Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çünkü yanlış yeri yapıştıryorsun cnm bak burayı yapıştıracaksın........

arkadaslar ben size bu konuyu kolay bişekilde anlatayım inş. yardımcı olabilişrim bende zor basardım....öncelikle;http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php bu sayfaya girin...karsınıza çıkan sayfada
WEİGHT LOSS:agırlık kaybetme
SAVİNGS TİCKER:birikmiş para
WEDDİNG:nikah
PREGNANCY:gebelik
BİRTHDAY:dogumgünü
BABY AND CHİLD AGE:bebeginizin ve cocugunuzun yası
ANNİVERSARY:yıldönümü
bunlardan istediğiniz takvimi olusturun ve en son sayfaya geldiniz karsınıza bbcode yzan bi yer cıktı (en cok burada takılıyorsunuz dimia.s)burada yazan adresin tamamını KOPYALAMIYORUZ sadece azını yani bbcode şu şekilde bitiyorya siz sadece

heeeee adım o canım bende koreliyim...

en çok kiloyu sen verdin ama yinede veriğini beğenmeyen bi sen varsın bu ne yaman çelişkiydi kuzum... her hafta tatmin olmadım şukadar vermeliydim deyip durdundu

Baksana jujucum dalinin resminde bil baskül var kafayı fena takmış kilolara dalinnnnnnnnnnnn gitsin gitsin kilolar

aynen fena bozdum kafayı cıdden.elımde baskulumde gömün benı olursem.

meltemcım kaptanı deryam hafta hafta verılınce begenmedım ama bole totale vurunca buraya baslayalı 7 bucuk toplamda 9 kılo cıvarı vermısım vayyy anasınıııııı beee

allahımmmmmmmmmmmm saklayın bu mesajı... ilk defa beğendi verdiği kiloyu.. sükür yarepppimmmmmmmmmmm

Herkese selamlar olsun ... Rabyas arkadaşımız sanırım yeni geldi... Hoş geldin sefalar getirdin inşallah... Bugün herkes bıcır bıcır maşallah bayada çok kişi var bugün herhalde tatil bitti herkese...

Herkese selamlar olsun ... Rabyas arkadaşımız sanırım yeni geldi... Hoş geldin sefalar getirdin inşallah... Bugün herkes bıcır bıcır maşallah bayada çok kişi var bugün herhalde tatil bitti herkese...
evet canım yeni geldimm tesekkur ederım hosbuldumm

bugun tam 1 ay oldu

masallah dıyelım nazara gelme super otesııı vermısınn bravooo valla
ne yedın ne ıctın neler yaptın azıcık tıyo versen yaaa

JUJU KAPTANIM SEN BİR HARİKASINN. BENDE UĞRAŞAMAM kalori saymakla..ZATEN 5 TE ÇIKIYOM İŞTEN.. BİRDE 10 MESAj bence çok hani herşey tadında olsunn :13:

Rabiya hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…