Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım çokk özürdilerimm.. çok yoğunum. Daha şimdi oturabildimm..

65.1 400 gr gitmiş.. Gerçekten çok özürdilerimm.. şuan bile hemen gitmem gerekk.

artık çıksam iyi olacak sizi bırakıp gidemiyorum anacım.
birde dalinin kiloyu merak etim ama gelmeyecek sanırım.
neyse gelirim sonra ben kaçar canlarım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün hesap günü

geçen hafta 65.9
bu hafta 65.2
giden 700 gr
yüzdem 1.06

fena sayılmaz
cok iyi tebriklerrrrr
tatlım bugün valla çok memnun kaldım sanırım şişmemiş kaslarım 800 gr gitmiş mutlu oldum ...

.
tebriklerrr
tebriklerrr
kaptanım + yı - yapmısın bu bır basarı bence ayrıca sana cok katılıyorum cok kılo verıp saglıksız olmasındansa az az gıtsın saglıklı ve kalıcı olsunnn tebrıklerr
bende bugun pazara gıdıcemmmmm
evet bende kilomu yazayım 79.700 +400 gözüm aydın bakalım. Haftaya böyle olmasın
tebrıklerrr
tebrıklerrrr
gamzem bu hafta senın ıcın bıraz sıkıntılı gectı haftaya bomba gıbı gelırsın canımmmm
evet korktugum basıma geldi.......sadece -500 gr gitmiş.......

cornella ( 68,50 / 68,00 / 0,50 / % 0,73
gayet guzell kuzummm
61,8/61,9/-0,1/-0,16 gamze nin koruma menüsü lafları çınladı kulaklarımda...

kahvaltı yapıp gelıyorum...
+ 100 gelmıs bu hafta dıkkat edersin canım takımca 0 kacamak bu haftaaaa
söylüyoruuuum

gecen hafta 64.0
bu hafta: 62.6
giden: 1.4

64.0/62.6/1.4/2.18

en son ne zaman 62 kıloydum hıc hatırlamıyorum cok mutluyum beeen
wooowwwwwwww superrr bravoo tebrıkler canımmmm

tebrklerrrr

evet kızlar genelimiz kilo vermiş bu hafta az yada cok gitmiş. Meltemın dedıgı gıbı saglıklı ve kalıcı gıtmesı onemliii....

ozelestırı yapayım bendee

bu hafta cok dıkkat ettım gercekten sporda yaptım haftaya - baslamıstım ama yaptıgım dunku kacamak olmadı farkındayım
bıde hafta ıcı bı gofret yemıstım onu yememelıydım zaten dıyete baslayalı 2 lt suyumu muhakkak ıcıyorum bunu bana kazandırdıgınız ıcın tesekkurler hepınıze
bu hafta kacamaksız ve saglıklı daha cok verıcem ınsallahhhepinizi seviyorummm

bızım tek sorunumuz aslında o zamanında kılo verdıkten sonra sporu bırakmasak suan bu durumda olmazdık.....hayat boyunca yapmamız gereken seylerı bizler yapmıyoruz..

burda turistler ne sıcak dinliyor ne soguk dınlıyorlar......sabahın körunde sporlarını yapıyorlar.genci,yaşlısı.......mesela ben öğlen oldu mu off sıcak dıyorum yürüyüş yapmıyordum .....balkondan bır bakıyorum turistler kan ter içinde kosuyorlar.......bizim genımızde var anacım ..sporu seven bır millet degılız.....

jujum baskı yaptı zaten ama yürüyüş bandı öyle ya da öyle ayarlamıslar......hiç binesım gelmıyor o yuzden... markası da aksport mu ne hıc begenmedım.....

kızlar bnde ameliyat tarihime kadar 65 olmak istiyorum diyordum oldum neredeyse:119:

her nbtimde ya kuru fasulye pilav turşu oluyor yada nohut pilav turşu oluyor bu ne kardeşim bakliyatların kardeşliğimi beni buluyor

akşama ne yemek var? huuuuuuuuu

biz dün istavrit almıştık onu yapacagım yanına da bol salata,şalgam.........

Son düzenleme:
şöyle yukarda forum takip diye bişey var onu tıkladım kardeşim ne ayıp şeyler yazmışlar utandım okumadım kapattım

Yaaaa harbiden çocuğun varmı derdin de var..Ablamın 16 yaşında lisede oğlu var..Yemin ederim uzaktan bile uğraşmak ne kadar zor..Gençlik ve tamda gelişme çağında oluşu onu sinirli yapıyor birde üstüne teknoloji çağı..acayip telefon, pc delisi...İnanın çok zor yaa, dersleri kötü..bu dönemlerdeki çocukları korumak ne kadar zormuş ya....Düşünsenize birde annesiniz ve canınız ne kadar yanar..:26::26:

hastanemizde nohut pilav ve turşu var

Canım bu hafta hepimiz regl dönemindeydik ve dağıttık ister istemez, bu günden itibaren toparlıyoruz takımca gözünü sevem abarta olurmu hstane kuşum bende abartmayacağım

Şalgam acılı ama değil miiiiiiiiiiiiiii offf birde içince dudağının üstüne pembe bıyık yapp hhahahahahha

canım bu hafta hepimiz regl dönemindeydik ve dağıttık ister istemez, bu günden itibaren toparlıyoruz takımca Gözünü sevem abarta olurmu hstane kuşum Bende abartmayacağım

pilav yemedim nohutnun tanelerini yedim bide turşu

Şalgam acılı ama değil miiiiiiiiiiiiiii offf birde içince dudağının üstüne pembe bıyık yapp hhahahahahha

acılı tabi

cnm bızde o dönemlerden gectık ama bızım dönemımızde bu kadar yaygın degıldı pc falan maalesef çokz or bır dönem.......
benım 2 kardesım var ikisininde çok farklı huyları oldu........
ortanca kardeşim: marka meraklısı,süüsne püsüne düşkün bırı oldu..sonradan gectı tabı şimdi bıraksan eşofmanla öğretmenlık yapacak......

küçük kardeşim: onunda okudugu okulda öğrencılerin maddi durumu genel olarak iyiydi....tuhaf tuhaf seyler yaparlardı....agresıftı ama şimdi çok şükür üniyi kazandıktan sonra duruldu....

geçici ama çok yıpratıcı annem özellikle çok yıprandı...küçük kardesımde özellikle....üniye hazırlandıgı için bir şeyde diyemezdı ama dolar dolar taşardı yüreği.....Allahtan ufaklıgın derslerıne çok yansımadı bu durum.tıp ı kazandı annem de rahatladı.....

Aynen tatlımmm, çok haklısınn...

Birde bişi sorucam Tuğbam yaa, şu bimde olan şalgam suyu, gerçeğe yakın mı tadı güzel ama ben sanki fark varmıdır diye düşünüyorum bazen..doğanay dı sanırım adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…