Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bırak dağınık kalsın
ya lessiden gıcık alıyorum zaten uyuz garı
ama 1 yıl aradan sonra yenı spor yapacagım yavaş yavas alıstırayım vücudumu......
hee dagınık kalsın sonra yurumeye yer yok atlaya zıplaya spor gıbı oluyo evde yuırumek buyuk efor gerektırıyo
bana yollada sevyim azcıkkkk ne tatlıdır şimdi ayyyyyyy

yollayım tatlım

ama ben tubısle esrayı kıskandım sımdı yokmu benımlede yarısacak bı cengaver kaptanı deryamla yarısıoduk ama ara cok acıldı kaptanım tırt cıktı

yokmu kendıne guvenen bı cengaver bakam

ama ben tubısle esrayı kıskandım sımdı yokmu benımlede yarısacak bı cengaver kaptanı deryamla yarısıoduk ama ara cok acıldı kaptanım tırt cıktı

yokmu kendıne guvenen bı cengaver bakam

rabyas var...rabişşşşşşşş bebeeem senınde tam dalin gibi birine ihtiyacın var bence..1 ayda eritir seni
aynı kilolardasınız

rabyas var...rabişşşşşşşş bebeeem senınde tam dalin gibi birine ihtiyacın var bence..1 ayda eritir seni
aynı kilolardasınız

bana uyar kız rabıs varmöısın benle yarısa ama bastan solım ben hıc kolay lokma deılımdır kendıne guvenıyosan cık karsıma hahhaha gaz verrrrrrrrrrrrrrr

selam çıtırlar okuldayım herkesler gitmişken açtım hemen bi selam vereyim dedim

akşam 6 ya kadar buralardayım

sizi özledim seviyorum anacım

valla ben pilatesi seviyordum yaptıkçada alışıyorsun .. ilk başta zorlanıyorsun ama yaptıkça daha iyi adapte oluyorsun ve daha etkili hissediyorsun ... bilmem ben zorlanmamıştım

anam ne düşünüyon sen toplama oda tekrar dağıtmaz sati dağınık kalır

Sen dua edersin ama kabul olmuyor sanarsın!
Ekmek almak için bir fırına gidersin
Beklerken fırıncı ile bir sohbet başlar
Ve fırıncının hoşuna gidersin, hoş sohbetsin ya?
Fırıncı başkalarına istediğini verip acele ile gönderir
Bu arada sen istediğini alamadığın için sıkılmaya başlarsın
Ama bilmezsin ki
Fırıncı daha yeni pişmiş en güzel ekmeği verecek.

kızlar akşama dışarı çıkacagım için menümü yazayım gec falan kalırız belli olmaz............

sabah-öğle: klasik kahvaltı
peynir
zeytin
sucuklu yumurta
domates
1 dilim çavdar ekmeği

ara: yarım elma
1 adet portakal

akşam: büyük ihtimal et türü bir şey yerim
bol salata
belki 1 dilim ekmek
ayran

kolay gelsin kzlar ben bugn çok güzel bi şey yaptım yazdan beri gitmediğim spor salonuna gittim platese yazıldım.

cornısım toplasın bebelerımın resımlerını album yapıorum arkım olmayanlar arkadas olarak eklesınler yanı gormek ısteyenler

aynı kilolardasınız
hımmmmm beeeen olabilir herhalde galiba sanırsammmmm

bana uyar kız rabıs varmöısın benle yarısa ama bastan solım ben hıc kolay lokma deılımdır kendıne guvenıyosan cık karsıma hahhaha gaz verrrrrrrrrrrrrrr

dalinim 26ımm valla seni seviyorum ben rakip değilde kardeşş olalımm olurmuuuu

eveet kızlar album ekledım merak edenler bakınız eskı zayıf hallerımı gorunuz heheheh gormek ıcın arkadasım olmanız sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…