Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veee çok akıllısın, çok haklısınnn, bilinçlisin, sevgi dolusunn, gerçekten senin söylediğin tek olumlu motivasyonu hepimiz alıyoruz..Çünkü genel olarak seni çok seviyoruz...

.

az değil 3 haftada 1,6 kg haftada 0,53 gr yapar ki buda sağlıklı kilo vermek demektir.... haftada 500 gr verebiliyorsanız sağlıklı bir şekilde besleniyorsunuz demektir... şuan 68 sin 15 martta 65 belki görür belki göremezsin ama azmetmek bile yeterli... bundan sonra yediklerinde ciddi azalmalara gitmeden sporunu artırırsan haftada verdiğin kilo miktarını artırabilirsin kaçamak yapmadan düzenli besleneceksin ama

Veee çok akıllısın, çok haklısınnn, bilinçlisin, sevgi dolusunn, gerçekten senin söylediğin tek olumlu motivasyonu hepimiz alıyoruz..Çünkü genel olarak seni çok seviyoruz...

.

hani nerde kuzum deme bana böyle şeyler bende kendimi bişey sanacam sonrasında... mükemmel değilim heleki iki kere kilo vermiş ve geri almış birisi olarak hiç değilim ... sadece istiyorum ki sağlıklı kilo verelim bünyemiz sarsılmasın metaboluzmamız bozulmasın.. herşeyden yiyelim ama miktarımızı bilelim.. bir öğündü abarttıysak hemen akabinde diğer öğünde toparlayalım kendimizi sporumuzu artıralım ve yenen o fazlalığı gün içerisinde olmadı hafta içerisinde eritelim... yani benim istediğim şeyler aslında hepimizin istediği şeyler... siz beni ben sizi eleştirerek yanlışlarımızı bularak düzelicez...

ben 21 ocakta başlamışım 75 kilo

22 şubat 71 kilo

1 ayda 4 kilo gitmiş

bu hafta ise 400 gram

dün kayınvalide aradı.....konustuk falan dedim ben dikkat edıyorum yememe.bayram da çok kilo aldıgımı görmüştü.....iyi o zaman senı bayagı farklı görecegız desene dedi... ayy daha çok hırs yapmam lazım

jujum benım tek eksıgım spor zaten farkındayım ama şu belim engel oluyor işte.....dün rampalı yürüyüş yaptım 15 dk da ter içinde kaldım anahtarda kapı arkasında kalınca buz gibi oldum hemen belıme vuruyor.....

bu arada masa tenisi ne kadar kalori yaktırır bilmem ama arada eşimle masa tenisi oynuyoruz

yılmak yok,bende spor yapcam bu hafta

[sıze=3]çok kötü değil sanki toplamda 4.400 gitmiş hep sizlerin sayesinde [/sıze]

büşraaaaaaaaaaa ben sana geçen hafta demiştim bak o kilon birden gidiverecek diyeeee
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr...

cornella tebrikler cnm 500 gr çok iyi bence

gamzem cnm hiç üzülme reglin bitsin gidiverecek o kilocuklar

zes inşallah haftaya toparlanıcaksın cnm..
aferim kız 15 kişilik takımda bi sen gögüsledin ipi... tebrik ediyorum canım
neden bizi beğenmedin mi juju
kızlar müslüm gürses vefat etmişşş
Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin
yaaaaaaaaaa ben sevmezdim ama genede üzüldüm yaaa allah rahmet eylesin..

olsun cnm gitsinde ne kadar giderse gitsin + olmadığı sürece no problem..

Şimdi madem öylee, ince bir hesap yapmalıyım bende..
Şu an 66.200 olduğuma göre
Mart sonuna kadar yani 31 mart, o mübarek tarihte 63 200 olmayı istiyorum..

Yani 3 kilo vermeliyim..

9 Mayıs evlilik yıldönümümüz ve biz şimdiye kadar hiç özel bir kutlama yapmadık :26::26: önce kilomu verip yani 9 mayısa 61 olup özel bir kıyafet alıp, bunu kutlamalıyız :128::128:

31 Mart: 63.200

9 Mayıs: 61.00

Gidecek olan kilo:5.200

Gün sayısı: 70

Hafta sayısı: 10

Haftaya bölersek: 0,520

Yani her hafta 500 gr. versem 9 mayısa kadar ideal kiloma ulaşıyorum

Pis hesapçıyımdır

.

