Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında iyi fikir...enginar vs gibi sağlıklı sebzelerıde çorbaya koyabiliriz.tuttum bunu......
tabıkıı kuzumm yaa onlarında vitamın mınerallerı almalıı.. yap sendeee
ben söylesem o çorbayı da içmez.

hiç sebze sevmiyor hiçç. öyle bilinmedik baharatlar da kattırmaz. en iyisi kerevizli börek deneyeyim. pırasayı öyle yemişti.

soyleme canım sendee tadını anlarsa aynı sana ole gelmıstır lımon sık falan deee

toplight benide alsana basım dsi ye yaaaa

canım bitanem menüm

sabah
3 kaşık soğuk buz gbi pırasa
1 dilim ekmek

öğlen
8 badem

akşam
yarım kase k.mercimek çorbası
1 kase yoğurt

ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam
spor o ses başlayınca izlerken yürücem

dsi süper ya....şimdi girmek zordur ama şahnur ne yapmamız lazım girmek için? 40 takla atsak yıne zor

cızz menünü begendim....bende detoks yapıriimm ama hala çorba içemedim lahana yok ki alamadım bugün......keşke mercimek çorbası ile detoks olsa....

kuzum her sabah pıraasa yıyosun sen yaaa yanlıs mı hatırlıyorumm?? eger sen sen cok mu sevıyorsunn?

hee oldu baskaaa

kuzum her sabah pıraasa yıyosun sen yaaa yanlıs mı hatırlıyorumm?? eger sen sen cok mu sevıyorsunn?

hee oldu baskaaa

pazarda pırasa falan kalmamıstı artık ..ithal edilecekmiş bu saatten sonra..esra hepsini yemiş
her sabah yıyor valla maşallah ben yıyemem.......

bazıları lahana çorbasının içine mercımek katıyormus tadı degıssın dıye.ondan şeyettiydimmm

aaaaaaaaaaaaaaa gordunmu sen esrayı pırasa canavarı var aramızdaaaaaa

ok kuzumm sen ondan seyet ama sakın mercımek corbası detoksu yapmaa

ne gzl detoks yapyn kuzu sen ya pirinc lapası yap ole bişi vardı nette
dgru hatırlıosun cnm sabah ben yayıla yayıla kahvaltı yapmayı severm vakıt olmuo o yuzden dolabı acıorm ne yemek varsa 1dılım ekmekle atrıorm pırasada gecenkı pırasa hala sanıırm ben kabzlık cekıormda o yuzden pırasa ıspanak fln cok yıorm yoksa duzelmıo

özkemişim ama pırasayı ya bayılırım ekşi şeylere sıkcan pırasaya limonu ohhhhhhhhh

Sabah
1 dil,m ekmek çavdar
3 zeytin
peynir

öğlen
kuru fasulye
hoşaf kuru üzümlerini yedim

akşam
1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

sporrrrrrrrrrr

24 saat nbttteyim

hasret ne kadar cok nönet tutuyorsun..eleman sayısı az heralde sıra sana çabuk gelıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…