Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

DUSMEM TUZAGINA akısına kapılmammmmmmm

şöyle eğlenceli bir zumba videosu yok ya......
1 ay leslie yapmıcaz ki 1 hafta birini yaparız öbür hafta değiştiririz anacım....

tamam biz spor kankileriyiz bundan sonra.. 30 dakika leslie+15 dk da canın ne isterse o.. ister dans et ister yer hareketleri.. ister step..
zumba şu video eğlenceli mi sence bir bak bakalım, haftaya onu deneyelim mi Zumba With Didem - Doktorum 09.09.11 - YouTube

bir de dalin sen mydin; 8 dk karın+kalça çalışcam diyen o sakatlamıyor mu ya.. 8 dk dediğine bakma çok kasıcı hareketler onlar...

bendım cnm ben yapıodum bunu bı aralar zaten o yuzden bu hareketlere yabancı deılım ama zumbadan daha fazla efor ve kalorı harcatıyor haftada 1 de olsa onerırım ılk evlendıgım yıl dı yanlıs hatırlamıyosam 55 kıloydum 58 olmustum ve bu hareketler sayesınde hem 54 kılo olup hemde karbnım dumduzdu daha sonra calısma hayatıma ara verınce oldum 60 kılo cıvarı o lanet lahana dıyetıne basladım 52 falan oldum ama sonra kat kat gerı aldım daha sonra hafıf bı dıyet ve ıs hayatına donusle 55 kılo oldum bıdahada almadım takı hamıle kalana kadar 55 hamıle kalıp 85 le doguma gırdım o gun bu gun bole bıftek gıbıyım sımdı yapamam bu 8 dkk programını cunku sezeryanım yenı daha 3 ay oldu en az 6 ayı doldurmam lazım

bugünün tarihini at biyere tubişimmmm
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nickimin altına bak ne yazdım:))))))

ben gideyimde birazcık kalori harcayayım

anemmmmmmm ne gzl olmuş o oraya şimdi o benmiyim eşinmiiii

du bende yapım bişilerrr ben gene gaza geldim bu işin sonu nereye gtcek bakalım

tmm bugunden itibaren 30 dk lessie +15.....

bugünün tarihini at biyere tubişimmmm

anemmmmmmm ne gzl olmuş o oraya şimdi o benmiyim eşinmiiii

du bende yapım bişilerrr ben gene gaza geldim bu işin sonu nereye gtcek bakalım

kanımca gamze şu an pastaları börekleri götürüyooo

bugünü unutmam bakalım napcaz kim daha çok kilo verecek

gamze eminim şuan sadece kokluyordur...irade tavan yapmış gamze de .....darısı başımıza

su ana kadar tek bi lokma bıle tatlı bısı yemedımm kızlarrrrrr
bu arada lessie flan ne işşşş plates tarzı bişimii:26:

ne iş yapıyo eşinn kuzummm o kapıdan sen bacadan kk

cornie ben hallettim sporumu.. sen de halledince yazarsın..

Kızlar ebrunun sitesinden pilates açtım. ilk yapanların kaçınması gereken hareketler var mı? biir de bu kadında kemik var mı? o bacağı nasıl ayırdı öyle şoktayım... ben hareketin %80 ini ble yapamadım kapatttım videoyu bitirmeden.. nasıl olcak bu iş ya

canım ben onun ınsan dısı bısı oldugunu dusunuyorumm bı ara tv de onla bırlıkte plates yapıyordummm anamm sankı cok kolay gıbı bacagı kaldırıyoo ben mumkun degıl yapamıyodum sonra kızıyodum ebruyaaaa

ohh dısımın agrısı gectı sukur sabah sporumu yaptım ben bebek cıldırır gıbı aglayınca pısda pıs pısda pıs kan ter ıcınde kaldım gari.

lessıe cok uyuz bısıy ya canım sıkılır bnm bana bol eksınlı olması lazım cornıs bu karı vak vaklayıp duruyo baska numara yok.ınsanı terletmezkı.ben 8 dkk programına baslıcam 2 ay sonra falan belkıde yaza once zayıflayayımda gobuş kalırsa onu sıkılastırmak ıcın en son cıla nıyetıne uygularım herhal

zumba ıyı bısıy 2 ay zumba yap zımba gıbı ol

ay arkadaslar bu kız benı oldurecek ben topluyorum arkamdan o dokuyo ben kaldırıyorum arkamı donuyorum tangır tungur odaları oyuncakları delırecem az kaldı

ne iş yapıyo eşinn kuzummm o kapıdan sen bacadan kk

hımmm peki ne için bu hareketler kadın vak vak lıyo sürekliiiii

eşim gümrükte çalışıyor cnm......
bu spor dısarda yürüme imkanı olmayan spor salonun gidemeyenler için evde yürüyüş cnm......

tmm cnm ben temizlik yapıyorum şimdi dün bitiremedim....bitirince mi yapsam yoksa yemekten sonra mı karar veremedim:44:

ayy ıcım bayıldı mayaların soledıgı 2012 kıyametı bu olsa gerek HALİL SEZAİ 30 sanıyelık sarkıyı 5 dakıkada soluyo ıcım sıstııııııııııııııı körsüdüm

bırak dağınık kalsın
ya lessiden gıcık alıyorum zaten uyuz garı
ama 1 yıl aradan sonra yenı spor yapacagım yavaş yavas alıstırayım vücudumu......

bana yollada sevyim azcıkkkk ne tatlıdır şimdi ayyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…