Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menumu yazayım nasılsa kımse yorumlamıcak ama yazayım genede
sabah klasık kahvaltı ekmeksız lahana corbam ara lahana corbam
ogle karnabahar yemegı 1 kaseden az 1 kasede kısır bulgur az ywesıllık bol dıyet kısırı
ara lahana corbası aaksam 1 kaseden az lıght kısır lahana corbam
2 ltre su 50 mekık 10 dkk elıptık

aaa hiç olur mu öyle şey ya cidden nıye soguk olayım......bazen aşağıda görünse bile pc basında olmayabiliyoruz.....yoksa nıye yazmayım hiç fark etmemiştim inan sen söyleyene kadar.....sen alınganlık ediyorsun cnm benim daha öncede bu tarz bişey demiştin halbu ki hiç alakası bile yok.......sanki bireyselde birbirimizi tanıyoruz da kavga etmişiz gibi oldu......
sadece rabyas,gamze ,garfield ile ortak noktalarımız çok diyet dışında belki bu yüzden sana öyle gelmiştir......
biliyorsun işte iş sorunu sınav sorunu vs.......
yoksa seni asla ayırt etmem ,düşünmem de ......
aklına böyle şeyler getırme bir daha......

Canımsın olurmu öyle şey, hatırlasana azmı sohbet ediyoruz, eskişehire gidince bile sana gelicem yaaa lütfen ama lütfen böyle düşünme..söylediklerinin hiçbirini sana karşı hissetmedim, hissetmem de..çok üzülürüm sakın böyle düşünme, azminle, menünle sen bize lazımsın canım.. :26::26:

.

yok ne kavgası daha neler ole demeyelımde ben devamlı sezer oldum bunu samımıyetınıze sıgınarakta oaylastım.ama hala ole sezıyorum.ortak sohbet deılkı sadece menuler yenenler vs neyse cnm sonucta kımse bana cvp vermek zorunda deıl alınganlık deılde ınanın tum samımıyetımle soluyorum dıorumkı bazen yahu arkadas sen kıyıdan can can kendı kendıne konusup duruyyon ıpleyen yok deyıp cıkıyorum.bugun dpgru duzgun gırmedım bıle.neyse unutun gıtsın

güzel canım gayet az yemişsin..

dalinim canım
üzülme kasıtlı bişey olduğunu düşünmüyorum ben bazen insanın gözünden kaçabiliyor öyle bişeydir
ben mesela bu günlerde çok yazamıyorum menülere de pek yorum yazamıyorum başka bir problemim yok yani kimseyle:26:

detoksa devam sanırım..
valla iyi içiyosunuz bu lahanayı..
eliptik nasıl gidiyo aranız iyi mi biz bu ara pek anlaşamıyoruz

canım bence alınganlık edıyorsun sana neden cevap yazmayalım kı ne gıbı bı amacımız olabılır kı?? burda herkes bırbırını aynı olcude tanıyor kendı adıma konusuyorum kımseye karsı olumsuz bısey dusunmem bunu gerektırecek bı durum yok cunku... bebısın hastalandıgında hepımız bısıler yazdık sen yogunsun dıye cok ustune gelmedk. bende yenıyım burda ama gun ıcerısınde ozellıkle tugba gamze ben burdayız ama bu demek degılkı sureklı pc basındayz elbet ısımız oluyo ama yazılanlara bakıyorum genelde cevap verıyorum ve dıkkat ettıysen ıs muhabbetımız falan oluyo.. kısacası senın dusundugun gıbı bır durum soz konusu degıll....

dusunuyorum valla cnm yalan yok...uzuldummu evet fazlalık hıssettımkendımı bugunde pek gırmedım bakıp cıktım chentıq msj yazmıs ona cvp verdım okadar.

aysunaycım bnm sana lafım yok sekerım ıs yogunlugun var senın dogru duzgun gıremıyosun bıle ukyoda ole yogun calısıosunuz..elıptıkle aramız ıyı genel olarak 2 gunde bır bulusuyoruz hergun olduguda oluyo bıraz mekıklede taclandırıorum bu aralar sıkılassın su koca gobek dıye.

menüm..

kahvaltı:
-1 dl buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
peynir

ara:yok

öğle:
1 kase ezo gelin çorbası
2 dl ekmek

ara:
1 dilim kek

akşam:
2 parça haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
mevsim salata

suyumu az içtim ama tamamlarım...

20 dk eliptik yapıcam..

İşte benüm menüm

Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
1 domates
yarım yumurtanın beyazı
1 yemek kaşığı közlenmiş yağsız patlıcan
yarım biber ( kırmızı )

Ara: yok (kahvaltıyı geç yaptık)

Öğle: yarım porsiyon susuz ıspanak
yarım porsiyon haşlanmış karnıbahar
1 yemek kaşığı yoğurt
yarım dilim çavdar ekmeği

Ara: yok

Akşam: 1 dilim kepek ekmeği
2 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
2 küçük acı biber
1 adet yeşil biber

Ara: yok

Su: içiyorum ama tamamlandı sayılır

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş, 100 mekik

.

tesekkur ederım canımm ınsallah haftayı bole tamamlayabılırımm

Beğendim canım, gayet güzel ve sağlıklı bir menü

.

Hayır canım yanılıyorsun, ama yinede sana öyle hissettirdiysem kendi adıma özür dilerim gülüm..yine söylüyorum Rabiş olsun Tuğbam olsun herkes seni burada çokça seviyor bitanem

.

menün çok güzel..sporunda güzel..mekik bende çeksem iyi olacak göbeğimin maşallahı var
Beğendim canım, gayet güzel ve sağlıklı bir menü

.
kek yemeseydim iyiydi ama eşim istedi yaptım dün yemedim ama bugün dayanamadım

gamzecım ozur dılenecek bı durum yok canım.

aqysunaycım saol cnm menume gene bır tek sen yorum yapmıssın

ya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın

niye unutalım cnm....sıkıntı etmişsin baksana kendine....paylaşman iyi oldu....

sana saçma gelecek ama sana bir önerim var..yorum yaparken yazı tarzını değiştir...yani kalın yaz .....bu şekilde kelimeler birbirine giriyor,bazıları okunmuyor,anlaşılmıyor....:26:

aysunya 20 dkk elıptık ancak yapıorum ama yetmezkı mıllet 45 dkk yapıo nası yapıolar sasıom yorulmuyorum bolca terlıyorum tek sıkıntım sıkılmak cok canım sıkılıyo uzerındeyken ya napsamda eglencelı hale getırsem ayaklarımı zor ıttır kaktır goturuyom bısıklete okaa yanı canım ıstemıyo bu hafta ben 100 grm verırsem dua edecem

bak mesela bu yorumun.dümdüz bır yazı gibi yanı okurken akısı gitmıyor birbirine giriyor kelimeler......
menün zaten güzel senın....çok dikkat edıyorsun bu hafta.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…