- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.321
kızlar öncelikle hepinize günaydın..........
eşimle güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık ay nasıl terlemişim öyle yenı eve geldim.......
rabişim; bu seren serengil çorbasıistersen tarifi veririm
herkese kucak dolusu selamlar hergün buraya günaydın yazmaya alışmışım ama kalkmam öğleni bulduğu için yazamıyorum artık garipsedim
güzel musmutlu bi gün diliyorum herkeseee:119::119::119::119::119::119:
Gamzecim bence bunu hemen yapma öncesinde bi 45 dakika yürü vücudun ısınsın ben öyle yapmadığım için 2 gün kendimi kaldıramadım nerdeyse baktım ilk 24 saat içinde ağrılar başladı ertesi gün devam etti işte dün akşamla bugün biraz iyi ama tabi bu arada devamlı yaptığın içinde vücut alışıyor...Haydi hayırlı olsun devamı gelsin bak 10 yaş gençleştiryormuşgençleşecek hepimiz
cnm linki atayım bakın......geriye dğru sayfayı ilerletmeye başla......orda listenın tamamı var......bu kadınla millet acayip zayıflıyor.gecen yıl 20 kilo vermişti ya diyetısyenle o listeleri yayınlıyor.kendi de tekrardan yapıyor ........
https://twitter.com/SRNGLofficial
kızlar öncelikle hepinize günaydın..........
eşimle güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık ay nasıl terlemişim öyle yenı eve geldim.......
rabişim; bu seren serengil çorbasıistersen tarifi veririm
herkese kucak dolusu selamlar hergün buraya günaydın yazmaya alışmışım ama kalkmam öğleni bulduğu için yazamıyorum artık garipsedim
güzel musmutlu bi gün diliyorum herkeseee:119::119::119::119::119::119:
kuzu bulamadım ben yaaa:26:
herkese merhabalarrrrr
hava çooookk güzel kahvaltı yapar yapmaz oğluşumla parka gittik çarşı pazar dolaştık geldik
şimdi onu uyuttum soluğu burda aldım
gerçekten hava güzel olunca insan daha mutlu uyanıyooo
bu arada kızlar callen teyzeyi yapınca 48 saatten fazla ara vermemek gerekiyo 6 gün yapıp 1 gün ara veriyosunuz ve 21 güne tamamlıyosunuz
Ohhhh yavrummm, hayat size güzel yaaaa..Birde geçen gün doktor söyledi tatlım..önünde bir şehir, ünlü ismi, ve şok kilo verdiren yazıyorsa bu diyetlerin hepsi sağlıksız ve yalandır diyor canım..Seren Serengil'in belkide bu çorbadan haberi bile yoktur
CANIMMM ALEYKÜM SELAMM, GÜNAYDIN SANA..HOŞ GELDİNNNN
.
kuzu bulamadım ben yaaa:26:
yok cnm şöyle anlatayım...........benim twitter im var.orada seren serengili takip ediyordum.....kendisinin paylaşımları yani..bir çok sanatcı gibi twitterini kullanıyor....1 ayı gectı bir sürü listesini yayınadı.hatta kk da bununla ilgili bir topic açılmıstı......çok sayıda kişi sero ile zayıflıyor grubunda......fotolarını paylasıyorlar falan bunun karsılıgında da seren serengille bulusacalar yürüyüş yapacaklar falan.......
ilk diyete baslamadan önce seren serengil özel kendi mailine fotolarını aldı bir de zayıfladıktan sonra bakacak
ben listelerini uygulamadım ama çorbasının tarifini aldım.......
Şimdi inceledim canım ve bende takibe aldımnasıl topluma güzel örnekk olucak şeyler paylaşıyor...
sanatcılar tweetteri çok aktif kulalnıyor..gecen yıl 20 kilo verdiydi ya.......o listeler.....
ne dicem balangıcı hatırlamıyorum ama martta son bulacak listesi......
Hmmmmm bak bunuda öğrendiğimiz iyi olduo zaman yarın başlayayım, pazar günleri bırakırım
Offfffff yorulmuşturda oğluşun, şimdi nasıl huzurlu uyuyordur..yiyesim geldi hahahahah neden şişko olduğumu burdan anlayabilirsiniz, direk yemek geliyor aklıma
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?