- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.861
tabıkıı kuzumm yaa onlarında vitamın mınerallerı almalıı.. yap sendeeeaslında iyi fikir...enginar vs gibi sağlıklı sebzelerıde çorbaya koyabiliriz.tuttum bunu......
ben söylesem o çorbayı da içmez.
hiç sebze sevmiyor hiçç. öyle bilinmedik baharatlar da kattırmaz. en iyisi kerevizli börek deneyeyim. pırasayı öyle yemişti.
ben yavaş yavaş kaçar, akşam sanmıyorum ama sabah gene burdayım kızlar görüşmek üzere
toplight benide alsana basım dsi ye yaaaa
canım bitanem menüm
sabah
3 kaşık soğuk buz gbi pırasa
1 dilim ekmek
öğlen
8 badem
akşam
yarım kase k.mercimek çorbası
1 kase yoğurt
ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam
spor o ses başlayınca izlerken yürücem
toplight benide alsana basım dsi ye yaaaa
canım bitanem menüm
sabah
3 kaşık soğuk buz gbi pırasa
1 dilim ekmek
öğlen
8 badem
akşam
yarım kase k.mercimek çorbası
1 kase yoğurt
ohh ohh yandan şimdiye kdr menü tmam acıkırsam 1 portakal yicem
su 2 lt oldu 3 yapıcam
spor o ses başlayınca izlerken yürücem
dsi süper ya....şimdi girmek zordur ama şahnur ne yapmamız lazım girmek için? 40 takla atsak yıne zor
cızz menünü begendim....bende detoks yapıriimm ama hala çorba içemedimlahana yok ki alamadım bugün......keşke mercimek çorbası ile detoks olsa....
huuuu lahanacılarrrr naptınız yaa kımler basladı bugun ben cıkabılırsem aksam alıcammm
yok cnm ya lahana falan alamadım ki...eşim geldiğinde dışarı çıkmaya ikna edersem o zaman alırım.....
kuzum her sabah pıraasa yıyosun sen yaaa yanlıs mı hatırlıyorumm?? eger sen sen cok mu sevıyorsunn?
hee oldu baskaaa
pazarda pırasa falan kalmamıstı artık ..ithal edilecekmiş bu saatten sonra..esra hepsini yemiş
her sabah yıyor valla maşallah ben yıyemem.......
bazıları lahana çorbasının içine mercımek katıyormus tadı degıssın dıye.ondan şeyettiydimmm
ne gzl detoks yapyn kuzu sen yadsi süper ya....şimdi girmek zordur ama şahnur ne yapmamız lazım girmek için? 40 takla atsak yıne zor
cızz menünü begendim....bende detoks yapıriimm ama hala çorba içemedimlahana yok ki alamadım bugün......keşke mercimek çorbası ile detoks olsa....
dgru hatırlıosun cnm sabah ben yayıla yayıla kahvaltı yapmayı severm vakıt olmuo o yuzden dolabı acıorm ne yemek varsa 1dılım ekmekle atrıorm pırasada gecenkı pırasa hala sanıırm ben kabzlık cekıormda o yuzden pırasa ıspanak fln cok yıorm yoksa duzelmıokuzum her sabah pıraasa yıyosun sen yaaa yanlıs mı hatırlıyorumm?? eger sen sen cok mu sevıyorsunn?
pazarda pırasa falan kalmamıstı artık ..ithal edilecekmiş bu saatten sonra..esra hepsini yemiş
her sabah yıyor valla maşallah ben yıyemem.......
bazıları lahana çorbasının içine mercımek katıyormus tadı degıssın dıye.ondan şeyettiydimmm
eşim aradı gec gelecekmiş......
acını paylşıyorm ccnm:26:
ya bi de acele işi varsa soguk soguk eve gec gelecem hadı kapatıyorum demıyor mu boğasım gelıyor.......
bnde snr oluyorum bide yanında bırı varsa dha sguk olmuylrmı
Sabah
1 dil,m ekmek çavdar
3 zeytin
peynir
öğlen
kuru fasulye
hoşaf kuru üzümlerini yedim
akşam
1 dilim peynir 1 dilim çavdar ekmeği
7 zeytin
suuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
sporrrrrrrrrrr
24 saat nbttteyim
yarın benim günüm varr
menü odun ocağında gözleme sarma tatlıı ..Allahım ben nasıl dayanacağımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?