- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.901
OPERIM CNM SENIN ICIN.YOK TUTKULAR DUIRUYO VE UZERINE DAHA NELER EKLENDI BI GORSEN HEPSINI TOPLAYIP RESIM CEKECEM UZAK DURUYORUM KOSKOCA 1 AYDA 1 PAKET TUTKU KAÇAMAGIM OLDU ONUMU BASIMA KAKIYONUZ.BEN TEK OGUNDE PASTALAR POGACALAR BOREKLER CIKOLAR COLALAR YEDIGIMI GORSDUNUZMU HIC.hem bıde solebı soz vardır bnm dedıgımı yap yaptıgımı yapma dıye.ben hepımız kılo verelım herkes zayıflasın ıstedıgı bedene ulassın dıye solemıstımama yedım lafı.saolsun tubacımda bnm solemeye calıstıgımı sen solemısın hay yasa der gıbı gulmus.kızlar ben acık konusmayı severım hıc dolambacla ısım olmaz son gunlerde topıkte gonderılerım ya gorunmuyor ya gormezden gelınıyor hıc cvp alamıyorum menulerıme yorum yok.saolsun chentıq ve juju dısında dıger tum arkadaslarımdan bı sogukluk sezıyorum.sebebını ne acaba.farkında olmadan bı patavatsızlıkmı ettım dıye dusunuyorum yazılarımı gozden gecırıyorum.gene acık konusucam ozellıkle tugba dan asırı bı sogukluk sezıyorum hayırdır ıns.bakıyorum muhabbet edılıyor ne guzel bende katılmak ıcın bısey yazıyorum bekle beklekı cvp gelsın tugba gamze rabıa ozellıkle sız ucunuz ya gormuyosunuz yada gormezden gelıosunuz kızmayın gucenmeyın.bısey soruyorum yada soluyorum bakıyorum asaya kım var dıye genelde gamze ve cornella goruyorum sımdı yazar kızlar dıytorum bakıyorum cvp yok ıkısıde cıkmıs ama bırbırlerı bır msj yazdıgında hıc es gectıklerınıde gormedım ne yalan solım.hıcbır topıge bu kadar ısınmamıstım bnm gecmısı kontrol edersenız hıc bı topıkte bole uzun paylasımlarım yoktur burdada olmazdı ama sızlerı gercekten sevıyorum ve herbırınızı samımı buluyorum.sans dıyorum bukadar tatlı ınsanın aynı takıma toplanması bıtanedemı arıza olmaz arkadas dıorum.ama bu son gunlerdekı sezdıgım bu7 sogukluk benı takımda paylasım yapmamaya ıtıyor bırkaç kezde dıle getırdım hep olesıne cvplar aldım.frketmeden bırınızı kıracak bısıymı dedım yada yaptım lutfen bole bı durum varsa bılmek ısterım.ben gene acık konusmayı secıyorum kızmak yok ınanın bu durum benı payalsım yapmamaya ıtıyor nasılsa cvp alamıyorum gırgır samata sohbet eden arkadaslarım bnm yazdıkalrımı okuyup gecıyor anlamıyorum.ç
sıcak ıcıyorum cnm bırde yarım lahana ıle yaptıgım 3-4 gun gıdıyor ısıtıp ısıtıp ıcıyorum
Vala menünün çok beğendim RabişimmmmHurmam benimm
.
