- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #77.901
tamam canım aynen 5 e kadar saydım parmağım yanar gibi oldu sonra da dediğiniz gibi yaptım...sardım sarmaladım..kaldırdım..çok severim yoğurdu inş.güzel olurcanım parmagını sute batır 7 ye kadar say eger dayanıyorsan dogru sıcaklık demektırrsonra 1lt sute 1 yk yogurt olacak sekılde olcu yap sutten bıraz yogurdun ıcıne al yogurdu seyrelt ve sute ekle guzelce karstır sar sarmala sabah ac ve sallamadan buzdolabına kaldırr..
Geçmiş olsun dalin.bu arada sol en arka dısım zonkluyo resmen ates basıyo bana doktora gıtsem gece ıyı olacak oy anam oyyyyy agrıya bakkkkk
Dalin şimdi okudum mesajını sanki seninle yarışsam iyi olacak gibi hem bende hızlanırım belki senle...ama ben tubısle esrayı kıskandım sımdı yokmu benımlede yarısacak bı cengaver kaptanı deryamla yarısıoduk ama ara cok acıldıkaptanım tırt cıktı
yokmu kendıne guvenen bı cengaver bakam
tamam canım aynen 5 e kadar saydım parmağım yanar gibi oldu sonra da dediğiniz gibi yaptım...sardım sarmaladım..kaldırdım..çok severim yoğurdu inş.güzel olur
teşekkür ederim
Dalin şimdi okudum mesajını sanki seninle yarışsam iyi olacak gibi hem bende hızlanırım belki senle...
kızlar şimdi hangi diziyi izliyor sunuz?
Seksenler dizisini mi?
20 dakika mı?
yoksa hiçbiri mi?
sabah
iki dilim ekmek arası 1 tk pekmez
ara
5-6 badem
öğlen
1/2 bulgur çorbası
3 köfte
1/2 makarna
ara
1 portakal
akşam
2 dilim ekmek
3 içli köfte
su yu tamamlamadım devam ediyorum
sporu yapmadım miğdem acık yatışsın öyle yapıcam
Evett çok sevgili arkadaşlarımmm :102: bu gün birazcık ayrı kaldım buradan, misafirlerim vardı :118: Güzel bir gündü..Teyzemler ve kızları geldiMutlu oldum kiiii
Hemen menümü paylaşmak istiyorum..
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 adet yeşil biber
1 k.k. peynir
Ara: 1 meyve
1 fincan şekersiz nescafe
Öğle: 3 yemek kaşığı yağsız makarna
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet dolma
çeyrek galeta
Ara: 2 kuru kayısı
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği
1 kırmızı 2 yeşil biber (ızgara)
1 domates
1 kase çorba
Ara: 1 adet meyve ile günü kapatırım..
Su içiyorum ve gün bitmeden tamamlamış olurum..
Spor: misafir gelicek diye koşturdum ama kaptanım spor saymayabilirzaten bende yarım saat eliptik düşünüyorum
Dip Not: Misafirlerim için, browni kurabiye, çikolata soslu sütlü tatlı, yoğurtlu makarna, dolma ve ıspanaklı börek yapmıştım..sadece makarnadan yedim, yağsız ayırmıştım kendime, diğerlerinin tadına bile bakmadım..Yemin ediyorum burası olmasa ve takımıma saygım olmaa hüppppp diye yutardım hepsini :78::78:
İyiki varsın 5. Takım
.
bende menumu yazayımm
sabah: bı yumurta ceyrek tane orgu peynır bır dılım ekmek yeşil çay
ara : nesacefe
oglen : dısardaydım en masum sey tosttu maalesef.az kaşarlı bol domatesli yağsız tost cay
ara: soda kahve çay
akşam: bı kase yogurt ustune bi çay kasığı reçel koydum
2 litre su ve yarım saat yer hareketi ( bisiklet olsun efendime soyleym cesitli bacak hareketleri olsun )
menüm.
kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
peynir
4 zeytin
azıcık tereyağı
öğle:
1 kase k.mercimek çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
1 dl ekmek
salata
ara.
1 bardak neskafe
akşam
1 tabak sulu köfte
1 kase yoğurt
suyumum tamamladım
birazdan da sporumu yapıcam..
