- 14 Ekim 2012
- 1.170
- 563
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.921
aysunya 20 dkk elıptık ancak yapıorum ama yetmezkı mıllet 45 dkk yapıo nası yapıolar sasıom yorulmuyorum bolca terlıyorum tek sıkıntım sıkılmak cok canım sıkılıyo uzerındeyken ya napsamda eglencelı hale getırsem ayaklarımı zor ıttır kaktır goturuyom bısıklete okaa yanı canım ıstemıyo bu hafta ben 100 grm verırsem dua edecem
aysunya 20 dkk elıptık ancak yapıorum ama yetmezkı mıllet 45 dkk yapıo nası yapıolar sasıom yorulmuyorum bolca terlıyorum tek sıkıntım sıkılmak cok canım sıkılıyo uzerındeyken ya napsamda eglencelı hale getırsem ayaklarımı zor ıttır kaktır goturuyom bısıklete okaa yanı canım ıstemıyo bu hafta ben 100 grm verırsem dua edecem
bizede öğretin renkli yazamyı ben yapamadım onusana saçma gelecek ama sana bir önerim var..yorum yaparken yazı tarzını değiştir...yani kalın yaz .....bu şekilde kelimeler birbirine giriyor,bazıları okunmuyor,anlaşılmıyor....:26:
bizede öğretin renkli yazamyı ben yapamadım onu
sana saçma gelecek ama sana bir önerim var..yorum yaparken yazı tarzını değiştir...yani kalın yaz .....bu şekilde kelimeler birbirine giriyor,bazıları okunmuyor,anlaşılmıyor....:26:
bak mesela bu yorumun.dümdüz bır yazı gibi yanı okurken akısı gitmıyor birbirine giriyor kelimeler......
menün zaten güzel senın....çok dikkat edıyorsun bu hafta.....
Dalin ben tutkular bitti diyerek şaka yaptım gerçekten evdevar ve yemiyosan ii çünkü eve alınca dürtüyo beni gidip yiyesim geliyor evde varken hakim olmuşşsan ii demek için dedim .seni severim bilirsin menin içinde ben kimsenin menüsüne yorum yapamıyorum alınır diye belki..
böyle daha güzellll
sen verirsin senin zaten bebeğin küçük daha belki kilodan çok ödem dir onlaar gider takma kafaya
yemem beni kes gene yememAyyy çok pisss idaalı olmuş bu menüportakalı ye bence
.
ne kdr ucuzmuş daha çok şey öğrenmem gerek çokBen aldım canım yarın sabah başlıyorumkocaman bir lahana 2,5 tl hahahaha
.
çıkcam işten kuzu biliyomusun bizimkiyle kavga ettik az önce evde takılcm bnde cnm cok sıkkın aslnda bi ton agladm gzlerım şiş şişgamze ben değil rabiş yazmıs onu
ayy evet ya 54 dü değil mi?alışkanlık olmus her sakallıyı dedem zannetmesem bariiiiiiii
niye gidiyon niye gelıyon derler ya senınkı o hesap
Benimkide yokkkkk, dün akşam bana kızıyordu pc yi bırakta yanıma gel kalori yaktırıcam sana diyebu akşam geç gelicekk..yaktınızmı diye düşünen olursa hahahahahah yarım saat güreştik hahahahhaha ( bildiğiniz güreş yani ) hahahaha
.
yok cnm detoks değil az yemeye calışıorm olmuş dmi menüm yuppi yuppikızlarrrr merhaba sabah okula gittim gene sınav sınav bayılazammmm
akşam 4-15 gibi geldim yemek yap ye...eşimin kursu vardı onu gönderdim bi duş aldım oturdum pc başına ancak bu saat oldu
bu aralar sizden ayrı kalıyorum ama akşamları girmeye çalışıyorum p.tesiden itibaren daha çok aranızdayım
yok bende cezalıyım bu ara çok boşladım diyeti
çok geçmiş olsun canım..inş.çabucak iyileşirsiniz..
jujuya yardımcı olmak konusunda katılıyorum sana tek başına gerçektende çok zor oluyor..
forumda en çok paylaşımda bulunan ve istekli arkadaşlarımızdan 2 kişi olabilir..
