- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.561
diğer kızlar da gelip sohbet koyulaşmadan ben işlerimi yapayım biraz.....
haftada 3-4 kilo mufark olmaz mı mutlaka vardır.......
bu arada bu seren serengille diyet yapanlar haftada 3-5 kilo Allah ne verdıyse artık verıyorlar....anlamadım ben bu işi......:44::44::44:
kızlar haftasonum düzensiz geçti... kaçırmışda olubilirim kaçırmamışda.. abartmışda olabilirim abartmamışda bilemiyorum 2 öğün yedim saatler düzensiz spor yok...
bu hafta kendimi cezalandırıp akşam yeşillik ve protein yiyeceğim sadece....
valla bende pastalar,makarnalar götürdüm .....hafta içi denge günlerimiz başlasın o zaman
kahvaltıda köfteyi nasıl yiyosun ben onu anlamadım o biraz fazla olmuşama bırsenım cok prı yersem kas kas olmazmıyım cunku callende ypıorumya
menum
sabah 1 dılım peynır 4 kırma zeytın 1krem peynır 2 catal bogurtlen recelı 1 dılım ıncecık beyaz ekmek 5 kofte
ara sekersız 3 u bıarada 3 form bıskuvı
ogle yogurtlu ıspanak yemegı salata 5 dılım yagsız tavada kozlenmıs domates ekmek ceyrek dılım beyaz ekmek
ara ceyrek karakoy 4te 1 i
aksam 7 ızgara kofte yogurt yesıllık tam 2 kucuk lokma beyaz ekmek
2 kuru kayısı 10 fındık
2 lıtreden fazla su 30 dkk elıptık 30 mekık bunlar yapıldı 1 saatte callen yapıcam gece 11 de
vay anam vay menuye bak vuuu ben bu menuyle zayıflarmıyımkı hihihihihi
evvet yorumları alayım
canım allahtan tırnak keserken olmuş olabilir böyle seyler geçmiş olsunKIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO
sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre
benim var düzenli kullanıyordum ama işyerinden yasaklayınca evde düzenli giremiyorumkızlarrrrrrrrrrrrr facebokunuz var mı? kullanıyor musunuz?????????????
akşam kurabiyeler biraz fazla olmuş tüm gün 8 kurabiye bal kaymak biraz abartmışız ZESbende menümü yazayım anca çene çalmışım. eee menüde iş olmayınca yazasım bile gelmiyor
sabah:
zeytin
peynir yumurta
sucuk 7-8 dilim
bal
kaymak
2-3 dilim ekmek
Öğle:
7 tane ızgara tavuk kanadı
1 bardak ayran
3 ceviz büyüklüğünde kurabiye
Ara
10 badem
Akşam:
5 ceviz büyüklüğünde kurabiye
ve koca nihayetindebi göbek
tüm dünyayı yedim sanki
pazar gününe özel olsun ama juju duymasın fena olur
benim profildeki resmim 2008 den şimdi ondan bi 15 kilo fazlam var müsait olursam bi ara albüm yapayım gerçi kiloluyum diye pek resim çektirmiyomya kızlar ben sizi çok merak ediyorum................
ayşenuru(dalin)
gamzeyi
büşrayı
meltemi(juju)
beni gördünüz..........diğer arkadaslarımızı da görmek isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Afedersn ama yazmadan gecemicem :) Ozellikle dunku aksam yemegin beni benden aldi hihi okuya okuya bitiremedim canim napmissin oyle :)
yanlış akşam aç yatma... salata ye bol bol hem aç yatmamış olursun hem düşük kalorili ve kilo yapmıcak bişeyler yemiş olursun..günaydınnnnnnnn kk nın çıtır güzel bayanları..
okuldayım ama boşluk buldum girdim
nasılsınız bakalım...
haftada 3-4 kilo munerdeymiş bakim o diyet azıcık inceleyeyim...
evet kızlar bende cezalıyım toparlamam lazım yoksa cumaya + çıkarım bugün tartıldım sabah izin var diye neredeyse 1 kilo + çıktımbenim vucut böyle işte hemen su ödem yağ ne varsa toplar 1 günlük kaçamaktan o yüzden cumaya kadar toparlamak için akşamları aç yatacam anacım
jujum sende dürümler pideler falan haftasonu abartmışın şekerim neyse hepimizin öyle oldu :) bu arada kızlar sabah 9 da açtım bu saate kadar oku oku bitmedi ne güzel sohbet etmişsiniz öyle herşeyi alıntılayadım sadece öenmli gördüklerimi alıntıladım o kadar
aaaa elhaldülillah bende akrebimmmm
sen böyle düzensiz yemeye devam et güzelim ... ara lar yok öğlen yok.. sonra niye + çıktım de...
kızlar haftasonum düzensiz geçti... kaçırmışda olubilirim kaçırmamışda.. abartmışda olabilirim abartmamışda bilemiyorum 2 öğün yedim saatler düzensiz spor yok...
bu hafta kendimi cezalandırıp akşam yeşillik ve protein yiyeceğim sadece....
Günaydın kızlllarrr...
canım kaptanım, geçen hafta hiiiiiiç öyle yapmadım. her şeyim düzen içindeydi. veremeyince bu hafta sıyırdım kafayı...
Bu arada normale döneceğim inşallah. herkes bir şekilde zıvırtmış haftasonu.. kendi kendine de ceza vermişdemekki arada psikolojiden çıkılabiliyor.. bu hafta en azından kilo almamaya çalışacağım..
