Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sorma canım sardım da bende bittim ama.......dedim bu sefer değişiklik olsun hep kolaya kacıyordum yemeklerde.....
kereviz mi ben daha önce hiç yemedim.......bizim adana da pek kimse bilmez kereviz,enginar falan......ama çok sağlıklıymış......

cornella biliyor musun bende de pek kereviz yeme kültürü yoktu. 1-2 kere pişirmişliğim vardı Dün mü ne starda soframız diye bi program vardı izmir karşuyakadan bi kadın yemek yapıyordu valla bi kereviz yemeği yaptı portakal sulu pırasalı ve pırasanın sapı havuç falan çok güzel görünüyordu. Dün onu yapım ben bayıldım tam benim tarzım bi yemek olmuştu ama eşim et veya tavuk olsa daha iyi olurdu dedi. Bugünde etlisini yaptım netten buldum tarıif.bu ara kerevize dadandım...

zes ben de tam etli kerevizi nasıl yaptın diye soracaktım fırsqtım olursa star dan izlerim benim akşama zyağlı pırasam erişteli yeşil mercimek çorbam var dün akşam pişirmiştim. bi de slaata yanına yeterli olur sanırım öğlen geçmiş olsun a gittik bir arkadaşa orada 1 dilim börek 2 adet mercimekli köfte yedim değilse aç kalacaktım şimdi de kahvemi içiyorum akşama kadar da suyumu içeceğim

Gamze abla senin ideal kilon 61 mi ya da boyun kac ? Ben 59 58 fln istiyorum Ama kotu olmaz dimi ya 1.71 falan boyum

Canım ben 1.64 boydayım ama 66 kiloda olunca bile 38 giyebiliyorum, yani 61 olarak ben en uzak hedefimi bile yazdım..61 e düşmem harika bir şey olur, daha fazlasını istemem

.

bende bu hafta 68.50 görmek istiyorum.......1 kilo gider mi? bilmem ama gitmesi için elimden geleni yapacağım............benim tosbaaammm nerde......tosbik niye gram gram gidiyo senden bakım....o kadar spora ragmen........

rakibem banamı seslendi
işim vardı azıcık canım hallettim geldim valla bugün geçmiyo ya son 45 dakikam kaldı çığlık atcam imdat diyeeeee

bu hafta bnm kilomda gzl değil veremedim kilo gram gtti gene bnm metabolizma çökük darbe yedi diyet yapa yapaaaa ondan gitmiyo sanıırm bide pasta yedim bu hafta başka kaçamak oldumu htrlamıormda ondanda olmuş olabilir sporuda aksattm başlarda bu hafta vercem 1 fln yani yoksa hedefime ulaşamıcam

bugün kendime ceza verdim zaten yarnda vercem müebbet yapcam hatta

elelrine sağlık cnm sarma yapmışsın ayyy limonlu limonlu ne gzl gider şimdi ama cezalıyım tabı ben dimi

ben iyiki evli değilim yemek bulmak baya sorun olymuş

cahilliğime verinde bişey sormam lazm çatlıcam öğrenmessem sayfanın altında topikte olanlar yazıyoya bazılarınızda + var o neki ben var anlamamak:26:

ben yemekleribirgün önceden pişiriyorum. yoksa yetişmiyor:44::44::44:

benim akşam menüm yeşil mercimek ve yoğurt olacakkk
aslında canım çokk balık istiyorr

kızlar ne güzel burda birbirinize destek oluyorsunuz eskiden biz de böyle destek oluyorduk böylece motive oluyordu insan takım ruhu çok güzel yaa

ben de mecburen 1 gün önceden pişiriyorum menümüz yakınmış ben bu sene balık işini kolay hallediyorum ankarada balık pişiriciler var siparişi veriyorsun pişiyor sen istediğin saatte gidip alıyorsun evde balık kokusu olmuyo haftada 1 mutlaka yapıyorum nerdesin bilmiyorum ama bu yöntem bana çok uydu tavsiye ederim

cahilliğime verinde bişey sormam lazm çatlıcam öğrenmessem sayfanın altında topikte olanlar yazıyoya bazılarınızda + var o neki ben var anlamamak:26:

tosbiğim; o artıları bende yeni gördüm harbi niye var acep....:44::44::44::44: juju da da oluyordu:26:
birsen; benımde canım cok balık istiyor

yarışmada bu hafta deniz mahsulleri yarısıyor.bol bol tarif alırız artık ordan......

kuzular arkadaslarınızın yanında + varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…