Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

chentiq canım bende sabah açtım oku oku bitmedi 2 tane de muhtar amca ağırladım müdürün yerine bakınca muhtar amcalar bana geliyor bugün
41 yaşındayım 2 çocuk anası oldum dsi de mühendis olarak çalışıyorum işyerim bakanlıklarda ev ise cevizlidere de savunmamı da sunmuştum bu kadar açıklama yeterli mi şekerler

evet doğru hatırlıyorsun canım bi kısmını 12 kg kadarını diyetisyenle verdim onun üstüne 3 kg aldım 6 ayda şimdi onları da verip daha da ince olmak hevesim ben gidip bi kahve sigara içip geleyim bu saat oldu sadece 0,5 lt su içebildim

Günaydın gençler!... iyisiniz inşallah...Hepimize güzel bir gün diliyorum... Diyeti bozacak yemekler yemeden geçecek sağlıklı mutlu bir gün olsun.....

hahahahaha dalinimmmm bence artık tutma kendini, bu açık bir savaş ilanıdır ( keşke bütün savaşlar bu kadar tatlı olsa )

.

hahahahaha dalinimmmm bence artık tutma kendini, bu açık bir savaş ilanıdır ( keşke bütün savaşlar bu kadar tatlı olsa )

.

gunaydın canoooooooooom
aynen ole acık bı savas ılanı bu onumuzdekı hafta bomba gıbı gelıyorum bu hafta tırt cıkıcam gıbıde bellıde olmaz mayıs ortasına kadar 55 olmam sart tatılede gıdecez

günaydın fustuklarrrrr
bugun hepimizin harika bir günü olacak

Günaydınnn fistukkk

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

GÜ NAY DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNN

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr... geçmişi okuyum geliyorum

Günaydın kaptanların en güzeli ve iyisii

gunaydın canolar nassıız bakam

kendi adıma şiş ama iyiyim :26: offf çok ödem oluşuyor amaa

Günaydın arkadaşım, günaydın kızlarrrr..bende geldimm ve bana da gün aydııııııııı

.

yaa afedersınız ben burda totomu yırtıyorum cola yok cola yok dıye ha bıre cola cıkıyo karsıma zeroymus neymıs 0 sekermıs yok ole bısey colanın selulıt yaptıgı bı gercek ve bunu en ıyı ben bılırım ben bı cola tıryakısıyım sabah kahvaltıda bıle ıcerdım noldu kollarıma kadar selulıt oldu sukur 1 yıla yakındır ıcmıyorum ve selulıtlerım kayboldu arka baldırlarımda az kaldı kılolarla gıdıyyo onlarda ıcmeyın sunu dıyette yız ustelık cola ıcıyoruz

Wuuuuu ben 2. olmuşum hahahahhaah ben dalini tutuyorum hahhahaha

.

suyu cogalt tatlım ıse yarıyo

Çok severek yiyiyorum canım, ben tam bir haşlama canavarıyım herşeyin haşlamasını severim

.

Bacımmm çiçekleri nereye gönderelim

.

gunaydın canoooooooooom
aynen ole acık bı savas ılanı bu onumuzdekı hafta bomba gıbı gelıyorum bu hafta tırt cıkıcam gıbıde bellıde olmaz mayıs ortasına kadar 55 olmam sart tatılede gıdecez

Olursun tatlımmm, sende bu azim ve enerji varkenn

.

Olursun tatlımmm, sende bu azim ve enerji varkenn

.

:26:yok yok kaldı surda 2 gun kaçamakta yapmadım sporumuda bırakmadım ama bu hafta veremedım gıbı gıydıklerım en son cuma gunku gıbı degısme yok bu hafta bı kılo verme durması surecınde olabılırım hafta sonu cozutup gene devam etmem lazım bakalım cuma gelede kesın bısey konusayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…