Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

juju ben yazdığını okudum umarıım yapabilirim yapamazsam yardı edersiniz artık sizi çok seviyorum moivasyon meleğimiz annemiz herşeyimiz

juju kaptanım ilk günün hayırlı olsun işteki.bundan sonra bize ait tamam okeydir yapaız herhalde olmazssa yardımlaşırız

hımmmmmmmmmm kızmış gibi mi göründüm.... sanırım yanlış anlaşıldım yada yanlış karekter kullandım :26:

kesinlikle kızmadım hem niye kızayım kural oluşturma aşamasındayız elbetteki fikirleri dinleyeceğiz...

ayrıca bunları konuşmak motivasyon düşürücü değil olması gerekiyor konuşucaz halledicez netlik kazandıracağız bugün ve bitecek... püstüte ileteceğim ve ilk mesajı ona göre değiştireceğim.

kurallar olması gerekiyor tabiside ... ben 4. takım kaptanıyken daha katıydım mesela 2 hafta toplamda 0,50 gr bile veremeyen eleniyordu orada mazeretsiz... zamanla değiştirebilirizde ama ilk aşamada olması gerek gibi kuralsız denedik bazı aksaklıklar yaşadık özellikle bildirimde ben yaşıyorum o aksaklığı... şimdi bide kurallı deneyelim bakayım...

yine söylüyorum değiştirmek isteyen beğenmeyen varsa söylesin

dalin26 özelden mesaj atıyorum sana numaramı giremediğinde mesaj atarsın halledilir.

mesela kılo veremeyen 2 hafta ust uste 800 grm bıle verememıs olan elensın kuralını ben sevdım bu kural herkese bı azım katacaktır
bıldırım konusunu ole yaparız ben gıremezsem sana msj atarım
gunluk msj sayısı 5 deıl 10 olsun mesela ben gunde 20 rahat yazıyorumdur cenem dusuk
bıldırım yaparken yuzdeler cıkarılsın ole yapılsın bencede senın uzerındekı yuk kalkmıs olur sen sadece kontrol edersın belkı yanlıs hesaplayan olur.
bıde bı takımda gormustum.hatırlayamadım sımdı gunluk menuler yazılırken kalorı cetvelı dıye bı sıte var ordan yedıklerının kalorılerını hesaplayıp aldıkları kalorılerı ve sporla yaktıkları kalorılerıde yazıolar bızde yapalım derım.mesele ornek

sabah bır dılım ekmek..50 cal.
oglen corba...80 cal gıbı bu sekılde yazıoalr sonra toplamda aldıkalrını alta yazıolar hemen yanınada sporla yaktıklarını benım hosuma gıtmıstı bızdemı yapsak

günlük 5 mesaj başlangıç için iyidir... sonrasında değiştiririz...

iki hafta üstüste kilo verememe durumu da şimdi değil ilerisi için düşünüyorum motivasyonun azaldığı kilonun sabitlendiği dönemler için

kalori işine de ben karşıyım yok anam bukaaaa iş içinde ben şahsen birde kalori hesaplama ile uğraşamam... bir ara yapmıştım bilirim....

tesekkur ederım canımm ısmım rabıa senın kı nedir??

hoşgeldin rabiaaa.... bizim takımda bir tanıdığında var daha iyi adapte olursun umarım...

öncelikle bize kilo serüvenini anlatırmısın ... azıcıkta kendinle ilgili bilgi verirsen sevinirim....

ve şu iki soruya yanıt

şuan kaç kilosun
hedefin ne

Evet ilk zamanlar ben yapıyordum yani en azından miktarları illaki yazılmalı..peynir, zeytin, ekmek değilde, 5 zeytin, 1 dilim ekmek gibi

.

5.Takım
*JUJU* ( 89,20 / 86,70 / 2,50 / % 2,80 ) 292. Etap
aysunayy ( 68,50 / 67,20 / 1,30 / % 1,90 ) 292. Etap
dalin26 ( 88,80 / 81,50 / 7,30 / % 8,22 ) 292. Etap
biricikoglumertug ( 80,00 / 76,70 / 3,30 / % 4,13 ) 292. Etap
ZES ( 83,00 / 80,10 / 2,90 / % 3,49 ) 292. Etap
garfield06 ( 71,00 / 68,60 / 2,40 / % 3,38 ) 293. Etap
birsen-deniz ( 68,40 / 66,30 / 2,10 / % 3,07 ) 293. Etap
cornella ( 74,00 / 69,60 / 4,40 / % 5,95 ) 293. Etap
gibisankiacaba ( 92,00 / 90,10 / 1,90 / % 2,07 ) 293. Etap
ukyo ( 75,00 / 72,70 / 2,30 / % 3,07 ) 293. Etap
Gamze_M ( 72,00 / 67,60 / 4,40 / % 6,11 ) 294. Etap
busramnmn ( 66,00 / 65,10 / 0,90 / % 1,36 ) 294. Etap
chentiq ( 62,70 / 62,70 / 0,00 / % 0,00 ) 294. Etap
5.TAKIM ORTALAMASI ( 2,28 )

hosbuldumm ısmın nedır juju mu demelıyımm:26: evet cornellayı tanıyorum sızın takımda...
kılo seruvenım soyle kı: hıc zayıf olmadım balık etlıyım boyum 1.75 su an ıtıbarıyle 82.6 kg yum ve 70 kg olmak ıstıyorum sımdılık...hep boyun var gostermıyorsunn soylemlerıne maruz kaldımm buda rahatlattı benı hep.. 1.5 yıl once evlendım dugunde 68 kg ıdım balayı donusu 71 kg oldumm ve 1.5 yılda yaklasık 12 kg aldımm maleseff heyecanla yemek pasta borek yapmak ve yemek kılo aldırdı.. ama artık dur demek gerekıyo... ozellıkle tatlıya ınanılmaz duskunumm az hareketlıyım su an calısmıyorum ogretmenımm atanamayanlardann...27 yasındayımm... ve gıtsın artık su kılolar dıyorummm

adımı ilk soran sensin sanırım tankşine irimın volşimnika MELTEM

Aramıza hoş geldin biraz aşağılarda kaba taslak kurallarımız mevcut yürürlüğü bugün yarın girecek istersen bi oku çünkü seninde uyman gerekecek...takıma girişin paylaşımına göre bu cuma da olabilir haftaya cuma da olabilir henüz belli değil. ben fazla bekletmek istemem adaptasyon bittiği anda eklerim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…