Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[sıze=3]ben uyuma gidyorum hepinizi öpüyoum allah yar ve yardımcınız olsun[/sıze]

amin canımm ii gecelerrrr

ii gecelerr canımm

ggecmis olsun su 100 mekik
ecdalin esin iyi yapmis cepten bakayom dedim zor olfu menumum
1dilim ekmek 1kk peynir3zeyti
ara 1 ayva
ogle 2galeta yogurt
ara 3kiru kayiso
aksam 1/2 dilim ekmek 2 baget tavyuk kucuk
3kasik kerevoz salata
sizlere iyi geceler datayli yorumu pcden sabah yazarim siz menume nakin haaa uc lt

canımm menun gayet guzel bencee suyuda guzel ıcmısınn
ii gecelerrr

cilt tonunu esitliyo canım renkli nemlendırıcı kremm diyim ben hıc kullanmadım ama merakta etmıyo degılımm

hımmm o sorun bende de var ya 2 yıldır sanki gözümün altında koyu bir yer var.....pudra da sürsem orası hep koyu gelıyor bana.....eşime gösterıyorum yok dıyor ama var...bende arastırmıstım bu konuyu biraz clinique nin bir kremi var cok pahalı gelmişti almadım ama bayagı iyiymiş.....

evet canım clinique urunlerı bayagı etkılı oluyomus ama oldukca pahalı

herkese ii geceler tatlı ruyalarrr

iyi geceler cnm.......
kızlar bir şey soracam belki bilenınız vardır...hani ütünün altı leke oluyor ya..gecenlerde eşimin gömleğini ütülerken o leke gömlege geçti ne yaptıysam çıkmadı....basına gelen var mı?

menün güzel bence sporda yapmışsın gayet iyi...

Herhalde kireçten kaynaklı leke ütülerken altından bişiy çıkıyor oda gömleğe yapışıyor ondansa ben yıkayınca geçiyor. ama leke giderici içim amway sa8 leke giderici spreyini çok övüyorlar ben kullanmadım ama yinede arkadaşlardanda fikir alırsın. İyi geceler cornella bende gidim uyuyum artık. Tatlı rüyalar...

tek ben kalmışım..
dalinim eşine hak veriyorum. günlerdir bas bas bağırdık. senin bizim iyiliğimiz için bize ceza vermen gibi o da snein iyiliğin için sana ceza vermiş. sağlığını kaybedemezsin. o kilolar elbet gidecek ama kısa sürede değl. geçmişte kötü teccrübelerin var onlardan da mı ders almadın?

spor yapmana izin veririm ama tek şartla... ona göre NORMAL yersen.. hep senin menülerine "klasik dalin" menüsü dedik hatırlar mısın? oo yyok bu yokk dalin yok taze bitti yazdı juju hatırlar mısın? bize kola yok diye bas bas bağırıyorsun sen gibip ara yok öğle yook akşam yok... ben eşinin yerinde olsam o tansiyon düşüklüğü e mor göz altından sonra evire çevire sopalardım seni.. daha hala gelmiş nasıl kilo veririm diyorsunç.. bak hepimiz eşinden yanayız..

Bu arada o kadar yazı okudum belki menümün yorumuna denk gelirim diye.. yok anam yok.. yorum yok

menunu okudum negendım cnm guzelo olmus ama o sırada zuerımdekı soku atlatamadıgımdan yazamadım

ama ben bunu onumuz hafta telafı ederım spora agırlık verırım aslında hıc halsızlık yorgunluk yoktu bırden oldu onumuzdekı maclara bakacüüük

haydaaa nazarımız mı deydiii maşallahta dedim halbuki.... provakasyonlara gelme haklı mücadeleni sürdür.... rejim karşıtlarına sonuna kadar direneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…