- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.461
oooooooooooo yooooooooooo naptın sen cornellam tugbamm catallar falandıgerlerı normal bee catal harıc cok yememısınkııı rezalet degıl yanı tabı benceee.....
sarma da pirinç varya cnm o yuzden yasaklar arasında....gerçi toplasan 2 yemek kasıgı pirinç etmez ama olsun......
offf kızlarrrr yarın gün var gene geçen ay gitmemiştim biliyosunuz ama bu ay kaçamam
akşama da eşimin arkadaşları davet etti:44: çok zor bi gün beni bekliyo..
miktarı az olmuş cornellam o yüzden problem değil bence.. sıkma canını sen
ancak geldim eve... planların dışında nedenlerden ötürü sürekli bir engel çıktı bugün allah kahretsin... güya 3-4 gibi evde olucak bildirimi yapacaktım ... çok canım sıkıldı bu duruma normalde yaptığım bişi değil.
bu ders olsun artık iki takım kaptanına ihtiyacımız olucak bu gibi durumlarda benim yerimi dolduracak 2 kişi belirlemeliyiz biri olmazsa öbürü yapabilmeli bildirimi...
geçen hafta yaşadığım sıkıntıyı bu haftada yaşadım malesef zamanında tüm bildirimler yapılsa böyle bir sorun yaşamıcaktık ..... geldi mi biricikoglumertug son hatırladığım nette sorunu vardı ama illaki bildirimi yaparım demişt... offffffffffffff offffff
bu arada bu hafta 3. olduk sayemde ben + çıkmasaydım sizler gibi verseydim belki birincilik yine bizdeydi...
hem + çıktım hem listeye yetişemedim canım sıkkın .. çıkıyorum ben..
bu nedenle takıma ceza gelirmi bilmem ...
salatalardan ye yavaş yyavaş ye sonra da tabağını çaydoldurma bahanesiyle al mutfağa götür bırak azar aza ve yavaş yeofff kızlarrrr yarın gün var gene geçen ay gitmemiştim biliyosunuz ama bu ay kaçamam
akşama da eşimin arkadaşları davet etti:44: çok zor bi gün beni bekliyo..
salatalardan ye yavaş yyavaş ye sonra da tabağını çaydoldurma bahanesiyle al mutfağa götür bırak azar aza ve yavaş ye
Ohh burası tam bana göre=) beni de alır mısınız? Düzenli olarak yazarım, aksatmam yani. Kendimi tanıtayım=) 19 yaşındayım. 60 kiloyum, göbeğimden şikayetçiyim53 olsam süper olur.
jujum üzüldüğne değmez bn tahmin ettim aksilik fln olduğnu sana bişey olmasın biz takımız bırbıırmızı idare edebılmeyız
6da bıldıırm sonmus kımse yoktu ben bısıler yapmaya calıştım lısteyı bı kac yere kopyaladım dgru yapamamısmıyım bi ark geldi baska takımdan bıldırım yapmanız lazm sure gecıo dedı yusuf yusuf oldm valla naptgmı bnde bılmıorm umarım olmusturrr kaptan olmak zor ıs ya bendekı stresı grcektınn
Teveccühünüz efenim siz varken bana laf düşmezzzsanırım juju kendine yardımcı alacak sen bu işi iyi götürürsün esoş ne dersin
gamze nerde ya....eşi gene pc yı esir mi aldı yoksa......rabiş de yok piyasa da.......
kayıp şehir hangi gündü?
az az ye cnm yanı yemiş gibi yaparsın bazı şeylerden de......
salatalardan ye yavaş yyavaş ye sonra da tabağını çaydoldurma bahanesiyle al mutfağa götür bırak azar aza ve yavaş ye
Teveccühünüz efenim siz varken bana laf düşmezzzama cidden sıkıntılı iş o an varya sankı kpssye grmıısm hoca sure bıttı demıs bnm daha bakmadıgm sorular var ole bı hıs yasadım
pazartesiydi cnm galibasanırsam
evet cnm memurlar nette görmüştüm bende.....1 hafta ertelenmiş.....bıktım sınavlardan .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?