- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #78.941
o ses başladııııııııııııııııııııııııııııııııı final gecesi...
murat bozla geçen yarışmanın 1.si düet yapmış onu söylüyorlar
Ayyyy hemen açtımmmm
.
bu murat boza bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benimki duymasın
ayda yada mustafa bozkurt favorimmmmmm...
aynen aysuncum ya suan bnmkıde tee oteden bana bakıo ben ona uzaktan sevısıyoruza ole dıyorumkı len ordan berı zayıflatamazmısın benı kıs kıs kıss dıye ses cıkarıyo oda
bide renkli yazalım o0lcakmıkı şimdi bide başhekim teftişe gelirse oda beni mor yapar artık[sıze=3][/sıze]
bide renkli yazalım o0lcakmıkı şimdi bide başhekim teftişe gelirse oda beni mor yapar artık[sıze=3][/sıze]
[sıze=3]süperr hemde[/sıze]
.
ukyocum o parti bitti yenısı geldı bızım bebeler cok olunca kayıntı eksık olmuyo ıstersenız cekeyım resımlerını kule yapayım çıkılarıdolap cakılı zaten pınguler alpelalar dondurmalar ama cıs bolumunde durdukları ıcın hıc yemek aklıma gelmıyo yemıyorum yanı az evvel karnıom acıkır gıbı oldu bı tane galeta attım azıma kepeklı catur cutur onu yedım
tugbacım bu yazı tarzı ıyımıtugba varya ben 100 grm vermıs olursam kuzucum dıyete devam edemem ya bırakırım gıbıme gelıyo kendıme naasıl yedırırım ben bunu pöff bu hafta ıcımde hıc kılo verıceme daır bı umut yok nıye bole oldukı kaptan ızın versede yaqrın bı tartılsam acaba cumadann bu yana hıc veremedımmı dıye
yemem beni kes gene yemem
ne kdr ucuzmuş daha çok şey öğrenmem gerek çok
çıkcam işten kuzu biliyomusun bizimkiyle kavga ettik az önce evde takılcm bnde cnm cok sıkkın aslnda bi ton agladm gzlerım şiş şiş
yok cnm detoks değil az yemeye calışıorm olmuş dmi menüm yuppi yuppi
cnm sankı bu çorbadan snra yeme işi sende bi düzene girdi gbi geldi bana bide corbayı nasıl benımsedysen ÇORBAM fln olmusss
ip atla cnm baya kalori yaktırıo zıp zıp zıp
gene en fazla harcatan eliptiktir canım devamya kızlarya cok kalorı harcatacak bı kaç hareket bılıomusunuz ne yapsam az gelıyo benden bu hafta cok bı performans beklemeyın
hahahaha çeçil peynire bayıldım
.
kızlar beni kovun
eliptiğimi yapayım gece olacak hala oturuyorum:52:
bakalım oldumuki
kızlar beni kovun
eliptiğimi yapayım gece olacak hala oturuyorum:52:
hu hu komşular renkli nasıl oluuyor onuda anlatında tam olsun
renkli neden yapamadım
hadi cnm spora sen bak yapmazsan yağlar yerleşir vücüduna selülitler böyle bütün ihtişamıyla yuva kurar bacaklarına simitler bel bölgeni lımbır lımbır yapar
basenler zaten ayrı bi felaket bak gidersen taş gbi hatun olursun hadi cicim murat bz kurtrmıcak senı hadi yavrucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?