- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.621
günaydın kızlar anca girebildim pc ye dün eşimin arkadşlrı gelmişti 2 aile 3 çocuk vardı varya beni perişan ettiler şuan kendimi üstümden tır geçmiş gibi hisediyorum çok yordular biri açmış yürürüş bandına yürüyor diğer makyaj malzemeleri çıkarmış yere dökmüş diğeri televizyonun kablosunu çıkarmış annelerie oturmuş çyını içiyo herşeyi kırıp döktüler 2 tane de genç kız vardı yardımfelan etmediler gıcık oldum onlara sehpa vereyim derkende sehpayı ayağıma düşürdüm parmağım kırıldı zannnettim anam kadın oralı bile olmadı onlar gidince girecektim nete ama evi toladım saat 12 olmuştu kimse yoktur diye girmedim çok gıcık oldum kadına çoçukları takip etmesi lazımama nerde hiç umrunda dahi değildi
tamam takibindeyimVallahaaa geldimm, hasta olup bu savaşı direk kaybetmeye tahammülüm yok
.
yazdım yazdım bağlantı gittiiiisinir oldummm..
bugün kaçamak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
zero kola bilem içmedimmm
hatay usulu biberli ekmek yemedimm
anamm böyle annelere de uyuz oluyorum yaaa...
töbe allahım kınamıyorum ama ne bileyim..
geçmiş olsun cnm valla tsunami geçmiş evden
tamam takibindeyim
evet bende katılıyorum kaçamaksız gün olayınaaaaaaaa
kaçamak yok cısssssssssssssssssss
büşra cim akşam yemeği 4 yerfıstığı 2 badem 1 meyve kokteyli nesi fazla bacım yaa aşkolsun
bu arada haftasonu heopimiz abartmışız kendi adıma fazla abartmamaya çalıştım ama 2 günde gezmede olunca düzen bozuldu su az spor sadece ctesi vardı artık tekrar düzene girme zamanı
acı süsbiberi bende çok yiyorum bak evde kalmadı olmazsa akşam giderken alayım birazcık barikabızlık sorunu çeken arkadaslara ufak bir tavsiyem olmustu......bim de satılan sivribiber turşudan alın demiştim cumadan beri yiyorum imanım gevredi resmen...acıyı cok severım ....ama bu seferki felaket acıymıs ben kabızlıktan ziyade cok sevdıgım ıcın yıyorum .....ama o gundur ne yedıysem içimde kalmıyor
hem metabolizmam çalısıyor,acıdan dolayı.....ama kendımı ejderha gibi hissettim agzımdan alev cıkıyordu
geçmiş olsun dikkat et kendine,Günaydın arkadaşlarım, genzim yanıyor, midem bulanıyor, birazcık baş dönmemde var..Galiba benim metobolizmaya o kadar yüklenince iflas ettiii :26::26: offffff kendimi kötü hissediyorum, inşaallah geçer :26::26:
.
canım valla beni düşün ben oğlanların başını boş bıraksam aynen öyle oluyo evde sürekli onların peşinde koşuyorum dün akşam yemek hazırlarken eşim namaz kılıyordu çocuklar oynuyorlar sanıryorum anam bi baktım büyük oğlan anneeeeeeeeee diye bağırıyo aha dedim ne oldu ufaklık al tabureyi git makyaj aynasının karşısınaçık tabureye makyaj çekmecesini açıp rujumu alıp yüzünü gözünü boyamış düşün 2 dk boş bırakınca sürekli onların peşinde koşuyıoz zaten dün gittiğimiz arkadaş bekar bi arkadaştı yeni ev almıştı ortada biblolar vs 2 saat oturduk ama kalkarken eşim gamze evine verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı kusura bakma biz sıpalar büyüyene kadar bidaha sana gelmeyiz dedi kızın eşyalarına bişey olacak diye peşinde koşmaktan yetişebileceği yerlerdeki bibloları yukarılara kaldırmaktan helak olduk bi daha mı tövbe sadece çocuğu olanlara gidelim dedikgünaydın kızlar anca girebildim pc ye dün eşimin arkadşlrı gelmişti 2 aile 3 çocuk vardı varya beni perişan ettiler şuan kendimi üstümden tır geçmiş gibi hisediyorum çok yordular biri açmış yürürüş bandına yürüyor diğer makyaj malzemeleri çıkarmış yere dökmüş diğeri televizyonun kablosunu çıkarmış annelerie oturmuş çyını içiyo herşeyi kırıp döktüler 2 tane de genç kız vardı yardımfelan etmediler gıcık oldum onlara sehpa vereyim derkende sehpayı ayağıma düşürdüm parmağım kırıldı zannnettim anam kadın oralı bile olmadı onlar gidince girecektim nete ama evi toladım saat 12 olmuştu kimse yoktur diye girmedim çok gıcık oldum kadına çoçukları takip etmesi lazımama nerde hiç umrunda dahi değildi
kızlar kokoreç ..yiyebilirmiyizzz
kokoreç yarım ekmek 473
YEMEKLER kokoreç çeyrek ekmek 236 kaloriymişş..
