- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.521
valla sanırım geçmişi bugünlük okuyamıcam yoksa sabahlamam lazımgeçmiş çok fena cnm ben bı 2 saat kayboldm bı geldim oku oku btıremedim:)
özet olarak albüm yapıorz yanı bn yaptm bılmıorm baska yapan varmı mnunu son 2 3 gundr baya begenıorm senın hele bugun asırı gzl olmus
Selam canım, hoş geldin...Bence kendine haksızlık etme..menün gayet hoş ve sağlıklı..sen benim yediklerimi okusan hhaahahahahah, hem sana katılıyorum.. yarın yeni bir sayfa açıyoruz
.
benim foto profilde varr.. ama en kısa sürede albüm oluşturayımmrabişcim sen daha takımda değildin benım bi resim ekleme maceram var
bu arada şu olaya iyice acıklık getireyim.......takım olarak ;
fotosunu gördüklerimiz: dalin,gamze,juju,büşra,cornella
fotosunu görmediklerimiz: rabyas,zes,birsen,chentiq,toplight,aysun,biricikoğlumertuğ
tibeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttt
ya ben albüm yaptım ama nıye fotolarım gözükmuyor........album var profilimde tıklıyorum ama resım yok dıyor anlamadım nerede hata yaptım acaba?
cnm alttıgın linke tıkladım orda album ısmı fln grdm albm olustr dedım yaptı ama boştuuu ordan resim yukle yazıo sag ustte ordan yukledım fotoları
hımm ufak bir deneme yapayım rastgele bir şey yukleyeyım önce......
varımmm diorrrr1,5 saatlik bağ bahçe yürüyüşünden sonra 45 dakika koşu bandındada yürüdüm :))))
kızlar herkese iyi geceler. ben yavaş yavaş yatayım.yarın mesaii var ve yarın işim çk.. öpüldünüzz
aklıma bi fikir geldii;;;
yarın hiç kimse kaçamak yapmasınn nedersiniz :)) akşama günün birincisi ilan ederizz. ama sağlıklı şekilde.. :))) ben kendimle bu yarışa başlıyorum. çok uzak hedef olmadan sadece yarın için...
öylesine bir foto yükledim sanıırm becerdim..şimdi kendımınkını yuklerım.....
esoşşş foto yüklediğimiz sayfa ne kadar tuhaf değil mi? önce oraya yüklenıyor sonra alta sürüklüyorsun ordan kendı eklıyor ve kaydediyor..e biz o sayfadan nasıl silecegız resımlerımızı.....
tıbet ne cnm bn kaçırdm bi kaç msjda yazmıssında ne oldgunu anlamadm spor cesidimi bıldgm bı tıbet var oda kartal tıbet
ayyy evt cnm bn onceden yuzu kapalı bı foto atmıstmya onlar duruo daha fotolarn ustnde tık atmak ıcın kutular var muhtemelen tık atıp sıl butonunu bulup tıklıcazda bulamadm ben sımdı cıkıormda yarn detaylı bakım bidaaa sağ tıklyp oluomu acaba sıl fln cıkıomukı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?