Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her insanın hayatında bu 2 duygu vardır.Bazen kaçar, bazen de direniriz..Bu günkü diyet sözüm şu oluyor, Heyyyy diyet ve yemekler sizden kaçmıyor, size direniyorum

.

[video=youtube;_PwkDTdO_ic]http://www.youtube.com/watch?v=_PwkDTdO_ic[/video]

Kızlar şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum, ben akşam evde savaş çıkarabilirim..Bizim evin iç savaşları bölüm .... bilemedim şimdi

.

günaydın

gamzem harikasınn pozitif elektirik yaymann harikaaaa

dün akşam misafir vardıııııııı ve gümmm menüm çokkk kötüüüüydü.

bugün hemennn kendime çeki düzen vermem lazımmm :26::26: ama mayışıyorummm yatmakk keyff yapmak istiyorumm
bu arada iyiki varsınızzzz yoksaaaa

Ayyyy nefret ediyorum bu kizdan :)) itici gicik simarik hihhhh direk camuuuuur :))

bağlantıyı göremiyorumm. bilgisayar sorunlu.. bende bu hafta orhan gencebayın son albümüne takıldımm. şu çeşitli sanatçıların seslendirdiği... harika olmuşşş.(.beni böyle sev seveceksenn....) çok damar oldu

ben biraz dışarıya çıkayım açılayım ariii yoksa yerimden kalkamayacağımm

günaydın kızlar .... bugün yine dışarıalrda olucam akşama uğrarım ama gitmeden bi günaydın hatta tünaydın deyim öyle çıkim istedim.

Selam 5. takımın güzellerii... Herkes nasıll??

Biz kızla hasta olduk.. Öyle feci öksürüyoruz ki. Boğazım yanıyor resmen. Kızın sesi de yaşlı kadın gibi çıkıyor hırıl hırıl. :2:Ne oldu birden bire anlamadım

Banyodan çıkınca asla ama asla çıplak ayakla fayansa basmayın. Bugün çok büyük bir kazadan ufacık bir morlukla kurtardım. Aman kızlar dkkat!!!:18::18::18:

Dün menümü yazamadım gece hemen yazıyorum

KAhvaltı
1 yumurta
1 tahıllı ekmek
peynir
1 tk kaşığı bal

ara
ıhlamur çayı

akşam
2 adet fırında tavuk pirzola
fırında patates
kefir

canım cok gecmıs olsun havalar dengesız gıdıyo usuttunuz müü kızın kac yasındaa??

ayy canımm yaaa dustunmu yoksaa ??

Canımsın, sende harikasın kii

.

Aleyküm selam canım, öncelikle 2 kez geçmiş olsun, rabbim kaza bela vermesin cümlemize..:26:

.

huhuuuuuuuuuuu...........tünaydın herkese........
chentiq geçmiş olsunnnn cnm:26::26::26::26:

bende kahvaltımı edemedim...eşim cok gec uyandı....sonrada ark ı aradı hopppppp bize damladılar ....eşim kahvaltısını etti ben edemedim.....şimdi dışarı cıkacagız....
çıkmadan kahvaltı edeyım dedim ama ekmeğim kalmamış......mecburen petibör bisküvi yemek zorunda kaldım 5 adet 1 bardak çayla

neyse bundan sonraki saatlerimi düzgün gecıreceğim....dışarıda da bol bol yürüyeceğim.......bugün buranın pazarı....gidelim de biraz sebze alayım.......
sizde de oluyor mu bilmiyorum dolap bomboş dıyorum eşime pazara gidiyoruz doğru düzgün bir şey almadan geri geliyoruz.....alacak sebze bulamıyorum.....pırasa-kereviz-enginar vs yemiyourz....patlıcanın mevsimi değil.......karnabahar yemekten gına geldi.....bir ıspanak kaldı....:44::44::44::44:

sizleri kocamaaaaaaaaaaaaaaaaann öpüyorum......hımm birde karşılıksız seviiiiiirüüüüüümmmmmmmm.......

bugün eşimi eve sokmucam akşama kadar gezcem
hava çok güzel sizlerde eve kapanmayın.......

Allahın izni ile geldiğim de görüşürüz canlar:82::82::82:

Canım iyi gezmeler en iyisini yaparsın hatta birazcık kendine özel bir şeylerde yapın..yani senin günün olsun bu gün..seni en çok ne mutlu ediyorsa onunla zaman geçirin ( asla yemek olmasın bu )

.

günaydın canoolar nassızzz ben yporgun savascı mısalı dırenıyorum hayata detoksumu ıcıyorum hıc bukadar wcye gıttıgımı hatırlamıorum odemlerım gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…