- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.301
bende yengeç burcuyum 19 temmuzne bıleyım 25 senedır yengecım 17 temmuz dogumluyum
evet kızlar tırnagını keserken kestım okadarda dıkkat ederek kesıyodum bebegım hıc harekette etmıyodu guzelce yatıyodu.kımıldasa anlıcam allah benı nası bılıyosa ole yapsın.ıns bende cekerım onun cektıgı acıyı cok agladı cook ve cok kanadı parmagından asa akıyodu mınnacık parmagından.cok agladı ya ne aptal bı ınsanım ne bıcım bı anneyım ben ya.,
Ne kadar çok yengeç burcu olan varmış arasan bulamazsın vallaBende yengec burcuyummmmm :)
Yok bitanem, ne yalan söyleyeyim pazar kahvaltımda sınırı ayarlamayı sevmiyorum, koyveriyorum kendimi..Fakat enteresandır, Tuğbamın da dediği gibi tıkanıyor insan :26:
.
İyi yonden bakalim o zmn hem ilk ogun gun icinde yakarsin hemde iyi iste miden kuculmus ne guzeel :)
Günaydınlar kızlarrrr!... valla callanetics yapıyorum ama ne öyle yaaa her taraım ağrıdı ağrımayan yer kalmadı bütün vücudu kesinlikle çalıştırıyor. esneme hareketlerini eeee antremansız olunca biraz rahatsız etti herhal ama bugün düne göre daha iyiyim alışmaya başladı ama güzelmiş bende tavsiye ediyorummm...
Evet çok güzel!...‎"Ve zamanı geldiğinde, Rabb'in sana
gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak."
Duha Suresi ...
Ne güzelmiş bu
.
Evet çok güzel!...
evet gamzecim şimdi callanetics yapıyorum 2-3 gündür. Aslında ben ilk başladığımda buraya 14 ocaktı o zaman koşu bandıyla bi başladım arada plates falan yapıyordum günde 2,5 saati buluyordu sporum ama küçük bebeğim olduğu için sanki biraz yorgunluktan olsa gerek anne sütünde azalma oldu korktum 4 günde 1.300 gram vermiştim ilk hafta ve yemede anormal kısma hiç olmamaıştı ama işte dediğim gibi anne sütünde azalma olunca korktum bende sonra azalttım şimdi koşu bandını çok az yapıyorum bakalım hayırlısı olsun..Nasılsın canım? senin yaptığın spor, ayşenurun (dalin) önerdiği spor mu canım :44:
.
evet gamzecim şimdi callanetics yapıyorum 2-3 gündür. Aslında ben ilk başladığımda buraya 14 ocaktı o zaman koşu bandıyla bi başladım arada plates falan yapıyordum günde 2,5 saati buluyordu sporum ama küçük bebeğim olduğu için sanki biraz yorgunluktan olsa gerek anne sütünde azalma oldu korktum 4 günde 1.300 gram vermiştim ilk hafta ve yemede anormal kısma hiç olmamaıştı ama işte dediğim gibi anne sütünde azalma olunca korktum bende sonra azalttım şimdi koşu bandını çok az yapıyorum bakalım hayırlısı olsun..
dalin youtube dan link vermişti ben youutubedan izliyorumTatlım yaaa, ben bir indiremedim onuu :44: çok istiyorum aslındaaa :26:
.
dalin youtube dan link vermişti ben youutubedan izliyorum
kızlar eve yeni geldik......dışardaydık....eşim de bende bir tuhaftık dedim hemen kalk dışarı cıkıyoruz.evde olursak kesın hastalanırız dedim......çıktık,pazara gittik..lahana,kereviz aldım......kerevizi ilkkez deneyecegım......bir de hazır çorba aldım bir adet..normalde hiç kullanmam ama değişik bir sebze çorbası haline dönüştüreceğim bunları
bugünüm dolu dolu geçti,acısı yarın cıkacak çünkü tüm gün evdeyim...acayıp kaçamaklarım var......ama bir şey itiraf edeyım eskıden yedıgımın çeyregını yedıgım halde tıkanıyorum,istifra edecek sevıyeye gelıyorum..midem almıyor.......
menüm:
sabah:çok halsizdim zorla;
1 yumurta belki yarısı bilmiyorum o kadarını halsizlikten.....
çok az peynir,domates
öğle: yok ama dışarda eşimin dondurmasından ısırdım
akşam: 1,5 servis kaşığı kısır
turşu
1 bardak şalgam
1 bardak şekersiz biberiye çayı
evet buraya kadar normal gibi......gelgelelim bundan sonrasına.....yeni evlenen ark lar vardı onlara gittik.....
yaşpasta vardı 2 çeşit.....ben 1 çeşitten aldım onu yedim ama tıkandım.sanırım içimdeki kısır 3 kat şişmişti......
kola geldi neyseki onu geri çevirdim....
1 bardak şekersiz çay
3 adet antep fıstıgı
1 bardak greyfurt suyu
işte arkadaslar yediklerimin seceresi hiçbir şeyı atlamadım.....
bugün kendimi diyetisyen gibi hissettim herkes ne kadar zayıflamışsın , nasıl yaptın anlat diyorlardı ..çok utandım
yarın sebze çorbama başlayacagım.......
callanetics - YouTube benim sık kullanılanlar listemde tarayıcıdan kopyala yapıştır yaptım inşallah olmuşturHaaa indirmeden mi canım...link verebilmen mümkün mü peki?
callanetics - YouTube benim sık kullanılanlar listemde tarayıcıdan kopyala yapıştır yaptım inşallah olmuştur
Gamzecim bence bunu hemen yapma öncesinde bi 45 dakika yürü vücudun ısınsın ben öyle yapmadığım için 2 gün kendimi kaldıramadım nerdeyse baktım ilk 24 saat içinde ağrılar başladı ertesi gün devam etti işte dün akşamla bugün biraz iyi ama tabi bu arada devamlı yaptığın içinde vücut alışıyor...Haydi hayırlı olsun devamı gelsin bak 10 yaş gençleştiryormuşSüpersinnnnnnnnnnnnnnnn, oldu tatlım..açıldı duu sık kullanınanlara ekliyorum bende hemen
oohh en guzelını yapmısınn kuzum dısarı cıkmakla sımdı nasılsınnn???
ne corbası bu tugbammm anlat bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?