Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bıttı

icerde mısafır var çayın yanında atıstırmlaık var gdemıorm korkudan daha cıkmadm odadan

kim geldi gene.hergün hergün

pişşşşşşttttttt sana görücü geliyor olmasın kız
senın ruhun bile duymaz şöyle uzaktan süzerler.......
becerıklımı,hamarat mı diye.......
ama bugun sınıfta kaldın ne uyusuk kız daha yanımıza bıle gelmedi dicekler

bi halta yaramıyor......95 almamız lazım tosbiğim......

bu arada hasret nerde oda uykucu kocasının yanına mı gitti acep:26::26::26:
alırız nolck amannnnnnnnn pek alanlardan ne eksiğimiz var şekerim
hahahahaha ukyoo şekerrrr, gıcık olan dizii

Cornimmmmm koca gözlü bir kız buldum

.

hasrette tam tersi hıc uyumuo dun gece nobette degilmiydi gunduzde hep netteydi ne ara uyudu

ay 1 bardak su içiyorum 10 kere wc ye gidiyorum.......

bu arada juju yok.........canı sıkıldı tabi:26::26::26::26:

ne görücüsü kız gecen gelen halamlardı gene onlar geldi haftanın 3 gunu bızdeler hıc haz etmıorm hıccc zaten bn guzellık uykusuna yatmıstm uyandırdılar bide

gecen işten bi geldim evde 3 kadın anlamadık tanımıorz fln sadce 1i tanııdk meger grucuymus odadan cıkmadım gene ne gelıolarsa daha yenı bttı okul alalala biizmkıne anlattım bunu tabı 1e 1000 katarak abarttmda abarttım ohhh çatladı patladıııııııııııııııı

iyi yapıyon anlat valla.....
biraz önce elektrikler kesildi.....tırstım.......eşimde mesaide.....neyseki geldi geri......çok pis yagmur yagıyor ya.....

3.olmusuz tebrık edıyorum herkesı bende 4.olmusum hihihihihi

menumude yazayım
sabah ogle yok ogleden sonra 1 tabak corba zar zor ıcebıldım aksam fırında kaburga corba salata

su 2 lıtre bugun yogundum o yuzden bısey yıyemedım

yarında detoksa baslıyorum kızlar sebze ve proteın detoksu aslında yapmıcaktımda mayısta tatıl planı yaptık mayısa kadar kılo verıp sıkılasmam lazım yoksa gıtmem.

hem fazla odemımıde atmak ıstıyorum odem varmıs ebemız ole dedı saglık ocagında bırazda o yuzden ya sıkılasmak ıcın neler yapabılırım mekık cekmeye basladım ama daha etkılı bısey bılenınız varmı.dogum sonrası cok sarktım amelıyat yerımın uzerıne srkan bı gobegım var suan kılo verdıkce duzelıyor ama lombur lomburde kalsın ıstemıyorum.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR, TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN..

MUTLU HAFTA SONLARI HEPİMİZE

Kızlar bunu çok sevdim...

Yarının bu günden daha iyi olacağı ümidiyle yetinmek yerine hemen bugün, yarın uyandığımızda kendimizi önceki günden biraz olsun daha iyi hissetmemizi sağlayacak bir şeyler yapabiliriz.

Evet yarın birazcık daha kilolarımızın gitmesi için bu gün biraz daha çaba ve biraz daha spor diyorum

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…