Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

söylüyoruuuum

gecen hafta 64.0
bu hafta: 62.6
giden: 1.4

64.0/62.6/1.4/2.18

en son ne zaman 62 kıloydum hıc hatırlamıyorum cok mutluyum beeen

Tebrikler canım, amaaaaaaaaaaaa kaptanım bizi büşrayla kıyaslamayın..Büşraaaa aşıkkkkk hahahahah mazerete bak

.

dalinden ses yok dimi kızlar kim kaldı başka bildiri yapmayan bi de ticker ımı değiştirdim ama bütün bilgileri yeniden girdim neden öyle oldu güya password de koymuştum bi fikri olan var mı?

dalin,rabyas ı biliyorum da biricik yaptı mı?

Son düzenleme:

kızmak değil güzelim yanlış anlama.. ben kimimki kızayım sadece hatalarımızın altını çizelim.. kaybettiğimiz bir haftaya üzülelim eksi çıkmak varken neden artı çıktığımızı bilelim ve bunu diğer hafta düzeltelim diye uğraşıyorum.... sende farkındasın zaten başı yanlışlarının bu hafta uygulayacağın sır metot ne bilmiyorum ama sonuçlarını merak ediyorum güzel sonuç alırsan şayet bizimle paylaş aramızdan denemek isteyenler olabilir

evet sendeki hata spordaki birden bire azalma bence... sen benden fazla spor yapıyordun birden bire kesince vucutta etkisi böyle oldu bence... aslında sporunu ihmal etmeseydin belki reglinde daha erken başlardı neyse.. hatalardan ders çıkarma günümüzde herkes öz eleştirisini yapabildiği için memnunum kendi adıma..

teşekkür ederim samimiyetiniz için

Son düzenleme:
hadi buşraa yoksa 63 ler derken 62 leri mi gördünn??????

aynen valla 62yi gördüm nasıl mutlu oldumm

aferim kız 15 kişilik takımda bi sen gögüsledin ipi... tebrik ediyorum canım

tesekkur ederım kaptanımm bende hepinizi tbrik ediyorum bu hafta genel olarak az kilo gitmiş herkesten ama olsun bende çok şaşırdım kendime gecen hafta 200 bu bu hafta 1400

gecen hafta ne demiştim.....al işte sonuc.....bosuna üzüldün......

aynen tugba abla valla dediğin oldu bi anda gitti mutlu oldum yaa

evet bu hafta sonu kaçamak yok sende de bende de ...

ve sporumuzu düzenli yapacağız tamam mı söz mü...
bndende söz bn sirkeli su içmeye başlıcam sabahları
söylüyoruuuum

gecen hafta 64.0
bu hafta: 62.6
giden: 1.4

64.0/62.6/1.4/2.18

en son ne zaman 62 kıloydum hıc hatırlamıyorum cok mutluyum beeen
helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
değil galiba....90 lı kilolardan düşüyor şuan 75.....cetvelini değiştircen mi?

200 gram için degermi değiştirmeye

Kaptanım sanki birazcık çok fazla sissiz bıraktınız bizi :26::26: Çobansız sürü misali hepimiz kafamıza göre takıldık, tabiki herkes çok değerli burada ama sizin sözleriniz de, önerileriniz de hem kaptan olarak hemde çok akıllı ve gerçekten asil bir bayan olarak çok değerli..Bizleri arada bir sen silkelesen jujum...Bizi çok sensiz bırakma olur mu? kurtlara yem olmayı bırak, kurtları bile yiyiyoruz

.

cornella sen ne zaman söyleyeceksin kilonu canım

biricikoglumertug sendende öz eleştiri istiyorum... haftada 0,37 gr vermiş görünüyorsun ben senden daha iyi bir rakam bekliyordum

haklısın kaptanım spor eksik oldu ondan herhalde özellikle bu hafta kaçamak falanda yapmadım sadece 1 çikolata onuda kahvaltı niyetine yedim bende bu hafta daha ii bekliyodum anlamadım ama spor çok azdı ama bu hafta daha iyi olacak sööözzzz

bndende söz bn sirkeli su içmeye başlıcam sabahları

helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn

200 gram için degermi değiştirmeye

kızlar müslüm gürses vefat etmişşş
Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin

canım eskiden bunu yaparken sadece yeni kilomu giriyordum ama şimdi hepsini yeniden yapmak zorunda kaldım ticker ın şekli vs onların hepsi yeniden girilmeden bişey oluyordu diye hatırlıyorum

hadi yaaaaa vefat mı etmiş bekliyordum ama ne bilim insan bı tuhaf oluyor........

toplight; valla bende her defasında yazıyorum yenıden pin girmeme ragmen.....sen yenıden ögrenırsen söylede o kadar ugrasmayım bende......

herkese kocamannn günaydınnnn kızlarrrrr nasılsınızzz??
haftaya + baslayıp - bitirmekk cok güzelll bide dün aksam yemegi olmasaydıı demekki daha cok verirdimmmm...2 ayı gecti adet olmayalı ama biliyorsunuz ilaclar kullanıyorum sımdı adet sokturucu bıttı beklemedeyım sancılar basladı hafıften bu hafta adette olursam giden daha cok olur ins.

gecen hafta:80.5
bu hafta:80.1
yuzde:0.49

haftaya insallah 7 leri görürümmm

eksi için bu hafta takımca çok dikkat edecegiz.....hiç kaçamaksız gecırmeye çalısacagız....haftasonu da geldi malum.....sen yedileri bende 67 leri görmeyı istiyorum...yapabiliriz

kuzum akşam menülere yorum yapmakta zorlanıyorum 15 kişiyiz artık az değiliz takibi zor ama elimden geldigince sizlere faydalı olmaya çalışıyorum... hani kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bende becerebilsem geri almazdım ... siz neyseniz bende oyum sadece tecrübeliyim bazı konularda okadar....

5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 / 75,60 / 0,37 / % 0,48 ) 296.Etapta izne ayrıldığından kilosu 3 e bölündü
ZES ( 79,30 / 79,70 / -0,40 / % -0,50 )
garfield06 ( 67,70 / 67,50 / 0,20 / % 0,30 )
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 / 68,00 / 0,50 / % 0,73 )
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 / 66,20 / -0,40 / % -0,61 )
busramnmn ( 64,00 / 62,60 / 1,40 / % 2,19 )
chentiq ( 61,80 / 61,90 / -0,10 / % -0,16 )
rabyas ( 80,50 / 80,10 / 0,40 / % 0,50 )
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 ) 13. Takımdan Transfer oldu
5.TAKIM ORTALAMASI

eksi için bu hafta takımca çok dikkat edecegiz.....hiç kaçamaksız gecırmeye çalısacagız....haftasonu da geldi malum.....sen yedileri bende 67 leri görmeyı istiyorum...yapabiliriz

tesekkurler tuğbişim yok haftasonu kacamak yapmam bugun esim nobetci pazar yıne nobetcı o nobetcı olunca detaylı yemek yapmıyor ve yemıyorummm daha verımlı olurrr
sımdı bı kahvaltı yapımm sonra gecmısı okuyayımm hemencikk geliyorummmm

mart 7 ye kadar 65 e düşmek istiyordum ama olmadı

o zaman mart 15 e hedef koyuyorum 65 için.....

7 ocak-8 şubat=69,6 ymışım......

3 hafta da 1,6 kg gitmiş çok az...

8 şubat-15 mart= 65 istiyorum:26::26::26: mümkün görünmüyor ama neden olmasın diyelim....ucundan yakalasam da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…