- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.261
gayet güzel canım menünKIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...
allahım onu bana bağışlasın var bitane .. ama 4 yıldır 2.ciyi istiyoruz olmuyor....
gördüm canımcım ne bilem hani bi tane varya unuttunuz sandım :)
valla gayet normıl bir menü canımcım ... su içtin mi spor ne alemde
benim eşimde varikosel oldu... iş yerinde aşırı sıcağa maruz kaldığından sperm sayısıda düşük çıkıyor aşılama için bile yetersiz dedi doktor... ilaç kullanması lazımdı 6 ay 3 ay kullandı geçen sordum içiyormusun diye bıraktım dedi... oda usandı sanırım bende tüp bebek mi yaptırsam diyorum şimdi
ben hsg falan çektirmedim tüp bebekte eşimde sıkını olduğu için benden istemediler kist felan yoktu adetlerimde düzenli idi ben filmden bayağı korkuyorum o yüzden çektirmedim gittiğimiz merkez iiydi doktorumuz çok ilgiliydi ama evden dışarda olmak çok zor ankrada çankaya da ahalı semtten herşey para adım atsam para sen şimdi hangi hastaneye gidiyosun sende gzle fark ediecek hissttiğin bi sıkıntı varmıydı
canım benim adetlerim tek gün gecikmez...hiç kist falan bilmem çıkmaz çıkmadı..
Ama aşılama yada tüp bebekten önce mutlaka yaptırılmalı rahim filmi diye biliyorum ben..
Bak benim rahim filmi olmasına rağmen bilemedi ankaradaki çok iyi (!) doktor..
Bizde ankaradakini tunalıda..gürgan klinikte yaptırdık..
şimdi istanbul memorial hastanesine gidiyoruz..kk da topiği var gerçektende çok iyi bi yer.
Gözle görülecek hiç bir fark yoktu canım bende..hatta defalarca alttan ultrasona girdim aşılamada tüp bebek tedavisinde öncesinde sonrasında..
Hiç bir şey gözlenmedi hatta herşey çok iyi dendi...
tamam bende kalktım haydiiiiiiiiiiiiii gamze kızlarrrrrrrrr sizde kartılın 20.50 de buradayız..
bende geldım 34 dkk elıptık yaptım cayımı ıctım geleyım derken ıkızlerımden oglusum cısını gecırmıs onu yıkadı esım vs vs vs derken gelemedım artı 55 mekık butun arkıdeslerıme mekık cezası verdım dıye goynum razı gelmedı bende cekeyım dedım derrrrrrrrrrrrrmısım hahaha sız mekıklerı cekıp ıncelırken ben gerı kalırmıyım hahahahaha ne kotuyumBende geldimmmmmmmmmmm
.
oncelıkle daha ıyı sartlarda bı ıs bulman dılegıyle kamu sektorune gondermıs oldugun ıyı dılekelrıne aynen katılıyorum ve sanaaa onu acık nıce yollar dılıyorumben geldim herkes gitmiş nese ben yorumlara başlayım oku oku bitiremedim zaten
en beğendiğim menü: ukyonunki
en beğenmediğim:birsenin menüsü
kalan menülerin hepsinide beğendim
jujum bugün gayet gzl menün yani diğer kızlarınkine daha cok benzemiş
sevdacığım hşgeldin sefalar getirdin sen öğlen yarım ekmekmi yedin benmi yanlış okudum
beni bugün dinleyen yardım etmeye çalışan fikirlerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim
çıkmama gerek kalmadan işten çıkarıldım zaten yeni birisi alınmıştı akrabalarıydı tabi beni barındırcak değiller özel sektör yani 27 şubatta son kez gdip bırakıyorum işi 1 haftam var
akşamki iş görüşmemdede saçmalayıp çok az bi miktar veryolar maaş olarak sabah 8 akşam 8 cumarteside dahil calışcakmısım maaşı kbl etmedım dusunelım bız arıcaz dedıler aramazlar bılıorm ararlarsada kabul etmem kolemıyım ben 12 saat calışyım
başka iş bile aramam belki otururum evimin kızı annemin yavrusu olurum burdan özel sektörün kapitalist sisteminede bütün samimiytimle saygılarımı iletiorm
gelelim asıl konumuza
sabah
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
öğle
8 badem
akşam
1 tabak pırasa
cnm istemiyo bişey zaten akşamada isabet oldu cnımın istememesi
su bugün çok içemedim 1 lt filan olmuştur spor yapamıcam
yarın işe gitmicem izinliyim belki hastaneye gtcem onemli bısey deıl oyle gremessem merak etmeyn kuzucuklarım
ben senı taktım yawrum kafaya erıyecek o gobek ıste okaa ye sen kebapları pılavları gobusune topla yagları ama bu hafta baya baya azalttın menulerını yarınkı menune mumkunse yesıllık agırlıgı ver ve karbonhıdratı cıakrt .ben ıcıslerı bakanı olayım olmamıcezadan sorumlu bakan ilan ettim canım.... elinde düdük bekliyo topiği
kuzum ben tavuklu salata yaptım mesela acayip doyurdu bol bol yedim hatta ... şuanda gayet iyiyim ... tek sıkıntım cumartesi regli olcam inş cuma günü kiloma etki etmez...yarın da brokoli haşlarım tavuk haşlarım ondan bi salata yaparım akşamları karbonhidrat almayayım cumaya kadar....
kızlar nere gittiniz kııııııı ben de yeni geldimdi..... koşu bandımın karşısına bir güzel kurdum laptopu açtım dizimi 40 dk yürüdüm... sonracıma 15 tam mekik 25 yarım mekik çektim.... ve durum vahim ben eskiden zorlanmadan 50 tane rahat çekiyordum şimdi göbeğimden dizime kavuşamadım ki offf offff ....
gozumden kaçtımı sandın hanı cezan olan mekık nerdeeeeekapılardan geçemezdim heralde
1 saat hız 6 koşma+yürüme karışık yapıldı . gözlemelerin acuğunu yakmışımdır dimii
su tamamm
evet güzel oldu eliptik aferim bizebende bi yeşil çay yapayım üstünede ohhhh. ..
dalin gelmedi inememiştir o üzerinden devam ediyodur ..üzerine 1500 mekik 3000 ip atlama 1 saat koşu vs yaparda gelir o şimdi
canımsındalin teşekkürler beni mutlu ettin yadıklarınla
KIzzzzlarrrr iyi akşamlar hepinize de.... bende menümü yazayım size beğenir misiniz bilmiyorum benimkinede yorum yapın nooooluuuuuuuuur!.....
Sabah:
yarım elma
10 badem
Öğlen:
yoğurtlu kereviz salatası
6 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık etli pilav
1 bardak ayran
Akşam:
kahvaltılık
3-4 lokma kıymalı yumurta
1-2 çatal peynir
1-2 tatlı kaşığı bal
Ara:
kapiçino içtim az önce bitti artık yemem...
