- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.721
cok iyi tebriklerrrrrgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün hesap günü
geçen hafta 65.9
bu hafta 65.2
giden 700 gr
yüzdem 1.06
fena sayılmaz
tebriklerrrtatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...
.
tebriklerrr22 şubat 71.o
1 mart 70.6
giden 0.4oo gram
70.6/0.4/0.56 bilmemki doğrumu hesapladım canım kaptanım çok az gitmiş varya dalinden kaçmak lazım
kaptanım + yı - yapmısın bu bır basarı bence ayrıca sana cok katılıyorum cok kılo verıp saglıksız olmasındansa az az gıtsın saglıklı ve kalıcı olsunnn tebrıklerr5.Takım 298. Etap
*JUJU* ( 86,20 / 86,10 / 0,10 / % 0,12 )
aysunayy ( 65,90 / 65,20 / 0,70 / % 1,06 )
dalin26 ( 79,20 /
biricikoglumertug ( 76,70 /
ZES ( 79,30 / 0,00 / 79,30 / % 100,00 )
garfield06 ( 67,70 /
birsen-deniz ( 65,50 /
cornella ( 68,50 /
ukyo ( 71,00 / 70,60 / 0,40 / % 0,56 )
Gamze_M ( 65,80 /
busramnmn ( 64,00 /
chentiq ( 61,80 /
rabyas ( 80,50 /
toplight ( 77,30 / 76,50 / 0,80 / % 1,03 )
Sevda_M ( 76,30 / 75,50 / 0,80 / % 1,05 )
5.TAKIM ORTALAMASI
öz eleştiri *juju*
bu hafta tartıdan aldığım sonuçtan memnun değilim... 100 gr gitmiş...
cuma gününden itibaren bir haftamı eleştirirsem eğer hafta sonu yaptığım düzensiz yeme ve kaçamaklarımın acısını hafta içi düzgün beslenmeme rağmen istediğim kiloyu verememeye bağlıyorum... şalet hafta sonumdada düzgün beslenmiş olsaydım bugün tartıda daha güzel bir sonuç alırdım. hafta sonu kaçamağımın bana artı kilo alarak dönmesi ve bu kalan beş günde verdiğim kilo o artıyı eksiye dönüştürmekten öteye gitmedi... bunin için kendime kızıyorum şimdi...tek hatam hafta sonu kaçamağımdı yoksa yediğim lahmacunlardan pişman değilim....
bu hafta su içmedim buda hatalarımdan birisi
yeşi çay içmedim
yürüyüşümü yapmadım evet callen yaptım ama demekki yeterli kalori yaktırmıyor callen yürüyüş şart demekki...
bu benim kendime yaptığım eliştirimdir... kilosundan memnun olmayan istediği kiloyu veremeyenlerinde kendi öz eliştirisini yapmasını istiyorum :126:
bende bugun pazara gıdıcemmmmmbugün okulum yok ve buranın pazarı hem kumaş çamaşır hem sebze çıkıp 2-3 saat gezicem birazdan..
ttnete de gitmem lazım tarifemi değiştiricem..
spor yapmıyorum ne zamandır azıcık yürüyeyim bari
tebrıklerrrevet bende kilomu yazayım 79.700 +400 gözüm aydın bakalım. Haftaya böyle olmasın
tebrıklerrrr( 67.7 / 67.5 / 0.20 / 0.3% )
verdiğim gramdan hiç memnun değilim öz eleştirime gelicek olursak regl olcam bunun arkasınada sığınmak istemiyorum bu hafta geç yatıp geç uyandım dengem şaştı kilomada kesin yansımıştır bu 1 dilim baklava dışında hiç kaçamağım olmadı bence onuda fazlasıyla sporla erittim o yuzden yapamıorm özeleştiri bnm gzmden kaçanlar olmuş olabilir menülermi hatırlayan arkadaşlar varsa yazabilirler yanlışlarımı
herkesi tebrik ederim gene gzl kilolar verilmiş devamı gelir inşallah her hafta katlanarak
kahvaltımı yapıp geliorm
gamzem bu hafta senın ıcın bıraz sıkıntılı gectı haftaya bomba gıbı gelırsın canımmmmGünaydın arkadaşlarımhemen kilomu bildiriyorum..
Geçen hafta 65.800 dim
Bu hafta 66.200 geldim..
