- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.321
Günaydın kızlar.. Bugün daha iyi sayılırız. Juju geçmişi ne kadar sürede okuyacaksın çok merak ediyorum. Sırf bu forum iiçin hızlı okuma kursuna katılaağım asnki dün 2 saatim forumda geçmiş.. Bugün o yüzden sadece önemli gördüğüm başlıkları okuyacağım. Gözlerim şişmiş resmen. Ama arada gelip yoklarım hasretinize dayanamıyorum..
Toplight da gelmiş. Savunmanı sundun mu liderlere? Bir de sen hangi semtte çalışıyorsun? Yaşın kaç.. Hiç hikayeni bilmiyoruz. Juju takıma girmeni mi bekliyor sormak için bilmiyorum ama ben merak ettim bile
sanada günaydınnnnnn canm. bende çok biriktirdim mi oku oku bitiremiyorumm :)))))
en güzeli ara ara bakmak. o zaman çok birikmiyoo..toplight arkadaşımız kaptanın arkadaşıydı karıştırmıyorsam. 2. doğumdan sonra kilo vermeye çalışıyordu birazını diyetisyenile vermiştii diye hatırlıyorumm doğruysaa
bunun savas demek oldugunu bılıyosun demianahtarımı almaya calısırken anahtarından olmayasın ona göre bekle 1 ay sonra ben sana fark atıyomuyum atmıyomuyum yedıgım ıkı lokma ondanda edecek benı hihihihi ama sen buyuk konustun kucuk hanım bugunu unutmaaaa
hahahahaha dalinimmmm bence artık tutma kendini, bu açık bir savaş ilanıdır ( keşke bütün savaşlar bu kadar tatlı olsa )
.
günaydın fustuklarrrrr
bugun hepimizin harika bir günü olacak
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr... geçmişi okuyum geliyorum
gunaydın canolar nassıız bakam
Günaydın kızlar.. Bugün daha iyi sayılırız. Juju geçmişi ne kadar sürede okuyacaksın çok merak ediyorum. Sırf bu forum iiçin hızlı okuma kursuna katılaağım asnki dün 2 saatim forumda geçmiş.. Bugün o yüzden sadece önemli gördüğüm başlıkları okuyacağım. Gözlerim şişmiş resmen. Ama arada gelip yoklarım hasretinize dayanamıyorum..
Toplight da gelmiş. Savunmanı sundun mu liderlere? Bir de sen hangi semtte çalışıyorsun? Yaşın kaç.. Hiç hikayeni bilmiyoruz. Juju takıma girmeni mi bekliyor sormak için bilmiyorum ama ben merak ettim bile
yaa afedersınız ben burda totomu yırtıyorum cola yok cola yok dıye ha bıre cola cıkıyo karsıma zeroymus neymıs 0 sekermıs yok ole bısey colanın selulıt yaptıgı bı gercek ve bunu en ıyı ben bılırım ben bı cola tıryakısıyım sabah kahvaltıda bıle ıcerdım noldu kollarıma kadar selulıt oldu sukur 1 yıla yakındır ıcmıyorum ve selulıtlerım kayboldu arka baldırlarımda az kaldı kılolarla gıdıyyo onlarda ıcmeyın sunu dıyette yız ustelık cola ıcıyoruzgünaydınlarrrrrr kızlar amma yazmışınız gene gece gece
hoşgeldin
şeker hatırlamıyom ezbere akşama fırsatım olursa bakıp yazayım
anam gamze nasıl yedin o kadar haşlamayı yaaaa
şekerim ara yok öğle yok ara yok olmamış sanki çok az göründü gözüme
bende aynı şeyi söyleyecem kadınbudu köfte hem kızartma hem pirinçli yanında pilav az ama pek gitmemiş bunlar bi arada
canım hakkında hayırlısı olsun bence de imzalama o belgeyi tazminatını elden verseler bile işsizlik maaşı alamazsın çok az olmuş bu arada yediklerin
sabah sanki çok az olmuş gibi geldi bana
gelelim benim dünki menüme bi de benim menüye yorum yapın kızlar
sabah aç karna 2 kaşık yoğurt zencefil zerdeçal tarçın
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir 1 çeri domates
ara 3 küçük kuru incir
öğle bademli tavuklu salata 2 barmak zero kola (1 bardağın 5 da biri)
ara 3 kuru kayısı
akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık nohut
1 kaşık pilav
salata
akşamı böyle kapattım 1 lt karbonatlı olmak üzere 3,5 lt su ve 100 tane mekik
kızlar bugün müdürün yerine vekalet ettiğim için accık yoğunum az sonra geliyorum
5.Takım
dalin26 ( 88,80 / 79,40 / 9,40 / % 10,59 ) yüzde hesabına göre 1.