bende geldım 34 dkk elıptık yaptım cayımı ıctım geleyım derken ıkızlerımden oglusum cısını gecırmıs onu yıkadı esım vs vs vs derken gelemedım artı 55 mekık butun arkıdeslerıme mekık cezası verdım dıye goynum razı gelmedı bende cekeyım dedım derrrrrrrrrrrrrmısım hahaha sız mekıklerı cekıp ıncelırken ben gerı kalırmıyım hahahahaha ne kotuyum
oncelıkle daha ıyı sartlarda bı ıs bulman dılegıyle kamu sektorune gondermıs oldugun ıyı dılekelrıne aynen katılıyorum ve sanaaa onu acık nıce yollar dılıyorum
menune gelı8nce kız bune benden beter bu menu bukadarda az yenmezkı metabolızma yavaslar bak aman dıım bır kaç bısey daha ekleseydın en azından
ben senı taktım yawrum kafaya erıyecek o gobek ıste okaa ye sen kebapları pılavları gobusune topla yagları ama bu hafta baya baya azalttın menulerını yarınkı menune mumkunse yesıllık agırlıgı ver ve karbonhıdratı cıakrt .ben ıcıslerı bakanı olayım olmamı
gozumden kaçtımı sandın hanı cezan olan mekık nerdeeeeegozlemelerı yaktın ama tavugun gogsu hala mıdende yaga donusmeyı beklıyo mekık cek karın kaslarını kıpırdattır yaglar oraya yerlesmesın
dölüüüüüüüü
canımsın
menun guzel cnm alkısss
ama spor cok azzz sana ne versekkk du bı duseneyım sana 10 dkk mekık dıyelım 3 dkk da bır dınlenebülünn
cezadan sorumlu bakan ilan ettim canım.... elinde düdük bekliyo topiği
kuzum ben tavuklu salata yaptım mesela acayip doyurdu bol bol yedim hatta ... şuanda gayet iyiyim ... tek sıkıntım cumartesi regli olcam inş cuma günü kiloma etki etmez...yarın da brokoli haşlarım tavuk haşlarım ondan bi salata yaparım akşamları karbonhidrat almayayım cumaya kadar....
kızlar nere gittiniz kııııııı ben de yeni geldimdi..... koşu bandımın karşısına bir güzel kurdum laptopu açtım dizimi 40 dk yürüdüm... sonracıma 15 tam mekik 25 yarım mekik çektim.... ve durum vahim ben eskiden zorlanmadan 50 tane rahat çekiyordum şimdi göbeğimden dizime kavuşamadım ki offf offff ....
canımm sen ben gamze juju..4 müz bebek istiyoruz sanırım topikte.inşallah Allahım bize de sağlıklı evlatlar verir..dediğin gibi takmamak en güzeli..
azıcık dertleşsekseni rahatsız etmeyecekse konu..
siz samsunda mı denediniz tüp bebek..bi daha düşünüormusunuz..
ben ameliyat olmayı bekliyorum...yaza düşünüyoruz tekrar..
benimde aynen sen gibi bizim doktorda memorialda aptırmış orda tutmuş ikizleri var bizim doktor tüpler tıkalı dahi olsa tüp bebekte önemli değil demiti bizim ileri hızlı sıkıntımız var dna hasarımız var eşimde cesaretimide toplaram eğer bi günçektirirm o filmi seninlede tekrar kouşuruz detaylı bakalım hayırlısı
Annaaammmm... Okudukça yeni sayfalar ekleniyor bitiremetince pes ettim.. Yoksa öyle bir yazacaktım ki okuyamayacaktınız valla.. Önce menümü yazayım;
Kalkınca:
1 bardak su+1 kase dalin çorbası
Kahvaltı:
peynir
1,5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
1 bardak ballı bitki çayı
ara:
1 kase dalin çorbası
su
öğlen:
3 fırında köfte
1 avuç fırında patates
azcık fırında somon
1 kase dalin çorbası
kuzukulağı
1 bardak kefir
ara
2 bardak sütlü nescafe
akşam:
1 kase dalin çorbası
1 köfte
biraz haşlanmış et
kalan balık
bi çatal fırında patates
1 bardak kefir
suyumu fazlası ile içtim ama spor yapacak kadar iyileşmedim.
dalincimmm sana ilk gün menümü sundum. yanlış yaptığım bir şey var mı? ben içtiğim sulardan ötürü normal gidiyorum wc ye yani normalden farklı bir artış yok. KArnım acayip şişkin ve hiç acıkmadan içtim o çorbaları hiç acıkmadan yedim o etleri. bir şişkinlik ve tokluk hissi. Bu normal mi? Bu çorba olayını abartmıyor muyuz? Daha 35 kepçe çorbam var. Bir daha lahana haşlayıp katarsam ne olur bilmiyorum.. Aboooooo
SEVDA; Hoşgeldin
GAMZE; Menünde her şey var ama sağlıksız değil işte bu diyorum
AYŞENUR; Bu düzensiz menü iişi hiç sağlıklı değil biliyorsun değil mi?