Gelen 400 gr
Tartılmamla regl olmam nerdeyse aynı ana denk geldi, yani ben bu gün kilo bildirimimi asla başarısızlık olarak görmüyorum..Hatta bu sonuç beni mutlu bile ettii..Regl olduğumuz an yaklaşık 1-2 kilo fazla çıkabiliyoruz, bunu hepimiz biliyoruz ama ben 400 gr. fazla geldim..Yani bu demek oluyor ki, yine benden en azından bir yarım kilo gitti..Fakat baskül ne derse o olduğu için çıkan sonucum bu..Haftaya görüşücez biz..hahahah Bu arada 4-5 gündür Juju diyeti deniyorum ben ve gayet başarılı oldum
.
gayet guzell kuzummmevet korktugum basıma geldi.......sadece -500 gr gitmiş.......
cornella ( 68,50 / 68,00 / 0,50 / % 0,73
+ 100 gelmıs bu hafta dıkkat edersin canım takımca 0 kacamak bu haftaaaa61,8/61,9/-0,1/-0,16gamze nin koruma menüsü lafları çınladı kulaklarımda...
kahvaltı yapıp gelıyorum...
wooowwwwwwww superrr bravoo tebrıkler canımmmmsöylüyoruuuum
gecen hafta 64.0
bu hafta: 62.6
giden: 1.4
64.0/62.6/1.4/2.18
en son ne zaman 62 kıloydum hıc hatırlamıyorum cok mutluyum beeen
ben 21 ocakta başlamışım 75 kilo
22 şubat 71 kilo
1 ayda 4 kilo gitmiş
bu hafta ise 400 gram
kızlar ben vücudum spora alışsın istemiyorum çünkü ben diyeti bırakınca spor yapmam eminim..ozaman hepsi geri gelivericekmiş gibi geliyo kiloların..
acaba bahane mi tembelliğim için mi böyle bir mazeretim var onu da bilmiyorum..
spor yapmadan kilomu vermek istiyorum..ama ideal kiloma yaklaştıkça sıkılaşmak için yapmak istiyorum.yada kilo vermemin durduğu zamanlarda vücudumu şaşırtmak için yapmak istiyorum.
nasıl olur ki:44::44::44:
haftada 0,88 gr vermiş oluyorsun sende genelleme yaparsak ki senin sonuç ta kötü değil... zaten genel olarak menülerini de beğeniyorum ben senin...
rampalı yürüyüş bele baskı yapabilir mesela normal yürüyüş yap ama fazla değil belin zorlanmasın diye.. 30 dk yürü ama hergün yürü... yada doktorunun tavsiye ettiği başka bi aktiviteyi yap... hiç bişi yapamıyorsan yat yere hergün bisiklet çevir bacak hareketleri yap... bide callen nin karın hareketlerinde bel zorlanmıyor mekik gibi değil onuda deneyebilirsin
beğendim niye beğenmeyim 100 gr da vermiş olsanız beğenirim ben ama büşra o kiloya rağmen süper vermiy ve yüzde olarak en iyi sonuç onda bu hafta...
tabi dalin gelip süprüz yapmazsa
kızlar bnde ameliyat tarihime kadar 65 olmak istiyorum diyordum oldum neredeyse:119:
bende haftaya bugün 79 olmak istiyorum kızlarrrrrr
1.1 kg zor degıl.....hadi bakalım hemen hemen herkes hedef koydu....benımde 1-1,5 kg vermem gerekıyor ama nasıl? bakalım görecegız
senın su avatardaki teyze gibi sureklı hareket edelimm canımmm
akşama ne yemek var? Huuuuuuuuu
biz dün istavrit almıştık onu yapacagım yanına da bol salata,şalgam.........
akşama ne yemek var? huuuuuuuuu
hastanemizde nohut pilav ve turşu var
akşama ne yemek var? huuuuuuuuu
canım bu hafta hepimiz regl dönemindeydik ve dağıttık ister istemez, bu günden itibaren toparlıyoruz takımcaGözünü sevem abarta olurmu hstane kuşum Bende abartmayacağım
Yaaaa harbiden çocuğun varmı derdin de var..Ablamın 16 yaşında lisede oğlu var..Yemin ederim uzaktan bile uğraşmak ne kadar zor..Gençlik ve tamda gelişme çağında oluşu onu sinirli yapıyor birde üstüne teknoloji çağı..acayip telefon, pc delisi...İnanın çok zor yaa, dersleri kötü..bu dönemlerdeki çocukları korumak ne kadar zormuş ya....Düşünsenize birde annesiniz ve canınız ne kadar yanar..:26::26:
Şalgam acılı ama değil miiiiiiiiiiiiiiiofff birde içince dudağının üstüne pembe bıyık yapp hhahahahahha
acılı tabi
cnm bızde o dönemlerden gectık ama bızım dönemımızde bu kadar yaygın degıldı pc falan maalesef çokz or bır dönem.......
benım 2 kardesım var ikisininde çok farklı huyları oldu........
ortanca kardeşim: marka meraklısı,süüsne püsüne düşkün bırı oldu..sonradan gectı tabı şimdi bıraksan eşofmanla öğretmenlık yapacak......
küçük kardeşim: onunda okudugu okulda öğrencılerin maddi durumu genel olarak iyiydi....tuhaf tuhaf seyler yaparlardı....agresıftı ama şimdi çok şükür üniyi kazandıktan sonra duruldu....
geçici ama çok yıpratıcı annem özellikle çok yıprandı...küçük kardesımde özellikle....üniye hazırlandıgı için bir şeyde diyemezdı ama dolar dolar taşardı yüreği.....Allahtan ufaklıgın derslerıne çok yansımadı bu durum.tıp ı kazandıannem de rahatladı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?