Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba şekerparelerim

10 kişi olur mu?? arkadakileri görmedin heral..
ona şükret 10-11-12-13 de olabilirdin

ayyy özür dilerim kızlaaaar ben şaka yaptım vallaa kendimle dalga geçtim yani yanlış anlamayın

Kızlar bizi anlatan en güzel söz bu olsa gerek

Başlamak için mükemmel olmak zorunda değilsin ama,
MÜKEMMEL olmak için BAŞLAMAK zorundasın!!!

Biz başladık ve mükemmellik yolunda hızla ilerliyoruz

birisi bir link vermişti orada şunlar yazıyor:

........Aynı zamanda düşük karbonhidrat ile çok protein içeren diyetler de kas kaybıyla sonuçlanıyor. Bunun nedeni ise vücut enerjisiz kaldığı için kastaki depo şekeri kullanması.

........Bitkisel proteinleri ihmal etmeyin: Kuru fasulye, nohut ve mercimek gibi bitkisel proteinlere diyetinizde haftada 2-3 kez mutlaka yer verin.
.......Ekmeksiz öğün geçirmeyin: Tam buğday, tam tahıllı veya çavdar türü ekmek tüketin. Ekmek yerine arada bulgur pilavı, kepekli makarna veya yağsız çorba yiyebilirsiniz. Ancak unutmayın ki bunlar birbirinin yerine geçseler de kan şekerlerimizi dengeleme oranları aynı değil. Dolayısıyla zayıflamaya eşit oranda yardımcı olmuyorlar.

Daaaliiiiiiiiiiin buna ne diyorsun bacişkooooooooooo

[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?v=WCm_s1_c4nU[/video]

1 ayda cnm 1 ayı 3-5 gun gecmıstır demı kızlar yanlıs hatırlamıyosam bnm ole en azından
anamm dalin bacım 1 ay da 10 kg saygıyla önünde eğiliyorum başka da bişey demiyom sen ne ceza versen yeridir bacım yaaa eli öpülesi kadınsın başka da lafım yoktur bu verilen kg lar üzerine

meltem?? şu an doğum izninde olan meltem mi acaba ben barajlar dairesinde çalışıyorum onu tanıyom bi tek

valla dün kola ilgili sana bi sürü yapma etme diye yazmıştım ama sen gitmişsin ben okuyp yazana kadar sen de mi ankaradasın? nerde çalışıyorsun?

ammaa bir haftada çok iyi başarı bence rabişimmm

.
aynen katılıyorum lafgı azımdan aldın
kız ben sana kaç kere daha solıcem aaaaaaaaaaaa saplak gelıyo haaa gecmıstekı yazımı hıcmı okumadın dıyorumkı proteın al dedıysem kusana kadarda demedım dıyorum herseyın fazlası zarar dedım olculu yıyeceksın dıyorum sen cok fazla yemıssın abartma dıyorum ornek bı menude yazdım hatta ona bak bakalım gene soluyorum bu yazılan cok dogru sabah yumurta sut peynır ye ogle bı kase et haslama aksamda yesıllık le yogurtla bı parca tavuk balık dana ne ıstıyosan ondan bı parca ye yesıllıgı bol ye demedımmı aralarda bol corba acıktıkca corba ıoceceksın et yemıceksınkı bu sadece 1 haftalık detoks dedım 2.sını yapmak ıcın 2-3 hafta gecmesı gerek dedım 1 haftadan uzun surmesı saglıga zararlı dedım dedım de dedım ama anlatamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[video=youtube;WCm_s1_c4nU]http://www.youtube.com/watch?v=WCm_s1_c4nU[/video]
bayıldım gamze bak senı anıyo dıyet cola falan busra gamze tugba juju rabıs aysun bırsen kızlar sızden bahsedıyo oda sızın gıbı yıyomus tazı gıbı kosuyomus
estagfurullah canım altı ustu 1 kaç kılo verdım daha 20 aha vermem lazım daha cok az bu

aslında 10 deıl aralık sonu ocak basından ıtıbaren 15 kılo verdım totalde 95 ıdım ınanabılıomusun 95
95 neyy laaaaaannnnnnnnnn

DAlin bebeğim sinirlenince daha seksi oluyorsun bunu sana daha önce diyen olmuş muydu? Gel bi yanak ver bakayımm..

Ben onu bi kerem ekmek yemediğimiz için yazmıştım. yoksa örnek menünü yazdım duvarıma astım. herkesin yazdığını okumayacağım diyorum ama gene de didik didk okuyorum. senin de tüm dediklerini anladım zaten.. burada listede carbo az pro çok yazmış. bizde de carbo yasak ya o yüzden dediim. kızma bacım. ideal kiloma çok yakın olduğum için ve eccccükkk olan kaslarımı da kaybetmeyim diye soruyorum.. eneeee.....

ben şimdi çalışmıyorum evdeyim. evet bahsettiğim kişi o.. izinde şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…