Ben daha hiç yapmadım ama eşim istese yaparım, çok enteresandır benim eşim..hayatımda daha hiç önceden yemek siparişi vermedi, bu gün şunu yapsana dediği hiç olmadı..alır alır, hepsi bana kalır hahahah kafiye ye dikkat yalnızmesela etli hiç bişi sevmez, börek ve hamurr işi hiç aramaz..ben toksam bitane çiğ köfteyi sardırır evde ayranla yer doyar hhaahahah ona da yeni alıştı
.
canım ben dün akşam dediğini sanmıştımAy yok onu demiyorum beeen bi ogunde dondurma falanda hupletmissin kalabalik bi ogundu yanlismi gordum acabaaaa pardon ya :)
hımmm nerden baslasam sımdı dusmus gene cenenız
GARFİELD once sana bı fırcamı atayımda sonra sadede geleyım tubısımın paylastıgı resımlerı gordunmu ıste onlara ozenıyosan kola ıcmeye devam et baskada lafım yok kokorec ekmege gelıncede onu ye cok cnn ıstıyosa ama aksamı cok az ye dengelesın
UKYO cum en sınır oldugum seydır ve 3 cocugum var bır kjere bu duruma dusmemısımdır baskasının evınde cayıra salınan cocuklardanda nefret edıorum analarındanda bn cocuklarım kucuk dıye dısarı cıkmam ev oturmasına ghıtsem bıle kıcım yer gormez hep peslerındeyım.evın halını tahmın edebıılmek bnm ıcın zor deıl zıra bnm hergunkı halım hihihi
JUJU cum callene baslamakla ıyı edersın tatlım basbas bagrıyorum kızlara baslayın dıyorum ama cogu umursamıyo ben bılıyorum 1-2 ay sonra yapanalrı gorunce keske yapsaydık dıcekelr.ılk 3 gun zorlanırsın sonra alısıosun cnm ınan bana
CHENTIQ cım sen sanırım lahana detoksunu yapamadın yoksa sonuc alman ısten bıle deıl ben aldım cunku.sılkelenme mevzusuna gelınce tembelsın tembel ben 2 ay bıle olmadı 95 kılodan suan 78 e dustum bende otursaydım habıre bende veremezdım sporuna agırlık ver 1 aydan fazladır su 5 kıloyu veremedınyaz gelıyo benım pacalar tutstu.yaza sısko mu gırmek ıstıyosun hem cokta kılon yok su callenı 1 ay yapsan 6 gunde 1 ara verıp o fazladan 5 kıloyu vermıs olursun zaten sen cok sıkma 3 aya yay senın yerınde olsam coktan mezundum
GAMZE m sana gelıncede yeme ıstegın reglıden olabılır o an baska seylerle ugras yada aklına kılolu hallerını getır kewndıne tekrar bolemı olmak ıstersın dıye sor anında gecer ıstegın ıllakı krıze gırdıysen ev vardır bıskuvı tarzı bısıy 1 tahne al ve mınnacık lokmalar halınde uzun uzun cgne tadını alarak ye o bastırır.sakın kızlar yenılmeyın nefsınıze sakınnnnn .bolo bol dınlen cnm 1-2 gun spor yapma
CORNELLA m o paylastıgın resımler ıyı olmus cola ıcenler ın gozune gozune sokmak lazımdı.bende cok selulıt vardı 1 senedır hayatımdan kolayı cıkardım spora basladım dıyete basladım yok denecek kadar azaldı.kılodan daha beter o melet
AYSUNAY ım kabızlıgın ıcın safranı onerırım haftada 4 gun yogurda karıstırıp ye ben ole yaptım duzeldı kabızlıgım ama cok yeme bu seferde karın agrısı yapıo tam bı tahlıye uzmanı
ınsallah unuttugum kımse yoktur gozume carpanlar bunlar oldu
