Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[sıze=3]
SABAH

2 dilim ekmek
1dilim peynir
zeytin
domates
salatalık

ÖĞLEN

çok acıkmaım yarm muz

AKŞAM

fırında hamsi balık
yeşil salata yarım dlim ekmek çavdar

SUUUUUUUUU
içiyorum
SPOR
yürürüş bandında yürürüm
[/sıze]

oohhhh gozlemeler kofteler tavuk goguslerıı sarmaalarr zıyafett varmıs bugun canımmm

dalin hiç yemeyeydinnnn
Ahhhh cornimmmmm ahhhhhhh, nerdesinnn özledim seniiiiiiii, tatlı krizimi senle geçiricem..Hadi gell ballı kurabiyemm, kurabiye dedim deee Rabiammm nerde hahahaha kurabiyee rabiyeee

.
sende miii gamzemm yaaa cocukluktan beri kurabiye rabiyee turkusune maruz kaldım sen yapma bariiiii burdayım annemmmmm
hosgeldın canımmmm

haslamalardan gıtmısın bugun gamzemmmm

herşey haşlama
vallahi imreniyorum size nasıl yeyip içiyosunuz şu lahanayı..
bu hafta iyi kilo vereceksiniz

yok canoo bu hafta ben tırtım :18:
sen miiiiiiiiiii... hiç sanmam senin vücut istemesende kilo veriyodur
aaa o yok bu yokolmaz ki.
kahvaltını beğendim
gün olduğu için bişey demeyeceğim
bende geçen gün kaçırmıştım ipin ucunu çünkü..

güzelllllllllll

güzel menü canım

Harika bir menü arkadaşım Fakat bu fırında hamsi balığı biraz açabilirmiyiz :26: miktar nedir? dalinim sen bebelere bak gel hahahhaha ben halledeyim bunu

.

hahahahah hurmalar 3 e çıkmış..balımmmmmmmmmmm ilk çıktığımda hurma alıcam valaa, gerçi dalinden tırsmassam alıcam

.

bu hurma ramazan ayında yediğimiz hurmadan mı yoksa benim cennetmeyvası dediğim meyva olan hurmadan mı.... eğer meyva olansa 3 fazla 2 de fazla çok şekerli çünküm... dalin nası onayladı bu menüyü anlamadım...

kuzum yok bugün su içmicem dün fenaydım valla kortum gece gece düşüp bayılıcam die .. eşim gece birde geliyo adamı aradım gelince beni kontrol et yiy değilim diye...

spordan sonra terli terli dolandım cıbıl cızlak evde karnımı üşüttüm sanırım bi sancı sorma gitsin uyuyamadım ana elim ayağım titredi tansiyonmu düşdü ne .. hastalanmadığımdan tırstım valla.içemem

Vala kurabiyelerden gitmekten çok iyiymiş balımmm

.

yokyaa kacmak yok yaz bakam menunu sansına hangı ceza duscek bakalım.
ama ben catlarım meraktan tum gecmısıde okudum ama anlamadım heralde fransız kaldım bı ozet gecsen sekeırm

tmm pekim yazıyorum.....

sabah:sabah güzeldi yaa

1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 salatalık
3 zeytin

ara bir elma

öğle:öğle dediğime bakmayım aranın hemen peşinden

yarım ekmek yoktu ama yakındı arasına peyniri doldurdum 4 adette zeytin offffffff
ama ne doymuşum yaw

ara yok

akşam:
1 tabak marul salatası
haşlanmış beyaz lahana az bişey
1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık yoğurt

spor :1 saat (600 kalorilik) eliptik

1.5 litre su

.

hahahahah hurmalar 3 e çıkmış..balımmmmmmmmmmm ilk çıktığımda hurma alıcam valaa, gerçi dalinden tırsmassam alıcam

.
hee yaaa bitiyo zaten hurmam bitmesinn hiççççç:18::18::18: sevıyorum hurmayı tok tutuyo sankı benıı

tesekkurler efemmmm

hosbuldum canım tşk ederim

hoşbuldum arkadaşım iyiki varsın

dalincim valla bilseydim ozaman ayrılırdım..

afiyet olsun arkadaşım süpersin valla
cok ayıp ettın ama sımdı
Sanki kaptanım sende azalttın menülerini..:26: :26: bu haftayı çok merak ediyorummmm

.
ay bıde uzulme ıkonu koymus kuzum bızım meltem degılmıydı gecen cuma artı cıkan neye uzuluyon sen cok bıle yemıs o cezalı yemegı aklından cıkarsın

.
yok guzucum ayıp edıyon hurma yıyebülünnn ıstedıgın herseyı yıyebulun sonuclarına katlandıktan sonra bana hava hos

he valla içmiyo şahidim genelde hep beraber olmaya çalışıyoruz ....içmem dediyse içmez çok iradelidir valla
aramızda kalsın tatlım eger kaçamak yaparda bıze demesse sen bana fısılda olurmu
bilmem ben hala kendimi aşırı doymuş hissediyorum...

kızzzzzzzzzzzz dalin sütlaç var dolapta yesem mi ki... bi tk yedim az önce

ye bebegım ıstersen tencereyle ye ama cuma gunu artı cıkarsan gorunme gozume bır tk yemıs bıle piii 20+5 mekık oldu hahahha(nurı alco gulusu efektı) yanında olsamda elıne pat dıye vursam onu yerken
yeme sakın bak 3 gun kaldı cumayaa
sen bı kos gel bence

Ahhhh aysunaycığım işte o tarafı hiç karıştırmayalım hahhahaha gözlerimi kaparım vazifemi yaparım hahahah

.

inşallah bizimde bebeğimiz olacak canım inşalah
ahh ahh

güzel menü

yok canım cennet meyvesı olandan degıll.. medine hurması ramazanda yedıgımızzz

hoş buldum cnm tşk ederim...olsun yarışmasam da sizlerle güzel motive oluyorum ben ...önemli olan mutlu bir şekilde kilo vermek...

.

[sıze=3]harika bir menü arkadaşım Fakat bu fırında hamsi balığı biraz açabilirmiyiz :26: Miktar nedir? Dalinim sen bebelere bak gel hahahhaha ben halledeyim bunu [/sıze]

.

hamsnin sonu artık olmadığı için yedim vala ama çok çok yemedim zaten küçüçük onlar

menüm..

kahvaltı:
2 dl buğday ekmeği
1 haşlama yumurta
bi kaç çeşit peynir.
4 zeytin.

ara:
yok

öğle:
1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane kadın budu köfte-1 kaşık pilav
1 dilim ekmek

ara:
1 avuç sarı leblebi

akşam:
1 tabak pırasa yemeği
3 tane fırında mantar.
5-6 acı biber turşusu

su içtim ama ne kadar blmiyorum

spor yapmadım

tamam tatlım sölerim ama bak aramız da heee

.

ogle yemegınde hem pılav hem ekmek yemısın ekmek yemeseydın ıyıydııı onun dısında ben begendımmm canım

aaaa vala en çok senin menünü beğendim arkadaşım süpersin

.

görüşmek üzere arkadaşlar kendinize çok iyi bakın bi ara yine gelirim merak ediyorum dalincim menüme yapacağın yorumu

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…