Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel menün canım közlenmiş biber patlıcan offffff bayılırım....

jujum sana hayranım ben, benim idolüm sensin...çok sağlıklı ve bilinçlisin

.

Canım eşim yemeğe geldi ve bir işi vardı onun için çıkıcaktı, o çıkınca yaparım dedim ve şu anda çıktı da...Tatlım yapmadığım için yazmadım ama yapar yapmaz yazıcaktım...

.

seni varya yakalayıp dövmek lazım daha yeni doğum yapmışın bizim hastanede bir sürü arkadaş var doğum yapan ve zamanla toplandı karınları sen ne fena şeysin böyle nerden aarar bulursun bunları üzülmek yok yola devam ikizi olan arkadaşta var onun da düzeldi allah allah seni yaramaz seni

ben spor ve diyetle toparlanacağı düşüncesindeyim dalinnnn...kim demiş toparlanmaz diye

iradene hayran kaldım cnm tebrik ederim ....

.

sanmıyorum resmı gormedınmı bu gobek sporla duzelmez kandırmayın beni

Ben de diyetle tanışmadan önce, yemeğe başlamadan çoraplarımı çıkarıyordum, sıkılırımda rahat yiyemem diye..Su içmiyordum, nedeni ise çabuk doyuyordum..3 lahmacun banamısın demiyordu..1 kiloluk dondurma kutusunun yüzde 80 nini kesin tek başıma yiyiyordum..Mesela yarımdan fazla beyaz ekmeğin arasına tıka basa ne varsa dolduruyordum ve doymuyordum..akıtmayı bilirsiniz hepiniz, içini doldurup sarıyordum ve tam 5 tane yiyiyordum offfff sayarken midem bulandıı :26::26:

.

Al benden de o kadarr :26::26::26::26:

anam bu gün bu pc ne değerli oldu yaw bende menümü yazıp hemen çıkayım yoksa yazamıcam

sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 parça peynir,2 tane zeytin ,1 çay kaşığı kadar reçel

öğle: 2 dilim kepek ekmeği ve yarım k.k. Kaşar kullanılarak yapılmış tost (yağsız)
yarım domates
1 yeşil biber (ızgara)
3 yaprak marul
çeyrek çiğ pırasa

gamze senden kopiledim

akşam:haşlanmış sirkeli beyaz lahana, 2 kaşık bulgur pilavı ,1 bardak ayran

görüşmek üzere hayırlı geceler kızlar...

Kızımm ara bir dalin yok mu yaaaaa ya az, yada çok fazlaa

bende kendımı kandırıp duruyorum duzelecek dıye hadı kaslar duzeldı o derınasıl duzelecek.sımdı kendıme 5 tane lahmacun soleyıp yemessem bende dalın deılım

sakın haaaa dalinnn..
o deri dediğin şeyin iiiçinde yağğ var..ve kas dokusu çok zayıf..yağ azalıp kaslar güçlendikçe gidecek o deri gibi sarkık görünüm başka yolu yokkkiiiiiiiiiiiii sakın vazgeçmek yokkk

ama ben yag erıttıkce ıyıce sarkmazmı yanı o derı komple duzelırmı kalsınya ayva gobek kalsın dert etmıyorum ama bu resımdekı goruntu kaybolurmu bısey deyın nolur cok canım sıkkın ben hep bole bı gobeklemı yasıcam

göbek elbette düzelir ama hemen olmasını beklemek hayal kurmak olur.....ben cocuk dogurmamama ragmen göbegım o şekılde sarkmıstı.......ama zayıflamaya baslayınca sankı düzelme var....
dalincim çok acele edıyorsun ....3 çocuk dogurdun kolay mı cnm ya........

emınım sen gözunde buyutuyorsundur....o kadar degıldır....hem olsa bıle dumduz olmaz ama düzelirrrrrrrr cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…