ödül konusuna gelince bence haftada 1 gün mesela bildirimden hemen sonra yada ertesi gün ufak bi ödül yada kaçamakta denebilir yapılabilir gibi geliyor bana nefsi körlemek yada kandırmak adına..yoksa gerçektende insan bir anda kendini yiyeceklere kaptırabiliyor kendini kaybedebiliyor
spor konusuna gelnce haklısın hergün yapabilirsek çok çok iyi olur zaten hepimiz elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz gün ayaktayız buda spor sayılır aslında..
paylaşıma gelince ben okullar açılmadan daha çok paylaşımda bulunuyordum gene de elimden geldiğince hergün girmeye çalışıyorum ama bugünlerde gerçektende çok yoğunum sınavlar hızla başladı günde 3 oturum.okulda giremiyorum zaten şu sıra..
sakın ha bahane olarak algılanmasın bu durum..
aynen bugün ne pişirsem diye düşünmek pişirmekten daha zor
bugün çorba ypmadım..geç geldim eve acilen buzluktn bişeyler çıkarıp yapıverdim
ankarayı sevmiyormusun
ben orada doğdum büyüdüm öyle özlüyorum ki.
istersen yer değiştirebiliriz.
pırasayı sabah sabah iyi yiyorsun cnm yaa ben akşamları bile zor yiyorum onu
detoks yapıyorsun sanırım baya az yemişsin.
ama ben beğendim.
sende çok az yemişsin canım..
yada be çok yüyorum o yüzden az geliyo bana
cnm sankı bu çorbadan snra yeme işi sende bi düzene girdi gbi geldi bana bide corbayı nasıl benımsedysen ÇORBAM fln olmusssmenumu yazayım nasılsa kımse yorumlamıcak ama yazayım genede
sabah klasık kahvaltı ekmeksız lahana corbam ara lahana corbam
ogle karnabahar yemegı 1 kaseden az 1 kasede kısır bulgur az ywesıllık bol dıyet kısırı
ara lahana corbası aaksam 1 kaseden az lıght kısır lahana corbam
2 ltre su 50 mekık 10 dkk elıptık
gamzecım ozur dılenecek bı durum yok canım.
aqysunaycım saol cnm menume gene bır tek sen yorum yapmıssın
ya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın
evet cnm sıkılıyo insan benim derdimde aynı..demiştim hatırlarsın ilk zamanlar..aysunya 20 dkk elıptık ancak yapıorum ama yetmezkı mıllet 45 dkk yapıo nası yapıolar sasıom yorulmuyorum bolca terlıyorum tek sıkıntım sıkılmak cok canım sıkılıyo uzerındeyken ya napsamda eglencelı hale getırsem ayaklarımı zor ıttır kaktır goturuyom bısıklete okaa yanı canım ıstemıyo bu hafta ben 100 grm verırsem dua edecem
menün güzel cornimsabah: çeçil peyniri.....
domates-biber
öğlen: 1 kase zerdaçallı yoğurt
akşam:5 adet sarma
1 kase yoğurt
ara : kuru kayısı
su: içmeye devam
spor: yok belim ağrıyor ,bütün gun yattım ,hala da yatıyorum.....
Sadece ben bilmiyorum herhalde renkli yazmayı sanırım o yüzden karışmasın diye menümü yazarken uğraşıyorum hep
bundan kelli yazılarım bu boyut olcak yok efendım ben gormedımdı ayy gozumden kaçmıs demeyesınız gozunuze gopzunuze sokacam bole
sabah: çeçil peyniri.....
domates-biber
öğlen: 1 kase zerdaçallı yoğurt
akşam:5 adet sarma
1 kase yoğurt
ara : kuru kayısı
su: içmeye devam
spor: yok belim ağrıyor ,bütün gun yattım ,hala da yatıyorum.....
corbam bnm canım corbammmmmmmmmyemem beni kes gene yemem
ne kdr ucuzmuş daha çok şey öğrenmem gerek çok
çıkcam işten kuzu biliyomusun bizimkiyle kavga ettik az önce evde takılcm bnde cnm cok sıkkın aslnda bi ton agladm gzlerım şiş şiş
yok cnm detoks değil az yemeye calışıorm olmuş dmi menüm yuppi yuppi
cnm sankı bu çorbadan snra yeme işi sende bi düzene girdi gbi geldi bana bide corbayı nasıl benımsedysen ÇORBAM fln olmusss
ip atla cnm baya kalori yaktırıo zıp zıp zıp
bundan kelli yazılarım bu boyut olcak yok efendım ben gormedımdı ayy gozumden kaçmıs demeyesınız gozunuze gopzunuze sokacam bole
menülere bugün genel bi yorum yapıym herkes ne kadar az yemiş öyle gzlerim yaşardıııııı
bu kaçamaklar cezalar yaramış eferin eferinn bizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?