Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama haksızlık bu dalin cim dün zaten 2 parmak da olsa kola fırçamı yemiştim ben o koladan dolayı bi dünyaa sen kolaya takılma şekerim diğerlerine bak menüme bişey dememişsin

Yok kaptanım strateji uyguluyom hahahaha

.
vay hayınn vayyyyyyy
ama haksızlık bu dalin cim dün zaten 2 parmak da olsa kola fırçamı yemiştim ben o koladan dolayı bi dünyaa sen kolaya takılma şekerim diğerlerine bak menüme bişey dememişsin

dıgerlerı guzel cnm o yuzden onlara bısey demedım cola dısında hepsı ıyı pılav bana ters ama sen ılla yıcem dıyon

Gunaydin victoria secret melekleriiiii :)) korkarim grip oluyorum ben bi oksuruk var dusman basina ühühü

Siralamada 9. Olmusum yine cok cilginim :)) 9 ne yaaa toplamda 10 kisiyiz zaten

Dalin reiss valla halim yok diye dun spor yapmadim ama tum gun bi abinin dukkaninda calistim kosturup durdum halim kalmadi gerci kabul etmezsin sen smdi ama olsun böhöhö

Canımmm çok geçmiş olsun..çabucak geçsin inşaallah

.

bakk sen uyanıga cezadan kaçmak ıcın öhö böhö hasta ayagına yatıyo bıde senı uyanıkkkk yook kacmak yok o mekıkelr cekılecek ıste oka

gecmıs olsun tatlım dıkkat et kendıne gece gece ocakbaslarına gıdeyım derken hasta oldun demı

canolar gıdeyım de bebelerımle oynasayım azcık ugrarım genee yedıklere dıkkat ısı gucu olmayanlar kalkın totonuzu kaldırında spor yapın azcık

Vay arkadas yaaaa :))) hastayim beeen usuyoruzz reiiiiiis :)) sen onceki hayatinda kesin komutandin ya valla bak :))

Vay arkadas yaaaa :))) hastayim beeen usuyoruzz reiiiiiis :)) sen onceki hayatinda kesin komutandin ya valla bak :))

hahahahha komutan ha bu ıyıymıs

bak goruyonmu ıste ahım tuttu sen gecenın 10 ucugunda bu karda kısta ocak baslarına gıdersen bole olur tabı hadı neyse opeyımde gecsın

vay hayınn vayyyyyyy

dıgerlerı guzel cnm o yuzden onlara bısey demedım cola dısında hepsı ıyı pılav bana ters ama sen ılla yıcem dıyon
şekerim haklısın ben ekmek yemeyince onu da yemesem gece kalkar bişeyler yerdim kendimden korkuyorum

günaydınnn ,
ben bişey soracam bu sıralamada verilen kilolar ne kadar sürede verildi kızlar dalinin maşallahı var 10 kg vermiş ama ne kadar sürede merak ettim

1 ayda cnm 1 ayı 3-5 gun gecmıstır demı kızlar yanlıs hatırlamıyosam bnm ole en azından

bu kadar açıklama yeter :)) sizin katta eskiden bir meltem vardı ya hani esmer, ben onunla aynı şirketteydim. o yüzden sordum semti de zaten
Dün evet bir parmak kola kısmını yanlış anlamışım. Allah tan içmedim baksana dalin bacı ortalığı katmış karıştırmış gene hışmına uğramaktan son anda yırttım...

ya var ya aşkolsun büşra.. ben sana küsüm. o listeye baktığın halde nasıl 10 kişi olarak gördün bizi. 13 kişiyiz. sen beni de yok saymışsın.. görünme gözüme..

Ben de 1. olmuşum ollleeeyyyy Sondan

herkeseeee kucak dolusu selamlarrr canlarrr
nasılsınız bakemm?? anam ne cok sey kaynatmısınız yıneeeee
Öyle deme kız valla bende bi gidiyom bi geliyom valla takip edemiyom her an dolu dolu maşallah yazışılıyor bazen sohbeti kaçırıyom bazen balıklama dalıveriyom bende napim valla. Git gel zor oluyo...

merhaba şekerparelerim

biraz daha azmedersem sondan 1.olabilirim sanırım

10 kişi olur mu?? arkadakileri görmedin heral..
ona şükret 10-11-12-13 de olabilirdin

Son düzenleme:
Öyle deme kız valla bende bi gidiyom bi geliyom valla takip edemiyom her an dolu dolu maşallah yazışılıyor bazen sohbeti kaçırıyom bazen balıklama dalıveriyom bende napim valla. Git gel zor oluyo...

aynen canımm yaaa valla bı gıt gel yapmaya gelmıyo bızım grup masallahı varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…