Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben adım gibi eminim ki düzenli sporla zamanla gidecek o göbek..toparlayacak kendini..sadece zamannn ve düzenli spor dalinnn...özellikle karın kaslarını çalıştıracak hareketlerle gidecek o göbek bak göreceğiz hep beraber:13:

karın kaslarım yırtılıp bırbırınden ayrılmıssa sayet hala duzelecek dıyebılırmısın ya derı fazlalıgı keske o yazıyı okumasaydım lanet olsun ya nerden okudum.bırazcık umudum ve cabam vardı sımdı ıse bosuna cabalama be kızım dıyoıcımdekı ses

ahh ahh corım bnmde bole olsa hıc takmam ayaga bı kalksın dumduz durur o gobek ama bnmkı resımde gosterdıgım gıbı aynı ıste

kızlar suda var karnımı cekebıldıgım kadar ıcıme cektıgımde sarkıkbolgelerım yukarı kalkıyo kayboluyo ama bırakınca loop dıye aynıs ey

kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. gözümü açacak halim yok inanın.

dünden beri bir yorgunluk halidir gidiyor anlatamam. kolumu kıpırtamıyorum. günlerdir 4-5 saattir uyuyorum ondan mı ki anlamadım. dün 10 da uyuyakaldım. sabah 8 olmuş hala kalkamıyorum... dişçiye gittim gene kadın taksit taksit yapıyor önümüzdeki haftaya randevu verdi. dolgum berbat halde bastıramıyorum acıyor. üstüne üstlük koskoca bir uçuk çıkarmışım.. sabahın köründe çıktık 8 gibi falan eve geldik. yemek bulaşık faslıdır anca btirip soluğu yanınızda aldım..

bir gün callen yapmasam ne olur? bugün parkta aletlerle çalıştım. heralde ısınmadan yapmışım kollarımın altı sızlıyor..

amma çok konuştum... menüme geleyim

sabah
1 tk tahin 1 tk pekmez
1 diilim bugday ekmegı
az peynır

öğle
katmer
baklalı dolma
ucgen peynır

aksam
1 tabak kıymalı karnıbahar
1 kase yogurt

canım sanırım bu hafta başlayacaksın sende bizimle...

bu arada küsüm ben size...:84: 3 kişi yorumlamış menümü gerisi tınlamamış... insan yorum yazmıyorsa bile beğenir ki hani baktım gördüm ne bilim normal .... küstüm işte... mesajı yazıp gidecem...:126:

akşam ne yediğimi yazmamıştım tarhana çorbası biraz lahana turşusu bir portakal bir kase yoğurt yedim...

dalin allahısen anam cozutma yine... o göbek hamileliğin yeni sonlanmasından olmasın... hani kaslar kendine gelmediğinden ... sarkmma o bölgedeki kasların gevşemesidir sen karın kaslarını güçlendirdikçe sarkma ortadan kalkacak göbek küçülecek ... ben kendimden biliyorum 86 kilodan 62 kiloya inmiştim ve göbeğim sarkıktı hamilelikte dolayı ama 62 olduğumda sarkma ortadan kalkmıştı ve toparlanmıştım ayakta düz duruyordu oturunca belli oluyırdu... ha şunu söyleyim hamile olmadan ki gibi taşşş gibi bir karnın olmaz bunu bil o mazide kaldı ama inan devam edersen sonuçları seni memnun edecektir:82:

dedim veeeee gidiyorum ... konuşmuyorum sizlen

O kadar üzüldüm ve o kadar etkilendim ki dalinden, onun umutsuzluğuna açıklama bile yapamadım çünkü ikna olması mümkün değil şu anda :44::44::44::44::44:

Çok üzgünüm ve çok utanıyorum, 2 avuç karışık çerez, 1 avuç kuru meyve ve 6 tane kuş lokumu yemiş bulunuyorum :18::18::18: Bütün motivasyonum gittiii dalinimmmm lütfen herşeyden bu kadar etkilenip kendini üzme..İnan bende çok etkilendim bundan ve karnım şu anda patlamak üzere

Herkesten özür dilerim, bunun haklı sebebi olamaz biliyorum ama şu regl beni öldürdü.Nihayet geliyor

.

juju inan menünü görsem begenirdm ama ıkı gündür hıc bır sey görmüyorum. hatta eger benim menümden dolayı bana fırça kayılmıssa ona bıle bakamadım. 23 sayfa birikmiş yarına çok okumam lazım coooooook

a ben begendım ama guzellere yorum yapnmıomkı begenıyom ama cozutanlara basıom samarı

jujucum ne kadar zaman aldıgı sorun deıl ama bu gobekle tatılede gıtmem ıster 5 ay ıster 1 yıl ama ıdealım 1 yıl ıcınde su gobegı yok etmek tatılede bıdahakı yaz gıderım nolcak ıptal ettırırız rezerveyı onun yerıne hamama kaplıca termal otellere gıderık hihihihihi

ama bır umut var dimi

bana deyınkı 1 yılını bıle alsa o gobek duzelır umudum olsun ama eger duzelme umudu yoksada duzelır demeyın sonundakı yıkım dahada buyuk olur amelıyat olamam 2 sezeryan gecırdım zaten hem rısklıde 3 tane bebek buyuturken o amelıyatın kulfetıde gaır maddı acıdan o halledılırde o sezeryan acısını bıdaha yasamak bana agır gelırr

jujumm küjme mütmen

menunu hatılıyorum öğlen muhallebı yemıstın akşam henuz yememiştin....akşam yemegınden sonra gelırsın yedıklerını yazarsın dıye yorumlamadım ben

kızlar merhaba bn hasta oldm bogazım fln cok kotuyum bıde okuldaydım bu halımle tum gun menumu yazcam gecmısı okumaya calscm.bgun hep meyve yedım nerdeyse cok tuhaf bı menum var

sabah: 1 dilim ekmek lor peynr domts salatalık

ara: yok

öğlen: 4 parça parmak tavuk bır ayran

ara: bır elma yarım portakal bi parça simit

akşam: yarım elma 1 kivi

su da az içtim of yaa 2 bucuk ıcemedım 1 bucuk anca içmişimdir

dalinim bencede doğumdan önceki gibi olmaz ama muhakkak sporla toparlar sabıırrr

cnm geçmiş olsun akşam az olmuş ama hastaymışsın hasta olunca insanın canı istemiyo

geçmiş olsun canım bol c vitamini al bir garip öğrenci yazık sana düzelirsin geçmiş olsun canım

bak jujum benim menülere de yorum yok ben küsüyor muyum? cidden niye küsmüyorum ya... kızlar benim menülere de yorum yapınnnnn noooluuurrr..

dalin konuya yeni vakıf oldum. açabildiğim tek gözümle okumaya çalışıyorum. sana söz veremem çünkü bu konuda bilgim yok. ama şunu deyim, şu kiloyken bu kilo oldu diye çok örnek var pyasada.. onların olabiliyorsa senin de olur. burada dünya kadar zayıflayan da var. herkes halinden çok memnun. sporun sadece göbek için değil tüm vücut çin faydası var onun içn bırakma..

geçmiş olsun büşrammm kendine dikkat et...vizeler finaller var önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…