Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dalin ben tutkular bitti diyerek şaka yaptım gerçekten evdevar ve yemiyosan ii çünkü eve alınca dürtüyo beni gidip yiyesim geliyor evde varken hakim olmuşşsan ii demek için dedim .seni severim bilirsin menin içinde ben kimsenin menüsüne yorum yapamıyorum alınır diye belki..

böyle daha güzellll

sen verirsin senin zaten bebeğin küçük daha belki kilodan çok ödem dir onlaar gider takma kafaya

sana saçma gelecek ama sana bir önerim var..yorum yaparken yazı tarzını değiştir...yani kalın yaz .....bu şekilde kelimeler birbirine giriyor,bazıları okunmuyor,anlaşılmıyor....:26:
bizede öğretin renkli yazamyı ben yapamadım onu

sabah: çeçil peyniri.....
domates-biber

öğlen: 1 kase zerdaçallı yoğurt

akşam:5 adet sarma
1 kase yoğurt

ara : kuru kayısı

su: içmeye devam
spor: yok belim ağrıyor ,bütün gun yattım ,hala da yatıyorum.....

Son düzenleme:
Sadece ben bilmiyorum herhalde renkli yazmayı sanırım o yüzden karışmasın diye menümü yazarken uğraşıyorum hep

bizede öğretin renkli yazamyı ben yapamadım onu

cnm bak yorum yazdıgın yerde B harfi var oraya tıkla böyle bir şey gelecek 2 tane arasına yazacaksın.......bir dene bakalım. bak arasında yazıyor yorumum B harflerının arasında

Son düzenleme:
sana saçma gelecek ama sana bir önerim var..yorum yaparken yazı tarzını değiştir...yani kalın yaz .....bu şekilde kelimeler birbirine giriyor,bazıları okunmuyor,anlaşılmıyor....:26:

bak mesela bu yorumun.dümdüz bır yazı gibi yanı okurken akısı gitmıyor birbirine giriyor kelimeler......
menün zaten güzel senın....çok dikkat edıyorsun bu hafta.....

böyle daha güzellll

sen verirsin senin zaten bebeğin küçük daha belki kilodan çok ödem dir onlaar gider takma kafaya

ukyocum o parti bitti yenısı geldı bızım bebeler cok olunca kayıntı eksık olmuyo ıstersenız cekeyım resımlerını kule yapayım çıkıları dolap cakılı zaten pınguler alpelalar dondurmalar ama cıs bolumunde durdukları ıcın hıc yemek aklıma gelmıyo yemıyorum yanı az evvel karnıom acıkır gıbı oldu bı tane galeta attım azıma kepeklı catur cutur onu yedım

tugbacım bu yazı tarzı ıyımı tugba varya ben 100 grm vermıs olursam kuzucum dıyete devam edemem ya bırakırım gıbıme gelıyo kendıme naasıl yedırırım ben bunu pöff bu hafta ıcımde hıc kılo verıceme daır bı umut yok nıye bole oldukı kaptan ızın versede yaqrın bı tartılsam acaba cumadann bu yana hıc veremedımmı dıye

bundan kelli yazılarım bu boyut olcak yok efendım ben gormedımdı ayy gozumden kaçmıs demeyesınız gozunuze gopzunuze sokacam bole

Ayyy çok pisss idaalı olmuş bu menü portakalı ye bence

.
yemem beni kes gene yemem
Ben aldım canım yarın sabah başlıyorum kocaman bir lahana 2,5 tl hahahaha

.
ne kdr ucuzmuş daha çok şey öğrenmem gerek çok
gamze ben değil rabiş yazmıs onu

ayy evet ya 54 dü değil mi? alışkanlık olmus her sakallıyı dedem zannetmesem bariiiiiiii

niye gidiyon niye gelıyon derler ya senınkı o hesap
çıkcam işten kuzu biliyomusun bizimkiyle kavga ettik az önce evde takılcm bnde cnm cok sıkkın aslnda bi ton agladm gzlerım şiş şiş

yok cnm detoks değil az yemeye calışıorm olmuş dmi menüm yuppi yuppi
cnm sankı bu çorbadan snra yeme işi sende bi düzene girdi gbi geldi bana bide corbayı nasıl benımsedysen ÇORBAM fln olmusss

ip atla cnm baya kalori yaktırıo zıp zıp zıp

ya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın [/QUOTE]
gene en fazla harcatan eliptiktir canım devam
evet cnm sıkılıyo insan benim derdimde aynı..demiştim hatırlarsın ilk zamanlar..
hareketli müzikle oluyo ancak..kulklığı takıp ritim tutacaksın yoksa zorlanıyo insan..:26:
benim yanıbaşımda şu an bana bakıyo mesela
menün güzel cornim
geçmiş olsun cnm:26:
Sadece ben bilmiyorum herhalde renkli yazmayı sanırım o yüzden karışmasın diye menümü yazarken uğraşıyorum hep

canım yazı yazdığın yerde B var büyük...yazını seçip ona tıklarsa koyu yazar...A yazını seçip buna tıklarsan hangi renk istersen o yazar..

hahahaha çeçil peynire bayıldım

.

corbam bnm canım corbammmmmmmmm
valla duzene gırdı gırmesınede ben bole yemege devam edersem kılo mılo verememkı
ıp atlamak bnmde aklıma gelıyoda alt katla kanlı bıcaklı olurum kesın spor gazısımı etcen benı

menülere bugün genel bi yorum yapıym herkes ne kadar az yemiş öyle gzlerim yaşardıııııı

bu kaçamaklar cezalar yaramış eferin eferinn bizeeeee

aynen aysuncum ya suan bnmkıde tee oteden bana bakıo ben ona uzaktan sevısıyoruza ole dıyorumkı len ordan berı zayıflatamazmısın benı kıs kıs kıss dıye ses cıkarıyo oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…