Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahaha sen deıl ben sana yetısmeye calısıyorum akıllım senden 10 kılo fazlayım anammmmm :18:
annamm bunların hepsini şimdik 1 saat ayrıldıydın ozaman mı yaptın
bende 30 dk eliptik yaptım diye bişey yaptım sandım havalara girdiydim vallahi billahi
enerjine hayranım dalinim

ben hep boleyım kuzucum nası verıyom sanıon bu kıloları bana oturmak haram o bı saat ıcınde elıptıgımı yaotım mekıgımı cektım cocukları hallettım kocayı hallettım doyur gıydır bıldıgın atom karınca kıpır kıpır kıpır ordan oraya

yakmışsındır canım 1 saat yürüyüş mükemmel keşke bende yürüyebilsem okadar...
teşekkür ederimm.

Allahım umarım hepinize en hayırlı ve sağlıklı bebişler vermesini diliyorum tüm kalbimle ve dualarımla.

ahanda yazıorm buraya sen bana tur bindircennnn

maşallah sana yavrucuk

boynun ağrıyosa boynunu zorluyorsundur aman dikkat

canım uzmn tv de güzel anlatıyorr.ben onu izlemiştim vaktindeee artık mekik çekmiyorumm. aaaaa bide mekik aleti almıştım unutmuşumm

Jujummmm geçerken beni de bırakırmısın bende çok öperim kızlarr jujuyla gideyim bari yol masrafı olmaz..Yolu beleşe getiririm hahahhah iyi gecelerr..

.

hadi lennn alırım anahtrını bakkk

bunun savas demek oldugunu bılıyosun demi anahtarımı almaya calısırken anahtarından olmayasın ona göre bekle 1 ay sonra ben sana fark atıyomuyum atmıyomuyum yedıgım ıkı lokma ondanda edecek benı hihihihi ama sen buyuk konustun kucuk hanım bugunu unutmaaaa

Yaaaaaa patateste de carbo varmışş.. ben neden bilmiyorum ya..
eşime dedim bana dediki karbonhidratın bombası olsaydı patatesten yapılırdı..

Len o kadar dikkat ettim ekmek yemedim. nereden öğreniyorsunuz neyin içinde ne var. kimyadan kaldım mı ben lisede ya..

eeeee herkes gidiyo ende gidiyim artık dimi
benimki dellendi bugünzaten adamın hiç yüzüne bakmadım
gideyimde azıcık bakışalım

öpüyorum hepinizi güzeller iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

eeeee herkes gidiyo ende gidiyim artık dimi
benimki dellendi bugünzaten adamın hiç yüzüne bakmadım
gideyimde azıcık bakışalım

öpüyorum hepinizi güzeller iyi gecelerrrrrrrrrrrrr
sizi yaramazlar sizi e hadı gıtde bakısın azcık

soledım ben sana kuzucum patatesı cok yemısın yememen lazımdı dıye patatesın hammaddesı ne nısasta nısasta nedır karbonhıdratt :26:

Menumu yazayim bndee

Sabah: bi yumurta biraz lor peynir bir dilim ekmek yesil cay

Ara: 3 kuru kayisi

Oglen: izgara tavuk ve 2 dilim ekmek tursu

Ara: 2 kuru kayisi

Aksam: yok
Ara: bir kivi
Dunden cezaliyim bn

1 bucuk litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…