- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.541
günaydın canoolar nassızzz ben yporgun savascı mısalı dırenıyorum hayatadetoksumu ıcıyorum hıc bukadar wcye gıttıgımı hatırlamıorum odemlerım gıdıyor
Canım nasıl yapıcan, biraz anlatırmısın, belki bende yaparım :26::26:
.
anlatayım canım lahana ve proteın detoksundayım canım orta boy bı lahananın yarısını dogra 1 demet maydanoz 3 bıber 5 sogan ve 2 domates le bırlıkte duduklude bol su ıle 45 dakıka pısır sonra ıcıne tuız ve bol pul bıber koy yag yok.sonra blendırdan gecır bıraz acı olması sart.ınsanlar bunu zayıflamak ıcın kullanıolar ve baska bısey yemıolar ama cok buyuk yanlıs yapıolar bu ıyı bı odem sokucudur ve hıc cıkmadıgım kadar tuvalete cıkıyorum fazla sularım atılıyor yanı.ve bagırsaklardaq gurulduyor ozellıkle lkabızlık ceken varsa tavsıye ederım.
gelelım kullanılısına gunde 3 kez ana ogunlerde 1 er kupa su nıyetıne yemekten once ıcıyosun ve yarım saat sonra yemegını yıyosun ve ıcebılırsen tadı bıraz degısık cunku aralardada bır er kupa ıc ama bazı kuralları var lahana ıcerdegı bol lıf ıle bagırsak ve odemelrı sokturdugu gıbı vucuttakı seker oranınıda dusuruyo buna ıstınaden vucut ıhtıyacı olan sekerı karsılamak ıcın yaglara basvuruyo ve yagları parcalıyo yag yakımı basladıgında acıga cıkan keton ısımlı toksıkler ın dısarı atılması gerek bunun ıcınde bol su 2 bucuk lıtrede su tuketmek gerekıyo.ve hergun hangı ogunde ıstersen 300 grm kadarda et tuketmelısın tercıh kırmızı et ama tavukda oluır.eger et yemezsen kaslarından kaybedebılırsın kurallarına uygun yapıldıgında cok ıyı bı odem sokturucu ve yag yakımınada yardımcı ama en fazla 7 gun ıcebılırsın fazlası zarar bu kez vucut atık suyu atıp bıtırdıgınde kendı suyunuda atmaya baslıca ıcın 7 gunluk bı detoks bu.ama sporla bırlıkte zayıflamayada yardımcı dedıgım gıbı vucuttakı sekerı dusuruyor lahana ve vucudu yagları kullanmaya ıtıyor o yuzden duzenlı egzersızle zayıflamamak mumkun deıl ben odem amaclı ıcıyorum zaten herturlu zayıflıyorum
oooo çok güzel ama malzemelerimi hazır edip düşüneyim ben bunulahanayı çok seviyorum bu açıdan işim kolay gibi sana canı gönülden başarılar canım
.
fazla odemı atmakta ve 1 haftacıkta olsa yag yakımını hızlandırmakta bırde metabolızmayıda hızlandırıyor 1 haftalık bı detoks onerırım.eger sadece bunu ıcerde baska bısıy yemezsen haftada 8 kılo verdırır sana ama sadece 2 sı yagdır sakın ole bısey denemeyın saglıgınızı bozmayın
dene sende canım fazla odem vucuttan gıderse vucudun sıkılasması daha kolay olacak.sıkılasacak
evet canım bencede bu şekilde yapılması çok sağlıksız olur du :26:
.
ben yapmıtım 62 kılo oldugun bı donem yapmıstım sadce bu corbayı ıcıp baska bısey yememıstım 1 haftada 57 ye dusmustum cahıllıge bak.bırakınca fazlasıyla gerı aldım sonra calısma hayatı vs derken 55e dusmustum bıdaha asla ayakta zor duruyodum bas donmesı goz kararması neler neler.cok saglıksız .normal ogunlerını yıceksın gunde 3-5 kupa en az ıcersen odem sorunu kalmaz bıdahada uygulanması saglıksız olur 2-3 hafta gecmesı gerek
Kızlar çok teşekkürler.. Geçecek nşallah.