BİRSEN; Sabah çok az başlamışsın günün sonuna doğru zıvırtmışsın. Ben snein yerinde olsam günden önce iyice bir güzel yapardım ki kahvaltıyı, cıssssssları yyecek yer kalmasın.
RABİA; Menün güzel
HASRET; günün menüsü seninkisi canım..
AYSUN; pilav yiyorsan ekmek yeme. Gerekirse brazcık daha pilav al. Bir de sen rahatsız mısın spor yapmadığın için soruyorum?
ESRA; kaç sene çalışmıştın? tazminatını falan verdiler mi? çıkacaksın dediklerinden sonra seni 1 haftadan az süreyle çıkaramazlar. iş bulman içinde günde 1,5 saat iznin var. haklarının hepsini araştır ve kullan. mesleğin nedir, ben de araştırayım bir yandan istersen sen ankara dasın değil mi?
Son olarak muhabbeti kaçırdım kimin kocası makine mühendisi?
SORU: Dünkü menümü unuttuğum için paylaşamadım. tek bldiğim akşam fırında somon yediğiim ..
tam dedim kiii abooov ne çok yemek var menüde..ama inceleyince güzelll beğendim..Annaaammmm... Okudukça yeni sayfalar ekleniyor bitiremetince pes ettim.. Yoksa öyle bir yazacaktım ki okuyamayacaktınız valla.. Önce menümü yazayım;
Kalkınca:
Kahvaltı:
peynir
1,5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
ara:
1 kase dalin çorbası
su
öğlen:
3 fırında köfte
1 avuç fırında patates
azcık fırında somon
1 kase dalin çorbası
kuzukulağı
1 bardak kefir
ara
2 bardak sütlü nescafe
akşam:
1 kase dalin çorbası
1 köfte
biraz haşlanmış et
kalan balık
bi çatal fırında patates
1 bardak kefir
dalincimmm sana ilk gün menümü sundum. yanlış yaptığım bir şey var mı? ben içtiğim sulardan ötürü normal gidiyorum wc ye yani normalden farklı bir artış yok. KArnım acayip şişkin ve hiç acıkmadan içtim o çorbaları hiç acıkmadan yedim o etleri. bir şişkinlik ve tokluk hissi. Bu normal mi? Bu çorba olayını abartmıyor muyuz? Daha 35 kepçe çorbam var. Bir daha lahana haşlayıp katarsam ne olur bilmiyorum.. Aboooooo
SEVDA; Hoşgeldin
BİRSEN; Sabah çok az başlamışsın günün sonuna doğru zıvırtmışsın. Ben snein yerinde olsam günden önce iyice bir güzel yapardım ki kahvaltıyı, cıssssssları yyecek yer kalmasın.
RABİA; Menün güzel
AYSUN; pilav yiyorsan ekmek yeme. Gerekirse brazcık daha pilav al. Bir de sen rahatsız mısın spor yapmadığın için soruyorum?
ESRA; kaç sene çalışmıştın? tazminatını falan verdiler mi? çıkacaksın dediklerinden sonra seni 1 haftadan az süreyle çıkaramazlar. iş bulman içinde günde 1,5 saat iznin var. haklarının hepsini araştır ve kullan. mesleğin nedir, ben de araştırayım bir yandan istersen sen ankara dasın değil mi?
