- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.841
hee dagınık kalsın sonra yurumeye yer yok atlaya zıplaya spor gıbı oluyo evde yuırumek buyuk efor gerektırıyobırak dağınık kalsın
ya lessiden gıcık alıyorum zaten uyuz garı
ama 1 yıl aradan sonra yenı spor yapacagım yavaş yavas alıstırayım vücudumu......
bana yollada sevyim azcıkkkkne tatlıdır şimdi ayyyyyyy
hee dagınık kalsın sonra yurumeye yer yok atlaya zıplaya spor gıbı oluyo evde yuırumek buyuk efor gerektırıyo
yollayım tatlım
bebişlerinin fotolarını albüm yap da bakalım bi ara
ama ben tubısle esrayı kıskandım sımdı yokmu benımlede yarısacak bı cengaver kaptanı deryamla yarısıoduk ama ara cok acıldıkaptanım tırt cıktı
yokmu kendıne guvenen bı cengaver bakam
rabyas var...rabişşşşşşşş bebeeem senınde tam dalin gibi birine ihtiyacın var bence..1 ayda eritir seni
aynı kilolardasınız
cornie ben hallettim sporumu.. sen de halledince yazarsın..
Kızlar ebrunun sitesinden pilates açtım. ilk yapanların kaçınması gereken hareketler var mı? biir de bu kadında kemik var mı? o bacağı nasıl ayırdı öyle şoktayım... ben hareketin %80 ini ble yapamadım kapatttım videoyu bitirmeden.. nasıl olcak bu iş ya
canım ben onun ınsan dısı bısı oldugunu dusunuyorumm bı ara tv de onla bırlıkte plates yapıyordummm anamm sankı cok kolay gıbı bacagı kaldırıyoo ben mumkun degıl yapamıyodum sonra kızıyodum ebruyaaaa
ohh dısımın agrısı gectı sukur sabah sporumu yaptım ben bebek cıldırır gıbı aglayınca pısda pıs pısda pıs kan ter ıcınde kaldım gari.
lessıe cok uyuz bısıy ya canım sıkılır bnm bana bol eksınlı olması lazım cornıs bu karı vak vaklayıp duruyo baska numara yok.ınsanı terletmezkı.ben 8 dkk programına baslıcam 2 ay sonra falan belkıde yaza once zayıflayayımda gobuş kalırsa onu sıkılastırmak ıcın en son cıla nıyetıne uygularım herhal
zumba ıyı bısıy 2 ay zumba yap zımba gıbı ol
ay arkadaslar bu kız benı oldurecek ben topluyorum arkamdan o dokuyo ben kaldırıyorum arkamı donuyorum tangır tungur odaları oyuncakları delırecem az kaldı
Teşekkür ederimhosgeldın senı gordugume sevındım
kolay gelsin kzlar ben bugn çok güzel bi şey yaptım yazdan beri gitmediğim spor salonuna gittim platese yazıldım.
hımmmmm beeeen olabilir herhalde galiba sanırsammmmmrabyas var...rabişşşşşşşş bebeeem senınde tam dalin gibi birine ihtiyacın var bence..1 ayda eritir seni
aynı kilolardasınız
bana uyar kız rabıs varmöısın benle yarısa ama bastan solım ben hıc kolay lokma deılımdır kendıne guvenıyosan cık karsıma hahhaha gaz verrrrrrrrrrrrrrr
hımmmmm beeeen olabilir herhalde galiba sanırsammmmm
dalinim 26ımm valla seni seviyorum ben rakip değilde kardeşş olalımm olurmuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?