Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay çok zor ya bizimde be kere başımıza geldi eşim tırnağını keserken yanlışlıkla etine denk geldi çok öyle kanama olmamaıştı ama canı acıdı besbelli ağlamıştı bende onunla ağlamıştım kızımı ilk defa öyle görünce bende şok olmuştum. ÇOk geçmiş olsun dalincim

‎"Ve zamanı geldiğinde, Rabb'in sana
gönlündekini verecek ve seni hoşnut kılacak."

Duha Suresi ...

Ne güzelmiş bu

.

Canımmm günaydınnnn, spor yapmanın tarifini ne güzel vermişsin

.

Nasılsın canım? senin yaptığın spor, ayşenurun (dalin) önerdiği spor mu canım :44:

.
evet gamzecim şimdi callanetics yapıyorum 2-3 gündür. Aslında ben ilk başladığımda buraya 14 ocaktı o zaman koşu bandıyla bi başladım arada plates falan yapıyordum günde 2,5 saati buluyordu sporum ama küçük bebeğim olduğu için sanki biraz yorgunluktan olsa gerek anne sütünde azalma oldu korktum 4 günde 1.300 gram vermiştim ilk hafta ve yemede anormal kısma hiç olmamaıştı ama işte dediğim gibi anne sütünde azalma olunca korktum bende sonra azalttım şimdi koşu bandını çok az yapıyorum bakalım hayırlısı olsun..

Tatlım yaaa, ben bir indiremedim onuu :44: çok istiyorum aslındaaa :26:

.

herkeseee merhabalarrr nasılsınız kızlarrrr??
bugün hava super yaa bahar gıbı guneslı bole havalarda ayrı bı mutlu oluyorum ben

oohh en guzelını yapmısınn kuzum dısarı cıkmakla sımdı nasılsınnn???
ne corbası bu tugbammm anlat bakemmm

Kızlarrrrrrr bu şarkı benden size gelsinnnnnnnn

[video=youtube;Av3tkQZCrlw]http://www.youtube.com/watch?v=Av3tkQZCrlw[/video]

Çiçek gibi tazecik,
Kıymetli bi tanecik,
Ana sütü gibi tertemiz...
Dudu dudu dilleri,
Lıkır lıkır içmeli,
Gözleri derya deniz...

.

Son düzenleme:
Süpersinnnnnnnnnnnnnnnn, oldu tatlım..açıldı duu sık kullanınanlara ekliyorum bende hemen
Gamzecim bence bunu hemen yapma öncesinde bi 45 dakika yürü vücudun ısınsın ben öyle yapmadığım için 2 gün kendimi kaldıramadım nerdeyse baktım ilk 24 saat içinde ağrılar başladı ertesi gün devam etti işte dün akşamla bugün biraz iyi ama tabi bu arada devamlı yaptığın içinde vücut alışıyor...Haydi hayırlı olsun devamı gelsin bak 10 yaş gençleştiryormuş gençleşecek hepimiz

oohh en guzelını yapmısınn kuzum dısarı cıkmakla sımdı nasılsınnn???
ne corbası bu tugbammm anlat bakemmm

kızlar öncelikle hepinize günaydın..........

eşimle güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık ay nasıl terlemişim öyle yenı eve geldim.......

rabişim; bu seren serengil çorbası istersen tarifi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…