- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #81.701
eksi içinbu hafta takımca çok dikkat edecegiz.....hiç kaçamaksız gecırmeye çalısacagız....haftasonu da geldi malum.....sen yedileri bende 67 leri görmeyı istiyorum...yapabiliriz
kuzum akşam menülere yorum yapmakta zorlanıyorum 15 kişiyiz artık az değiliz takibi zor ama elimden geldigince sizlere faydalı olmaya çalışıyorum... hani kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali bende becerebilsem geri almazdım ... siz neyseniz bende oyum sadece tecrübeliyim bazı konularda okadar....
mart 7 ye kadar 65 e düşmek istiyordum ama olmadı
o zaman mart 15 e hedef koyuyorum 65 için.....
7 ocak-8 şubat=69,6 ymışım......
3 hafta da 1,6 kg gitmiş çok az...
8 şubat-15 mart= 65 istiyorum:26::26::26: mümkün görünmüyor ama neden olmasın diyelim....ucundan yakalasam da olur
Veee çok akıllısın, çok haklısınnn, bilinçlisin, sevgi dolusunn, gerçekten senin söylediğin tek olumlu motivasyonu hepimiz alıyoruz..Çünkü genel olarak seni çok seviyoruz...
.
az değil 3 haftada 1,6 kg haftada 0,53 gr yapar ki buda sağlıklı kilo vermek demektir.... haftada 500 gr verebiliyorsanız sağlıklı bir şekilde besleniyorsunuz demektir... şuan 68 sin 15 martta 65 belki görür belki göremezsin ama azmetmek bile yeterli... bundan sonra yediklerinde ciddi azalmalara gitmeden sporunu artırırsan haftada verdiğin kilo miktarını artırabilirsin kaçamak yapmadan düzenli besleneceksin ama
hani nerdekuzum deme bana böyle şeyler bende kendimi bişey sanacam sonrasında... mükemmel değilim heleki iki kere kilo vermiş ve geri almış birisi olarak hiç değilim ... sadece istiyorum ki sağlıklı kilo verelim bünyemiz sarsılmasın metaboluzmamız bozulmasın.. herşeyden yiyelim ama miktarımızı bilelim.. bir öğündü abarttıysak hemen akabinde diğer öğünde toparlayalım kendimizi sporumuzu artıralım ve yenen o fazlalığı gün içerisinde olmadı hafta içerisinde eritelim... yani benim istediğim şeyler aslında hepimizin istediği şeyler... siz beni ben sizi eleştirerek yanlışlarımızı bularak düzelicez...
neden bizi beğenmedin mi jujuaferim kız 15 kişilik takımda bi sen gögüsledin ipi... tebrik ediyorum canım
yaaaaaaaaaakızlar müslüm gürses vefat etmişşş
Allah rahmet eylesin ailesine sevenlerine sabır versin
herkese kocamannn günaydınnnn kızlarrrrr nasılsınızzz??
haftaya + baslayıp - bitirmekk cok güzelllbide dün aksam yemegi olmasaydıı demekki daha cok verirdimmmm...2 ayı gecti adet olmayalı ama biliyorsunuz ilaclar kullanıyorum sımdı adet sokturucu bıttı beklemedeyım sancılar basladı hafıften bu hafta adette olursam giden daha cok olur ins.
gecen hafta:80.5
bu hafta:80.1
yuzde:0.49
haftaya insallah 7 leri görürümmm
mart 7 ye kadar 65 e düşmek istiyordum ama olmadı
o zaman mart 15 e hedef koyuyorum 65 için.....
7 ocak-8 şubat=69,6 ymışım......
3 hafta da 1,6 kg gitmiş çok az...
8 şubat-15 mart= 65 istiyorum:26::26::26: mümkün görünmüyor ama neden olmasın diyelim....ucundan yakalasam da olur
Şimdi madem öylee, ince bir hesap yapmalıyım bende..
Şu an 66.200 olduğuma göre
Mart sonuna kadar yani 31 mart, o mübarek tarihte63 200 olmayı istiyorum..
Yani 3 kilo vermeliyim..
9 Mayıs evlilik yıldönümümüz ve biz şimdiye kadar hiç özel bir kutlama yapmadık :26::26: önce kilomu verip yani 9 mayısa 61 olupözel bir kıyafet alıp, bunu kutlamalıyız :128::128:
31 Mart: 63.200
9 Mayıs: 61.00
Gidecek olan kilo:5.200
Gün sayısı: 70
Hafta sayısı: 10
Haftaya bölersek: 0,520
Yani her hafta 500 gr. versem 9 mayısa kadar ideal kiloma ulaşıyorum
Pis hesapçıyımdır
.
büşraaaaaaaaaaa ben sana geçen hafta demiştim bak o kilon birden gidiverecek diyeeee
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr...
cornella tebrikler cnm 500 gr çok iyi bence
gamzem cnm hiç üzülme reglin bitsin gidiverecek o kilocuklar
zes inşallah haftaya toparlanıcaksın cnm..
neden bizi beğenmedin mi juju
yaaaaaaaaaaben sevmezdim ama genede üzüldüm yaaa allah rahmet eylesin..
