- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.141
Anlıyoruz kiii, irade irade iradeoda ben de yok
.
cornella
valla mehmet öz söylemesine söylüyor ama yüzde yüz uygulayabiliyormuyuz hayır... bi tek ekmeğimi evte tam tahıllı unla yapıyorum ben .. ama makarnayı felan o türde almıyorum pahalı anam napim .. az yerim kuş kadar yerim napim.. benim yumruğu bile geçmiyo karbonhidrat alımım bir öğün için...
toplight
valla ben oldum olası kabızlık sorunum var... önceleri gençken bir hafta çıkmadığımı bilirim... ama özellikle buraya başladığımdan beri yani 2 aydır hemen hemen hergün wc ye çıkıyorum ama yine kabız bir şekilde kas katı.. hergün çıktığım için de tasa etmiyorum zamanla düzelir diyorum.. :89:
gamze_m
canım öyle deme irademizi biz şekillendiriyoruz ve irade varki şuanda buradayız ve kilo veriyoruz... asıl önemli olan ve bizim hayatımızı etkileyecek olan verdikten sonraki bir yıl boyunca korumamız gereken irade... işte onu yaptık mı tamamdır ..
Çok haklısın jujum, zaten bu hafta da böyle geçsin de çok sağlıklı ve seni takip ederek diyet yapacam..Fark ediyorum da asla gıdalara saldırın olmuyor, çünkü herşeyden illaki yiyorsun..Biz öylemiyiz, muhakkak suyunu çıkarıcaz, çünkü açız o gıdaya..ara ara sınırlı miktarda yesek bu kadar aç olmayız, kendi adıma söyleyeyim..Bu tarz diyet yapıyorum malesef ve ardından aç gözlülükle bir öğün yediğimde belkide dünyayı yiyiyoruum ve en az 1 kilosu anında hopp yükleniyor vucuduma geri..Az az herşeyden yiyerek ve vucudumu aç bırakmadan zayıflamak istiyorum...Kas gitmesini asla istemiyorum ve sporla birlikte kalıcı olarak kurtulmak istiyorum..Jujumun da dediği gibi 1 yıl bunu yapsam zaten adam olucam
.
centiq bnde istiorm foto yoksa şevkat manyaklığmdan men ederim seni
benm fotolarla kafanızdaki esra uyuşuomu bakimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-vermeden-gecmeyin-lutfeeen.html#post29071628
dalinnnniiiiiiiiiiiii buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
vayyy şekil olmuş menüüevet sıra geldi menüme;
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam
öğlen:
2 yk yeşil fasulye
çok az haslanmıs tavuk
1 domates
yeşil soğan,biber turşu
1 bardak kefir
ara:
1 greyfurt
akşam:
1 kase sebze çorbası
hihihiihiuyuşuyo balım sen tam bir garfieldsin
bnde öleym valla gözüm yiyecekte zaten zayıflayamıorm ben hızlı hızlı :44::44:
bir sorum var çocuklar
sevglı karatay teyzemiz derki öğünler arası 4 5 saat olmalı diğerleri derki ara öğün yapın metblizmanız çalıssın sizce hangisi mantıklı :44::44::44:
bende sebze çorbamı yaptım.......akşama onu içecegım......tarifini önce vermiştim seren serengılın sayfasında ki çorba yalnız ordaki tarif sankı çok fazla gibi geldi ben şöyle yaptım........
1 baş sogan
1 küçük kereviz-1 kaç dalda sapı
1 havuç
1 adet lahana yapragı
2 domates
1 avuç yeşil fasulye
1 paket de knorrun hazır çorbalarından(tatlanması için)
hepsini düdüklüye koydum, su ekleyip.....akşama yemeğim bu
Ay bende sizi yerimmmm canim bnmmm :)
Anam cook sevndm tugba ablaaaa valla ck sevndm snin adinaaa
Aleyküm selam benim güzel arkadaşımsana, bize geldiğinde bir şarkı armağan edicem mustafa topaloğlu şarkının adını demem
.
