Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bnde bugün bi ton kpss kitabı sipariş verdim netten akıbetm nolck bakalım:18::18::18::18:

en büyük hatayı yaparak başlamıssın......sadece 1 kaynaktan çalış kafan karman-çorman olur......yedek bir kaynagın daha oldu mu çok bile.........
zaten yedek kitabı da tarihten ve anayasadan aldın mı tamam........
ne sipariş ettin söyle bakalım.......

huzur sokağı var onu izliyorum

aynı hastanedeyiz kalite direktörü sürekli bilgisayarla böyle erken uyuyor haftasonuda sabah 7 de ayakta uykusunu alınca tabi erken kalkıyor

çok sinir bozucu bir durum........

bu arada ben huzur sokagının kitabını okudum dizi ile alakası yok......
kitap da bilalin bir kız kardeşi yok..........
ayrıca şükran baskası ile evlenır ve bilale aşık falan değildir....hatta bilal bulur şükranın eşini.......
feyza da ilk basta baskası ile evlenır ve hiçbir zaman bilalle birleşemezler.....çocukları evlenır ama:)
bilalin feyza ile evlenmemesinde ki sebep ise başörtülü olmaması...dini vecibelerini yerine getırmemesinden dolayıdır........

elimde 2012ye ait 3 konu anlatımlı set var baktm kalın kalın geçen yıl özet fln cıkarmadm dedm bu yıl saglam tutyum baktım çıkcak gdi degil hakan dede die bi tarhcı var unlu ıhtıyctaymıs x akademıye gecmıs baya ovuolar onun tarıh defteri die kıtabı var gzlde anlatmıs ıncelemıstım onceden ıcı renklı bıcır bıcır onun vatandaslık tarh cgrafyasını aldm zaten trkce matta problemım yok
bı soru bankası seti aldım ihtiyacın bide deneme seti aldım bıde x yayınlarından bısı daha aldımda adını unuttm degsk bıseydı soru bankam kalmamıstı hıc iş yerındede pcye ındırdım kıtap soru deneme arada bakıorm 1 sınıftan beri annam bana hıc ders calış demedi hep kendim calıştım bıldım sorumluluklarımı hatta annem ytr calışma fln dıodu bu yıl ılk defa calış ders dıo grdu ozelın halını kadncagz

Ayyyy cornim vala senden her eve bitane lazımm cansın cann

.

haberturkte canan kartay var

bütün soruları bana sorabilirsiniz karatayla ilgili kendisinin asistanı sayılırım.......her programda aynı şeyler....valla yazık yaşlı kadın ama bır bır hiç susmuyor maşallahı var.......

Burdayım bitanemmm geldimm oyy sen cansın yaa merakta edermiş..

.

hihihi ederim tabi
şu kediyi kaldır birazdan hayvan hakları diye gelecekler buraya

Temem kaldırıyorumm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…