- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #79.501
[sıze=3]ben uyuma gidyorum hepinizi öpüyoum allah yar ve yardımcınız olsun[/sıze]
dalinim sağlıktan öte herşey yalann.vucudun biraz kendine gelsinn..
cornim ben iyi bir okuyucu olduğumu düşünürüm.. şuan doğudan uzakta/amin maalouf u okuyorum. iskender pala/ efsaneyi geçen bitirdim.. ama netten okuyamam. elimde olacak..
bu arada modemim takılıyo hat gidiyoo. herkese ii geceler.
gamze senın avatarla benımkıne baksana bi....kollarına dikkat et
ggecmis olsun su 100 mekikkızlar iyi akşamlar sabahın 7sinden beri hastanedeyim yeni geldim babam ameliyat oldu önemli bişey değil ameliyatta sayılmaz fazla narkoz veıldıgı ıcın amelıyat denılıo ıste babam turp gbi maşallah başarılı gectişukur hepımız sağ sağlım donduk eve her yerım agrıyo ksruma bakmayın bugunluk yazıklarnızı okuyamadm kalamıcamda fazla hemen uyucam sanıırm menümüde yazıyım
sabah
1 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
10 fındık
aragecmis
1 simit
akşam
yok
aslın acım ama uyucam smdı yemek yıcek halımde yok hıc zaten yıyıp uyursamda kou olcak en iyisi yememek suda içemedım cok spor yok malsef
öpüorum herkesi yarın grusmek uzere
ggecmis olsun su 100 mekik
ecdalin esin iyi yapmis cepten bakayom dedim zor olfu menumum
1dilim ekmek 1kk peynir3zeyti
ara 1 ayva
ogle 2galeta yogurt
ara 3kiru kayiso
aksam 1/2 dilim ekmek 2 baget tavyuk kucuk
3kasik kerevoz salata
sizlere iyi geceler datayli yorumu pcden sabah yazarim siz menume nakin haaa uc lt
Süper seninkiiibenimki ölü ruh gibi mübarek
.
kızlarr diadermine in bb kremını kullanan varmıı?
harbiden ya kolunu zor kaldırıyor gibi bir hali var......
ne kremiymiş ki bu?
cilt tonunu esitliyo canım renkli nemlendırıcı kremm diyim ben hıc kullanmadım ama merakta etmıyo degılımm
hımmm o sorun bende de var ya 2 yıldır sanki gözümün altında koyu bir yer var.....pudra da sürsem orası hep koyu gelıyor bana.....eşime gösterıyorum yok dıyor ama var...bende arastırmıstım bu konuyu biraz clinique nin bir kremi var cok pahalı gelmişti almadım ama bayagı iyiymiş.....
Üzülme kııı ben bugün sana bi dörtlük yazdım ya aşk olsun yani...ühhüüüüüüsülümanın şiirini duyuyonuzmu ühhüüü boyun devrılmesın adam bana sole bı sıır yazmadın
İyi geceler rabişherkese ii geceler tatlı ruyalarrr
herkese ii geceler tatlı ruyalarrr
menün güzel bence sporda yapmışsın gayet iyi...merhaba fustuklarrrr
okumaya başlamadan menümü paylaşayım dedim
SABAH 1 kase kornfleks
ARA 1 tane havuç yarım ayva
ÖĞLE 1 kase güveç 2 dilim ekmek
ARA yarm avuç leblebi 1 bardk ayran
AKŞAM 1 kase karnabahar yarm kase yoğury 2 dilim ekmek ( çok acıkmıştım)
ARA 1 portakal 1 armuttt içim yanmış yürüyüşten sonraabuz gibi yedim
1 saat hız 6 da yürüme -koşma
eve geldim geleli daha şimdi oturdumm..çokkkk yoruldumm
Herhalde kireçten kaynaklı leke ütülerken altından bişiy çıkıyor oda gömleğe yapışıyor ondansa ben yıkayınca geçiyor. ama leke giderici içim amway sa8 leke giderici spreyini çok övüyorlar ben kullanmadım ama yinede arkadaşlardanda fikir alırsın. İyi geceler cornella bende gidim uyuyum artık. Tatlı rüyalar...iyi geceler cnm.......
kızlar bir şey soracam belki bilenınız vardır...hani ütünün altı leke oluyor ya..gecenlerde eşimin gömleğini ütülerken o leke gömlege geçti ne yaptıysam çıkmadı....basına gelen var mı?
tek ben kalmışım..
dalinim eşine hak veriyorum. günlerdir bas bas bağırdık. senin bizim iyiliğimiz için bize ceza vermen gibi o da snein iyiliğin için sana ceza vermiş. sağlığını kaybedemezsin. o kilolar elbet gidecek ama kısa sürede değl. geçmişte kötü teccrübelerin var onlardan da mı ders almadın?
spor yapmana izin veririm ama tek şartla... ona göre NORMAL yersen.. hep senin menülerine "klasik dalin" menüsü dedik hatırlar mısın? oo yyok bu yokk dalin yok taze bitti yazdı juju hatırlar mısın? bize kola yok diye bas bas bağırıyorsun sen gibip ara yok öğle yook akşam yok... ben eşinin yerinde olsam o tansiyon düşüklüğü e mor göz altından sonra evire çevire sopalardım seni.. daha hala gelmiş nasıl kilo veririm diyorsunç.. bak hepimiz eşinden yanayız..
Bu arada o kadar yazı okudum belki menümün yorumuna denk gelirim diye.. yok anam yok.. yorum yok
kızlarrr esım olacak sahıs bana zorla profıterol ve 1 karakoy yedırttı hemde bu saatte yemessedn olumu gor oleyım ınsss oleyım yarına cıkmamayayım yemezsen dıye yemek zorunda kaldım buda yetmezmıs gıbı et yaptırıyo sımdı fırında bıde onu yıcekmısım cok kızdı bana 3 tane cocuk senın elıne bakıyo sen bana lazımsın kendını b..tan yere hastamı edeceksın dıye kızdı ben ne halt edecem sımdı kustum ama cok kanıma dokundu bu saatte bana ona yedırdı ben bıttım daha et haslanıyo garnıturlu tereyaglı fırınlıcakmısım onuda 1 tabak dolusu yıcekmısım.cumadan sonra yıyım barı dedım hayır dedı cumaya kadar dıyet yok madem cumadan sonra baslarsın gozunun altı morarmıs dedı. bana ne ceza verıraenız kabulum bana ne dersenız kabulum boynum kıldan ınce kocam saolsun bıtırdı benı tırmalıyo profıt erollar mıdemı karakoy bıde yaglı yaglı bı gorsenız o catala 2 tanesını gecırıp agzıma tıkısını bole olurdunuz
kızlar ya napayı9mda vazgecıreyım herıfımı kararlı cumaya kadar yedırtecek benı aslında solemedım sıze ama bugun bıraz saat 5 sularında tansıyon sorunu yasadım sonrasında kızdı bıraz sabah almıstı karakoylerı kahvaltıya yemedım gelırken pastaneyede ugrayıp profıterol almıs cocuklara dıye.ama aksam tansıyon oynayınca kızdı ben menumu yazdım gonderdım esım acıktım yedı mutfaga gırdım gırmez olaydım sundan ye dedı yemedım ye dedı yemedım olumle tehdıt ettı benı ühhüüüüü ceza verın bana nolşur ama eısmden gızlı yapacam yoksa gene kızarcuma bıtıp cumartesı olana kadar dıyet spor yasakmısss yemıdem ama yedım dıcewm napım ıste zaten nerde gorcek yuzunuze bakamıyorum :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?