Bu arada juju sana eriyorum bitiyorum
kabızlık sorunu çeken arkadaslara ufak bir tavsiyem olmustu......bim de satılan sivribiber turşudan alın demiştim cumadan beri yiyorum imanım gevredi resmen...acıyı cok severım ....ama bu seferki felaket acıymıs ben kabızlıktan ziyade cok sevdıgım ıcın yıyorum .....ama o gundur ne yedıysem içimde kalmıyor
hem metabolizmam çalısıyor,acıdan dolayı.....ama kendımı ejderha gibi hissettim agzımdan alev cıkıyordu
vücutlarının benımkinden pek de bir farkı yok sankim
Eki Görüntüle 641222 Eki Görüntüle 641223 Eki Görüntüle 641224 Eki Görüntüle 641225 Eki Görüntüle 641226
maşallah size kızlarr ne güzelsiniz öyleeeeeeee
valla sanırım geçmişi bugünlük okuyamıcam yoksa sabahlamam lazım
sağol canım dünü saymazsak fena sayılmaz
sağol canım hoşbuldum..
ama bildirim yaptığım kiloda değilim sanırım bi gün kaçırsam hemen artıyor kilom
dün biraz kaçırmışım...
aaaah benim bu sindirim sistemim keşke sonradan değişen bişey olsa hemen atardım
tamam yarından itibaren düzeltiyoruz menüleri..
hem seni geçmem lazım geride kalamam
1,5 saatlik bağ bahçe yürüyüşünden sonra 45 dakika koşu bandındada yürüdüm :))))
kızlar herkese iyi geceler. ben yavaş yavaş yatayım.yarın mesaii var ve yarın işim çk.. öpüldünüzz
aklıma bi fikir geldii;;;
yarın hiç kimse kaçamak yapmasınn nedersiniz :)) akşama günün birincisi ilan ederizz. ama sağlıklı şekilde.. :))) ben kendimle bu yarışa başlıyorum. çok uzak hedef olmadan sadece yarın için...
hmm değişik bişey cnm ilk defa görüorm denenebilir cok ınceleyemedm vaktm yok pek inceleym daha net bısı soylerım
saol cnm sende cok gzlsinesracııım cok guzelsın maasallahbende gaza geldim 2 foto daha attım
cnm cok gzl menün tabi bskuvılerı oglen yeseydin daha gzldiii akşam olmamış hiç. senin kilon az yanı hedefine yakınsın zaten gram gram gtceksn bazen + görceksın takma bu kdr sadce spora agırlık ver birazHadi bakalıımm kepenkleri indiriyoruz.. menümü yazayım da sabah günaydın diyen kişiler yorum yapsın
sabah:
mantarlı omlet
peynir
2 dilim ekmek
domates
2 tk tahin+ 2tk pekmez
ara yok
öğlen yok
ara yok
akşam:
1 tabak ıspanak
üstüne 100 gr kadar yoğurt
çayla 6 adet bisküvi :18::18: hemide kremalı
not: hala beni hayata döndürecek bir babayiğit aranıyor.yok mu tutup silkeleyecek.. geçen hafta dikkat ettiğim halde - çıkmam beni delirtiyor. resmen her şeyi yemek ve en azından bunun için - çıktım demek istiyorum. Az biraz daha kilo verip ondan sonra sıkılaşayım ya.. Çok az kaldı.. 4 kilocuk!!!
ben asında hiç sevmem acıyı ama o turşuları seviorm bn genelde minik tombullardan alıydm pek etkili değil onlar bide sivrileri deneyimmmmkabızlık sorunu çeken arkadaslara ufak bir tavsiyem olmustu......bim de satılan sivribiber turşudan alın demiştim cumadan beri yiyorum imanım gevredi resmen...acıyı cok severım ....ama bu seferki felaket acıymıs ben kabızlıktan ziyade cok sevdıgım ıcın yıyorum .....ama o gundur ne yedıysem içimde kalmıyor
hem metabolizmam çalısıyor,acıdan dolayı.....ama kendımı ejderha gibi hissettim agzımdan alev cıkıyordu
vücutlarının benımkinden pek de bir farkı yok sankim
Eki Görüntüle 641222 Eki Görüntüle 641223 Eki Görüntüle 641224 Eki Görüntüle 641225 Eki Görüntüle 641226
hmm değişik bişey cnm ilk defa görüorm denenebilir cok ınceleyemedm vaktm yok pek inceleym daha net bısı soylerım
saol cnm sende cok gzlsin
cnm cok gzl menün tabi bskuvılerı oglen yeseydin daha gzldiii akşam olmamış hiç. senin kilon az yanı hedefine yakınsın zaten gram gram gtceksn bazen + görceksın takma bu kdr sadce spora agırlık ver biraz
ben asında hiç sevmem acıyı ama o turşuları seviorm bn genelde minik tombullardan alıydm pek etkili değil onlar bide sivrileri deneyimmmm
owwwwwwwww amanınnn kiloyu fln geçtim o selülit neee
bu arada herkese günaydınnnn birazdan yengemlere gitcem aradı poğca yapıomus sabah gayet kaçamaksız gzl bi kahvaltı yaptm o yuzden pogcadan yiyebiliirm sanıırm 1 tane akşamada çorbam var sadce onu içicem bakym belki yemek varsa yengemde ppogca yemem yemek yerım ama abartmıcagma söz verıorm herkesi öpüorum kendnize iyi bakın akşama grsuruz:119::119::119:
hodri meydan dı buu
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?