- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.341
kızlar nil erkoçların haberini okudunuz mu ? sabah okudum da şaşırdım valla... ameliyatla erkek olmuş......
kızlar sbaah kahvaltısını dısarda yaptık ve esımın amca kızını gorduk antalyadan gelmısler kız daha okulu yenı bıtırdı beden egıtımı ogretmenı ve suan bır otelde plates egtmöenlıgı yapıo 23 yasında 170 boyunda ama ne fızık var hatunda kıskanclıgımdan catladım bıttım yanı tas anam tasss ınsan yururken hıcmı bır etı lomburdemez hıcmı bıyerı sallanmaz tasya sımsıkı sebebıde pılates 180 boyunda manken gıbı duruyo ama nasıl sekıllı bır vucut.callen yapıorum dedım aynen devam dedı pılatesten daha etkılı o dedı.2 ay duzenlı yap senı kımse tanımaz dıyo 3 haftada bıle cok guzel sonuclar alırsın dedı kızlar callen dıorum baskada bısey demıyorum hatunu bı gorsenız dıbınız duser .podyumda ızledıgım mankenlerden bı fark goremedım boyunun az daha kısa olması dısında pılatesmı yapsam dedım ama callenın daha etkılı oldugunu soledı 3 ayda pılatesten alınan sonuc 1 bucuk ayda rahat alınırmıs bununlaa hemen sızınle paylasayım dedım.ay ben cok kıskandım sımdı asla bırakmak yok callenı sızde yapın nolurrrr
bnm gorumcemde zayıf oda dogum yaptı oda zayıf ama zayıf olmak var bıde zayıf olmak.ıkısının arasındakı fark cok fazla aynı kılodalar bırısı manken gıbı bırısı lombur lombur sallanıyo
kızlar sbaah kahvaltısını dısarda yaptık ve esımın amca kızını gorduk antalyadan gelmısler kız daha okulu yenı bıtırdı beden egıtımı ogretmenı ve suan bır otelde plates egtmöenlıgı yapıo 23 yasında 170 boyunda ama ne fızık var hatunda kıskanclıgımdan catladım bıttım yanı tas anam tasss ınsan yururken hıcmı bır etı lomburdemez hıcmı bıyerı sallanmaz tasya sımsıkı sebebıde pılates 180 boyunda manken gıbı duruyo ama nasıl sekıllı bır vucut.callen yapıorum dedım aynen devam dedı pılatesten daha etkılı o dedı.2 ay duzenlı yap senı kımse tanımaz dıyo 3 haftada bıle cok guzel sonuclar alırsın dedı kızlar callen dıorum baskada bısey demıyorum hatunu bı gorsenız dıbınız duser .podyumda ızledıgım mankenlerden bı fark goremedım boyunun az daha kısa olması dısında pılatesmı yapsam dedım ama callenın daha etkılı oldugunu soledı 3 ayda pılatesten alınan sonuc 1 bucuk ayda rahat alınırmıs bununlaa hemen sızınle paylasayım dedım.ay ben cok kıskandım sımdı asla bırakmak yok callenı sızde yapın nolurrrr
bnm gorumcemde zayıf oda dogum yaptı oda zayıf ama zayıf olmak var bıde zayıf olmak.ıkısının arasındakı fark cok fazla aynı kılodalar bırısı manken gıbı bırısı lombur lombur sallanıyo
ben 25 gun oldu okuyalı bende cok sasırmıstım.ama yadırgamamk lazım ne olcamız bellımı
Ne kadarlık bebeğin arkadaşım
.
kızlar öncelikle hepinize günaydın..........
eşimle güzel bir kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık ay nasıl terlemişim öyle yenı eve geldim.......
rabişim; bu seren serengil çorbasıistersen tarifi veririm
hoşbuldm cnmmmm
Ohhhh yavrummm, hayat size güzel yaaaa..Birde geçen gün doktor söyledi tatlım..önünde bir şehir, ünlü ismi, ve şok kilo verdiren yazıyorsa bu diyetlerin hepsi sağlıksız ve yalandır diyor canım..Seren Serengil'in belkide bu çorbadan haberi bile yoktur
CANIMMM ALEYKÜM SELAMM, GÜNAYDIN SANA..HOŞ GELDİNNNN
.
çıktn sanıırm cnm iyi gezmelertesekkurler canımm sanada guzel ve musmutlu bır gun olsunnn
2 3 gün önce duydum bende olcam zaten erkek ye iç gez başka dertleri yok pehhhhhhhkızlar nil erkoçların haberini okudunuz mu ? sabah okudum da şaşırdım valla... ameliyatla erkek olmuş......
