- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.241
Ben de geldimmbitki çayımı da içtim offf çok sağlıklı yaşıyoruz beee
.
saol cnm hayırlısı ...nasıl duurorm bilmeem ben telde fln konuşunca yda nete takılınca aclık hissetmıorm bugunde oyle oldu bıde cnm sıkkındı iş knuusnda ondan yıyemedım ama simdi gayet iyiyim heran acıkabılıırm aama yemem tabikisi
hayırlısı olsun canımmm.sıkma güzel canını..
çok az yemişsin nasıl duruyorsunuz yemeden yaaa:26:
bende bol proteinli şeyler yemeliyim evet..karbonu artırdıkça yemeklere saldırdığımı farkettim...
proteini artırınca da tam tersi uzun süre acıkmıyordum..
yarın bende tavuklu salata yapayım o halde
esracım teşekkür ederiim menümü beğendiğin için iş içinde afaya takma YÜCE MEVLAM BİR KAPIYI AÇMADAN ÖTEKİNİ KAPAMZMIŞ HAKKIDA HAYIRLISI OLSUN BİRAZ EVDE DUR BAKALIM BAKARSIN DAHA İİİ OLUR BOŞVER VALLAHİ HAYATI TAKMAYACAN ESBİH YAPIP SALLAYACAN OLUR ÜN GELİR DAHA İİSİ OUR BİZİM DE BAK BEBEK SIKINTIMIZ VAR AMA NE YAPCAN TAKSAN D TAKMASANDA ŞİMDİLİK YOK NE YAPALIM DÜNYANIN SONU DEĞİLYA ALLHIM SAĞLIK VERSİN DRMANSIZ DERT VRMESİN
esracım teşekkür ederiim menümü beğendiğin için iş içinde afaya takma YÜCE MEVLAM BİR KAPIYI AÇMADAN ÖTEKİNİ KAPAMZMIŞ HAKKIDA HAYIRLISI OLSUN BİRAZ EVDE DUR BAKALIM BAKARSIN DAHA İİİ OLUR BOŞVER VALLAHİ HAYATI TAKMAYACAN ESBİH YAPIP SALLAYACAN OLUR ÜN GELİR DAHA İİSİ OUR BİZİM DE BAK BEBEK SIKINTIMIZ VAR AMA NE YAPCAN TAKSAN D TAKMASANDA ŞİMDİLİK YOK NE YAPALIM DÜNYANIN SONU DEĞİLYA ALLHIM SAĞLIK VERSİN DRMANSIZ DERT VRMESİN
saol cnm hayırlısı ...nasıl duurorm bilmeem ben telde fln konuşunca yda nete takılınca aclık hissetmıorm bugunde oyle oldu bıde cnm sıkkındı iş knuusnda ondan yıyemedım ama simdi gayet iyiyim heran acıkabılıırm aama yemem tabikisi
saol cnm desteğin için rabbim herkesin gönlüne göre versinn
canımm sen ben gamze..3 müz bebek istiyoruz sanırım topikte.inşallah Allahım bize de sağlıklı evlatlar verir..dediğin gibi takmamak en güzeli..
azıcık dertleşsekseni rahatsız etmeyecekse konu..
siz samsunda mı denediniz tüp bebek..bi daha düşünüormusunuz..
ben ameliyat olmayı bekliyorum...yaza düşünüyoruz tekrar..
bende istiyorum
bende istiyorum
canım kaptanım
hatırladım hemen düzelttim yukarıdaki mesajımı
4 kişiyiz topiciğimizde bebek aşkıyla tutuşan
hem kilolarımızı verir hem bebek büyütürüz inşallah...
tabi bebeklerle bizde büyüyabiliriz
güzel güzel minicik mis kokulu bebekleriniz olur inşşş bigün olurda bende görürsem ısırırım kocamannncanımm sen ben gamze juju..4 müz bebek istiyoruz sanırım topikte.inşallah Allahım bize de sağlıklı evlatlar verir..dediğin gibi takmamak en güzeli..
azıcık dertleşsekseni rahatsız etmeyecekse konu..
siz samsunda mı denediniz tüp bebek..bi daha düşünüormusunuz..
ben ameliyat olmayı bekliyorum...yaza düşünüyoruz tekrar..
KIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...
canımm sen ben gamze juju..4 müz bebek istiyoruz sanırım topikte.inşallah allahım bize de sağlıklı evlatlar verir..dediğin gibi takmamak en güzeli..
Azıcık dertleşsekseni rahatsız etmeyecekse konu..
Siz samsunda mı denediniz tüp bebek..bi daha düşünüormusunuz..
Ben ameliyat olmayı bekliyorum...yaza düşünüyoruz tekrar..
jujum seninde hiç yok mu çocuğun canım :26::26::26:
allahım onu bana bağışlasın var bitane .. ama 4 yıldır 2.ciyi istiyoruz olmuyor....Jujum seninde hiç yok mu çocuğun canım :26::26::26:
gördüm canımcım ne bilem hani bi tane varya unuttunuz sandım :)canım kaptanım
hatırladım hemen düzelttim yukarıdaki mesajımı
4 kişiyiz topiciğimizde bebek aşkıyla tutuşan
hem kilolarımızı verir hem bebek büyütürüz inşallah...
tabi bebeklerle bizde büyüyabiliriz
valla gayet normıl bir menü canımcım ... su içtin mi spor ne alemdeKIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...
biz ankarada genartta yaptırdık 2011 ekim 2012 ekim ikisinide genarta yaptırdık 6 yıllık evliyiz 1yılı askedeydi eşim varikoselden ameliyat oldu şimdilik ara verdik biraz dinlencez artık siz daha önce yapırdınızmı cnım
olllleyyyyyyyyyyyyyyyyyy teşekkür şekerim...güzel güzel minicik mis kokulu bebekleriniz olur inşşş bigün olurda bende görürsem ısırırım kocamannn
gzl cnm ben beğeniyorum senın menulerını
güzel güzel minicik mis kokulu bebekleriniz olur inşşş bigün olurda bende görürsem ısırırım kocamannn
gzl cnm ben beğeniyorum senın menulerını
anladım canım..sayı hız vs problemi var sanırım...biz ankarada genartta yaptırdık 2011 ekim 2012 ekim ikisinide genarta yaptırdık 6 yıllık evliyiz 1yılı askedeydi eşim varikoselden ameliyat oldu şimdilik ara verdik biraz dinlencez artık siz daha önce yapırdınızmı cnım
jujucum ben suyu yazmıyorum spor yapmadığım zamanlarda 3 lt spor yaparken 4 lt civarında su içiyorum spor sabah yarım saat yürümüştüm...az ama napalım artık...allahım onu bana bağışlasın var bitane .. ama 4 yıldır 2.ciyi istiyoruz olmuyor....
gördüm canımcım ne bilem hani bi tane varya unuttunuz sandım :)
valla gayet normıl bir menü canımcım ... su içtin mi spor ne alemde
benim eşimde varikosel oldu... iş yerinde aşırı sıcağa maruz kaldığından sperm sayısıda düşük çıkıyor aşılama için bile yetersiz dedi doktor... ilaç kullanması lazımdı 6 ay 3 ay kullandı geçen sordum içiyormusun diye bıraktım dedi... oda usandı sanırım bende tüp bebek mi yaptırsam diyorum şimdi
Sağol bitanem inşallahhhh
anladım canım..sayı hız vs problemi var sanırım...
Bizde şimdiye kadar öyle sanıyorduk:26:eşimde problem sadece diyorduk yani doktorlar bizi öyle yönlendirmişlerdi
Hatta bu yaz 1 aşılama 1 tüp bebek denedik..ama merkezden hiç ama hiç memnun kalmadım
Sonra 2-3 ay araştırdım kk vs den..istanbula gittik işte geçen ay...gittik ki asıl sorun bendeymiş
Rahim filmimde problem varmış süplerimde sıvı birikmesi olabilirmiş yani tüp bebek zaten tutmazmış bende..ama bunu bile bile yazınki merkez tüp bebek yaptı..
Yada bu problemi göremeyecek kadar acemiydi profesör (!!)doktor
öyle işte canım şimdi mart adetim bitince ameliyat olacağım eğer varsa tüplerdeki sıvı alınacak..tüplerde problem varsa onlar da alınacak:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?