Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Afedersn ama yazmadan gecemicem :) Ozellikle dunku aksam yemegin beni benden aldi hihi okuya okuya bitiremedim canim napmissin oyle :)

bnm boydan hiç fotom yokyaaaa tabi kilolu olunca ayyy boydan çekme triplerine grersem olacagı bu neyse ben aramaya devam

bnm boydan hiç fotom yokyaaaa tabi kilolu olunca ayyy boydan çekme triplerine grersem olacagı bu neyse ben aramaya devam

sende yap ama tugbammm yaa ben gormedım senıı
nasıl eklıcez foto?

tmm bende eklerim.kazen link atmıstı burda ama dur bır bakayım nerden yapılıyordu.....gerçi gamze falan yapmıstı o daha iyi anlatır......

jujuyu gördüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm corni sayesinde.... ay ben hiç bilmiyordum albüm falan olduğunu. hatta millete ben seni neden göremiyorum arkadaşımsın falan diyordum..

oley yaptm yaptm hadi bnm albümeee

evet tebrikler... geçen seneki fiziğine biraz göbek biraz popo ekle aynı benim şu anki halim

Dalin26 nın albümü yok corniiiiiiiiiiii sen nerede gördün onu?

Kızlar tibetin 5 hareketi konusunda ne düşünüyorsunuz? başlamayı düşünen başlayan sonuç alan var mı? Dalinim sen göbek hareketi dediğin o 8 dk lık öldüm bittim hareketler mi? Youtube da sakatlanabilirsiniz aman dikkat yazıyordu ben yanından bile geçmedim. Bir robot adam yapıyor hareketleri ilginç bir de müzik var.. Benim aklıma hınzırlık getiren bir müzik.

tmm bende eklerim.kazen link atmıstı burda ama dur bır bakayım nerden yapılıyordu.....gerçi gamze falan yapmıstı o daha iyi anlatır......

Tatlımm profilinizi açıyorsunuzzz, ziyaret edenler listesine doğru inin albüm yapı tıklayın, seçenekler sizi yönlendiriyor zaten bebelerrrr

selam kızlarrrrrrr....

dün bebek görmeye gideceğiz demiştim allahım yok böyle bi mucize rabbim bize de nasip etsin inş..çok geç geldik giremedim..
bu arada kaçamak yaptım dün ama söylemeyeyim
bugünde eşimle iş yaptım baya ev misler gibi oldu
sonra da dışarı çıktık geldik.yemek vs derken baya yoğun geçti..özledim sizi naparsınız bakim..
valla geçmişe bakacaktım ama gözüm korktu

albüm yapıyosunuz bugün sanırım meraktayım du bende bakayım

menüm..

kahvaltı:
1.5 dl tam buğday ekmeği
4 zeytin
sucuklu yumurta
peynir çeşitleri

ara:
1 avuç sarı leblebi

ara:
1 incir

akşam:
1/2 kase sebze çorbası
1 kase yoğurt
1 tabak tavuk haşlama.

suyumu içtim..
spor eşimle yürüdük..

2 gündür iyi yedim artık yarından itibaren daha düzenli olacağım

geçmiş çok fena cnm ben bı 2 saat kayboldm bı geldim oku oku btıremedim:)
özet olarak albüm yapıorz yanı bn yaptm bılmıorm baska yapan varmı mnunu son 2 3 gundr baya begenıorm senın hele bugun asırı gzl olmus

Selam canım, hoş geldin...Bence kendine haksızlık etme..menün gayet hoş ve sağlıklı..sen benim yediklerimi okusan hhaahahahahah, hem sana katılıyorum.. yarın yeni bir sayfa açıyoruz

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…