Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlarr

dalincim tamam eskiden abartmışsın yemeyi ama şimdi de yememeyi abartıyorsun çok az yiyosun bebelerin hatırına accık ye bari gelelim benim menüme

sabah 1,5 dilim kepekli ekmek
1 yumurta 1/2 kk peynir
ara 1 hurma 5 beyaz leblebi
öğle
1 kase salata( yağsız)
1 lokma tulum peyniri
1 /2 ceviz
1 kuru dolma
2 kaşık patlıcan salata 2 çiğköfte
1 adana avuc içi kadar yufka ile ara yok akşam yok
öğlen biraz fazla oldu farkındayım ama özel bi yemeğe gitmiştik şimdiye kadar gitmeyi düşünüpde bi türlü gidemediğimiz bi restorana bu sebebten akşam da yemek yok şimdi kızın bana çok fazla yemişim dimi spor da yok işin kötüsü koca işyemeğinde 1 saattir bu mesajı yazacam diye canım çıktı bi taraftan büyüğe ödev yaptırıyom küçüğün karnını doyur peşimden ayrılmıyo zaten akşama kadar görmeyince baba erken gelirse accık spor yapacam gerçi en kötü ihtimalle ufaklık kucağımda mekik çekmeye çalışacağım

makarnaaa bende çookkk özledimm

çook beğendim

benim menüm

sabah karam:26: (çok cnm istedi kahvaltı niyetine yedim)

öğle 1 dilim ekmek üstü labne

ara nescafe şekersiz

ara 1 greyfurt 2 form çubuk

akşam yarım kase çorba karnıbahar yoğurt 2 3tane biber turşusu

su 2 lt

dolma ve çiğ köfte fazla olmuş sanki ..

Son düzenleme:

valla benim eşimde işten geç gelir 12 1 gibi falan ondan isterdim 2 3tane browniyi o saatte götürüdüm kola çekirdek vs vs vs

aklıma gelmıyokı yemek yemek acıktıgım cok az oluyo acıkmasam aklıma gelmıyooo ınan bak
Aferimmm sanaaa, o kadar haklısın kiiiii, bak motivasyon manyağı oldum şimdi yinee

.

aynen yawyum ozaman yıyodum 95 oldum sımkdı ıse okadar yemıyorum spor yapıorum 78 e dustum dahada dusucem mart ayı bıttıgınde 69 olmam lazım nısan bıttıgındede 59 mayıs 13 e kadarda 55 off cok calısmam lazım cook

nedesen haklısın herşey kabulümmmdürrr..

yarın duble cezalıyımmmmmmm

çaktırma kısss

bizde yozgattan aydına tayin olunca sürekli dışardan yerdik 2 yıl sürdü.. hiç evde yemek yapmazdım.. hele gece12 de kokreçciye gittik mi tamam.. üstünede dondurmalı diyarbakır burma ohhhh bayılırdıkk.. şimdi kırsal bir ilçeye taşındık hazır gıda pide , köfte ve lokanta istesekte dışardan yiyemiyoruz sürekli. evde yemek pişirmeye başladımmm aydın merkeze gidince dışarıdan yiyoruz..

vuuuuuuuuuuuuuuuu süpermişsin o profitrol tatlısı tam bana göre ama cıssss demi dalintoş

dalinin diline düşmeye gör valla benim makarnada olay oldu

vuuuuuuuuuuu süper menü aysunaycım

evet canım pembişim çift çizgi görüşünden kan testine varıncaya kadar hep takip ettim ve bizi bu mutlu haber çok sevindirdi...kıss seninkiler sıpysa bnmkilere ne demeli...benimkiler biraz fazla büyüdüler sanırım neyse bakımı kolay olur elden ele büyür inşallah....ay sanki hamişmişim gibi konuştum ortada fol yok yumurta yok

hayırlı akşamlar hanımlar bu gün pc bana kalmadığı için ancak gelebildim ne çok ilerlemiş sayfalar çok ta hoş sohbetler edilmiş....bu arada jujum bişey sorabilirmiyim ?
benim akıbetim nedir ?listeye girme gibi bir durumum olabilirmi ? tamamen meraktan yani

.

dolma ve çiğ köfte fazla olmuş sanki ..

valla bana çok geldi bu saat oldu hala acıkmadım millet içli köfte lahmacun falanda yedi ben yok artık dedim kaç zamandır az yiyince bu çok aşırıya kaçtı benim için o yüzden ne akşam yemeği ne ara hiç birini yapmadım ben gidip sıpalarla ilgileneyim

tatlım menün bana göre gayet güzel olmuş....bu arada aşureye bayılırım ben olsam bir kaseyle kalmazdım eminim helal olsun canım

.

bende beğendim gayet güzel ...ukyocum nöbetin dede allah kolaylık versin tatlım

afiyet olsun...

.

kızlar cok moralım bozuldu berbat haldeyım desem yerıdır ınternette arastırırken bı yazıya rastladım gebelıkte sarkan gobek tekrar karın germe olmadan toplanmaz dıyodu yıkıldım desem az olmaz karın germe bıldıgın sezeryan gıbı ıstemıyorumm amelıyat callenıde bosa yapıomusum ya hıcmı bı yoluyok ya hıcmı

kızlar bıde reısm paylasıcam sarkıgım bu sekılde ama kırısıkları ve selulıtlerı cıkarın sarkık aynen bole ıkızler ardından 3. gobegımden nefret edıyorum nefretttttt cok moralım bozuldu benden bı halt olmıcak bosu bosuna ugrasıyorum benım dumduzdu gobegım sımdı bu halde ben ınan bosuna cabalıyorum bu gobek dedıklerı gıbı duzelmez

( bu gobek benm deıl alıntı ama bnmkıde kırısıklık ve selulıtlerı cıkarın sarkık derecesı bole)

dalinim harbi çok az yemek yiyorsun ...ama yoğurt yemen iyi hem kalsiyum açısından zengin, ileride sana faydası olacaktır hemde yoğurdun yağ yakıcı özelliği olduğunu duymuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum ama ....

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…