olsun cnm gitsinde ne kadar giderse gitsin+ olmadığı sürece no problem..
ben 21 ocakta başlamışım 75 kilo
22 şubat 71 kilo
1 ayda 4 kilo gitmiş
bu hafta ise 400 gram
dün kayınvalide aradı.....konustuk falan dedim ben dikkat edıyorum yememe.bayram da çok kilo aldıgımı görmüştü.....iyi o zaman senı bayagı farklı görecegız desene dedi...ayy daha çok hırs yapmam lazım
jujum benım tek eksıgım spor zaten farkındayım ama şu belim engel oluyor işte.....dün rampalı yürüyüş yaptım 15 dk da ter içinde kaldım anahtarda kapı arkasında kalınca buz gibi oldum hemen belıme vuruyor.....
bu arada masa tenisi ne kadar kalori yaktırır bilmem ama arada eşimle masa tenisi oynuyoruz
yılmak yok,bende spor yapcam bu hafta
büşraaaaaaaaaaa ben sana geçen hafta demiştim bak o kilon birden gidiverecek diyeeee
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr...
cornella tebrikler cnm 500 gr çok iyi bence
gamzem cnm hiç üzülme reglin bitsin gidiverecek o kilocuklar
zes inşallah haftaya toparlanıcaksın cnm..
neden bizi beğenmedin mi juju
yaaaaaaaaaaben sevmezdim ama genede üzüldüm yaaa allah rahmet eylesin..
olsun cnm gitsinde ne kadar giderse gitsin+ olmadığı sürece no problem..
çok güzel hesaplamışın aslında hedef kolay gibi haftada 5oo gram çok değil ama birleşince çok gidecek kilo gördünmü bölerek azaltmışın ve böylelikle gözünde büyümez kilolarrrrr gerçekten akıllıca[sıze=3]şimdi madem öylee, ince bir hesap yapmalıyım bende..
şu an 66.200 olduğuma göre
mart sonuna kadar yani 31 mart, o mübarek tarihte63 200 olmayı istiyorum..
Yani 3 kilo vermeliyim..
9 mayıs evlilik yıldönümümüz ve biz şimdiye kadar hiç özel bir kutlama yapmadık :26::26: önce kilomu verip yani 9 mayısa 61 olupözel bir kıyafet alıp, bunu kutlamalıyız :128::128:[/sıze]
[sıze=3]31 mart: 63.200
9 mayıs: 61.00
gidecek olan kilo:5.200
gün sayısı: 70
hafta sayısı: 10
haftaya bölersek: 0,520
yani her hafta 500 gr. Versem 9 mayısa kadar ideal kiloma ulaşıyorum
Pis hesapçıyımdır
.[/sıze]
ben 21 ocakta başlamışım 75 kilo
22 şubat 71 kilo
1 ayda 4 kilo gitmiş
bu hafta ise 400 gram
çok güzel hesaplamışın aslında hedef kolay gibi haftada 5oo gram çok değil ama birleşince çok gidecek kilo gördünmü bölerek azaltmışın ve böylelikle gözünde büyümez kilolarrrrr gerçekten akıllıca
Şimdi madem öylee, ince bir hesap yapmalıyım bende..
Şu an 66.200 olduğuma göre
Mart sonuna kadar yani 31 mart, o mübarek tarihte63 200 olmayı istiyorum..
Yani 3 kilo vermeliyim..
9 Mayıs evlilik yıldönümümüz ve biz şimdiye kadar hiç özel bir kutlama yapmadık :26::26: önce kilomu verip yani 9 mayısa 61 olupözel bir kıyafet alıp, bunu kutlamalıyız :128::128:
31 Mart: 63.200
9 Mayıs: 61.00
Gidecek olan kilo:5.200
Gün sayısı: 70
Hafta sayısı: 10
Haftaya bölersek: 0,520
Yani her hafta 500 gr. versem 9 mayısa kadar ideal kiloma ulaşıyorum
Pis hesapçıyımdır
.
kızlar ben vücudum spora alışsın istemiyorum çünkü ben diyeti bırakınca spor yapmam eminim..ozaman hepsi geri gelivericekmiş gibi geliyo kiloların..
acaba bahane mi tembelliğim için mi böyle bir mazeretim var onu da bilmiyorum..
spor yapmadan kilomu vermek istiyorum..ama ideal kiloma yaklaştıkça sıkılaşmak için yapmak istiyorum.yada kilo vermemin durduğu zamanlarda vücudumu şaşırtmak için yapmak istiyorum.
nasıl olur ki:44::44::44:
kızlar ben vücudum spora alışsın istemiyorum çünkü ben diyeti bırakınca spor yapmam eminim..ozaman hepsi geri gelivericekmiş gibi geliyo kiloların..
Acaba bahane mi tembelliğim için mi böyle bir mazeretim var onu da bilmiyorum..
Spor yapmadan kilomu vermek istiyorum..ama ideal kiloma yaklaştıkça sıkılaşmak için yapmak istiyorum.yada kilo vermemin durduğu zamanlarda vücudumu şaşırtmak için yapmak istiyorum.
Nasıl olur ki:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?