- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.521
haydaaa nazarımız mı deydiii maşallahta dedim halbuki.... provakasyonlara gelme haklı mücadeleni sürdür.... rejim karşıtlarına sonuna kadar direneceğiz
ggecmis olsun su 100 mekik
ecdalin esin iyi yapmis cepten bakayom dedim zor olfu menumum
1dilim ekmek 1kk peynir3zeyti
ara 1 ayva
ogle 2galeta yogurt
ara 3kiru kayiso
aksam 1/2 dilim ekmek 2 baget tavyuk kucuk
3kasik kerevoz salata
sizlere iyi geceler datayli yorumu pcden sabah yazarim siz menume nakin haaa uc lt
valla yıkayınca geçmesi lazım ben ariel leke çıkarıcılardan memnunum onu dene istersen aynı şey 2 gün önce ben perdeyi ütülerken başıma geldi hemen o kısmını yıkayınca geçti leke çıkarıcıya gerek kalmadıiyi geceler cnm.......
kızlar bir şey soracam belki bilenınız vardır...hani ütünün altı leke oluyor ya..gecenlerde eşimin gömleğini ütülerken o leke gömlege geçti ne yaptıysam çıkmadı....basına gelen var mı?
btlbetül canım sen geçmişi ne kadar okudun bilmiyorum ama eşi dalinin sağlığı için onu yaptı rejim karşıtı değil ama 1,5 ayda 15 kg verince tansiyonu düşüp baygınlık geçirmiş nerdeyse zayıflama uğruna sağlıklı değil hiç bişey(tamam çok çok az yiyerek) yemeden günü tamamlıyo üstüne spor üstüne 3 tane bebe biz eşinden taraftayız dalini yalnız bıraktık bu konudahaydaaa nazarımız mı deydiii maşallahta dedim halbuki.... provakasyonlara gelme haklı mücadeleni sürdür.... rejim karşıtlarına sonuna kadar direneceğiz
günaydıngünaydunn fıstuklarrrrrr
yarın tartı günüüüüü
herkesee günaydınnnnnnn.............
günaydunn fıstuklarrrrrr
yarın tartı günüüüüü
herkesee günaydınnnnnnn.............
Yaa akşam cepten okuyunca tek tek alıntılama yapamadım kızlar ama bi çoğunuzun menüsü sadece sebze ağırlıklı protein çok az göründü aman sağlıklı zayıflama için proteini ihmal etmeyelim en kötü ihtimal et balık tavuk yemeseniz bile peynir yumurta yeyin kahvaltıda protein ağırlığı olsun bari diğer öğünlerinde en az birinde mutlaka protein olsun
bu arada dün sabah dayanamayıp tartıldım bi aksilik olmazsa benden 1 kg gitmiş görünüyo ama listede eski kg dan giriş yapılırsa + yerine - çıkabilir bilmiyorum o hesap nasıl olacak
günaydın cicişlerrrr
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim cnm takımın bnm
dalinnnn sen ne yedin öyle dünyayaı yemişin yat yere çabukk 100 mekik ceza
bnmde yüzüm küçülmüş gzlerimin altı çökmüş tabi eskiden yumuk yumuktu şimdi normale yaklaşıyo tabı ama gorenler eskı halıme alıştığından hasta filan zannediyooo senin morarmış tabi o başka bişey bnce sen cumayı atlat snra haftasonu bı normal beslen ama normal yanı az flnda yeme öyle
diğer arkideşler napıyo bakm
günaydın cicişlerrrr
bnmde yüzüm küçülmüş gzlerimin altı çökmüş tabi eskiden yumuk yumuktu şimdi normale yaklaşıyo tabı ama gorenler eskı halıme alıştığından hasta filan zannediyooo senin morarmış tabi o başka bişey bnce sen cumayı atlat snra haftasonu bı normal beslen ama normal yanı az flnda yeme öyle
Aynen tatlım, haftanın 3 günü sebze ağırlıklı beslendim bende ama bu gün mesela balık istiyorum..Yani illaki proteğinede yer vericeğim..Zaten insanın ihtiyacı oluyor bir süre sonra :26: canı istiyor yani:
.9:
kk üyesi ve 5. takım olarak oylarımızı kullanalım................