SORU: Dünkü menümü unuttuğum için paylaşamadım. tek bldiğim akşam fırında somon yediğiim ..
iyi yapmısın canımm en ıyı dalın yapar oo ısııı
bende varım bebiş isteyenler arasındaaaaa
Grubumuza bayılıyorum. ARkidişlerime bayılıyorum. Bu kadar candan sıcak kişilerin buluşması kaynaşması şaşılacak bir şey bence.. Ben Tuğba yı özledim göremedim. İzinli miydi bugün.. Bricik oğlumertuğ nerede? Ve şu an topiği okuyan 9 kişiyiz.. Aktifiz aktiiiiiiiiif :46
Çok önemli: Kızlar siz nasıl mekik çekiyorsunuz? yani hareketin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz benim hemen boynum ağrıyor ense kaslarım kopuyor sanıyorum...
Annaaammmm... Okudukça yeni sayfalar ekleniyor bitiremetince pes ettim.. Yoksa öyle bir yazacaktım ki okuyamayacaktınız valla.. Önce menümü yazayım;
Kalkınca:
Kahvaltı:
peynir
1,5 haşlanmış yumurta
2 zeytin
ara:
1 kase dalin çorbası
su
öğlen:
3 fırında köfte
1 avuç fırında patates
azcık fırında somon
1 kase dalin çorbası
kuzukulağı
1 bardak kefir
ara
2 bardak sütlü nescafe
akşam:
1 kase dalin çorbası
1 köfte
biraz haşlanmış et
kalan balık
bi çatal fırında patates
1 bardak kefir
SEVDA; Hoşgeldin
RABİA; Menün güzel
tam dedim kiii abooov ne çok yemek var menüde..ama inceleyince güzelll beğendim..
yok canım hasta değilim tembelim sadece azıcık
aa bak seni yeni öğreniyorum canım...
gel gel 5 kişi olduk 5 tane tombiş bekliyoruz o halde
Grubumuza bayılıyorum. ARkidişlerime bayılıyorum. Bu kadar candan sıcak kişilerin buluşması kaynaşması şaşılacak bir şey bence.. Ben Tuğba yı özledim göremedim. İzinli miydi bugün.. Bricik oğlumertuğ nerede? Ve şu an topiği okuyan 9 kişiyiz.. Aktifiz aktiiiiiiiiif :46
Çok önemli: Kızlar siz nasıl mekik çekiyorsunuz? yani hareketin doğru olduğunu nereden biliyorsunuz benim hemen boynum ağrıyor ense kaslarım kopuyor sanıyorum...
bende geldım 34 dkk elıptık yaptım cayımı ıctım geleyım derken ıkızlerımden oglusum cısını gecırmıs onu yıkadı esım vs vs vs derken gelemedım artı 55 mekık butun arkıdeslerıme mekık cezası verdım dıye goynum razı gelmedı bende cekeyım dedım derrrrrrrrrrrrrmısım hahaha sız mekıklerı cekıp ıncelırken ben gerı kalırmıyım hahahahaha ne kotuyum
oncelıkle daha ıyı sartlarda bı ıs bulman dılegıyle kamu sektorune gondermıs oldugun ıyı dılekelrıne aynen katılıyorum ve sanaaa onu acık nıce yollar dılıyorum
menune gelı8nce kız bune benden beter bu menu bukadarda az yenmezkı metabolızma yavaslar bak aman dıım bır kaç bısey daha ekleseydın en azından
ben senı taktım yawrum kafaya erıyecek o gobek ıste okaa ye sen kebapları pılavları gobusune topla yagları ama bu hafta baya baya azalttın menulerını yarınkı menune mumkunse yesıllık agırlıgı ver ve karbonhıdratı cıakrt .ben ıcıslerı bakanı olayım olmamı
gozumden kaçtımı sandın hanı cezan olan mekık nerdeeeeegozlemelerı yaktın ama tavugun gogsu hala mıdende yaga donusmeyı beklıyo mekık cek karın kaslarını kıpırdattır yaglar oraya yerlesmesın
dölüüüüüüüü
canımsın
menun guzel cnm alkısss
ama spor cok azzz sana ne versekkk du bı duseneyım sana 10 dkk mekık dıyelım 3 dkk da bır dınlenebülünn
Annaaammmm...
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?