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
ÖĞLEN
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜn
1 elma
AKŞAM
1 tane çupra balık
yeşil salata
1 dilim ekmek
SUUUUUUUUU
İÇTİM ÇİYORUM
SPORRRRRRRR
1 saat plates
1saat yürüyüş normal tempo
az snra yeşil çay iççem birde koşu bandında 30 dk yürürüm
hobaaaa hadi bakalımmmne için rakibiz biz simdi ne yapıcaz olay ne yaaa
bıde ben neden goremıyorum senın bebişleriii??
SABAH
2 dilim ekmek
peynir
ÖĞLEN
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜn
1 elma
AKŞAM
1 tane çupra balık
yeşil salata
1 dilim ekmek
SUUUUUUUUU
İÇTİM ÇİYORUM
SPORRRRRRRR
1 saat plates
1saat yürüyüş normal tempo
az snra yeşil çay iççem birde koşu bandında 30 dk yürürüm
Menümü yazayım:
Sabah
10 badem
Öğle
pırasa
yoğurt
Ara
muz
akşam
ızgarada 6 tavuk kanadı
2 bardak ayran
Ara
sütlü neskafe
kaptanım sabah çok az olmuş.. araya peynir de serpiştirseydin. 1 tk kaşığı için 2 dilim ekmek fazla bence.. onun haricinde akşamki ekmekler
gamze şoktayım.. öyle şeyler pişirip insan ucundan da mı tatmaz nasıl olmuş diye.. tebrik koyuyorum valla. o anını bizle paylaşır mısın? yani o şeytani an aklına gelince nasıl savuşturuyorsun? ben kekin tadına bakacaktım güya dün!!!:26::26::26::26:
nasıl bir ara o öyle soda kahve çay
gayet dolu dolu güzel bir menü...
bugünki favorim sensin çok beğendim.
gelelim benim menüme...
sabah:
peynir
1dl tahıllı ekmek
biberli omlet
2 tk fıstık ezmesi ve bal (nihayet fıstık ezmemden kuurtuldum)
ara:
ıhlamur
öğle:
1 tabak bulgur plavı
1 kase sebzeli çorba
ara:
3ü1 arada fındıklı
akşam:
azcık bulgur pilavı ve ekmek (kızdan kalanları yediğimden)
1 kase kuru fasulye
şimdi:
çay içeceğim.. yanında kek yerim diye korkuyorum.. sinirim moralim çok bozuk lütfen engel olun
Günün menüsü olmayı hak kazanmış bence, süpersin arkadaşım
.
valla sen bılın kuzum yarısa varım dıyosan hodrı meydan yok ben yokum korktum tırtım cok yaslıyım bahanelerı yusuf yusuf durumlarıyla pacayı kurtarmaya bakarım dıyosaaaaan bılememkuzumm tamam da ben yaslıyım benım metabolızma daha yavass
ama bak cornella ıle garfield beraber spor yapii biz da yapalım tamammı annemm
bı 8 dkk programı var hergun uygularsankı coooooooook zor kısa zaman sonra karnın ınanılmaz sıkılşasıyo ben cok eskıden yapardım ama ozaman zayıftım buaksam bı denedık esımle bırlıkte ama ben koca gobegı kaldıramadım bıraz daha kılo vermem lazım uygulamak ıcındalin kıııı 8 dakika programı ne dümdüz karın marın bana da de!.. nolur...
Dalin şimdi okudum mesajını sanki seninle yarışsam iyi olacak gibi hem bende hızlanırım belki senle...
valla sen bılın kuzum yarısa varım dıyosan hodrı meydan yok ben yokum korktum tırtım cok yaslıyım bahanelerı yusuf yusuf durumlarıyla pacayı kurtarmaya bakarım dıyosaaaaan bılemem
bı 8 dkk programı var hergun uygularsankı coooooooook zor kısa zaman sonra karnın ınanılmaz sıkılşasıyo ben cok eskıden yapardım ama ozaman zayıftım buaksam bı denedık esımle bırlıkte ama ben koca gobegı kaldıramadım bıraz daha kılo vermem lazım uygulamak ıcın
tamam tatlım hem rabıse basksana yemedı onaheheheh senınle yarısalım oda gelırse 3 umuz kapısırız olurmu en kılolunuz bnm 1 kıloda olsa ben fazlayım ama sızı gecerım ona gore sımdıden hırsa geldım yarısmak bence motıve edıyo hemde hırslandırıyo haydı bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?