- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.601
hosbuldumm ukyoo me too canımm
tamam aysenurcummm rabış de bana kucukkende rabıs dıyorlardı 27 yasındayım hala rabıs dıyorlar
bu arada kızlar ben su kılo cızelgesıyle ugrastım herseyı yaptım ama format uygun degıl dedı nedenkı acep:26::26:
aaaaa cornellam tugbamm 14 subattamı evlendın kız senn
heeeee adım o canım bende koreliyim...
en çok kiloyu sen verdin ama yinede veriğini beğenmeyen bi sen varsın bu ne yaman çelişkiydi kuzum... her hafta tatmin olmadım şukadar vermeliydim deyip durdundu
Baksana jujucum dalinin resminde bil baskül var kafayı fena takmış kilolara dalinnnnnnnnnnnn gitsin gitsin kilolar
aynen fena bozdum kafayı cıdden.elımde baskulumde gömün benı olursem.
meltemcım kaptanı deryam hafta hafta verılınce begenmedım ama bole totale vurunca buraya baslayalı 7 bucuk toplamda 9 kılo cıvarı vermısım vayyy anasınıııııı beee
allahımmmmmmmmmmmm saklayın bu mesajı... ilk defa beğendi verdiği kiloyu.. sükür yarepppimmmmmmmmmmm
yok cnm 12 şubat .....şubat 28 çekiyor ya.....
Aysenurrr ne kadar surede verdın 9 kıloyuu???
evet canım yeni geldimm tesekkur ederım hosbuldummHerkese selamlar olsun ... Rabyas arkadaşımız sanırım yeni geldi... Hoş geldin sefalar getirdin inşallah... Bugün herkes bıcır bıcır maşallah bayada çok kişi var bugün herhalde tatil bitti herkese...
bugun tam 1 ay oldu
evet cnm....
mesela kılo veremeyen 2 hafta ust uste 800 grm bıle verememıs olan elensın kuralını ben sevdım bu kural herkese bı azım katacaktır
bıldırım konusunu ole yaparız ben gıremezsem sana msj atarım
gunluk msj sayısı 5 deıl 10 olsun mesela ben gunde 20 rahat yazıyorumdur cenem dusuk
bıldırım yaparken yuzdeler cıkarılsın ole yapılsın bencede senın uzerındekı yuk kalkmıs olur sen sadece kontrol edersın belkı yanlıs hesaplayan olur.
bıde bı takımda gormustum.hatırlayamadım sımdı gunluk menuler yazılırken kalorı cetvelı dıye bı sıte var ordan yedıklerının kalorılerını hesaplayıp aldıkları kalorılerı ve sporla yaktıkları kalorılerıde yazıolar bızde yapalım derım.mesele ornek
sabah bır dılım ekmek..50 cal.
oglen corba...80 cal gıbı bu sekılde yazıoalr sonra toplamda aldıkalrını alta yazıolar hemen yanınada sporla yaktıklarını benım hosuma gıtmıstı bızdemı yapsak
günlük 5 mesaj başlangıç için iyidir... sonrasında değiştiririz...
iki hafta üstüste kilo verememe durumu da şimdi değil ilerisi için düşünüyorum motivasyonun azaldığı kilonun sabitlendiği dönemler için
kalori işine de ben karşıyım yok anam bukaaaa iş içinde ben şahsen birde kalori hesaplama ile uğraşamam... bir ara yapmıştım bilirim....
masallah dıyelımmmnıce yıllara ınsallah sevgı saygı asklaa
cornella avatar resmin süper olmuş...
JUJU KAPTANIM SEN BİR HARİKASINN. BENDE UĞRAŞAMAM kalori saymakla..ZATEN 5 TE ÇIKIYOM İŞTEN.. BİRDE 10 MESAj bence çok hani herşey tadında olsunn :13:
Rabiya hoşgeldin.
AAAA rabyas senin boyun uzun sanırım BMI değerin onu gösteriyor değil mi? 174-175 vardır değil mi?masallah dıyelımmmnıce yıllara ınsallah sevgı saygı asklaa
cornella avatar resmin süper olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?