- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.021
ama ben yag erıttıkce ıyıce sarkmazmı yanı o derı komple duzelırmı kalsınya ayva gobek kalsın dert etmıyorum ama bu resımdekı goruntu kaybolurmu bısey deyın nolur cok canım sıkkın ben hep bole bı gobeklemı yasıcam
karın kaslarım yırtılıp bırbırınden ayrılmıssa sayet hala duzelecek dıyebılırmısın ya derı fazlalıgı keske o yazıyı okumasaydım lanet olsun ya nerden okudum.bırazcık umudum ve cabam vardı sımdı ıse bosuna cabalama be kızım dıyoıcımdekı sesben adım gibi eminim ki düzenli sporla zamanla gidecek o göbek..toparlayacak kendini..sadece zamannn ve düzenli spor dalinnn...özellikle karın kaslarını çalıştıracak hareketlerle gidecek o göbek bak göreceğiz hep beraber:13:
hayırlı akşamlar hanımlar bu gün pc bana kalmadığı için ancak gelebildim ne çok ilerlemiş sayfalar çok ta hoş sohbetler edilmiş....bu arada jujum bişey sorabilirmiyim ?
benim akıbetim nedir ?listeye girme gibi bir durumum olabilirmi ? tamamen meraktan yani
.
canım sanırım bu hafta başlayacaksın sende bizimle...
bu arada küsüm ben size...:84: 3 kişi yorumlamış menümü gerisi tınlamamış... insan yorum yazmıyorsa bile beğenir ki hani baktım gördüm ne bilim normal ....küstüm işte... mesajı yazıp gidecem...:126:
akşam ne yediğimi yazmamıştım tarhana çorbası biraz lahana turşusu bir portakal bir kase yoğurt yedim...
dalin allahısen anam cozutma yine... o göbek hamileliğin yeni sonlanmasından olmasın... hani kaslar kendine gelmediğinden ... sarkmma o bölgedeki kasların gevşemesidir sen karın kaslarını güçlendirdikçe sarkma ortadan kalkacak göbek küçülecek ... ben kendimden biliyorum 86 kilodan 62 kiloya inmiştim ve göbeğim sarkıktı hamilelikte dolayı ama 62 olduğumda sarkma ortadan kalkmıştı ve toparlanmıştım ayakta düz duruyordu oturunca belli oluyırdu... ha şunu söyleyim hamile olmadan ki gibi taşşş gibi bir karnın olmaz bunu bil o mazide kaldı ama inan devam edersen sonuçları seni memnun edecektir:82:
dedim veeeee gidiyorum ... konuşmuyorum sizlen
O kadar üzüldüm ve o kadar etkilendim ki dalinden, onun umutsuzluğuna açıklama bile yapamadım çünkü ikna olması mümkün değil şu anda :44::44::44::44::44:
Çok üzgünüm ve çok utanıyorum, 2 avuç karışık çerez, 1 avuç kuru meyve ve 6 tane kuş lokumu yemiş bulunuyorum :18::18::18: Bütün motivasyonum gittiiidalinimmmm lütfen herşeyden bu kadar etkilenip kendini üzme..İnan bende çok etkilendim bundan ve karnım şu anda patlamak üzere
Herkesten özür dilerim, bunun haklı sebebi olamaz biliyorum ama şu regl beni öldürdü.Nihayet geliyor
.
canım sanırım bu hafta başlayacaksın sende bizimle...
bu arada küsüm ben size...:84: 3 kişi yorumlamış menümü gerisi tınlamamış... insan yorum yazmıyorsa bile beğenir ki hani baktım gördüm ne bilim normal ....küstüm işte... mesajı yazıp gidecem...:126:
akşam ne yediğimi yazmamıştım tarhana çorbası biraz lahana turşusu bir portakal bir kase yoğurt yedim...
dalin allahısen anam cozutma yine... o göbek hamileliğin yeni sonlanmasından olmasın... hani kaslar kendine gelmediğinden ... sarkmma o bölgedeki kasların gevşemesidir sen karın kaslarını güçlendirdikçe sarkma ortadan kalkacak göbek küçülecek ... ben kendimden biliyorum 86 kilodan 62 kiloya inmiştim ve göbeğim sarkıktı hamilelikte dolayı ama 62 olduğumda sarkma ortadan kalkmıştı ve toparlanmıştım ayakta düz duruyordu oturunca belli oluyırdu... ha şunu söyleyim hamile olmadan ki gibi taşşş gibi bir karnın olmaz bunu bil o mazide kaldı ama inan devam edersen sonuçları seni memnun edecektir:82:
dedim veeeee gidiyorum ... konuşmuyorum sizlen
karın kaslarım yırtılıp bırbırınden ayrılmıssa sayet hala duzelecek dıyebılırmısın ya derı fazlalıgı keske o yazıyı okumasaydım lanet olsun ya nerden okudum.bırazcık umudum ve cabam vardı sımdı ıse bosuna cabalama be kızım dıyoıcımdekı ses
ahh ahh corım bnmde bole olsa hıc takmam ayaga bı kalksın dumduz durur o gobek ama bnmkı resımde gosterdıgım gıbı aynı ıste
kızlar suda var karnımı cekebıldıgım kadar ıcıme cektıgımde sarkıkbolgelerım yukarı kalkıyo kayboluyo ama bırakınca loop dıye aynıs ey
kızlar merhaba bn hasta oldm bogazım fln cok kotuyum bıde okuldaydım bu halımle tum gunmenumu yazcam gecmısı okumaya calscm.bgun hep meyve yedım nerdeyse cok tuhaf bı menum var
sabah: 1 dilim ekmek lor peynr domts salatalık
ara: yok
öğlen: 4 parça parmak tavuk bır ayran
ara: bır elma yarım portakal bi parça simit
akşam: yarım elma 1 kivi
su da az içtim of yaa 2 bucuk ıcemedım 1 bucuk anca içmişimdir
teşekküerler bayağı zor oldu ama[ı][sıze=3]
iradene hayran kaldım cnm tebrik ederim ....[/sıze][/ı]
.
geçmiş olsun canım bol c vitamini al bir garip öğrenci yazık sana düzelirsin geçmiş olsun canımkızlar merhaba bn hasta oldm bogazım fln cok kotuyum bıde okuldaydım bu halımle tum gunMenumu yazcam gecmısı okumaya calscm.bgun hep meyve yedım nerdeyse cok tuhaf bı menum var
Sabah: 1 dilim ekmek lor peynr domts salatalık
ara: Yok
ara: Bır elma yarım portakal bi parça simit
akşam: Yarım elma 1 kivi
cnm geçmiş olsun akşam az olmuş ama hastaymışsın hasta olunca insanın canı istemiyo
geçmiş olsun canım bol c vitamini al bir garip öğrenci yazık sana düzelirsin geçmiş olsun canım
geçmiş olsun büşrammm kendine dikkat et...vizeler finaller var önündekızlar merhaba bn hasta oldm bogazım fln cok kotuyum bıde okuldaydım bu halımle tum gunmenumu yazcam gecmısı okumaya calscm.bgun hep meyve yedım nerdeyse cok tuhaf bı menum var
sabah: 1 dilim ekmek lor peynr domts salatalık
ara: yok
ara: bır elma yarım portakal bi parça simit
akşam: yarım elma 1 kivi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?