- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.561
Ahhhh dalinimmmm keşkee yakın olsakta senin bebeleri koklayıp biraz akıl depolasam :26:
.
cok ıyı olurdu ya hepımız bır sehırde olaydık aynı spor salonuna yazılır bırlıkte kosar bırlıkte yurur bırlıkte guler bırlıkte aglar dık
Aslında kısmet olursa 1 saat bile olsa görüşüp tanışabiliriz bitanemm
.
herkes bı sehırde nasıl olcakkı :26:
Ne bileyim ortada bir yerde buluşuruz.. :26:
.
sole yapalım hepınız toplasın eskıseere gelın bnm 3 tane bebegım var benım gelmem zor olur haydı toplasın bana gelın
Yalnız herkesi bilmem ama Eskişehir'e geldiğimde seni illaki görmeyi isterimeşimin teyzesinin oğlu var, hani senin kızın bir tane mavi masal şatosu gibi bir yerde resim çekilmiş yaa, heee işte oranın arka sokağında oturuyor
.
dalinim 300 gr çok fazla değil mi ya taktım kafayı... Bir gün için çook???
dalinim 300 gr çok fazla değil mi ya taktım kafayı... Bir gün için çook???
sazovadamı oturuyoır.bana epeyyy uzak ama heheh
ıns canım cık gel eskısehıre kandır kocanı mutlaka beklerım buraya gelırde bana ugramadan gıdersen bıdahada konusmam senle hıhhh
herkesler nerdeki acepp gezmelerdemisiniz kızlarrrrr
menu mu yazayımm
sabah
1 muz
1 bardak yarım yaglı sut
ara
2 eti form (tatsız tuzsuz olanlar var ya ondan)
oglen
yok (dersim vardı hemde gec kalkmıstım)
ara
2 hurma
aksam
1 kase haslanmıs makarnaa
yogurt
su:1.5 oldu daha devam ederimm
Ben burdayım canımgayet güzel olmuş menün, sıkı bir diyet menüsü
.
oohh ne guzel napım canım yaa esım olmayınca dogru duzgun bısı yıyemedımmsen neler yaptın bakalımm
kızlar ben geldim .dışarda çok kalmadık......alanya gıbı bıyerde gezecek yer bulamıyoruz hep aynı yerler........yarın kahvaltıya misafir var eve geldim hemen ıspanaklı börek yapıp buzluga koydum.......
bir de katmer poğaça yapmak istiyorum......ilk yapışım başarısız sonuclanmıstı sert olmustu nedense........bu sefer yıne deneyım......
eşim akşam balıga gidecek.beni de bir yerlere bırak dedim ama gidecek yerlerim şuan tıkandı.bir ark ın erkek ark ı gelmiş......diğeri de telini açmadı.......sanırım evdeyım.....
Ben yine sıkıntıdan patladımtek başıma kimsesiz kaldım buralarda :26::26: bol bol spor yaptım, şimdi akşam yemeği yer ve menümü paylaşırım bende
.
kızlar ben geldim .dışarda çok kalmadık......alanya gıbı bıyerde gezecek yer bulamıyoruz hep aynı yerler........yarın kahvaltıya misafir var eve geldim hemen ıspanaklı börek yapıp buzluga koydum.......
bir de katmer poğaça yapmak istiyorum......ilk yapışım başarısız sonuclanmıstı sert olmustu nedense........bu sefer yıne deneyım......
eşim akşam balıga gidecek.beni de bir yerlere bırak dedim ama gidecek yerlerim şuan tıkandı.bir ark ın erkek ark ı gelmiş......diğeri de telini açmadı.......sanırım evdeyım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?