- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.381
Kızlar akşam yemek menünüz ne ya? Ben her gün düşünmekten usandım valla. Cornella maşallah yaprak sarmış bende etli kereviz yemeği yapıyorum şimdi. Sizler akşam yemeği için ne yapmayı planlıyorsunuz?
cornella biliyor musun bende de pek kereviz yeme kültürü yoktu. 1-2 kere pişirmişliğim vardı Dün mü ne starda soframız diye bi program vardı izmir karşuyakadan bi kadın yemek yapıyordu valla bi kereviz yemeği yaptı portakal sulu pırasalı ve pırasanın sapı havuç falan çok güzel görünüyordu. Dün onu yapım ben bayıldım tam benim tarzım bi yemek olmuştu ama eşim et veya tavuk olsa daha iyi olurdu dedi. Bugünde etlisini yaptım netten buldum tarıif.bu ara kerevize dadandım...sorma canım sardım da bende bittim ama.......dedim bu sefer değişiklik olsun hep kolaya kacıyordum yemeklerde.....
kereviz mi ben daha önce hiç yemedim.......bizim adana da pek kimse bilmez kereviz,enginar falan......ama çok sağlıklıymış......
Kızlar akşam yemek menünüz ne ya? Ben her gün düşünmekten usandım valla. Cornella maşallah yaprak sarmış bende etli kereviz yemeği yapıyorum şimdi. Sizler akşam yemeği için ne yapmayı planlıyorsunuz?
cornella biliyor musun bende de pek kereviz yeme kültürü yoktu. 1-2 kere pişirmişliğim vardı Dün mü ne starda soframız diye bi program vardı izmir karşuyakadan bi kadın yemek yapıyordu valla bi kereviz yemeği yaptı portakal sulu pırasalı ve pırasanın sapı havuç falan çok güzel görünüyordu. Dün onu yapım ben bayıldım tam benim tarzım bi yemek olmuştu ama eşim et veya tavuk olsa daha iyi olurdu dedi. Bugünde etlisini yaptım netten buldum tarıif.bu ara kerevize dadandım...
ay keşke yakın olsak gelirdim:)
bende bayagıdır sarmıyordum..çok zahmetli ya yoruldum...sabahtan beri bir tek bunu yaptım diğer işler duruyor
Gamze abla senin ideal kilon 61 mi ya da boyun kac ? Ben 59 58 fln istiyorum Ama kotu olmaz dimi ya 1.71 falan boyum
Canım ben 1.64 boydayım ama 66 kiloda olunca bile 38 giyebiliyorum, yani 61 olarak ben en uzak hedefimi bile yazdım..61 e düşmem harika bir şey olur, daha fazlasını istemem
.
bende bu hafta 68.50 görmek istiyorum.......1 kilo gider mi? bilmem ama gitmesi için elimden geleni yapacağım............benim tosbaaammm nerde......tosbik niye gram gram gidiyo senden bakım....o kadar spora ragmen........
Hmm anladimm ne guzel 66da 38 beden giyebilmek.az kaldi az 36 bedenide gorursun sen insallah :)
cahilliğime verinde bişey sormam lazm çatlıcam öğrenmessemsayfanın altında topikte olanlar yazıyoya bazılarınızda + var o neki ben var anlamamak:26:
kızlar ne güzel burda birbirinize destek oluyorsunuz eskiden biz de böyle destek oluyorduk böylece motive oluyordu insan takım ruhu çok güzel yaa
ben yemekleribirgün önceden pişiriyorum. yoksa yetişmiyor:44::44::44:
benim akşam menüm yeşil mercimek ve yoğurt olacakkk
aslında canım çokk balık istiyorr
rakibem banamı seslendi
işim vardı azıcık canım hallettim geldim valla bugün geçmiyo ya son 45 dakikam kaldı çığlık atcam imdat diyeeeee
bu hafta bnm kilomda gzl değil veremedim kilo gram gtti gene bnm metabolizma çökük darbe yedi diyet yapa yapaaaa ondan gitmiyo sanıırm bide pasta yedim bu hafta başka kaçamak oldumu htrlamıormda ondanda olmuş olabilir sporuda aksattm başlarda bu hafta vercem 1 fln yani yoksa hedefime ulaşamıcam
bugün kendime ceza verdim zaten yarnda vercem müebbet yapcam hatta
elelrine sağlık cnm sarma yapmışsın ayyy limonlu limonlu ne gzl gider şimdiama cezalıyım tabı ben dimi
ben iyiki evli değilim yemek bulmak baya sorun olymuş
cahilliğime verinde bişey sormam lazm çatlıcam öğrenmessemsayfanın altında topikte olanlar yazıyoya bazılarınızda + var o neki ben var anlamamak:26:
ben yemekleribirgün önceden pişiriyorum. yoksa yetişmiyor:44::44::44:
benim akşam menüm yeşil mercimek ve yoğurt olacakkk
aslında canım çokk balık istiyorr
tosbiğim; o artıları bende yeni gördüm harbi niye var acep....:44::44::44::44: juju da da oluyordu:26:
birsen; benımde canım cok balık istiyor
yarışmada bu hafta deniz mahsulleri yarısıyor.bol bol tarif alırız artık ordan......
Bi kac yorumdan alinti yapmak istiyorsan eger artili olanlara tikliosun diye biliyorummmm
kuzular arkadaslarınızın yanında + varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?