- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.581
oohhh iyi yapmısınn canımmmye yemegını paylas menunuuuu
yaniii bizimlesinnnnn
cornimm hızına yetişmek ne mümkünbenimde vardı yarın kahvaltıya misafir, gelemiyormuş işi çıkmış :26: napalım bizde yine 2 kişi yaparız kahvaltımızı
.
oohhh iyi yapmısınn canımmmye yemegını paylas menunuuuu
yaniii bizimlesinnnnn
Öldüm arkadaşlarımm300 kalori yaktım eliptikte, 100 mekik ve 50 de ip atladım dalinim güzelim benim iyiki aklıma getirdin artık hiç zorlanmadan sporumu yaparım
.
bu saat oldu geri dönüş olmadı......bir de buradakiler bı tuhaf ya......en aktif evli biziz aralarında ...herkes memur.hiç mi sıkılmazsınız evde....ne ev gezmesi bilirler ne bişey....:26::26::26::26:
kahvaltıya da ben çagııryorum....yazık eşimin bekar ark ları 2 kişi.....değişik yemek yaptıkça çagırırım onlarda alıştılar
bazen kendıler söyluyorlarmış eşime tugba ne yemek yaptı diye....yanı kibarca kendılerını davet ettiriyorlar
bende çok fenayım onları çagırmazsam eşim gıdecek dısarı onlarla takılacak böyle olunca yanımda tutmus oluyorum....ama öğleden sonraya kadar tabi.....sonra yine firar....
ben çok sevıyorum yapayım herkes gelsın yesın ama burdakiler fıs ya......
bu saat oldu geri dönüş olmadı......bir de buradakiler bı tuhaf ya......en aktif evli biziz aralarında ...herkes memur.hiç mi sıkılmazsınız evde....ne ev gezmesi bilirler ne bişey....:26::26::26::26:
kahvaltıya da ben çagııryorum....yazık eşimin bekar ark ları 2 kişi.....değişik yemek yaptıkça çagırırım onlarda alıştılar
bazen kendıler söyluyorlarmış eşime tugba ne yemek yaptı diye....yanı kibarca kendılerını davet ettiriyorlar
bende çok fenayım onları çagırmazsam eşim gıdecek dısarı onlarla takılacak böyle olunca yanımda tutmus oluyorum....ama öğleden sonraya kadar tabi.....sonra yine firar....
ben çok sevıyorum yapayım herkes gelsın yesın ama burdakiler fıs ya......
kızlaaar spor salonuna gittim az önce geldim baya güzel biyerdi valla aferın boy friendimepilates hocam da saolsun pek ilgilendi benle çıkışta bıraz oturalım ıstersen dedı bende saf saf oluuur ddım sonra aklıma bazı dizi sahneleri geldi sevdiceğim kızar kıskanır dedım kactım ordan
bugunku menume gelinceeeeeee biraz kötü gibi oldu ama bakalımmmm ne diceksniz
sabah: domates soslu yarım tanecik sosis yedim.peynir roka 1 dilim ekmek ve yeşil çay
ara ve öğlen karışık :bir büyük bardak muzlu süt yaptım.1 muz ve light süt 5 badem
akşam : bi kase çorba bi kase yogurt ve yarım dilim ekmek
ara: bir kivi veya bir havuç
1 saat pilates 3 litreye yakın su
aynen erkektiiii
Bence güzel menü, hem o muzlu süt sana pilates öncesi enerji deposu olmuştur
[video=youtube;rpUKSz0Sbrw]http://www.youtube.com/watch?v=rpUKSz0Sbrw[/video]
Büşrammm bu sana gelsinnnnhahahahah ben çok seviyorum, eğlenceli
.
hahahaah supersin gamze abla yaaa şimdi adam yarın kollar yukarı falan dıyınce aklıma bu şarkı gelcek gülcem deli deli
Bence güzel menü, hem o muzlu süt sana pilates öncesi enerji deposu olmuştur
[video=youtube;rpUKSz0Sbrw]http://www.youtube.com/watch?v=rpUKSz0Sbrw[/video]
Büşrammm bu sana gelsinnnnhahahahah ben çok seviyorum, eğlenceli
.
supermısssss buu yaaa seni gec buldum artık kaybetmem canımsın platesssss
ahhh kıyamam aynı yerde olaydık keskeeee
Zaten burada yazdıklarımız karakterimizi apaçık ortaya koyuyor..Tuğbamm maşallah kıpır kıpır ve sevgi dolusun...Ne güzel yaaa misafiri bende çok severimmm
.
keşke aynı şehirde olsaydık
bu arada kızlarrrrrr hihihi ark beni aradı biraz önce teli arabada bırakmış......ben ne yapıyorsun dedim.....hemen ben seni çokk özledim bir türlü bir araya gelemedık dedi.....bende bu yuzden aramıstım seni dedim.durumu anlattım hemen gel dedi.....bana kapı gözüktü kızlar.......eşim de burnumdan getırdın bir balık zevkim vardı dedi
bu ark ın eşi pek balık tutmayı sevmez ....üşüdüm diyip duruyormus denizde
bu arada yarın patates kroket yapcam ilkkez bakim nasıl olacak.....burda yarsmadaki ark ın tarifini yapcam........
menüme gelince............
sabah-öğle(saat 13.00)
5 adet petibör bisküvi
1 bardak çay
saat 16.00
6 adet sarma
yoğurtlu salata
hepsi bu........spor bugun dışardaydım zaten......
suyumu da içiyorum.....
hepiciğinize sevgimi gönderiyorum burdan
şuanda da eşimin tel i çaldı......
biz çıkıyoruz kızlar........
hadi bakalımm kuzum git güzelce kafa dagıttii eglencelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?