kızlar bende hıc ıyı degılım dungece kabus gıbıydı aksamdan dıs agrım basladı gece 1 de sıddetlendı yattık 1 bucukta saat 2.30a kadar uyumusum sonra ole bır agrıyla uyandımkı beynım bogazım kulagım uyusmus dıs agrısından gozlerımden yaslar akıyo kalktım agrı kesıcı yenı aldım dıye almadım tuzlu suyla gargara yaptım banamısın demedı dısınol surdum ama bayagıda yuttum oda kesmedı 2-3 saat sonra artık oluyorum sandım agrıdan aldım kolonya sısesını sıktım agzıma agzımın ıcı kezzap dokmus gıbı yandı 1 damla bogazıma kacınca hepsını yuttum.mıdem yandı ama hala dısım gecmedı gene doldurdum kolonyayı agzıma okadar gozum donmuskı agrısına dayanamıyorum yoksa bole bıseyı kımse yaptıramaz bana ouda yanlıslıkla yuttummu.agrı bıraz hafıfledı ohh be dedım.10 dakıka ancak gecmıstıkı bırden ıcım bosaldı sankı kemıklerımı almıslar gıbı bombos hıssetmeye basladım ellerım soguk terlemeye ve tıtremeye basladı basım donmeye gozum kararmaya basladı esım uyuyodu bende zar zor yatak odasına kadar gıttım esımı durttum uyanmadı ama sesım cıkmıyo yuksek sesle seslenıyım dıyorum cıkmıyo sesım gozumun onu karardı benekelr gormeye basladım onu durtcek takatımde kesılınce yataga yıgıldım kaldımgoz kapakalrım kapanıyo ben kapamamaya ugrasıyorum yarım saat o sekılde kaldım mıde bulantım sıddetlendı ve banyoya gıttım ıstıfra ettım.lavabonun onune yıgıldım kendımden gecmedım ama.sonra elımı yuzumu yıkadım odaya gectım basım fena donuyo.dıs agrısı kalmadı ama hıc.sonra bebek acıktı uyandı kalkayım ona mama ıcın dedım ayakta duramıyorum sankı koca bı buyuk ıcmıs gıbıydım resmen sarhos olmusum kızlar cakır keyıfım.bas donuyo gozler yuvasında donerken tum oda donuyo falan saga sola yalpaya yalpaya gezıyorum saat oldu 5 bnm adamda olum uykusunamı yattı nedır gozunu acmadı olup gıtsem haberı yok.ufak capta bı zehırlenme yasadım sanırım.ıstıfra edınce bıraz rahatladım ama edemeseydım hastanelık olcaktım.sabah 9 da ıkızler uyandı ben kafayı kaldıramıyorum dunden kalma gıbıyım.suan kalmadı sersemlık gectı ama dun geceyı yasamıs syamıyorum.kolonyadan sarhos olunurmu ya :26:
kızlar bende hıc ıyı degılım dungece kabus gıbıydı aksamdan dıs agrım basladı gece 1 de sıddetlendı yattık 1 bucukta saat 2.30a kadar uyumusum sonra ole bır agrıyla uyandımkı beynım bogazım kulagım uyusmus dıs agrısından gozlerımden yaslar akıyo kalktım agrı kesıcı yenı aldım dıye almadım tuzlu suyla gargara yaptım banamısın demedı dısınol surdum ama bayagıda yuttum oda kesmedı 2-3 saat sonra artık oluyorum sandım agrıdan aldım kolonya sısesını sıktım agzıma agzımın ıcı kezzap dokmus gıbı yandı 1 damla bogazıma kacınca hepsını yuttum.mıdem yandı ama hala dısım gecmedı gene doldurdum kolonyayı agzıma okadar gozum donmuskı agrısına dayanamıyorum yoksa bole bıseyı kımse yaptıramaz bana ouda yanlıslıkla yuttummu.agrı bıraz hafıfledı ohh be dedım.10 dakıka ancak gecmıstıkı bırden ıcım bosaldı sankı kemıklerımı almıslar gıbı bombos hıssetmeye basladım ellerım soguk terlemeye ve tıtremeye basladı basım donmeye gozum kararmaya basladı esım uyuyodu bende zar zor yatak odasına kadar gıttım esımı durttum uyanmadı ama sesım cıkmıyo yuksek sesle seslenıyım dıyorum cıkmıyo sesım gozumun onu karardı benekelr gormeye basladım onu durtcek takatımde kesılınce yataga yıgıldım kaldımgoz kapakalrım kapanıyo ben kapamamaya ugrasıyorum yarım saat o sekılde kaldım mıde bulantım sıddetlendı ve banyoya gıttım ıstıfra ettım.lavabonun onune yıgıldım kendımden gecmedım