iyiki ben görmedim o kızı süikast dzenlerdim kesinkızlar sbaah kahvaltısını dısarda yaptık ve esımın amca kızını gorduk antalyadan gelmısler kız daha okulu yenı bıtırdı beden egıtımı ogretmenı ve suan bır otelde plates egtmöenlıgı yapıo 23 yasında 170 boyunda ama ne fızık var hatunda kıskanclıgımdan catladım bıttım yanı tas anam tasss ınsan yururken hıcmı bır etı lomburdemez hıcmı bıyerı sallanmaz tasya sımsıkı sebebıde pılates 180 boyunda manken gıbı duruyo ama nasıl sekıllı bır vucut.callen yapıorum dedım aynen devam dedı pılatesten daha etkılı o dedı.2 ay duzenlı yap senı kımse tanımaz dıyo 3 haftada bıle cok guzel sonuclar alırsın dedı kızlar callen dıorum baskada bısey demıyorum hatunu bı gorsenız dıbınız duser .podyumda ızledıgım mankenlerden bı fark goremedım boyunun az daha kısa olması dısında pılatesmı yapsam dedım ama callenın daha etkılı oldugunu soledı 3 ayda pılatesten alınan sonuc 1 bucuk ayda rahat alınırmıs bununlaa hemen sızınle paylasayım dedım.ay ben cok kıskandım sımdı asla bırakmak yok callenı sızde yapın nolurrrr
Gece yaşamaya başladık günlerdir ya... Kızı ne yapsam daha erken yatıramıyorum. saat 2 ler 3 ler. sabah da kalkamıyoruz tabiki.. bakalım bu hafta kaç kilo alacağım!!!
herkesin bi deniz kenarı var bi benim yok yakızlar ya keşke sizlerle aynı yerde yaşasaydık,hepinizi toplardım şöyle deniz kenarına çay içmeye giderdik...........benim eşim yok ark ları ile dışarı cıktı...saat 8 den önce de gelmez......poffff
hoşbuldm cnmmmm
çıktn sanıırm cnm iyi gezmeler
2 3 gün önce duydum bende olcam zaten erkek ye iç gez başka dertleri yok pehhhhhhh
iyiki ben görmedim o kızı süikast dzenlerdim kesinbazılarındada yapı meselesi cnm bi suru ınsan tanıorm sporum s sini diyetin d sini bilmeyen ama manken gbi olan
herkesin bi deniz kenarı var bi benim yok ya
ben zaten 7/24 boşum koca çocuk gbi baglayıcılarmda yok heryere gderdim sizle
corni yarın katiplik başvuruları başlıyo ben nereye başvurcağmıda bilmiorm ankarada adalet sarayı var mahkemeler fln orda oluo işte oraya basvrcam sanıırm:26::26:
ankaraya oldum olası sevmem zaten...soğuk bir şehir
yarın mı başlıyormuş pehhhhh.......hiç umudum yok tırt yani senin anlayacagın......bende manavgata basvuracagım....alanya 2 kişi alıyor hiç şansım yok.....
bnmde yok umudum biizm çok alıo 100u fln buluyo sanıırm ama ankara torpilin merkezi dayısı olan grioo
valla bütün akrabalarıma babama kızıyorum zamanında iyi biyerde olsaydınız bnmde arkam sağlam olurdu diyorum kimsenin bi suçu yok aslında işte düzen böylebi bizim dayımız yok zaten herkesin var biyerlerde........kurumlar arası geçiş bile yapsam yeter bana ama onun için de dayı lazımmış poffffff.......dün gezmeye gittik kıızn eniştesi diyanet başkanlıgında çalısıyormus...ohh her işini hallettiriyor bize de öle birşey lazım garfield.......
acayipppppppp sıkılıyorum ya dışarıda mis gibi hava ama yapacak hiçbir şeyim yok...........
hoşbuldm cnmmmm
çıktn sanıırm cnm iyi gezmeler
2 3 gün önce duydum bende olcam zaten erkek ye iç gez başka dertleri yok pehhhhhhh
iyiki ben görmedim o kızı süikast dzenlerdim kesinbazılarındada yapı meselesi cnm bi suru ınsan tanıorm sporum s sini diyetin d sini bilmeyen ama manken gbi olan
herkesin bi deniz kenarı var bi benim yok ya
ben zaten 7/24 boşum koca çocuk gbi baglayıcılarmda yok heryere gderdim sizle
valla bütün akrabalarıma babama kızıyorum zamanında iyi biyerde olsaydınız bnmde arkam sağlam olurdu diyorum kimsenin bi suçu yok aslında işte düzen böyle
bnde çok sıkıldm annem babam yok evde kardesim tv izlio yalnıızm bnde gdim spor yapıym biraz zaten martta geldi ben gene zayıflayamadm
hadi kuzu sende yap bişiler step callan fln
buna sonuna kadar katılmıyorum
sporun s sını dıyetın d sını bılmeyıp manken gıbı gezen elbet vardır ama sporu hayat tarzı edınmıs ınsanlarda bızım gıbı olmalar bu kız okul okudu surece bunu yaptı hayanı onun hayat tarzı bu esıme sordum oncedende bolemıydı dıye hayır dedı hep zayıftı ama son 1 kaç yıldır bole dedı.hatta 3 yıl once geldı bızde kaldı 1 hafta ozamanda zyaıftı ama sıkı deıldır genıstı basenlerı pılates hocalıgına basladıgını duymustum bugun gordum bole oldumpopo dımdık bacakalr sutun
kendımıze bahaneler uydurmayalım arkılerım yapı meselesı deyıp oyumuzu bastan cekımser kullanmayalım hangımız ıstemeyız bole bı vucuda sahıp olmak neden 2-3 ay kendımızı kampa sokmuyoruz neden hep karamsarım bnm kemıkelrım ıyı vs bahanelerının ardına sıgınıyoruz.manken gıbı bı vucuda sahıp olmak hayal deıl ısteyen ve bunu basaran cok ınsan var 130 kılo olup suan 50 kılo olan ve manken gıbı dolanan kızı gordunuzmu tum o sarkıklar hersey yok olmus
ıstersek yapabılırız neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?