- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #80.581
Günaydın arkadaşlarım, genzim yanıyor, midem bulanıyor, birazcık baş dönmemde var..Galiba benim metobolizmaya o kadar yüklenince iflas ettiii :26::26: offffff kendimi kötü hissediyorum, inşaallah geçer :26::26:
.
herkese kocamann gunaydınlarrrrr, mutlu bır hafta dılıyorummm
ben haftaya kotu basladım tam 1 kg + dayım su an kızlarr. sanırım ılaclardan ve adet olcam ondann... bu hafta 2 kat dıkkatlı olmam lazımm...
günaydın cnm..büşra ile seni kulaklarınızdan çivilemek lazım.hani tartı yoktu....cumaya kadar bir daha cıkmak
görüşürüz canımmmm...
hmm değişik bişey cnm ilk defa görüorm denenebilir cok ınceleyemedm vaktm yok pek inceleym daha net bısı soylerım
saol cnm sende cok gzlsin
cnm cok gzl menün tabi bskuvılerı oglen yeseydin daha gzldiii akşam olmamış hiç. senin kilon az yanı hedefine yakınsın zaten gram gram gtceksn bazen + görceksın takma bu kdr sadce spora agırlık ver biraz
ben asında hiç sevmem acıyı ama o turşuları seviorm bn genelde minik tombullardan alıydm pek etkili değil onlar bide sivrileri deneyimmmm
owwwwwwwww amanınnn kiloyu fln geçtim o selülit neee
bu arada herkese günaydınnnn birazdan yengemlere gitcem aradı poğca yapıomus sabah gayet kaçamaksız gzl bi kahvaltı yaptm o yuzden pogcadan yiyebiliirm sanıırm 1 tane akşamada çorbam var sadce onu içicem bakym belki yemek varsa yengemde ppogca yemem yemek yerım ama abartmıcagma söz verıorm herkesi öpüorum kendnize iyi bakın akşama grsuruz:119::119::119:
Günaydın arkadaşlarım, genzim yanıyor, midem bulanıyor, birazcık baş dönmemde var..Galiba benim metobolizmaya o kadar yüklenince iflas ettiii :26::26: offffff kendimi kötü hissediyorum, inşaallah geçer :26::26:
.
gamze_m
dikkat et kendine kuzum havalar şakaya gelmiz beslenmene dikkat et ki hastalanmanda kolay kolay olmasın...
rabyas
sende katıl bakalım kaçamaklılar kervanına ama cumaya kadar o + yı - ye çeviricez azimliyiz...
aysunayy
kuzum dalinle gamzeden uzak dur bak ben dalinle yarışıcaktım güya noldu tıssssss veremem ben okadar
garfield06
hadi bakalım akşama menünü bekliyorum kaçamak nekadar yapılacak...
bu arada pazartesi tartılma konusuna sınır mı getirdiniz kız.. biri tartılıyo biri niye tartıldın diyo...
ben normalde tartılıyordum bu hafta dışında.. hafta sonu kaçamağımın bana neye mal olduğunu anlıyordum ...
ama pzt tartılabılıyoduk sankı yanlısmı hatırlıyorummmm:26:
gamze_m
dikkat et kendine kuzum havalar şakaya gelmiz beslenmene dikkat et ki hastalanmanda kolay kolay olmasın...
rabyas
sende katıl bakalım kaçamaklılar kervanına ama cumaya kadar o + yı - ye çeviricez azimliyiz...
aysunayy
kuzum dalinle gamzeden uzak dur bak ben dalinle yarışıcaktım güya noldu tıssssss veremem ben okadar
garfield06
bu arada pazartesi tartılma konusuna sınır mı getirdiniz kız.. biri tartılıyo biri niye tartıldın diyo...
ben normalde tartılıyordum bu hafta dışında.. hafta sonu kaçamağımın bana neye mal olduğunu anlıyordum ...
herkese kocamann gunaydınlarrrrr, mutlu bır hafta dılıyorummm
ben haftaya kotu basladım tam 1 kg + dayım su an kızlarr. sanırım ılaclardan ve adet olcam ondann... bu hafta 2 kat dıkkatlı olmam lazımm...
gamze_m
rabyas
aysunayy
garfield06
rabiş foto eklemeyı unutma
aysun; seni de çok merak edıyorum akşam sende koy....şöyle endamına bir bakalım
hehe benimkisi yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı jujugamze_m
rabyas
aysunayy
garfield06
rabiş foto eklemeyı unutma
aysun; seni de çok merak edıyorum akşam sende koy....şöyle endamına bir bakalım
günaydın kızlar anca girebildim pc ye dün eşimin arkadşlrı gelmişti 2 aile 3 çocuk vardı varya beni perişan ettiler şuan kendimi üstümden tır geçmiş gibi hisediyorum çok yordular biri açmış yürürüş bandına yürüyor diğer makyaj malzemeleri çıkarmış yere dökmüş diğeri televizyonun kablosunu çıkarmış annelerie oturmuş çyını içiyo herşeyi kırıp döktüler 2 tane de genç kız vardı yardımfelan etmediler gıcık oldum onlara sehpa vereyim derkende sehpayı ayağıma düşürdüm parmağım kırıldı zannnettim anam kadın oralı bile olmadı onlar gidince girecektim nete ama evi toladım saat 12 olmuştu kimse yoktur diye girmedim çok gıcık oldum kadına çoçukları takip etmesi lazımama nerde hiç umrunda dahi değildi
haftada 1 kilonun üzerinde veriyorsun valla ben o kadar verebilirmiyim bilmem.. bu hafta ilkti benim için 1 kilo verdim ya hemen havalandım amaaaaaa senin çok gerinde kalmamam lazım
yav haftada 200 gr veriyorum bu hava nerden geldi bilmem fos çıkarım ben ama laf ağızdan bir kere çıkar..kısacası hee hodri meydan
noldii bakim....bi nane limon iç iyi gelir belkim........
görüşürüz canımmmm...
tansiyonun mu düştü acaba..
vucudun yoruldu demek..canım dinlen yat nane limon iç..süt iç azıcık uzan
geçmiş olsun...
Canımmm, dün yediklerimden sonraa sabah hiç bişi canım istememişti, sevdacığımda kahve içmeye davet ettii, 1 lokma peynir ve çeyrrek elma yemiştim, o mideyle kahve ve üstüne bitki çayı içince zannediyorum ki ağır geldi yada zarar verdi midemeee :26::26: biraz uzandım şimdi daha iyiym fakat yemek görmeye hiç tahammülüm yok
.
gamze_m
rabyas
aysunayy
garfield06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?