Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalıımm kepenkleri indiriyoruz.. menümü yazayım da sabah günaydın diyen kişiler yorum yapsın

sabah:
mantarlı omlet
peynir
2 dilim ekmek
domates
2 tk tahin+ 2tk pekmez

ara yok
öğlen yok
ara yok

akşam:
1 tabak ıspanak
üstüne 100 gr kadar yoğurt

çayla 6 adet bisküvi :18::18: hemide kremalı

not: hala beni hayata döndürecek bir babayiğit aranıyor. yok mu tutup silkeleyecek.. geçen hafta dikkat ettiğim halde - çıkmam beni delirtiyor. resmen her şeyi yemek ve en azından bunun için - çıktım demek istiyorum. Az biraz daha kilo verip ondan sonra sıkılaşayım ya.. Çok az kaldı.. 4 kilocuk!!!

herkesciklere komacan günaydınnn

varımmm diorrrr
bn yarm mısafrlığe gtcem galba ama yemeklı olur pasta borek olmaz dıe umut edıorm o yuzden corba fln takılır kaçamak yapmam
iyi geceler cnm

olmuş cnm beklemedeym :)
o halde bugün kesinlikle kaçamak yokkkkkk..(pasta börek lokum çikolataaaaaavb)

canım yaa ara yok öğle yokkk..inanki kaçamak yapsan hiç olmamasından iyidir...metabolizman çalışması gerek..
gel bugün ..çokkkk düzenli beslenelimmm... kahvaltını yap 1dilim ekmekle peynirini ye sonra 1 meyveyle ara yapp..........böyle sürdür.
ne olurr. canın istemesede ara öğününü yapppp yap. sen doğru beslenip sporunu yaparsan vücudun sana tepki verecek emin oll..

acuk sabur hepimizeeeee

günaydınnnnn güzellerrrrr ben geldim... şöyle bi geçmişe göz atayım dönücem...

KIZLAR MENUMU YAZIP CIKICAM CNM COK SIKKIN 3 AYLIK OLAN BEBEGIMIN PARMANI KESTIm OLSEM ONDAN IYIYDI ICIM YANIYOOO

sabah 1 poaca
aksam 8 kofte bıraz ekmk ıstah falan yok sporda yok
su 2 ltre

ah dalin ilk okuduğumda nası yani dedim... kuzum geçmiş olsun ama kendini suçlama hangi anne bilerek yapar böyle bieyi...

Son düzenleme:

kuzum o senin şansınaymış.... bizimkinin yoktur öyle bir adeti nişanlıyken de öyle aman aman aramaz mesaj atmazdı şimdide... öyle ölüp bitmiyo bana derdim sanırım belli etmiyor rengini... ben sümeladan yuvarlanınca 1 ay korkudan uyuyamamıştı .... ozaman anladım kaybetmekten korkuyorsa seviyordur diye :) karakteri böyle benim adamın öyle seviyorum demez sevgi gösterisinde bulunmaz birilerinin yanında yada dışarda laubalikten hoşlanmaz... bende tam tersiyim anam gider gelir sarılırım dizine yatarım kucağına çıkarım bu halimle bile napim.. allah bir deliyi bir akıllıya yazarmış... dile getirmesekte seviyoz biz bizi böyle...

vayyyyyyyyy başlamaşşınız demek ben başlayamadım ama ... regl olmam lazım olamıyorum şişim şişim şişim.... iç çamaşırımı kirletmicek kadar leke geliyor ama regl olamıyorum allahım yaaa çokmu kastım acaba kendimi başlamadı gitti şe meret...

o hamlık ister istemez oluyo kuzum bişeye ilk başladığında öyle oluyor 2-3 gün sürüyor ama bırakmadan devam etmek gerekiyor...

bunu duyduğum iyi oldu bugünden tezi yok bende başlıyodum ozaman ama gözümde büyüyo o karı gibi yapabilirmiyimki...

Gece yaşamaya başladık günlerdir ya... Kızı ne yapsam daha erken yatıramıyorum. saat 2 ler 3 ler. sabah da kalkamıyoruz tabiki.. bakalım bu hafta kaç kilo alacağım!!!

kuzum acaba kaç kilo alacam deme beynini şantlandırma eriyorum bitiyorum yağlarım yanıyo küçülüyorum ooooo kilo verdim de sürekli ..

6 7 kilo verdim simdi o halime gore kiz :) kuculme soz konusu simdi ama olsun 61 oldgumda boydan foto atcam fark var demeniz lazim yoksa
intihara megillenirim :))

fark olmaz mı mutlaka vardır.......
bu arada bu seren serengille diyet yapanlar haftada 3-5 kilo Allah ne verdıyse artık verıyorlar....anlamadım ben bu işi......:44::44::44:

fark olmaz mı mutlaka vardır.......
bu arada bu seren serengille diyet yapanlar haftada 3-5 kilo Allah ne verdıyse artık verıyorlar....anlamadım ben bu işi......:44::44::44:

Allah allaaaaah bu konuyu biraz arastirsam iyi olcak :) az oncede show tvde bi kadin konusuyodu tam izleyemedim ama ara ogun yapin diyor ananas yiyin diyor badem falan abartmadan yiyin diyor gerci bildgimiz seyler hepsi ama yinede ilgimi cekiyor bu aralar

cnm ben akrep burcuyum

aaaa elhaldülillah bende akrebimmmm

sen böyle düzensiz yemeye devam et güzelim ... ara lar yok öğlen yok.. sonra niye + çıktım de...

kızlar haftasonum düzensiz geçti... kaçırmışda olubilirim kaçırmamışda.. abartmışda olabilirim abartmamışda bilemiyorum 2 öğün yedim saatler düzensiz spor yok...

bu hafta kendimi cezalandırıp akşam yeşillik ve protein yiyeceğim sadece....

yawwwwwwwwwwww jujuuuuu hadi kem küm eteyı bırakda döküll bakim neler hüplettinnnnnnn

yawwwwwwwwwwww jujuuuuu hadi kem küm eteyı bırakda döküll bakim neler hüplettinnnnnnn

kız valla aklıma yazmadım... ama dürüm de yedim pidede...

şöyleki sabah kaşarlı sucuklu bide yededim cumartesi günü ama öğle yemeği yemedim...

pazar günü öğle yemeği yemedim ama 4-5 gibi adana dürüm yedim ... işte 2 öğün yedim ama bana ne getirdi artı mı eksi mi bilmiyorum ha birde 1 çatal kadayıf yedim ...

regli olamadım hala şişim davul gibi niye başlamadı ona da hayret ediyorum... bi olsam zati rahatlıcam tartılamıyorum ya offfffff kaç kilo geliyorum bilemediğimden ben tedbirli gidim ve bu hafta karbonhitdarı kesim dedim

valla bende pastalar,makarnalar götürdüm .....hafta içi denge günlerimiz başlasın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…