Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bayagı yorulmussun bugün hemen sana dumanı üstünde bir türk kahvesi ısmarlıyorum hasret

Eki Görüntüle 634059

anemmmmmmmm ben yemedim bundan nasıl kaçırmışım ben bunu ya şimdi büyük bi boşluk hissediyorum içimde doldurmam lazım hemen bununla

geçen gün migrosda tanıtıyorlardı baktım tadına süper bişey çok güel sonra bi tae aldım yarısını eşim yedi yarısını bennnnnnnnnnnn

canga browni albeni eti hoşbeş ülker çikolatalı gofret tobleron biskrem nutella cocostar halley daha sayımmı

anemmmmmmmm ben yemedim bundan nasıl kaçırmışım ben bunu ya şimdi büyük bi boşluk hissediyorum içimde doldurmam lazım hemen bununla

sen nasıl yedın o pırasayı yaaaaa
bu arada bu çikolatanın kalorisi çok yüksek olmalı çünkü paketın ustunde yok..yazmamıslar
kesinlikle denemelisin..eşim sadece beyaz çikolatalı gofret sevmesıne ragmen buna bayıldı....
dısında kalın bir katmanlı çikolatası mevcut

geçen gün migrosda tanıtıyorlardı baktım tadına süper bişey çok güel sonra bi tae aldım yarısını eşim yedi yarısını bennnnnnnnnnnn

allahh allah yaaa kızlar bılerekmı yapıyonuz yaaa burda tatlı canavarı yanı ben varken amacınız ne anacımm surda 1.7 kg verdım dıye dayandım suyaaa aaa dondurmeyın gozumu yakarım bu gezegenıı delırtmeyınn uleynnnnn

yatsak kalksak incecik olsak yaaa tüm kilolar gitmis olsaaa ayy ne guzell olurrrrr

canım sen bu türküyü sabaha kadar söylesen fısssssss........hııı ama şöyle bir fark var,
hani çocuklar birşey istedıgınde anneler zamanı var cocugum der....
onlarda ne zaman anneeeeeeeee derler....
annelerde;
yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan yatcan kalkcan............................................................................................yatcan kalkcan yatcan kalkcan.......işte bende sana bunu söylüyorum rabişim....

senin eşini merak edıyorum kacgundur tatlı yemıyorsun......noldu bizim hatuna diyor ,şaşırıyordur adamcağız

superdi tugbamm cok guldum yaaaa

eyyyyyyyyyyyy ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........ben salata yapmaya gidiyorum.herüflerin eve gelme saati yaklaşıyor........sonra görüşürükkkkkkkkk.......

senin eşini merak edıyorum kacgundur tatlı yemıyorsun......noldu bizim hatuna diyor ,şaşırıyordur adamcağız

sorma yaa dun markete gıttık cıkolata alıyodu aklından bıle gecırme dedım askım ben yesem dedı ben yokken al ye delıllerı yok et ben varken asla dedımm yazık yaa bak vıcdan yaptım sımdıı

merhaba kızlarrrrrrrrrrr yeni geldim geçmişi okudum
hemen hemen herkes kilo vermiş tebrik ederim hepinizi...
dalin kuzum 2 kiloyu nasıl verdin 1 haftada yaaa
yaptığını uygulayayım diycem ama ben bayılır kalırım bi yere

bu arada ben bu hızla sanırım bu yaza değil öteki yaza hedefime ancak uluşıcam

( 67,2 / 67 / 0,2 / 0,3% )

düz hesap olmuş cnm

hesaplamışsın çok tşk canım

herkes gidiyor ben geliyorum..

ben gidiyorum herkes geliyor

bende yemek yapıyorum gideyim ozaman akşama görüşürüz canlar

hay ben bu çikoları bulanın yaaaa para tuzağı bunlar kanmayın yemeyin skınnnn
sorma yaa dun markete gıttık cıkolata alıyodu aklından bıle gecırme dedım askım ben yesem dedı ben yokken al ye delıllerı yok et ben varken asla dedımm yazık yaa bak vıcdan yaptım sımdıı

bu erkeklere acısammı kızsammı karar veremıorm onceden kıızodum hep snra sızlerın yaptıklarını okyunca acımaya basladm

rica ederm cnm ne dmek

bugun herkes formda espriler havada ucusuyoo buda guzeldı garfieldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…