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
bu yarışma tam bize göreydi bu sefer........bol bol balık
kullandım hayatım, hemde ağzım sulana sulana
.
huhuuuuu noldu işten cıkıyor musun hacı..........karraını verdin mi?
mucadeleye devam pes etmek yok ama bıraz daha dıkkat ederek cok deıl yedıkelrıme 1 ogun fazladan sey koysam bıle olacak bıde ogunlerımde kus kadar yıyorum zaten zatı kus kadar yedıgım seylerı 2 ogun deılde 4 ogune cıkarsam hem gene zayıflayabılırım hemde vucudum etkılenemz aralarda 1 elma 1 ınce dılım ekmek uzerıne labne surup yesem sorun klmaz sanırımhaydaaa nazarımız mı deydiii maşallahta dedim halbuki.... provakasyonlara gelme haklı mücadeleni sürdür.... rejim karşıtlarına sonuna kadar direneceğiz
Kadınız haklıyız kazanacağız hahahahahha
.
günaydınlarrr
cepten öyle abuk subuk olmşki yazdıklarım bi da cepten sadece okuyup mesaj yazmayayım bari ben bile zor okudum
valla yıkayınca geçmesi lazım ben ariel leke çıkarıcılardan memnunum onu dene istersen aynı şey 2 gün önce ben perdeyi ütülerken başıma geldi hemen o kısmını yıkayınca geçti leke çıkarıcıya gerek kalmadı
btlbetül canım sen geçmişi ne kadar okudun bilmiyorum ama eşi dalinin sağlığı için onu yaptı rejim karşıtı değil ama 1,5 ayda 15 kg verince tansiyonu düşüp baygınlık geçirmiş nerdeyse zayıflama uğruna sağlıklı değil hiç bişey(tamam çok çok az yiyerek) yemeden günü tamamlıyo üstüne spor üstüne 3 tane bebe biz eşinden taraftayız dalini yalnız bıraktık bu konuda
günaydın
günaydın tekrarrr
zevkle cekerım annemmm sezvkleeee dur esım evde sımdı gıtsınde hay allahım kaçak gocek cumartesıye kadar bole spor yapacaz kıyamam oda benı dusunuyo iştegünaydın cicişlerrrr
ohooo hacım sen yazdıklarımı okumadınmı
ben tam bizimkini ikna etmiştim çıkmıcaktım sözde gerçi kesin kararda vermemiştim ama akrabaları olan bi çocuğu aldılar işe yani kibarsa kovuldum
haftaya bugün bnde aranıza katılıorm ev hanımı olcam artık
geçen bizimkine ne renk seviosan solede dantelelri o renk yapyım dedim başlatma danteline otur kpss çalış dıoole yapcam bnde tabı bı yandanda iş aramaya devam
katıpliğe gircekmisin pazaretsim basvuru başlıyo
mucadeleye devam pes etmek yok ama bıraz daha dıkkat ederek cok deıl yedıkelrıme 1 ogun fazladan sey koysam bıle olacak bıde ogunlerımde kus kadar yıyorum zaten zatı kus kadar yedıgım seylerı 2 ogun deılde 4 ogune cıkarsam hem gene zayıflayabılırım hemde vucudum etkılenemz aralarda 1 elma 1 ınce dılım ekmek uzerıne labne surup yesem sorun klmaz sanırım
artık 2 ogun yaptıgım dıyetımı 4 ogune cıkarıcam en az 1 kezde ara da yapacam ısrar etmeyın fazlası yok
zevkle cekerım annemmm sezvkleeee dur esım evde sımdı gıtsınde hay allahım kaçak gocek cumartesıye kadar bole spor yapacaz kıyamam oda benı dusunuyo işte
canım sana dünyayı ye demiyoz bak işte bu şekilde devam et ne güzel hemi de tansiyon mansiyon düşmez kesinlikle bu şekilde kg verirsin ama 1,5 ayda 15 kg değilde ayda 5-6 kg o da gayet sağlıklı bir veriş olur alkış sana
ya okudum da yarım yamalak 20 sayfa gözlerim agrıdı...........
esra sen kpss den kaç aldın canım? katipliğe basvuracagım da öylesıne işte.......
ben ikm yi beklıyorum esra .....yani infaz koruma memurluğunu...katipliğe göre cok rahatmış...olursa onu istiyorum hem çalısırım hem kpss ye hazırlanırım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?