- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.481
bilgisayarda bende tv de çünkü eşim mışıl mışıl uyuyorrrrrrrrrrrrrr çok sıkıldım
bnde bugün bi ton kpss kitabı sipariş verdim netten akıbetm nolck bakalım:18::18::18::18:
cnm senın eşin ne iş yapıyor bu kadar uyuyor
huzur sokağı var onu izliyorum
aynı hastanedeyiz kalite direktörü sürekli bilgisayarla böyle erken uyuyor haftasonuda sabah 7 de ayakta uykusunu alınca tabi erken kalkıyor
en büyük hatayı yaparak başlamıssın......sadece 1 kaynaktan çalış kafan karman-çorman olur......yedek bir kaynagın daha oldu mu çok bile.........
zaten yedek kitabı da tarihten ve anayasadan aldın mı tamam........
ne sipariş ettin söyle bakalım.......
Ohh burası tam bana göre=) beni de alır mısınız? Düzenli olarak yazarım, aksatmam yani. Kendimi tanıtayım=) 19 yaşındayım. 60 kiloyum, göbeğimden şikayetçiyim53 olsam süper olur.
gamze nerde ya....eşi gene pc yı esir mi aldı yoksa......rabiş de yok piyasa da.......
kayıp şehir hangi gündü?
Teveccühünüz efenim siz varken bana laf düşmezzzama cidden sıkıntılı iş o an varya sankı kpssye grmıısm hoca sure bıttı demıs bnm daha bakmadıgm sorular var ole bı hıs yasadım
pazartesiydi cnm galibasanırsam
huzur sokağı var onu izliyorum
en büyük hatayı yaparak başlamıssın......sadece 1 kaynaktan çalış kafan karman-çorman olur......yedek bir kaynagın daha oldu mu çok bile.........
zaten yedek kitabı da tarihten ve anayasadan aldın mı tamam........
ne sipariş ettin söyle bakalım.......
haberturkte canan kartay var
Burdayım bitanemmm geldimmoyy sen cansın yaa merakta edermiş..
.
dila hanım var taş gbi hatunAyyy ukyo biraz gıcık ama izlenecek başka bişide yok maleseff :26::26::26: Beyaz'da iyice bozdu :26::26:
.
daha corniden kpssde 85 almanın püf noktalarını alıcaz ılerleyen zamanlardaAyyyy cornim vala senden her eve bitane lazımmcansın cann
.
noldu kız yoksa bu ark da mı senin komşun
bütün soruları bana sorabilirsiniz karatayla ilgili kendisinin asistanı sayılırım.......her programda aynı şeyler....valla yazık yaşlı kadın ama bır bır hiç susmuyormaşallahı var.......
hihihi ederim tabi
şu kediyi kaldır birazdan hayvan hakları diye gelecekler buraya
Ayyy ukyo biraz gıcık ama izlenecek başka bişide yok maleseff :26::26::26: Beyaz'da iyice bozdu :26::26:
.
Açtım izliyorum
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?