamam okeydir yapaız herhalde olmazssa yardımlaşırız
O KADAR NET VE ANLAŞILIR YAZMIŞSINIZ Kİ KAPTANIM..bEN YİNE SİZDEN ŞEVK ALIYORUM VE KESİNLİKLE RİCA EDİYORUM ARTIK BU KONULARI KAPATSAKTA DİYETİMİZE ODAKLANSAK..YANİ TABİKİ HER KONUDA SEVE SEVE BİRBİRİMİZE ESNEK VE YARDIMCI OLMALIYIZ..HOŞ GÖRÜLÜ OLMAK BİZİM YARADILIŞIMIZDA VAR, KAYBETMEYELİM...NE OLUR ARTIK DİYETİMİZLE İLGİLİ NELER YAPABİLİRİZ, NELER DAHA ÇOK AZİMLENDİRİR BUNLARI KONUŞALIM.. :26::26:
.
kaptanım sen nıye kızdın yahu ben sen kızasın dıye solemedım eger 2 ye kadar yetıstıremezsem okadar ınsan benı beklemesın dedım.
dur sakın ol sen bana telefon numaranı msjla bıldır ben onu kaydedeyım eger gıremıcek gıbı oldugumda sana msj atarım.
bu konu hakkındaki düşüncemi belirtmek isterim......
kural olmasını isteyenlerden biri bendim,sebebine gelince hep belli kişilerin paylaşım yapmasıydı....
bir de diğer takımlarda hep bu kurallara göre düzen işliyor....hafiften bir disiplin hakim yani....bu hoşuma gitmişti benim.....
bildirim konusuna gelince geç kalacak olanlar telden bildirirse sanırım sorun ortadan kalkar....
hımmmmmmmmmm kızmış gibi mi göründüm....sanırım yanlış anlaşıldım yada yanlış karekter kullandım :26:
kesinlikle kızmadım hem niye kızayım kural oluşturma aşamasındayız elbetteki fikirleri dinleyeceğiz...
ayrıca bunları konuşmak motivasyon düşürücü değil olması gerekiyor konuşucaz halledicez netlik kazandıracağız bugün ve bitecek... püstüte ileteceğim ve ilk mesajı ona göre değiştireceğim.
kurallar olması gerekiyor tabiside ... ben 4. takım kaptanıyken daha katıydım mesela 2 hafta toplamda 0,50 gr bile veremeyen eleniyordu orada mazeretsiz... zamanla değiştirebilirizde ama ilk aşamada olması gerek gibi kuralsız denedik bazı aksaklıklar yaşadık özellikle bildirimde ben yaşıyorum o aksaklığı... şimdi bide kurallı deneyelim bakayım...
yine söylüyorum değiştirmek isteyen beğenmeyen varsa söylesin
dalin26 özelden mesaj atıyorum sana numaramı giremediğinde mesaj atarsın halledilir.
kızlar merhaba bende zayıflama yolunda artık sızınleyımmm
hosgeldın canım oncelıkle ısmını bahşedermısın bıze
mesela kılo veremeyen 2 hafta ust uste 800 grm bıle verememıs olan elensın kuralını ben sevdım bu kural herkese bı azım katacaktır
bıldırım konusunu ole yaparız ben gıremezsem sana msj atarım
gunluk msj sayısı 5 deıl 10 olsun mesela ben gunde 20 rahat yazıyorumdur cenem dusuk
bıldırım yaparken yuzdeler cıkarılsın ole yapılsın bencede senın uzerındekı yuk kalkmıs olur sen sadece kontrol edersın belkı yanlıs hesaplayan olur.
bıde bı takımda gormustum.hatırlayamadım sımdı gunluk menuler yazılırken kalorı cetvelı dıye bı sıte var ordan yedıklerının kalorılerını hesaplayıp aldıkları kalorılerı ve sporla yaktıkları kalorılerıde yazıolar bızde yapalım derım.mesele ornek
sabah bır dılım ekmek..50 cal.
oglen corba...80 cal gıbı bu sekılde yazıoalr sonra toplamda aldıkalrını alta yazıolar hemen yanınada sporla yaktıklarını benım hosuma gıtmıstı bızdemı yapsak
hoşgeldin hasret.........
bende temzilik yapmaya çalısyorum
tesekkur ederım canımmısmım rabıa senın kı nedir??
tesekkur ederım canımmısmım rabıa senın kı nedir??
m.o bende aysenur ama cıkmam lazım bebeler cıldırdı grs
mesela kılo veremeyen 2 hafta ust uste 800 grm bıle verememıs olan elensın kuralını ben sevdım bu kural herkese bı azım katacaktır
bıldırım konusunu ole yaparız ben gıremezsem sana msj atarım
gunluk msj sayısı 5 deıl 10 olsun mesela ben gunde 20 rahat yazıyorumdur cenem dusuk
bıldırım yaparken yuzdeler cıkarılsın ole yapılsın bencede senın uzerındekı yuk kalkmıs olur sen sadece kontrol edersın belkı yanlıs hesaplayan olur.
bıde bı takımda gormustum.hatırlayamadım sımdı gunluk menuler yazılırken kalorı cetvelı dıye bı sıte var ordan yedıklerının kalorılerını hesaplayıp aldıkları kalorılerı ve sporla yaktıkları kalorılerıde yazıolar bızde yapalım derım.mesele ornek
sabah bır dılım ekmek..50 cal.
oglen corba...80 cal gıbı bu sekılde yazıoalr sonra toplamda aldıkalrını alta yazıolar hemen yanınada sporla yaktıklarını benım hosuma gıtmıstı bızdemı yapsak
hoşgeldin rabiaaa.... bizim takımda bir tanıdığında var daha iyi adapte olursun umarım...
öncelikle bize kilo serüvenini anlatırmısın ... azıcıkta kendinle ilgili bilgi verirsen sevinirim....
ve şu iki soruya yanıt
şuan kaç kilosun
hedefin ne
Cornimmmmmmmmmmmmmmm avatar resmine bayıldımmmmmm
.
hosbuldumm ısmın nedır juju mu demelıyımm:26: evet cornellayı tanıyorum sızın takımda...
kılo seruvenım soyle kı: hıc zayıf olmadım balık etlıyım boyum 1.75 su an ıtıbarıyle 82.6 kg yum ve 70 kg olmak ıstıyorum sımdılık...hep boyun var gostermıyorsunn soylemlerıne maruz kaldımm buda rahatlattı benı hep.. 1.5 yıl once evlendım dugunde 68 kg ıdım balayı donusu 71 kg oldumm ve 1.5 yılda yaklasık 12 kg aldımm maleseff heyecanla yemek pasta borek yapmak ve yemek kılo aldırdı.. ama artık dur demek gerekıyo... ozellıkle tatlıya ınanılmaz duskunumm az hareketlıyım su an calısmıyorum ogretmenımm atanamayanlardann...27 yasındayımm... ve gıtsın artık su kılolar dıyorummm
rabişş hoşgeldin
gemze bu avatarda ki hatun benım yerıme her gün spor yapsa ya olmaz mı
rabişş hoşgeldin
gemze bu avatarda ki hatun benım yerıme her gün spor yapsa ya olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?