menüm
sabah
2 dilim tost ekmeğinden kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran
öğle
3 4 çatal patates kızartması
ara
yarım elma
akşam
yarım tabak kuru fasülye
3 çatal pilav
salata
45 dk koşu bandı
2.5 lt su
evet sıra geldi menüme;
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynır
1 dilim salam
öğlen:
2 yk yeşil fasulye
çok az haslanmıs tavuk
1 domates
yeşil soğan,biber turşu
1 bardak kefir
ara:
1 greyfurt
akşam:
1 kase sebze çorbası
menüm
sabah
2 dilim tost ekmeğinden kaşarlı yağsız tost
1 bardak ayran
öğle
3 4 çatal patates kızartması
ara
yarım elma
akşam
yarım tabak kuru fasülye
3 çatal pilav
salata
45 dk koşu bandı
2.5 lt su
dun actım nerde nereyı gorduysem actım.bugunde saolsun eltosum aydınlattı benı anlatırım bı arahttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-vermeden-gecmeyin-lutfeeen.html#post29071628
dalinnnniiiiiiiiiiiii buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yazık ya caresizlik mahvedıo adamı:26:
benim menüm de şöyle çok utanıyorum...
sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak
ara yok
öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek
ara:1 tane canga
akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerkendayanamadım...1 bardak ayran
su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam
dalin cezalandır beni hakettim cezayı
dun actım nerde nereyı gorduysem actım.bugunde saolsun eltosum aydınlattı benı anlatırım bı ara
yazıkya caresızlık mahvedıyo adamı derken ? ozellıkle yazık ya derken ? uzuldum bıraz bu cumlene esracım
bugun yoruldum temızlık su bu gıremedım cam kapı perde tul eltımle temızlık yaptık yardıma gelmıs saolsun 3 cocukla zor olur sana dıye onunkıler okula gıdıyo.
bıde sanırım ben endıselendıgım konularda bıraz abartıp kendımı kuculttum cızgımden cıktım.basıt gorunmeye basladım yada komık olmaya garfının bu cumlesınden bunu anladım daha dıkkatlı olmaya calısırım.en azından komık olmamaya caba gosterırım
dalin şuan kendine eziyet etmekle mesgul cnm......ama sana dalini aratmayacagımza emın olabilirsin başlayalım öhöhöhöh......
oh ohhhhhh kahvaltıya bak beyaz ekmekler havada ucmus yetmemiş pekmez o da yetmemiş bir de üstüne kaymagı olsun demişsin..........hata 1
ooooo sabah beyaz ekmegı az yemıstın 1 bütün ekmege tamamlayım mı dedin......hata 2
ooooooooooooo araya bak sanki az yedık bir de canga ile kendini ödüllendirmişsin....hata 3
akşama bak anacım senın canın neler istememiş ki bugün...hanı insanın canı 1 tane ister de sen tencerenın dibini yalamıssın annem ya....
nasıl oldu mu dalin gibi
daha yapcam yetmez buhımmmmmm:44::44::44::44: ne desem patates kızartması,,pilav bir de kuru
neyse spor yapmıss
ın o yüzden
saol cnm
afiyet olsun cnm seninkide süper
benim menüm de şöyle çok utanıyorum...
sabah 2 dilim beyaz ekmek,1 parça peynir,2 tatlı kaşığı tahinli pekmez,2 tatlı kaşığı kadar da kaymak
ara yok
öğle:1 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan,1 tabak ıspanak,1 dilim beyaz ekmek
ara:1 tane canga
akşam:6 tane lahana sarması,1 tane yumurta çok canım istedi bizimkiler yerkendayanamadım...1 bardak ayran
su 1.5 litre,spor 100 mekik yaptım---yarım saat te eliptik yapıcam
dalin cezalandır beni hakettim cezayı
canım sıkkın aksam aksam neden kendımı bole mutsuz hıssedıyorum anlamadım ölcem heralde.aksama hurremın olusu bıle benı mutlu etmeye yetmıyo yoruldumda.tatıle gıdıcez ama cocukları goturmıcek olmamaızda canımı cok sıkıyo onları gotursem tatılım burnumdan gelır goturmesem canım sıkılır aklımkalır
bebegı yengeye kızımı halaya oglumuda babaneye bırakıcaz resmen dagıtıcaz cocukları 1 hafta ben onlarsız onlar bensız napcam ben sızce ne yapsam sızce gotursemmı yada bendemı gıtmesem.gotursemde onlarla ılgılenmekten yok uykualrı yok yemeklerı telasından tatılımden bısey anlamam goturmesem uzuluyorum ayrı kalmak koyuyo asagı tukursem sakal yukarı tukursem bıyık napsamkı ?:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?