Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece yaşamaya başladık günlerdir ya... Kızı ne yapsam daha erken yatıramıyorum. saat 2 ler 3 ler. sabah da kalkamıyoruz tabiki.. bakalım bu hafta kaç kilo alacağım!!!

Gamze gibi ben de ptesi başlıyorum canım.. pazar günleri de dinlenme günümüz olacak..

dalin afiyet olsun cnm......dün geçmişi okurken gece sana kızıyordum mavişimin elini kestim deyınce,devamını okudum rahatladım........olacabilir öyle kazalar...Allah beterinden korusun......

kızlar ya keşke sizlerle aynı yerde yaşasaydık,hepinizi toplardım şöyle deniz kenarına çay içmeye giderdik...........benim eşim yok ark ları ile dışarı cıktı...saat 8 den önce de gelmez......poffff

hoşbuldm cnmmmm
tesekkurler canımm sanada guzel ve musmutlu bır gun olsunnn
çıktn sanıırm cnm iyi gezmeler
kızlar nil erkoçların haberini okudunuz mu ? sabah okudum da şaşırdım valla... ameliyatla erkek olmuş......
2 3 gün önce duydum bende olcam zaten erkek ye iç gez başka dertleri yok pehhhhhhh
iyiki ben görmedim o kızı süikast dzenlerdim kesin bazılarındada yapı meselesi cnm bi suru ınsan tanıorm sporum s sini diyetin d sini bilmeyen ama manken gbi olan
Gece yaşamaya başladık günlerdir ya... Kızı ne yapsam daha erken yatıramıyorum. saat 2 ler 3 ler. sabah da kalkamıyoruz tabiki.. bakalım bu hafta kaç kilo alacağım!!!

herkesin bi deniz kenarı var bi benim yok ya
ben zaten 7/24 boşum koca çocuk gbi baglayıcılarmda yok heryere gderdim sizle

corni yarın katiplik başvuruları başlıyo ben nereye başvurcağmıda bilmiorm ankarada adalet sarayı var mahkemeler fln orda oluo işte oraya basvrcam sanıırm:26::26:

corni yarın katiplik başvuruları başlıyo ben nereye başvurcağmıda bilmiorm ankarada adalet sarayı var mahkemeler fln orda oluo işte oraya basvrcam sanıırm:26::26:

ankaraya oldum olası sevmem zaten...soğuk bir şehir

yarın mı başlıyormuş pehhhhh.......hiç umudum yok tırt yani senin anlayacagın......bende manavgata basvuracagım....alanya 2 kişi alıyor hiç şansım yok.....

bnmde yok umudum biizm çok alıo 100u fln buluyo sanıırm ama ankara torpilin merkezi dayısı olan grioo

bnmde yok umudum biizm çok alıo 100u fln buluyo sanıırm ama ankara torpilin merkezi dayısı olan grioo

bi bizim dayımız yok zaten herkesin var biyerlerde........kurumlar arası geçiş bile yapsam yeter bana ama onun için de dayı lazımmış poffffff.......dün gezmeye gittik kıızn eniştesi diyanet başkanlıgında çalısıyormus...ohh her işini hallettiriyor bize de öle birşey lazım garfield.......

valla bütün akrabalarıma babama kızıyorum zamanında iyi biyerde olsaydınız bnmde arkam sağlam olurdu diyorum kimsenin bi suçu yok aslında işte düzen böyle
acayipppppppp sıkılıyorum ya dışarıda mis gibi hava ama yapacak hiçbir şeyim yok...........

bnde çok sıkıldm annem babam yok evde kardesim tv izlio yalnıızm bnde gdim spor yapıym biraz zaten martta geldi ben gene zayıflayamadm
hadi kuzu sende yap bişiler step callan fln

buna sonuna kadar katılmıyorum
sporun s sını dıyetın d sını bılmeyıp manken gıbı gezen elbet vardır ama sporu hayat tarzı edınmıs ınsanlarda bızım gıbı olmalar bu kız okul okudu surece bunu yaptı hayanı onun hayat tarzı bu esıme sordum oncedende bolemıydı dıye hayır dedı hep zayıftı ama son 1 kaç yıldır bole dedı.hatta 3 yıl once geldı bızde kaldı 1 hafta ozamanda zyaıftı ama sıkı deıldır genıstı basenlerı pılates hocalıgına basladıgını duymustum bugun gordum bole oldum popo dımdık bacakalr sutun

kendımıze bahaneler uydurmayalım arkılerım yapı meselesı deyıp oyumuzu bastan cekımser kullanmayalım hangımız ıstemeyız bole bı vucuda sahıp olmak neden 2-3 ay kendımızı kampa sokmuyoruz neden hep karamsarım bnm kemıkelrım ıyı vs bahanelerının ardına sıgınıyoruz.manken gıbı bı vucuda sahıp olmak hayal deıl ısteyen ve bunu basaran cok ınsan var 130 kılo olup suan 50 kılo olan ve manken gıbı dolanan kızı gordunuzmu tum o sarkıklar hersey yok olmus

ıstersek yapabılırız neden olmasın

ayy sen yap benım yerıme de......sabah 1 saat dağ -bayır yürüdük eşimle.bugün bana yeter o.daha fazlası belime zarar

ver gazıı dalin ver gazı
yok cnm bahane ürretmedim üretirmiyim hiç valla ben isterim öyle olmakta istemeklede olmuyo şimdi yürüyüş yaptm bantta 30 dk anca dayanabildim Allah bilir o kız saatlerce spor yapıodur

bizim okuldada besyocular vardı otobüse bi binerlerdi erkekli kızlı bakakalırdık tabi daha çok erkeklere bakıoduk o ayrı meselede

çok güzel bir kadınmış nil yaaffff..

millllllllllettttttt ne yapıyorsunuzzzzzz.......evde yapılacak bir sürü iş var ya.......yarına saklıyorum onları......akşam da olmak üzere ne yemek yapcam acaba ya?[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…