Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Etli kereviz için;

Malzemeler

1.5 çay bardağı nohut
300 gr. kuşbaşı et
2 adet pırasa
5-6 dal kereviz sapı
1 adet kereviz
1 adet patates
1 küçük soğan
1 adet kırmızı biber
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tuz, çok az karabiber
Zeytinyağı
Nasıl Yapılır?

Nohudu akşamdan ıslatın. Ertesi gün et ve ıslanmış nohutu düdüklü tencere de yarım saat kadar pişirin.
Zeytin yağını tencereye alın. İçine yemeklik doğradığınız soğanı ve kırmızı biberi ilave edip soteleyin.
Salçayı ekleyip karıştırın.
Pırasaları ve kereviz saplarını 2 parmak genişliğinde doğrayıp ilave edin.
2 dakika kadar soteleyip, üzerine nohut ve eti ekleyin. Tuzunu atın
10 dakika kadar haşlayıp, iri küpler halinde doğradığınız kereviz ve patatesi ekleyin.
Karabiberini serpip, patates ve kereviz yumuşayınca ocaktan alın.
Afiyet şifa olsun.

yemek güzel oldu...Biraz önce tadına baktım...

foto da isteriz isteriz

Kızlar erkek kardeşim uğradı, dolapta kurabiye ve pudıng vardı, birde börek..Ona ikram ettim, abla sende ye dedi, bende öğle yemeği menümün yerine..1 kurabiye, yarım porsiyon pudıng birde 1 lokma börek yedim, öğle yemeği yemedim ama :26::26: haa pişmanmıyım, tabiki bilerek yedim.Asla pişman olmam, önüme bakarım tabi bakacak yüzüm varsaaa

.

bende hep aşagıda görünmeyen ziyaretçiler varya onları merak ederim..kimler dolanıyor topicte diye.......

bişi olmaz ya o kadarcıktan......benimde eşim yıne sevdiğim çikolatadan almıstı haftaiçi....o kendı hakkını yedi benımkini de dolaba koyduk....bugun sabah almış onu diyorki sen yemıyordun değil mi dedi..
bende yemıyorum dedim....
hatur hutur yedi önümde.....
bende intikamımı onun dolapta ki pastasını yiyerek aldım hiç üzgün değilim enerjim yerine geldi

elinize sağlık haftasonu bende kereviz alıp deneyeyim güzele benziyor

Corniiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm avatarına kurbannn hhahahaha

Ya bişi sorucam Juju kaptanım buralardamı acaba? :26: arkadaşım diyelim ki başka gruba katılmak için yazdı ve henüz listeye almadılar..birazcık mutsuz oldu o takımda, mesela takımdan memnun kalmadığı için ve yarışma listelerine girmediği için takım değiştirme gibi bir durum söz konusu olabiliyor mu? :26::26:

.

cornellaamm avatarr superrrrr

heheh diğer hatun çok yorulduydu spor yapmaktan..biraz da bu kıvırsın dedim

gamze ; canım o konuyu hiç bilmıyorum ama juju sanırım şuan burda değil.....ama henüz listede değilse bence sorun olmaz.....juju da gelsin ona da sorarız....listede adı olsa sıkıntı olabilirdi ama bu durumda bence sorun olmaz gibi geldi:44::44::44:

kızlar o değilde biricikoğlummert gelmedi......unuttu mu acaba bugünü..ama emınım unutmamıstır.....pc si bozulmustu annesinden yazmıstı o günde:44::44::44:

vayyy hemşerimmm sendemi ankaradasın nerdesin kız akşama ne yemek var geliyorum hemen
sendede var dicektım tam + arkadaslarda varmıs demek hımmmm hıc aklıma gelmemıstı
bende hep aşagıda görünmeyen ziyaretçiler varya onları merak ederim..kimler dolanıyor topicte diye.......
bu merak bizi öldürcek tubişşş

hangi çikolatayı sevıosun sen bakım hep diosun sevdgm çiko sevdiğim çıko adı yokmu bunun

Ayyyy ben cangaya bayılıyorum son günlerde, Canga ve Browni

.

kızlar kolay gelsin ben şimdi oturdum nttem çıkınca 1 saat falan uyudum sonra platese gittim başka hocanın dersine bizim hoca 1 saat yaptırıyodu bu hoca 1.5 saat yaptırdı ama varya resmen heppimizi ağlatttı çok sıkı yaptırdı topsuz latiksiz yaptırdı hemde kalça karın kol mahvettti eve eldim ordan pazara gittim şimdi eve girdim aldıklarımı yerleştirecem sonrada yemek yapacam

tarhana çorbası
pırasa yemeği
salata

çok yoruldum

banada bi kahve

benim kendisi minnacık sevgisi kocaman menüm

sabah
2 kaşık pırasa(tavsiye ederım sabahın 7sinde süper gidiyo)

öğlen
2 kaşık patates kavurması

akşam
1 kase mercimek çorbası
salata

az demeyin sakın cezalıyım

su 1.5 oldu yatana kdr 3 olur
spor henüz yok eve yeni geldim dinlenym bakalım önce bi dimi ama

cnm benim favorim çok.....ama gofretlilerden en çok çokanatı severdim...bak severdim diyorum çünkü pabucu dama atıldı sebbei ise işte aşağıda ki mükemmel şeyyyy.....

spor salonunda esi bi arkadaşımı gördüm dukan yapmıştı o zaman güzel zayıflamıştı 22 kilo verdim dedi amma 4 evresinide tammamlamış bitirince o kilolarn hepsini geri aldım dedi tekrar dukan felan yapmam dedi kötü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…