Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sporunu ihmal etme zaten.....ideal kilona ulasınca da devam et ama....

valla ben sayırım adet olduğum ilk günden itibaren saydığımda 27. Gün adet olurum düzenim budur bence artık sende say... Ilk adet gününden başla vay kaçıncı gün oluyorsan sürekli aynı döngü olması lazım

valla ben hep diyorum da hastalanmıyorum canımya... Zati artık istemoyurum hastalanmayı

nasıl bibermiş bu.....acıdan acıya fark var ama agzından ateş çıkacakmış gibi oluyor mu? test edelim

Yok zaten saydığım için kaç gündür bekliyorum yaaa :26::26::26: yani bu ay aksadı, gerildimiyice, ay oldum, olucamm

günaydınlarr oku oku anca bitti yaa arada bi de toplantıya gittim geldim 30 dk lık

canım kabızlıkta form çayı günde 2 tane bana etki etmiyo kuru kayısı da şu aralar etki etmiyo bana ne yapcam bilmiyom bugün gene çıkamadım wc ye yarına kadar çıksam bari

ben yorum yapmıyacam herkes yeteri kadar yapmış zaten okurken farkettim

canım büyükler neyse küçüğü götür bari açıkcası benim içime sinmezdi ben büyük 8 küçük 1,5 yaşında onları bırakıp tatile gitmeyi hiç düşünmedim düşünemiyorum bi yurtdışı durumumuz var 3 günlüğüne onu bile düşünüyorum bırakmasam onlarla mı gitsem diye 6 gün biraz çok gibi bana göre canım

ne olur dikkat et dalin bulumia yada anoreksiya onlardan olacaksın bebelere yazık zorla da olsa ye lütfen

benim açıdan da hiç sorun yok gayet uyarıcı oluyor etkili dikkat ediyosun sonra yemene

bu arada menüm araya kaynamasın diye ayrıca yazayım dedim kabızlığımı yenmek adına salataya abandım ama henüz yok bişey
sabah
1 dilim ekmek 1 tabak lahana salatası 1/2 kk peynir
ara 1 kuru kayısı 5 beyaz leblebi
öğlen 1 kase yoğurt (200 gr)
2 galeta
ara 1 hurma
akşam
1 tabak lahana salatası
2 kaşık bulgur pilavı (salataya karıştırdım)
1,5 kaşık yoğurt
dün biraz bacak hareketleri ve öğlen 1 saat tempolu yürüyüş
bakalım benim menümü nasıl bulacaksınız benimde regli öncesi şimdiye regli olmam lazımdı ama hala regli olamadım ve de wc ye çıkamadım

yok zaten saydığım için kaç gündür bekliyorum yaaa :26::26::26: Yani bu ay aksadı, gerildimiyice, ay oldum, olucamm
gamze kaç gün geçti regli olman gereken günden

senin kilona göre bence biraz az olmuş canım... Bu menüyü 69 lu bi kilodaki biri yazsa tamam derdim ama bi kıt az gibi senin için

senin kilona göre bence biraz az olmuş canım... Bu menüyü 69 lu bi kilodaki biri yazsa tamam derdim ama bi kıt az gibi senin için

4. gün bu gün jujum..yani geçen aydan saydım 31. gün olduğumdan sonraa :44:

canım bu hafta eşim hep iş yemeğindeydi ben de 2 çocukla uğraş didin onların karnını doyur derken bende iştah miştah kalmadı o yüzden bu hafta akşam yemekleri hep es geçti bakalım bu akşam fırında hamsi yapacağım kaç gündür canım balık istiyo bu akşam yiyeceğim

peki daha öncede bu gibi aksamalar oldumu canım... bu ilk mi şimdi

ilk gibi bişey..13 yıl içerisinde belki 2 kez olmuştur, yani çok fazla umut etmeyi istemiyorum fakat ben regl olucağımı hissediyorum da, işte beni çok iyi anlarsınız ki, ha geldi, ha gelicek inanın 2 gündür neler yaşıyorum öyle bişey işte jujum :) çok fazla gevezelik ettim gibi bu konuda ama, inanın hissettiklerimin yüzde onunu bile söyleyemedim henüz :)

anladım canım... bendede gecikti bu ay ama 1 gün gecikti... bendeki durum farklı ama reg olmadan 2 gün önce lekelenmelerim gelir benim .. çamaşırı kirletmez ama tuvalet kağıdında görürüm bilirim ki iki gün boyunca leke gelicek sonra regli başlıcak... sendeki durum farklı stresle alakalı da olabilir ilaç felan aldın mı bu arada mesela onlarda etkileyebilir...

Yanı juujum yazmaya kalksam destan olur yazmayayım en iyisi..Bir çiçek düşünelim, sende bunu çok iyi biliyorsun..1 ay boyunca bak, büyüt, yeşillensin ve sonra ölsün..öteki ay tekrar büyütmeye çalış ama arada böyle şeyler olunca insan daha bir başını kaşıyor

Dün çok karnım ağrıdı diye 1 tane apranax aldım canım.. :26:

yok canım o kadar değil..bunun tatlı bi acısı var yedikçe yiyosun yani alev falan yokdaha mı acı lazım..

ttalı bir acısı mı var.....ooooo olmaz hacı:) bayagı acı yemen lazım....yaw bim deki biberden alın yıyın.....ben bıtırdım 1 kavnozu....pazar gunu almıstım

ttalı bir acısı mı var.....ooooo olmaz hacı:) bayagı acı yemen lazım....yaw bim deki biberden alın yıyın.....ben bıtırdım 1 kavnozu....pazar gunu almıstım

çerez mi sandın kuzum sen o biberleri...

bende öğlenleri yiyorum ama yemekhanede hangi biberi çıkarırlarsa artık....

bugün öğlen bim bulabilirsem bende alayım bari belki o işe yarar bu sabah aç karnına 2 kuru kayısı yiyip üstüne 2 büyük bardak ılık su içtim limonlu inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…