Cornella, hepimizde arada oluyor böyle durumlar. Ama sanki senin daha önce de başına gelmişti. Bence petibör yerine evde kepekli çubuklardan bulundurmalıyız hepimiz.
Bugün ben de pazara gideceğim ne var ne yoksa alacağım. Ben sebze çok sever ve yerim ama malesef eşim hiç bir şey yemez. O yüzden kışın bizde de tek sebze ıspanak ve patates oluyor malesef
Lahana detoksunu ben de uygulayacağım ama bir sorum var. 300 gr et bayağı et değil mi ya. Her gün tas kebap mı yiyeceğiz (Gerçi eşim bayılır bu detoksa ama!!) Ben de çok su tutuyoırum. Göbeği bir görseniz cup cup su.. Wc ye gidince eser kalmıyor ama...
centık cım et kılo aldırmaz sole et kılo aldırmaz yagsız haslanmıs et etı kıloya cevıren hazırlanısıdır.eger dıuyette proteın almaz ısek vucut proteın ıhtıyacını kaslarımızdan karsılıcak buda gucsuz dusme yorgunluk adım atmaya mecal kalmamaya ve yuzde cokmeye neden oluyo.proteın mutlaka yenmelı ozellıkle hayvansal proteın sut et yumurta yogurt dıyette onemlı olan ınsulın dırencını dusurmek vucudu gereklı olan sekerı yaglardan almaya mecbur etmek oda buna mecbur kaldıgında yaglara dadanacak ve onları yakmaya baslıcak.ben bu sekılde kılo verıyorum ne yorgunluk nede halsızlık nede bas donmesı hıc bısıy hıssetmıyorum dogru seylerı yemek cok onemlı bol proteın az karbonhıdrat
Benim tek derdim sporla bu aralar..evimde tek odam ısınıyor, diğer odalar sanki sibiryaya açılıyorbu yüzden de spor diğer odada yapmakta zorlanıyorum, çok soğuk abi yaaaa. vala buz gibi :26::26: işte oturma odamda mekik, ip atlama vs.. yapabiliyorum anca..tabi bunlarda yetersiz geldiği için kilo vermekte zorlanıyorum.. :26::26:
.
utanmazım demi
protein-karbo neyde ne var kulaktan dolma bilirsen olacağı bu...
ben sadece yumurta+peynir nadiren de yoğurt yerim. ama bundan sonra daha dengeli besleneceğim.. ben halsiz düşüyordum demek bundanmış.
Bir de haşlamalık et alayım o zaman dışarı çıkmıken. Yanına patates havuç da atarım ooohhh mis....
Yerim ben sizi yeeeerr.. Canlarım benim... Tatlı bıdıklarım...
gecenlerde bu sıtede okudum spor sadece kaslardakı kalorıyı acıga cıkarır spor yaparken kaslara calısırsınız dıyodu ne kadar dogru bılemıcem.bana gorede sporsuz dıyet dusunulemez.spor vucudu ısıtır yag yakımını hızlandırır metabolızmayı 2 katına cıkarır.spor onemlı bıde spor yaptıgın odayı ısıtsan canım ole bı ımkan varsa sobalı deılse o odanında petegını acıver
anaaa aslında ufoyu açabilirim, bak bu hiç aklıma gelmemişti hahahahhaha hayy aklınla bin yaşa bebeğim yaaa
.
aklın nerde kuzucum ac tabı bısıler bıraz ısıt sporun ılerledıkce sende ısınırsın zaten sogugu hıssetmezsın.spor spor sporrrrrr bayılıyorum spor yapmaya hem kaslarımı koruyorum hem yaglarım erıyor yasasın sporrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?