OPERIM CNM SENIN ICIN.YOK TUTKULAR DUIRUYO VE UZERINE DAHA NELER EKLENDI BI GORSEN HEPSINI TOPLAYIP RESIM CEKECEM UZAK DURUYORUM KOSKOCA 1 AYDA 1 PAKET TUTKU KAÇAMAGIM OLDU ONUMU BASIMA KAKIYONUZ.BEN TEK OGUNDE PASTALAR POGACALAR BOREKLER CIKOLAR COLALAR YEDIGIMI GORSDUNUZMU HIC.hem bıde solebı soz vardır bnm dedıgımı yap yaptıgımı yapma dıye.ben hepımız kılo verelım herkes zayıflasın ıstedıgı bedene ulassın dıye solemıstımama yedım lafı.saolsun tubacımda bnm solemeye calıstıgımı sen solemısın hay yasa der gıbı gulmus.kızlar ben acık konusmayı severım hıc dolambacla ısım olmaz son gunlerde topıkte gonderılerım ya gorunmuyor ya gormezden gelınıyor hıc cvp alamıyorum menulerıme yorum yok.saolsun chentıq ve juju dısında dıger tum arkadaslarımdan bı sogukluk sezıyorum.sebebını ne acaba.farkında olmadan bı patavatsızlıkmı ettım dıye dusunuyorum yazılarımı gozden gecırıyorum.gene acık konusucam ozellıkle tugba dan asırı bı sogukluk sezıyorum hayırdır ıns.bakıyorum muhabbet edılıyor ne guzel bende katılmak ıcın bısey yazıyorum bekle beklekı cvp gelsın tugba gamze rabıa ozellıkle sız ucunuz ya gormuyosunuz yada gormezden gelıosunuz kızmayın gucenmeyın.bısey soruyorum yada soluyorum bakıyorum asaya kım var dıye genelde gamze ve cornella goruyorum sımdı yazar kızlar dıytorum bakıyorum cvp yok ıkısıde cıkmıs ama bırbırlerı bır msj yazdıgında hıc es gectıklerınıde gormedım ne yalan solım.hıcbır topıge bu kadar ısınmamıstım bnm gecmısı kontrol edersenız hıc bı topıkte bole uzun paylasımlarım yoktur burdada olmazdı ama sızlerı gercekten sevıyorum ve herbırınızı samımı buluyorum.sans dıyorum bukadar tatlı ınsanın aynı takıma toplanması bıtanedemı arıza olmaz arkadas dıorum.ama bu son gunlerdekı sezdıgım bu7 sogukluk benı takımda paylasım yapmamaya ıtıyor bırkaç kezde dıle getırdım hep olesıne cvplar aldım.frketmeden bırınızı kıracak bısıymı dedım yada yaptım lutfen bole bı durum varsa bılmek ısterım.ben gene acık konusmayı secıyorum kızmak yok ınanın bu durum benı payalsım yapmamaya ıtıyor nasılsa cvp alamıyorum gırgır samata sohbet eden arkadaslarım bnm yazdıkalrımı okuyup gecıyor anlamıyorum.ç
sıcak ıcıyorum cnm bırde yarım lahana ıle yaptıgım 3-4 gun gıdıyor ısıtıp ısıtıp ıcıyorum
:)) lahana corbasının tarifini bana verirsin arkadasım.
aaa hiç olur mu öyle şey ya cidden nıye soguk olayım......bazen aşağıda görünse bile pc basında olmayabiliyoruz.....yoksa nıye yazmayım hiç fark etmemiştim inan sen söyleyene kadar.....sen alınganlık ediyorsun cnm benim daha öncede bu tarz bişey demiştin halbu ki hiç alakası bile yok.......sanki bireyselde birbirimizi tanıyoruz da kavga etmişiz gibi oldu......
sadece rabyas,gamze ,garfield ile ortak noktalarımız çok diyet dışında belki bu yüzden sana öyle gelmiştir......
biliyorsun işte iş sorunu sınav sorunu vs.......
yoksa seni asla ayırt etmem ,düşünmem de ......
aklına böyle şeyler getırme bir daha......
güzel canım gayet az yemişsin..bugun ku menumm
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
ara
3 hurma
oglen
yok canım ıstemedı
ara
3 tane form bıskuvii
aksam
1.5 kepçe corba
1 tabak taze fasulye
salata, yoğurt
yarım dılım ekmek
su:2 lt tamamlandı devam ederımm
spor: henuz bısı yapmadım, mekık cekıcemm
Benimkide yokkkkk, dün akşam bana kızıyordu pc yi bırakta yanıma gel kalori yaktırıcam sana diyebu akşam geç gelicekk..yaktınızmı diye düşünen olursa hahahahahah yarım saat güreştik hahahahhaha ( bildiğiniz güreş yani ) hahahaha
.
