Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de geldimm bitki çayımı da içtim offf çok sağlıklı yaşıyoruz beee

.

evet güzel oldu eliptik aferim bizebende bi yeşil çay yapayım üstünede ohhhh...

dalin gelmedi inememiştir o üzerinden devam ediyodur ..üzerine 1500 mekik 3000 ip atlama 1 saat koşu vs yaparda gelir o şimdi

esracım teşekkür ederiim menümü beğendiğin için iş içinde afaya takma YÜCE MEVLAM BİR KAPIYI AÇMADAN ÖTEKİNİ KAPAMZMIŞ HAKKIDA HAYIRLISI OLSUN BİRAZ EVDE DUR BAKALIM BAKARSIN DAHA İİİ OLUR BOŞVER VALLAHİ HAYATI TAKMAYACAN ESBİH YAPIP SALLAYACAN OLUR ÜN GELİR DAHA İİSİ OUR BİZİM DE BAK BEBEK SIKINTIMIZ VAR AMA NE YAPCAN TAKSAN D TAKMASANDA ŞİMDİLİK YOK NE YAPALIM DÜNYANIN SONU DEĞİLYA ALLHIM SAĞLIK VERSİN DRMANSIZ DERT VRMESİN

saol cnm hayırlısı ...nasıl duurorm bilmeem ben telde fln konuşunca yda nete takılınca aclık hissetmıorm bugunde oyle oldu bıde cnm sıkkındı iş knuusnda ondan yıyemedım ama simdi gayet iyiyim heran acıkabılıırm aama yemem tabikisi

saol cnm desteğin için rabbim herkesin gönlüne göre versinn

canımm sen ben gamze juju..4 müz bebek istiyoruz sanırım topikte.inşallah Allahım bize de sağlıklı evlatlar verir..dediğin gibi takmamak en güzeli..
azıcık dertleşsekseni rahatsız etmeyecekse konu..
siz samsunda mı denediniz tüp bebek..bi daha düşünüormusunuz..

ben ameliyat olmayı bekliyorum...yaza düşünüyoruz tekrar..

Son düzenleme:

bu açlık hissi bende her daim var
net pc tv tel vs etkilemiyo:

bu saatten sonra yemek yok tabikisi de..

bende istiyorum

canım kaptanım

hatırladım hemen düzelttim yukarıdaki mesajımı
4 kişiyiz topiciğimizde bebek aşkıyla tutuşan
hem kilolarımızı verir hem bebek büyütürüz inşallah...

tabi bebeklerle bizde büyüyabiliriz

KIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...

güzel güzel minicik mis kokulu bebekleriniz olur inşşş bigün olurda bende görürsem ısırırım kocamannn

gzl cnm ben beğeniyorum senın menulerını

biz ankarada genartta yaptırdık 2011 ekim 2012 ekim ikisinide genarta yaptırdık 6 yıllık evliyiz 1yılı askedeydi eşim varikoselden ameliyat oldu şimdilik ara verdik biraz dinlencez artık siz daha önce yapırdınızmı cnım

Jujum seninde hiç yok mu çocuğun canım :26::26::26:
allahım onu bana bağışlasın var bitane .. ama 4 yıldır 2.ciyi istiyoruz olmuyor....
gördüm canımcım ne bilem hani bi tane varya unuttunuz sandım :)
valla gayet normıl bir menü canımcım ... su içtin mi spor ne alemde

benim eşimde varikosel oldu... iş yerinde aşırı sıcağa maruz kaldığından sperm sayısıda düşük çıkıyor aşılama için bile yetersiz dedi doktor... ilaç kullanması lazımdı 6 ay 3 ay kullandı geçen sordum içiyormusun diye bıraktım dedi... oda usandı sanırım bende tüp bebek mi yaptırsam diyorum şimdi

güzel güzel minicik mis kokulu bebekleriniz olur inşşş bigün olurda bende görürsem ısırırım kocamannn

gzl cnm ben beğeniyorum senın menulerını
sağol bitanem inşallahhhh
anladım canım..sayı hız vs problemi var sanırım...

bizde şimdiye kadar öyle sanıyorduk:26:eşimde problem sadece diyorduk yani doktorlar bizi öyle yönlendirmişlerdi
hatta bu yaz 1 aşılama 1 tüp bebek denedik..ama merkezden hiç ama hiç memnun kalmadım

sonra 2-3 ay araştırdım kk vs den..istanbula gittik işte geçen ay...gittik ki asıl sorun bendeymiş

rahim filmimde problem varmış süplerimde sıvı birikmesi olabilirmiş yani tüp bebek zaten tutmazmış bende..ama bunu bile bile yazınki merkez tüp bebek yaptı..
yada bu problemi göremeyecek kadar acemiydi profesör (!!)doktor

öyle işte canım şimdi mart adetim bitince ameliyat olacağım eğer varsa tüplerdeki sıvı alınacak..tüplerde problem varsa onlar da alınacak:26::26:

jujucum ben suyu yazmıyorum spor yapmadığım zamanlarda 3 lt spor yaparken 4 lt civarında su içiyorum spor sabah yarım saat yürümüştüm...az ama napalım artık...

ben hsg falan çektirmedim tüp bebekte eşimde sıkını olduğu için benden istemediler kist felan yoktu adetlerimde düzenli idi ben filmden bayağı korkuyorum o yüzden çektirmedim gittiğimiz merkez iiydi doktorumuz çok ilgiliydi ama evden dışarda olmak çok zor ankrada çankaya da ahalı semtten herşey para adım atsam para sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun sende gzle fark ediecek hissttiğin bi sıkıntı varmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…