Tabi önce 31 Mart'ta 63.200 olmam lazım :26::26:

mart sonuna kadar 4 daha verdimmi ii olcak ama veririm inşallah dalin nerde acaba ne yaptı bizim eli maşalı annemiz

Cansın sen beeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar ben vücudum spora alışsın istemiyorum çünkü ben diyeti bırakınca spor yapmam eminim..ozaman hepsi geri gelivericekmiş gibi geliyo kiloların..
acaba bahane mi tembelliğim için mi böyle bir mazeretim var onu da bilmiyorum..
spor yapmadan kilomu vermek istiyorum..ama ideal kiloma yaklaştıkça sıkılaşmak için yapmak istiyorum.yada kilo vermemin durduğu zamanlarda vücudumu şaşırtmak için yapmak istiyorum.
nasıl olur ki:44::44::44:

haftada 0,88 gr vermiş oluyorsun sende genelleme yaparsak ki senin sonuç ta kötü değil... zaten genel olarak menülerini de beğeniyorum ben senin...

rampalı yürüyüş bele baskı yapabilir mesela normal yürüyüş yap ama fazla değil belin zorlanmasın diye.. 30 dk yürü ama hergün yürü... yada doktorunun tavsiye ettiği başka bi aktiviteyi yap... hiç bişi yapamıyorsan yat yere hergün bisiklet çevir bacak hareketleri yap... bide callen nin karın hareketlerinde bel zorlanmıyor mekik gibi değil onuda deneyebilirsin

beğendim niye beğenmeyim 100 gr da vermiş olsanız beğenirim ben ama büşra o kiloya rağmen süper vermiy ve yüzde olarak en iyi sonuç onda bu hafta...

tabi dalin gelip süprüz yapmazsa

kızlar bnde ameliyat tarihime kadar 65 olmak istiyorum diyordum oldum neredeyse:119:

çok güzel hesaplamışın aslında hedef kolay gibi haftada 5oo gram çok değil ama birleşince çok gidecek kilo gördünmü bölerek azaltmışın ve böylelikle gözünde büyümez kilolarrrrr gerçekten akıllıca

ukyo cum gayet güzel tam diyetisyenlerin hedeflediği kilo verimi 1 ayda 4,4 kg tebrikler canım

gelelim bana

15 şubat 78,2
1 mart 76,5
14 günde 1,7 kg

aslında yeni başladım biraz daha fazla kilo gidebilirdi ama bu da çok kötü sayılmaz

Aynen tatlımmmmmm 38 beden bir elbise ve şöyle en ipeğinden bir eşarp taktımııı yemek neymiş beeeeeeeeee

.

ulaşılmayacak bi hedef değil güzelim gayet makul ve mantıkla yaparsın sen ben inanıyorum

sporsuz olmaz derim ihmal etme... ha zaten sorun orada istenilen kiloya gelince hopppp spor kesiliyor yemi düzeni eskiye dönüyor kilolarda geri alınıyor... yanlışımız orda... hedeflediğin kiloya geldiğinde spor haftada 5 gün yapıyorsan ilk ay haftada 3 güne düşürüceksin vucudu alıştıra alıştıra bırakıcaksın .. sonraki ay haftada 1-2 yapacaksın sonraki ay en azından haftada bir kere yapmaya devam et ve bunu hayatına oturt derim ben

bizim hatamız zayıflamak için spor yapmamız aslında zaten sağlık için her insanın yapması lazım hayatımızda yeri olması lazım sporun ben plates yaptıktan sonra gerçekten mutlu oluyorum belim sırtım bacaklarım daha kuvvetli oluyor bence mutlaka sporu hayatımıza sokmalıyız şimdi gittiğim salonda genç kızlar var büşra gibi üniversite öğrencileri zayıflarda ama sağlık için geliyoruz diyolar olduğumuz kiloyu korumak için doğrusunu yapıyorlar bence canım sende azcık tut ucundan sporun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…