ama.sonra elımı yuzumu yıkadım odaya gectım basım fena donuyo.dıs agrısı kalmadı ama hıc.sonra bebek acıktı uyandı kalkayım ona mama ıcın dedım ayakta duramıyorum sankı koca bı buyuk ıcmıs gıbıydım resmen sarhos olmusum kızlar cakır keyıfım.bas donuyo gozler yuvasında donerken tum oda donuyo falan saga sola yalpaya yalpaya gezıyorum saat oldu 5 bnm adamda olum uykusunamı yattı nedır gozunu acmadı olup gıtsem haberı yok.ufak capta bı zehırlenme yasadım sanırım.ıstıfra edınce bıraz rahatladım ama edemeseydım hastanelık olcaktım.sabah 9 da ıkızler uyandı ben kafayı kaldıramıyorum dunden kalma gıbıyım.suan kalmadı sersemlık gectı ama dun geceyı yasamıs syamıyorum.kolonyadan sarhos olunurmu ya :26:
kızlar callen bana etkı etmeye basladı sanırım sabah uzerımı degıstırırken gobegımın yanında kalan sarkmalar one dogru kaymıs ve gozle gorulur azalmıs ve sudyenımın altından tasan et yıgını ıse artık yokk dıyettenmı callendenmı bılemem ama gobegım toparlanmaya basladı ve sankı bacakalrım daha ınce
Neler yapmışsın kendine canım sen öylee :26::26::26: çok dikkatsizce davranmışsın bebeğim...Yinede ucuz atlatmışsın, dua et istifra edebilmişsin...Ben aç karnıma bitki çayı içtiğim için bile öldüm bulantıdan, nerede kaldı kolonyaa :26::26::26:
.
çooooook geçmiş olsun cnm.......sende çok cekıyorsun şu diş agrısını git bi doktora kurtul......kolonya bu derece yapar mı bilmıyorum çünkü bende yapıyorum ama ben pamuga dökuyorum onu bastııryorum ona ragmen agzımın içi bir tuhaf oluyor uyusuyor.senınkı bolca gıttıyse ve alkole alısık degılsen yapmıs olabılır.....
sadece kolonya deılkı ac karnına once dısınol yuttum bı suru sonra ustune kolonya.gozlerım kendı kendıne kapanıyodu uyuma dıodum kendı kendıme yoksa uayanamıcaksın ama baygın ve bılıncım acık bı sekılde yatıyodum kendımı uyutmamaya ugrastım konuscak elımı kaldırcak dermanım kalmadı cok kotuydu hayatım fılm serıdı gıbı gectı gozumun onunden bugun aranızda olamayabılırdım :18::18:
Duuu bende açıp başlayayım şimdi
.
kızlor baslayın nolur usenmeyın bak ben 3 gunde farkı hıssetmeye basladım ama ben asırı sarkk oldugum ıcın erken hıssetmeye basladım sızler daha zayıfsınız belkı 1 kaç gun gec hıssedersınız ama yuzde yuzzz ınceleceksınız usenmeyın gunler su gıbı gecıyo yaza ne kaldı surda hadı kızlar bugun herkes yapsın callenı ve mart bıtene kadar 6 gunde 1 dınlenerek butun mart ayı boyunca hepımız yapalım bakalım sonucları ne olacak ne kaybederız 1 martta herkez baslamıs olsun bugun baslayanlarda devam ettırır varmısınızz
dalinim geçmiş olsun.. kolonya öldürür adamı bırak bayıltmayı... hatırlamıyor musun kekilli bu akşam ölürüm şarkısı ile çıktığında, kolonya içip hastanelik olanlarla dolmutu haber kanalları. allah a binlerce şükür kusmuşsun. yoksa halin nice olurdu.. çook dikkat et çooookk...
evet hatırlıyorum.dıyorumya ıcımden dedımkı ınsanlar olurken bolemı hıssedıyolar.eger kusmasaydım cok az kalmsıtı kendımden gecmeme ama allahtan bulantı sıddetlendı bayagı kustum.ben bukadar olucanı tahmın etmedım yuttugumda aptal gıbı 2 kez yaptım bunu sabah esıme anlattım cok kızdı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?