detoksa devam sanırım..menumu yazayım nasılsa kımse yorumlamıcak ama yazayım genede
sabah klasık kahvaltı ekmeksız lahana corbam ara lahana corbam
ogle karnabahar yemegı 1 kaseden az 1 kasede kısır bulgur az ywesıllık bol dıyet kısırı
ara lahana corbası aaksam 1 kaseden az lıght kısır lahana corbam
2 ltre su 50 mekık 10 dkk elıptık
Canımsın olurmu öyle şey, hatırlasana azmı sohbet ediyoruz, eskişehire gidince bile sana gelicem yaaalütfen ama lütfen böyle düşünme..söylediklerinin hiçbirini sana karşı hissetmedim, hissetmem de..çok üzülürüm sakın böyle düşünme, azminle, menünle sen bize lazımsın canım.. :26::26:
.
güzel canım gayet az yemişsin..
dalinim canım
üzülme kasıtlı bişey olduğunu düşünmüyorum ben bazen insanın gözünden kaçabiliyor öyle bişeydir
ben mesela bu günlerde çok yazamıyorum menülere de pek yorum yazamıyorum başka bir problemim yok yani kimseyle:26:
detoksa devam sanırım..
valla iyi içiyosunuz bu lahanayı..
eliptik nasıl gidiyo aranız iyi mi biz bu ara pek anlaşamıyoruz[/B]
menüm..
kahvaltı:
-1 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
peynir
ara:yok
öğle:
1 kase ezo gelin çorbası
2 dl ekmek
ara:
1 dilim kek
akşam:
2 parça haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
mevsim salata
suyumu az içtim ama tamamlarım...
20 dk eliptik yapıcam..
dusunuyorum valla cnm yalan yok...uzuldummu evet fazlalık hıssettımkendımı bugunde pek gırmedım bakıp cıktım chentıq msj yazmıs ona cvp verdım okadar.
aysunaycım bnm sana lafım yok sekerım ıs yogunlugun var senın dogru duzgun gıremıyosun bıle ukyoda ole yogun calısıosunuz..elıptıkle aramız ıyı genel olarak 2 gunde bır bulusuyoruz hergun olduguda oluyo bıraz mekıklede taclandırıorum bu aralar sıkılassın su koca gobek dıye.
menün çok güzel..sporunda güzel..mekik bende çeksem iyi olacak göbeğimin maşallahı varİşte benüm menüm
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
1 domates
yarım yumurtanın beyazı
1 yemek kaşığı közlenmiş yağsız patlıcan
yarım biber ( kırmızı )
Ara: yok (kahvaltıyı geç yaptık)
Öğle: yarım porsiyon susuz ıspanak
yarım porsiyon haşlanmış karnıbahar
1 yemek kaşığı yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği
Ara: yok
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği
2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
2 küçük acı biber
1 adet yeşil biber
Ara: yok
Su: içiyorum ama tamamlandı sayılır
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş, 100 mekik
.
kek yemeseydim iyiydi amaBeğendim canım, gayet güzel ve sağlıklı bir menü
.
yok ne kavgası daha neler ole demeyelımde ben devamlı sezer oldum bunu samımıyetınıze sıgınarakta oaylastım.ama hala ole sezıyorum.ortak sohbet deılkı sadece menuler yenenler vs neyse cnm sonucta kımse bana cvp vermek zorunda deıl alınganlık deılde ınanın tum samımıyetımle soluyorum dıorumkı bazen yahu arkadas sen kıyıdan can can kendı kendıne konusup duruyyon ıpleyen yok deyıp cıkıyorum.bugun dpgru duzgun gırmedım bıle.neyse unutun gıtsın
gamzecım ozur dılenecek bı durum yok canım.
aqysunaycım saol cnm menume gene bır tek sen yorum yapmıssın
ya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın
menumu yazayım nasılsa kımse yorumlamıcak ama yazayım genede
sabah klasık kahvaltı ekmeksız lahana corbam ara lahana corbam
ogle karnabahar yemegı 1 kaseden az 1 kasede kısır bulgur az ywesıllık bol dıyet kısırı
ara lahana corbası aaksam 1 kaseden az lıght kısır lahana corbam
2 ltre su 50 mekık 10 dkk elıptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?