Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eveet kızlar album ekledım merak edenler bakınız eskı zayıf hallerımı gorunuz heheheh gormek ıcın arkadasım olmanız sart

maşallah canım YÜCEALLAHIM SANA BĞIŞLASIN ONLARI HAYIRLI EVLAT OLSULAR İNŞALLLAH BYLE GÜZEL ÇOÇUKLARIN ANNELERİDE GÜZELDİR AMA SENİ GÖRMEDİM KOYMADIN DİMİ KENDNİ

Yazdan beri gitmiyodum tüp bebek tedavisiyle uğraşınca ara vermiştim spora eve 15 dakika yürümeyle belediyenin kültür ve spor evi plates step
fitness var ben çalıştığım için 2 gün platese yazıldım ayda 20 tl çok güzel bi yer bebesi olanlar için kreşide var sen spordayken bebelere bakıyolar onlar şimdilik 2 gün pltese gitcem evdede yürüyüş yaparım zayıfladıkça plateslede sıkılaşırım ama vary ara verdim diye çok zorlandım her taraım yanıyor

dalin gel seninle gidelimmmmmmmmm

canım ben eskısehırdeyım sende burdaysan gıdelım valla

tmm hasretcım ekledım kendımıde ama eskı zayıf halımı hehe

maşallah çok tatlısın aynı biblo gibisim çok beğendim seni kanında çok sıcaksanki seni çokandır tanıyomuş gibi oldum içim ısındı vallahi allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnnnn

maşallah çok tatlısın aynı biblo gibisim çok beğendim seni kanında çok sıcaksanki seni çokandır tanıyomuş gibi oldum içim ısındı vallahi allah mutluluğunuzu daim etsinnnnnnnn

aa bune ıltıfatlar tesekkur ederım o senın guzellıgın bıtanem

kolay gelsin kzlar ben bugn çok güzel bi şey yaptım yazdan beri gitmediğim spor salonuna gittim platese yazıldım.

oo ne güzel pilates yapanlar çoğalıyor. hareketleri buraya gelince anlat olur mu biz de onlardan yapalımm..

daln sen de 3 bebe mi var!! 3 ü de cıbır cıbır.. Kız sen nasıl baş ediyorsun onlarla... Bebeğe nasıl bakıyorsun? Eren le zeynep ne kadarlık? ikiz demiştin değl m..

baktımda samsunluymussun ondandır cnm kan cekmıstır topraam bende aslen samsunluyum

sabah

iki dilim ekmek arası 1 tk pekmez

ara

5-6 badem

öğlen

1/2 bulgur çorbası
3 köfte
1/2 makarna

ara

1 portakal

akşam

2 dilim ekmek
3 içli köfte

su yu tamamlamadım devam ediyorum
sporu yapmadım miğdem acık yatışsın öyle yapıcam

Evett çok sevgili arkadaşlarımmm :102: bu gün birazcık ayrı kaldım buradan, misafirlerim vardı :118: Güzel bir gündü..Teyzemler ve kızları geldi Mutlu oldum kiiii

Hemen menümü paylaşmak istiyorum..

Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 adet yeşil biber
1 k.k. peynir

Ara: 1 meyve
1 fincan şekersiz nescafe

Öğle: 3 yemek kaşığı yağsız makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet dolma
çeyrek galeta

Ara: 2 kuru kayısı

Akşam: 1 dilim kepek ekmeği
1 kırmızı 2 yeşil biber (ızgara)
1 domates
1 kase çorba

Ara: 1 adet meyve ile günü kapatırım..

Su içiyorum ve gün bitmeden tamamlamış olurum..

Spor: misafir gelicek diye koşturdum ama kaptanım spor saymayabilir zaten bende yarım saat eliptik düşünüyorum

Dip Not: Misafirlerim için, browni kurabiye, çikolata soslu sütlü tatlı, yoğurtlu makarna, dolma ve ıspanaklı börek yapmıştım..sadece makarnadan yedim, yağsız ayırmıştım kendime, diğerlerinin tadına bile bakmadım..Yemin ediyorum burası olmasa ve takımıma saygım olmaa hüppppp diye yutardım hepsini :78::78:

İyiki varsın 5. Takım

.

kolay gelsin kzlar ben bugn çok güzel bi şey yaptım yazdan beri gitmediğim spor salonuna gittim platese yazıldım.

Yaaaaa bende istiyoruuuuum kendime spor arkadasiiiiii benimde spor aletim yok uhuhu
Büşram kilolarımız ve hedefimiz ortalama aynı ama ben sadece yürüyüş-koşu yapıyorum oda zorlanarak :)))
2 bucuk yasındalar ıkızler evet dıgerıde 3 aylık
Allah bağışlasın canım....

menüm:
SABAH: 1 kase kornfleks
ara: 1elma
ÖĞLE:çeyrek tost ayran (eve gelemedim kızımın dersi vardı ve perşembe günüde dersi var bir çözm bulmalıyım)
ara: 1 elma-3 çay kaşığı sütlaç
akşam: yarım kase karnabahar kavurma-yarm kase yoğurt-1 kase sulu köfte-1,5 dilim ekmk
ara: 1 bardak sütlü neskafe içeceğim

Dün 30 dakika yürüyüş yaptım. Şimdi uyukluyorum biri beni çimdiklesinn yürüyüş yapmak gözümde büyüyorr..
su tamam 2 bardakta beşibiyerde içtim..

gerçekten burası olmasa bende çoktann kaçırmıştım ipin ucunu ..sonbahardan beri veremediğim kiloyu 20 günde verdim burada

tebrik ediyorum arkadasım senı valla o kadar cesit yapmıssın tatlarına bile bakmamıssın ya aferım gı sana ıyıkı gelmemısım bugün gamzem sana ben belkıde dayanamazdım yerdım

tebrik ediyorum arkadasım senı valla o kadar cesit yapmıssın tatlarına bile bakmamıssın ya aferım gı sana ıyıkı gelmemısım bugün gamzem sana ben belkıde dayanamazdım yerdım

hahahahahah ama ben sana dayanırdım arkadaşım, neden gelmedinn

.

evveeettt sevgili takım arkadaşlarımm menümü yazıyorumm
sabah gec kalktım canım ıstemedı sabah ve oglenı bırlestırdımm

2 yumurtadan menemen yaptım 2 dilim tam bugday ekmegı

aksam

2 kepce corba, 3 kasık cıger, salata ve yogurt

su:2 lt içtim içmeye devam
spor: acık havada 2 saat yuruyuss

eveett yorumları bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…