Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu balıklar yüznden acıktım yaaaaaaaa zaten hepside gzl oy moyda kulalnamadım bırbırınden gzller hepsine kullanıym ben en iyisi

yok cnm ben istersem yasadıgım yer dışına da cıkarım.eşimle öle bir ayrımımız yok yeter ki atanayım modundayız ama ben açıkcası eşimden ayrı kalmak istemiyorum o yüzden dışarıları tercih etmiyorum ama tabi ki merkezi atama da böyle bir ayrımım yok......neresi olursa sonucta 1 yıl dişimizi sıkarız tayini bekleriz.....

bizde evlenirsek erkek arkımın tayn olayı ıstanbuldan başka yere zor cıkmaz yanı o yzuden bnm ıstanbula gtmem lazım 3 ay oncesıne kdr ankaradan cıkmam baska yer olmaz dıodm demekkı buyuk konuşmamak lazımmış
ben geçen yıl kpssye çalışamadım hiç okul vardı tezler projeler çalışırsam olur belki 90 fln atanmam lazım kesin yoksa evlilikte yok evlenirsem doğuya gitcem ilçeye gidermiyim giderim ama ailem yollamaz

hımm.bu eşi 657 ye tabı olmayanlarda biraz sıkıntı oluyormus galiba tayın işleri.......neyse boşver 2014 kpss den umarım yüksek alırsın direk ist. tercihi yaparsın zaten ankara istiyorsun daha da yüksek alman lazım..........
İKM alımları olursa ben sana haber veririm zaten rabişe de söyleyecegım....o da belki basvurur kafasına yattı gibiydi en son

kızlar eşim bugün hastaneye gitmişti.......daha önce bahsetmişimdir belki diyetisyen eşimin ark ı diye.......benim hakkımda da konusmuslar.....ben henüz gidemedim yanına....eşim sölemiş 1 ayı tamamladıgımı spor yapsın mı demiş......
diyetisyen:önce şu an kaç kilo oldugumu ve hedef kilomu sormuş......
eşim de ilk önce 65 demiş.....sonra 60 demiş........o da 65 için spor yapsa da olur yapmasa da demiş.....ama 60 için yapması şart demiş......
kilo vermem yavaşladı ....zaten tahmin ediyordum böyle olacagını......

herkese gunaydın kızlaaar.ebru şallının programını izliyorum şimdi allahım nasıl yorulmuyor bu kadın ya
bi hareket var onu ben 3 tane yapabılıyorum en fzla kadın 20 tane yaptı sonra durmadan dıgerıne gectı nasıl alışmışsa vücudu pis kadın

Hey kurban olduğum ALLAHIM nelere kadirsin bir musubet biin nasihattan iyiymiş bir kez daha şahit olduk boşver tatlım belkide metobolizman acayip aldanmıştır ve bu senin için artı bile olucaktır, hem kaçamadıysan zevk almaya bak hahahahha

.

öğretmen cnm kendısı onların zorlaştı tayın atama olayı 4+4+4 ten sonra bakalım hayırlısı olsun ben çalışıyımda içim rahat etsin barii

o kadın varya bunalım sebebiiiii bak bak stres ol

aynen esra yaaaa sinirlerimi bozuyor bıde benım begendiğim bi spor taytıyla atlet takım var biraz daha zayıflayim ondan alcam dedim dun kendi kendime bugun onu gıymıs ebru şallı kafayı yicem ya

Kızlar 2014 kpss den bende çok şeyler istiyorum ve bu son şansım olabilir belkide..Özel sektörden nefret ediyorum, ben üni mezunu olmadığım için kpss den benim için en uygun bölümler nedir yada nerelere girebilirim bunlar hakkında hiç bir bilgim yok..Artık özelde 1. basamak olup üstüme basılıp geçilmesinden bıktım en son çıktığım şirket 2 ay olucak nerdeyse paramı bile vermedi :26: vermez de, o kadar şere....siz yani...Rabbime havale ediyorum ama içimde kocaman bir nefret ve hırs yapıyor bu, o nedenle kpss den beklentim artıyor..çok değil, devletin en alt tabakası olsa yine yeter diyorum ama belkide bunu söylerken bile oraların ne kadar zor kazanıldığının farkında değilim..anlayacağınız bilmeden ilerliyorum..rabbim iyi yollarda ilerletsin ama ben kazanmak istiyorum..birde kpss hazırlık için halk eğitim merkezleri, özel dershanelerde kurslar var, önerirmisiniz kızlar? off vala yoruldum yaa :26::26:

.

Sadece, doğru insan için en iyisi olmalı!

Kızlar çok anlamlı öyle değil mi?

.

bikere karamsar olma bakim.......devlete atanmak ıcın illa ki üni mezunu olmaya gerek yok......ne mezunusun önce onu söyle? sonra yardımcı olalım sana.....en azından belli bir hedefin olursa ona göre ilerlersin.....ayrıca kpss hazılrık kursu eger temelin yoksa öneririm onun dışında çok gereksiz.....

kesinlikle sen kendın için çalışmalısın...görüyorsun,yaşıyorsun birebir...birgün kavga ediyorsun hayallerin yıkılıyor yani en çok kendin için gireceksin bu sınava....

Lise tatlım, ama onuda hala dışardan okuyorum, yani kpss bittiğinde inşaallah mezun olmuş olucam..seneye eylülde bölüm seçmeliyim, meslek lisesi istiyorum ama hakkında en fazla bilgili olduğum bölüm çocuk gelişimi :26: birde gözüme takılan muhasebe ve ofis yönetimi diye bir bölüm var..ne seçsem onu bile tam kestirmiş değilim

.

Yani bu eylül

.

hımmmmmm tmm sıkıntı yok.....2014 kpss ye gireceksin her halukarda.....şimcik muhasebe falan gec onları eger devlete atamam kolay olsun dıyorsan 2 seçenegın var.....tabi benım bildiğim......
1. çocuk gelişimi
2. sağlık bölümleri

ilerleyen dönemlerde baska bölümlerde varsa sen yazarsın hep beraber yorum yaparız......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…