Gamze_M ( 72,00 / 66,90 / 5,10 / % 7,08 ) yüzde hesabına göre 2.
cornella ( 74,00 / 69,50 / 4,50 / % 6,08 )yüzde hesabına göre 3.
ukyo ( 75,00 / 71,60 / 3,40 / % 4,53 ) yüzde hesabına göre 4.
biricikoglumertug ( 80,00 / 76,70 / 3,30 / % 4,13 ) yüzde hesabına göre 5.
garfield06 ( 71,00 / 68,20 / 2,80 / % 3,94 )yüzde hesabına göre 6.
ZES ( 83,00 / 79,80 / 3,20 / % 3,86 ) yüzde hesabına göre 7.
birsen-deniz ( 68,40 / 65,80 / 2,60 / % 3,80 )yüzde hesabına göre 8.
busramnmn ( 66,00 / 64,20 / 1,80 / % 2,73 )yüzde hesabına göre 9.
*JUJU* ( 89,20 / 87,00 / 2,20 / % 2,47 )yüzde hesabına göre 10.
aysunayy ( 68,50 / 67,00 / 1,50 / % 2,19 )yüzde hesabına göre 11.
rabyas ( 82,60 / 80,90 / 1,70 / % 2,06 )yüzde hesabına göre 12.
chentiq ( 62,70 / 61,70 / 1,00 / % 1,59 )yüzde hesabına göre 13.
hadi kızlar indirelim şu dalini birincilikten....
Günaydınnn fistukkk
GÜ NAY DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNN
Günaydın kaptanların en güzeli ve iyisii
kendi adıma şiş ama iyiyim :26: offf çok ödem oluşuyor amaa
Günaydın arkadaşım, günaydın kızlarrrr..bende geldimm ve bana da gün aydııııııııı
.
günaydınlarrrrrr kızlar amma yazmışınız gene gece gece
hoşgeldin
şeker hatırlamıyom ezbere akşama fırsatım olursa bakıp yazayım
anam gamze nasıl yedin o kadar haşlamayı yaaaa
şekerim ara yok öğle yok ara yok olmamış sanki çok az göründü gözüme
bende aynı şeyi söyleyecem kadınbudu köfte hem kızartma hem pirinçli yanında pilav az ama pek gitmemiş bunlar bi arada
canım hakkında hayırlısı olsun bence de imzalama o belgeyi tazminatını elden verseler bile işsizlik maaşı alamazsın çok az olmuş bu arada yediklerin
sabah sanki çok az olmuş gibi geldi bana
gelelim benim dünki menüme bi de benim menüye yorum yapın kızlar
sabah aç karna 2 kaşık yoğurt zencefil zerdeçal tarçın
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir 1 çeri domates
ara 3 küçük kuru incir
öğle bademli tavuklu salata 2 barmak zero kola (1 bardağın 5 da biri)
ara 3 kuru kayısı
akşam
1 kepçe çorba
4 kaşık nohut
1 kaşık pilav
salata
akşamı böyle kapattım 1 lt karbonatlı olmak üzere 3,5 lt su ve 100 tane mekik
kızlar bugün müdürün yerine vekalet ettiğim için accık yoğunum az sonra geliyorum
Wuuuuu ben 2. olmuşum hahahahhaah ben dalini tutuyorumhahhahaha
.
öhöm öhöm öhömmm azmın zaferı bu kızıııım bnm kus kadar menulerın sonucu tey teyyyyyyyyyyyyyyy saglıklı zayıflıyorum hemde tey teyyyyyy 1.olmak ne guzel saolun saolun buna layık olmaya calısıcamm altın baskülümü kımden alıyorum
Günaydın gençler!... iyisiniz inşallah...Hepimize güzel bir gün diliyorum... Diyeti bozacak yemekler yemeden geçecek sağlıklı mutlu bir gün olsun.....
Bacımmm çiçekleri nereye gönderelim
.
gunaydın canoooooooooom
aynen ole acık bı savas ılanı bu onumuzdekı hafta bomba gıbı gelıyorum bu hafta tırt cıkıcam gıbıde bellıde olmaz mayıs ortasına kadar 55 olmam sart tatılede gıdecez
suyu cogalt tatlım ıse yarıyo
kulisime menajerıme bırakıverın ben daha sonra alırım.
Olursun tatlımmm, sende bu azim ve enerji varkenn
.
anaaaa bu kadar basitse hemen meleğimmmm
.
hahahahahahah menajerin olemmm yavrummm
.
Wuuuuu ben 2. olmuşum hahahahhaah ben dalini tutuyorumhahhahaha
.
ben orya cıkmısım bıkere bıdaha ınermıyım cano sen soleeee aha patlattım kafıyeyı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?