Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalinim 300 gr çok fazla değil mi ya taktım kafayı... Bir gün için çook???

sole yapalım hepınız toplasın eskıseere gelın bnm 3 tane bebegım var benım gelmem zor olur haydı toplasın bana gelın

sole yapalım hepınız toplasın eskıseere gelın bnm 3 tane bebegım var benım gelmem zor olur haydı toplasın bana gelın

Yalnız herkesi bilmem ama Eskişehir'e geldiğimde seni illaki görmeyi isterim eşimin teyzesinin oğlu var, hani senin kızın bir tane mavi masal şatosu gibi bir yerde resim çekilmiş yaa, heee işte oranın arka sokağında oturuyor

.

sazovadamı oturuyoır.bana epeyyy uzak ama heheh

ıns canım cık gel eskısehıre kandır kocanı mutlaka beklerım buraya gelırde bana ugramadan gıdersen bıdahada konusmam senle hıhhh

deıl cnm deıl 2 avuc haslanmıs et altı ustu nesı cok ben gunde fazlasını yıyorumdur ama bak catır catır gıdıyo kılolar.et zaten kas yapısı oldugu ıcın agırdır epı topu 2-3 avuc et bı gun ıcın cok deıl ama sut yumurta yogurt yıyosan ozaman yarısını ye ozaman cok olabılır

sen o kaslı kaslı herıflerın ucgen vucutluluların o kas yıgınlılıların gunde en az 5 kılo et yedıklerını bılıyomuydun 5kılo 10 kılo et yıyolar 1 30 luk yumurta ıcıyolar kolay olmuyo o kaslar bızım amacımız dıyette kaslarımızı korumak

sazovadamı oturuyoır.bana epeyyy uzak ama heheh

ıns canım cık gel eskısehıre kandır kocanı mutlaka beklerım buraya gelırde bana ugramadan gıdersen bıdahada konusmam senle hıhhh

oyyyy sana kurban olurum yaaa, tamam inşaallah zayıflayalım geliceğiz yaza yani

.

Öldüm arkadaşlarımm 300 kalori yaktım eliptikte, 100 mekik ve 50 de ip atladım dalinim güzelim benim iyiki aklıma getirdin artık hiç zorlanmadan sporumu yaparım

.

herkesler nerdeki acepp gezmelerdemisiniz kızlarrrrr

menu mu yazayımm

sabah

1 muz
1 bardak yarım yaglı sut

ara
2 eti form (tatsız tuzsuz olanlar var ya ondan)

oglen
yok (dersim vardı hemde gec kalkmıstım)

ara

2 hurma

aksam
1 kase haslanmıs makarnaa
yogurt

su:1.5 oldu daha devam ederimm

Ben burdayım canım gayet güzel olmuş menün, sıkı bir diyet menüsü

.

oohh ne guzel napım canım yaa esım olmayınca dogru duzgun bısı yıyemedımm sen neler yaptın bakalımm

Ben yine sıkıntıdan patladım tek başıma kimsesiz kaldım buralarda :26::26: bol bol spor yaptım, şimdi akşam yemeği yer ve menümü paylaşırım bende

.

kızlar ben geldim .dışarda çok kalmadık......alanya gıbı bıyerde gezecek yer bulamıyoruz hep aynı yerler........yarın kahvaltıya misafir var eve geldim hemen ıspanaklı börek yapıp buzluga koydum.......
bir de katmer poğaça yapmak istiyorum......ilk yapışım başarısız sonuclanmıstı sert olmustu nedense........bu sefer yıne deneyım......

eşim akşam balıga gidecek.beni de bir yerlere bırak dedim ama gidecek yerlerim şuan tıkandı.bir ark ın erkek ark ı gelmiş......diğeri de telini açmadı.......sanırım evdeyım.....

cornimm hızına yetişmek ne mümkün benimde vardı yarın kahvaltıya misafir, gelemiyormuş işi çıkmış :26: napalım bizde yine 2 kişi yaparız kahvaltımızı

.

Ben yine sıkıntıdan patladım tek başıma kimsesiz kaldım buralarda :26::26: bol bol spor yaptım, şimdi akşam yemeği yer ve menümü paylaşırım bende

.

oohhh iyi yapmısınn canımmmye yemegını paylas menunuuuu

yaniii bizimlesinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…