Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese kucak dolusu selamlar hergün buraya günaydın yazmaya alışmışım ama kalkmam öğleni bulduğu için yazamıyorum artık garipsedim

güzel musmutlu bi gün diliyorum herkeseee:119::119::119::119::119::119:

oohhh iyi yapmısınız bızde cıkıcaz yuruyuse beynını yedım adamın hava super sahılde yuruyelım dıye sonunda zafer benımm
tabıkı ısterım kuzummm bıde amacı soylersen bahtıyar olurummm

herkese merhabalarrrrr
hava çooookk güzel kahvaltı yapar yapmaz oğluşumla parka gittik çarşı pazar dolaştık geldik
şimdi onu uyuttum soluğu burda aldım
gerçekten hava güzel olunca insan daha mutlu uyanıyooo

bu arada kızlar callen teyzeyi yapınca 48 saatten fazla ara vermemek gerekiyo 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosunuz ve 21 güne tamamlıyosunuz

Son düzenleme:
cnm linki atayım bakın......geriye dğru sayfayı ilerletmeye başla......orda listenın tamamı var......bu kadınla millet acayip zayıflıyor.gecen yıl 20 kilo vermişti ya diyetısyenle o listeleri yayınlıyor.kendi de tekrardan yapıyor ........

https://twitter.com/SRNGLofficial

heheheheheh tamam canımmm, söylediklerini yaparım..gençleşelim yahuuuu

.

Ohhhh yavrummm, hayat size güzel yaaaa..Birde geçen gün doktor söyledi tatlım..önünde bir şehir, ünlü ismi, ve şok kilo verdiren yazıyorsa bu diyetlerin hepsi sağlıksız ve yalandır diyor canım..Seren Serengil'in belkide bu çorbadan haberi bile yoktur

CANIMMM ALEYKÜM SELAMM, GÜNAYDIN SANA..HOŞ GELDİNNNN

.

kuzu bulamadım ben yaaa:26:

bak cnm yukarıda ki linke tıkladıktan sonra sol tarafta ufak resimler var....oraya tıkla resimlere en bastan başlarsan 9. sıradaki resimz aten göreceksin o çorbanın tarifi.......daha da gerilere git orada listenın tamamı var......bir bak bakalım.....

Hmmmmm bak bunuda öğrendiğimiz iyi oldu o zaman yarın başlayayım, pazar günleri bırakırım

Offfffff yorulmuşturda oğluşun, şimdi nasıl huzurlu uyuyordur..yiyesim geldi hahahahah neden şişko olduğumu burdan anlayabilirsiniz, direk yemek geliyor aklıma

.

yok cnm şöyle anlatayım...........benim twitter im var.orada seren serengili takip ediyordum.....kendisinin paylaşımları yani..bir çok sanatcı gibi twitterini kullanıyor....1 ayı gectı bir sürü listesini yayınadı.hatta kk da bununla ilgili bir topic açılmıstı......çok sayıda kişi sero ile zayıflıyor grubunda......fotolarını paylasıyorlar falan bunun karsılıgında da seren serengille bulusacalar yürüyüş yapacaklar falan.......
ilk diyete baslamadan önce seren serengil özel kendi mailine fotolarını aldı bir de zayıfladıktan sonra bakacak
ben listelerini uygulamadım ama çorbasının tarifini aldım.......

Şimdi inceledim canım ve bende takibe aldım nasıl topluma güzel örnekk olucak şeyler paylaşıyor...

Şimdi inceledim canım ve bende takibe aldım nasıl topluma güzel örnekk olucak şeyler paylaşıyor...

sanatcılar tweetteri çok aktif kulalnıyor..gecen yıl 20 kilo verdiydi ya.......o listeler.....
ne dicem balangıcı hatırlamıyorum ama martta son bulacak listesi......

kızlar nil erkoçların haberini okudunuz mu ? sabah okudum da şaşırdım valla... ameliyatla erkek olmuş......

kızlar sbaah kahvaltısını dısarda yaptık ve esımın amca kızını gorduk antalyadan gelmısler kız daha okulu yenı bıtırdı beden egıtımı ogretmenı ve suan bır otelde plates egtmöenlıgı yapıo 23 yasında 170 boyunda ama ne fızık var hatunda kıskanclıgımdan catladım bıttım yanı tas anam tasss ınsan yururken hıcmı bır etı lomburdemez hıcmı bıyerı sallanmaz tasya sımsıkı sebebıde pılates 180 boyunda manken gıbı duruyo ama nasıl sekıllı bır vucut.callen yapıorum dedım aynen devam dedı pılatesten daha etkılı o dedı.2 ay duzenlı yap senı kımse tanımaz dıyo 3 haftada bıle cok guzel sonuclar alırsın dedı kızlar callen dıorum baskada bısey demıyorum hatunu bı gorsenız dıbınız duser .podyumda ızledıgım mankenlerden bı fark goremedım boyunun az daha kısa olması dısında pılatesmı yapsam dedım ama callenın daha etkılı oldugunu soledı 3 ayda pılatesten alınan sonuc 1 bucuk ayda rahat alınırmıs bununlaa hemen sızınle paylasayım dedım.ay ben cok kıskandım sımdı asla bırakmak yok callenı sızde yapın nolurrrr

bnm gorumcemde zayıf oda dogum yaptı oda zayıf ama zayıf olmak var bıde zayıf olmak.ıkısının arasındakı fark cok fazla aynı kılodalar bırısı manken gıbı bırısı lombur lombur sallanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…